Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.06.2025., 18:13   #1
Tomo i Miss Ives anegdote s putovanja, izlazaka, druženja, šetnji, o morima i planinama

Budući da se većina forumaša tuži kako uništavamo Sizifov Topic, otvaram ovaj Topić gdje se Tomo i ja možemo zabavljati i svatko tko se bude družio i izlazio s nama. Nije svatko pozvan naravno. Jučer smo bili s Martian na piću i pisali smo o tome na podforumu usamljena srca modni kutak, izbrisali su nam i zajedničku glasovnu poruku i ostale neke opise što smo radili. Ja volim live prijenos i ovdje će biti i glasovnih poruka s izlazaka, opisa šetnji, putovanja, mora, planina, spilja, životinja, opisa i kako se ljubimo i pipamo u klubu, idemo li u striptiz klub i plešu li nam striptizete u klubu, možda bude i opisa trojca. Ako ga bude. Ako vam smeta
produžite. Ovo je naša zabava i životni stil i život koji volimo.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 18:20   #2
Nadam se da ćete nas sada prestati gnjaviti, ako vas ne zanima i ako ste šokirani možete ovaj topic zaobilaziti i ići pisati kako uređujete svoj vrt ili uzgajate biljke.

I pisati ću što naručujemo, koju hranu, vina iz restača, kako huham Tomi i što za ručak ili za večeru, kako je bio dobar i nosio mi potrebne stvari u bolnicu svaki dan, kako mi svaku večer pošalje poruku za laku noć i za dobro jutro, kako ne prođe dan da se ne čujemo telefonski i tako već osam mjeseci.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 18:56   #3
Predugo ste zajedno, vrijeme je da tu priču privedete kraju.
Old 15.06.2025., 19:01   #4
Dakle nakon što je Martian otišla ostali smo u hard place-u. S Martian smo se našli u book caffe-u, kasnije sam ja tražila da idemo u hard place jer su puštali Joy division i Nirvanu. Pa tako sam i saznala da je u Hardu koncert Daleke obale. Čula se neka dobra glazba i to je bila ta predgrupa koja je s početka imala probu. Molila sam Tomu da ostanemo na koncertu jer mi sviđala seksi pjevačica i glazba. Htjela sam platiti za sve ulaznicu, ali kako je bilo 25 eura po osobi nije mi se davalo baš toliko jer Daleku obalu baš i ne volim nešto posebno, a ne plaćam predgrupu.

Kao što sam i očekivala Martian je fina, draga i topla osoba uživo kao i na forumu, uživo je zapravo još i toplija. Bilo mi je baš ugodno i sretna sam što sam ju upoznala. Slatka i draga osoba.

Na kraju smo odustali od toga da idemo na taj koncert, ali su nas pustili unutra dok ne počne samo da možemo slušati glazbu. To sam ja ugnjavila Tomu i Martian jer obožavam slušati glazbu. Naravno, kako prebučna glazba nije baš najbolje mjesto za razgovor, Tomo i Martian su otišli malo prije mene van na svjež zrak, unutra je bilo dosta zagušljivo, nije bilo klime, samo ventilatori, no meni to nije smetalo, malo sam slikala, pušila cigaretu za cigaretom, uživala u glazbi, ubrzo im se priključila na svježem povjetarcu na terasi.

Nastavak slijedi.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:01   #5
Quote:
bad man kaže: Pogledaj post
Predugo ste zajedno, vrijeme je da tu priču privedete kraju.
Osam milijuna života ćemo biti zajedno!
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:07   #6
Ovo nije bilo potajno forumsko druženje kako su neki pisali što je naknadno izbrisano s modnog kutka na usamljenim srcima zbog oftopica nego smo i Tomo i ja zbog njegovih problema u komunikaciji i socijalne fobije tražili Marian da isključivo za prvi put budemo nas troje. I dobro da je tako bilo.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:10   #7
Kad prekinete on moze naci neku i ti nekog i moze 4 ljudi biti sretno umjesto samo vas dvoje
Old 15.06.2025., 19:14   #8
Screen od onog što sam napisala na modnom kutku na US-u zbog offopica, nažalost našu glasovnu poruku nisam uspjela sačuvati, a sad bih ju rado poslušala da mogu.

https://i.postimg.cc/GhG8grvV/IMG-20250615-191053.jpg
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:17   #9
Quote:
Kad prekinete on moze naci neku i ti nekog i moze 4 ljudi biti sretno umjesto samo vas dvoje
A što ti toliko želiš da mi prekinemo, ko bi mi onda dolazio u bolnicu, roditelji su mi na moru. Bi možda neki prijatelji, ali nije to isto. Tomo mi je već kao obitelj.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:24   #10
Quote:
Miss Ives kaže: Pogledaj post
A što ti toliko želiš da mi prekinemo
Objasnio sam, tak je bolje za siru zajednicu
Old 15.06.2025., 19:25   #11
Quote:
Objasnio sam, tak je bolje za siru zajednicu
Ne može! Već mi je obitelj.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:30   #12
Limune je li dozvoljeno objavljivati javno snimke koncerata? Daleku obalu nismo snimali samo ove dvije predgrupe, oni su stvarno totalno ostarili, ali nisu bili ni loši zapravo. Barem sam se rasplesala, dva put mi pale naočale na pod jer volim plesati divljački s kosom i mahati. E Martian na kraju su Tomu i mene pustili da uđemo na samo jednu ulaznicu!

Ostali smo do kraja! Još i duže nakon zatvaranja
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:50   #13
Samo nemojte detaljno o seksu i ostale pizdarije.
Old 15.06.2025., 19:51   #14
Quote:
lemonzoo kaže: Pogledaj post
Samo nemojte detaljno o seksu i ostale pizdarije.
Seks nije pizdarija!
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 19:52   #15
https://postimg.cc/gallery/gRLj6wR

Evo ljubimo se opet Tomo i ja dve verzije iste fotke i fotkica harda!
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 20:14   #16
Pratim
Old 15.06.2025., 20:16   #17
Dobro gurate Tomo i ti.

Ti si mi čudna dok nisi crvena.
Old 15.06.2025., 20:18   #18
Jelda bolja mi je ipak crvena, ne znam možda stavim sad kad imam izblajhanu kosu skroz svijetlo crvenu, ali mora mi se prvo malo kosa oporavit od blajha trebat će neko vrijeme.

A ja sam čudna kako god okreneš takva mi kleta sudbina.
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 20:19   #19
Quote:
MrBoombastic kaže: Pogledaj post
Pratim
❤️
Miss Ives is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 20:36   #20
Quote:
Miss Ives kaže: Pogledaj post
Screen od onog što sam napisala na modnom kutku na US-u zbog offopica, nažalost našu glasovnu poruku nisam uspjela sačuvati, a sad bih ju rado poslušala da mogu.

https://i.postimg.cc/GhG8grvV/IMG-20250615-191053.jpg
Na Modnom kutku nije odredjeno pisati kako se čovjek zabavlja, što radi i to. Tamo se pokazuje moda i što si upravo odjenuo. Tako je i bilo ispravno što su to obrisali. Nemoj se jadati.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:12.