Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, želje i komentari

Poruke, želje i komentari Poželite i desit će se. Laboratorij za forumske pokuse.
Podforumi: Čestitke i pozdravi i Kutak za banirane

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.06.2025., 08:48   #1
Klonovi i trolovi

Da li još uvijek vrijedi pravilo da klonovi ne smiju pisati na istoj temi?

Ova dvojica su ili klonovi ili trolaju, a prilično sam sigurna da je oboje za permaban, ili minimalno neku hrpu bodova.:

Quote:
ivoo20 kaže: Pogledaj post
Ma šta je padalo? Jedva nešto. Zemlja od kamena, vrlo suhi i ekstremno suhi lipanj na kontinentu.
Rekordno suhi lipanj prema dhmz, nikad ovako suh nije bio. Statistički ni 1 mm kiše.

https://meteo.hr/klima.php?section=k...06&Godina=2025

Prerano je krenula suša, a tek najgori ljetni mjeseci dolaze.
Quote:
Sarajevski kaže: Pogledaj post
25C danas, konacno krenula kisa ali prekratko,doslovno 3 minute padala da nije ni cestu skvasila kako treba, susa se nastavlja, zemlja je i dalje zabetonirana, fuj koje ljeto, cak je i prosle godine u ovo vrijeme bilo vise kise ☹️

I tako je to cijelo vrijeme na toj temi. Jasno je meni da forum živi od klikova, ali onda nema smisla ikakva moderatura, pustite gluposti pa će biti klikanja kao u priči.
Cranesbill is offline  
Old 18.06.2025., 16:26   #2
A na što se žališ, pročitala nekoliko puta i ne mogu dokučiti????
sanimarine is offline  
Old 18.06.2025., 16:56   #3
Ne žalim se ja na ništa.

Samo me zanima kako je moguće da klonovi pišu na istoj temi?
A ako nisu klonovi onda ovaj Sarajevski trola Ivu.

Treba malo čitati po toj temi njihove upise pa će sve biti jasno. Od 97 upisa Sarajevskog na forumu, 97 je na temi o vremenu na ženskom!!!! kutku.
Cranesbill is offline  
Old 19.06.2025., 10:23   #4
Nisu klonovi, a i ako sumnjas na klonove, prijavis potencijalnom klonu post, nema potrebe za temom ovdje.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:16.