Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.04.2007., 11:15   #1
Tečaj za dizajnera interijera

Bok! Evo cura bi to negdje upisala, a pošto nema internet uletavam ja kao tehnička podrška

Dakle, zanimalo bi me dal netko ima iskustva s tim, dal je to korisno, dal se može zaposlit nekako s tim, di se to održava i koliko to košta??

Fala puno
Morphling is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 22:31   #2
Callegari

Cijene su nevjerojatne.
ekonomist007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 22:36   #3
Zaboravih napomenut... postoji tečaj i na Pučkom otvorenom učilištu u Zg.
Pretpostavljam da ima niže cijene od callegarija.
ekonomist007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2007., 02:37   #4
Uf, ono je stvarno papreno! Bah, ionako je moje misljenje da na to idu osobe koje nisu sposobne zavrsiti niti jedan fakultet, pa zato i nabiju toliku cijenu
Morphling is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2007., 10:59   #5
Za te novce mislim da se bolje isplati negdje vani završiti tečaj!
ekonomist007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2007., 21:44   #6
meni uopće nije jasno zašto je to vama toliko puno novaca,meni godina na faksu dođe 10 000 kuna što je 2 000 kuna manje od ovoga, a s tim zanimanjem kao dizajner interijera mogu zaradit puno puno više novaca nego s ovim zbog čega idem na faks.... i ja isto namjeravam to upisat tako da ako netko ima bilo kave informacije neka se javi.hvala
pudlica000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2007., 21:58   #7
Quote:
pudlica000 kaže: Pogledaj post
meni uopće nije jasno zašto je to vama toliko puno novaca,meni godina na faksu dođe 10 000 kuna što je 2 000 kuna manje od ovoga, a s tim zanimanjem kao dizajner interijera mogu zaradit puno puno više novaca nego s ovim zbog čega idem na faks.... i ja isto namjeravam to upisat tako da ako netko ima bilo kave informacije neka se javi.hvala
Kod nas se općenito obrazovanje malo cijeni

Meni se ovi tečajevi čine super
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2007., 17:22   #8
Post odgovor

Pa mislim da može puno naučiti, mogu samo reći da sam za ekonomiju potrošio više novaca i živaca nego za Callegari, a tamo nisam nešto posebno kreativno naučio za stvaran život. Opet ovisi koliko se osoba sama afirmira za to, ako je zbilja to interesira onda mislim da neće biti nekih problema oko nalaženja posla dok "njezina kreativnost proradi".
k$enija is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2007., 13:37   #9
a u pičku ti jebem mater.... (ovo se nejde nikog! ovo je općenito!)

a za koji kurac onda oni ljudi truneju na studiju dizajna tolke godine... kaj oćete reć da buš na tečaju za dizajnera interijera naučila isto što i na faxu? nebi rekel...
nemogu to biti isti novci (zarada), ljudi koji traže dizajner interijera, sigurno ne traže nekoga ko' ima samo tečaj... jebeš sve to...

bajdvej: u samoboru ima školica, mislim da je www.lotus.hr, oko 3 soma je tri mjeseca tečaja (BIO NEKAD)
nevilj brodyy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:44.