Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2007., 22:37   #1
Veterinarska škola - Zagreb

Evo ja idem u veterinarsku školu u Zagrebu...pa evo da vam malo pišem o njoj-subjektivno mišljenje
škola je čist ok,nije tolko teška ako se redovno uči.profesori su ok,vole se šalit i zezat al ima i onih strogih,škrtih a i nepoštenih...neću,normalno nikoga imenovat..
predmeti su međusobno,na neki način povezani.na jednom predmetu učimo neko gradivo,onako sam malo preletimo a na drugom predmetu učimo,npr.opširno o tom gradivu.
moja ekipa je odlična i fakat sam sretna kaj sam upisala tu školu.traje 4 godine.to je jedna velika škola u kojoj se nalaze veterinarska,prehrambena,poljoprivredna i 12.gimnazija.u blizini je plac,birc,teretana,park,vlak u čučerju je blizu,cca.15 minuta pješke...
imam sve pohvale za tu školu!
nevalja se zamjerit profesorima jer oni to sve pamte i mogu nam stvorit probleme na kraju...osoblje škole,pedagogica,ravnateljica,tajnica,soc.radnica i čistoća...čist su ok i simpa,pogotovo soc.radnica i pegica,voditeljica smjene je isto ok...recimo...hm...kaj vas još zanima
u smjeni mogu bit 1 i 4,2 i 3 razredi ili 1 i 3,2 i 4.
fakat se svi onak druže,bez obzira na sve i bez obzira kaj nisu zajedno u smjeni...
PREPORUČAM DA SE UPIŠETE U TU ŠKOLU JER IMA DOBRU PODLOGU ZA UPIS NA NEKE FAXE...
prvi sam prošla sa 5 a drugi ću isto valjda,praksu smo imali u zoološkom,onda po raznim ambulantama i šišaonama,pet shopovima,nekada imamo i u školi predavanja za praksu-3 sata,pričamo o raznim temama vezano za gradivo...
pitanja,primjedbe,pohvale...tu sam...
kiss i pozz

Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 22:46   #2
jel vam sutla poceo predavat?nemojte mi njega zezat..iako ima predispoziciju da bude novi sorry
ah ti dani..kad se sjetim..
Old 29.05.2007., 08:57   #3
Quote:
lianne kaže: Pogledaj post
jel vam sutla poceo predavat?nemojte mi njega zezat..iako ima predispoziciju da bude novi sorry
ah ti dani..kad se sjetim..

ej...kaj si ti bila generacija sa sutlom?
ma on je legenda..predavao nam je prvo polugodište!
a sorry...no coment...i da...ima predispoziciju da bude novi sorry...hehe

Odgovori s citatom
Old 29.05.2007., 13:38   #4
Quote:
malehico_girl kaže: Pogledaj post
ej...kaj si ti bila generacija sa sutlom?
ma on je legenda..predavao nam je prvo polugodište!
a sorry...no coment...i da...ima predispoziciju da bude novi sorry...hehe
on je bio 2 god ispred mene na faxu od m,ene(ja sam jos apsolvent)i u srednjoj je bio ja mislim 4 kada sam bila 1 i jos zivimo u istom kvartu
ma drag je on jako,samo sto mislim da nije bas za to predavanje..posebice podivljalim hormonima..
pa znam sta smo mi radili tamo..
soriju smo izbacivali klupe kroz prozor,otvarali radijatore,razbijali zarulje..ma svasta..koma..
raditi u srednjoj skoli nije lako..
jer postoji jos onaj drveni razred sta je na kraju hodnika(kod prozora)bio spojen s gimnazijalcima?
Old 29.05.2007., 20:13   #5
Quote:
on je bio 2 god ispred mene na faxu od m,ene(ja sam jos apsolvent)i u srednjoj je bio ja mislim 4 kada sam bila 1 i jos zivimo u istom kvartu
ma drag je on jako,samo sto mislim da nije bas za to predavanje..posebice podivljalim hormonima..
pa znam sta smo mi radili tamo..
soriju smo izbacivali klupe kroz prozor,otvarali radijatore,razbijali zarulje..ma svasta..koma..
raditi u srednjoj skoli nije lako..
jer postoji jos onaj drveni razred sta je na kraju hodnika(kod prozora)bio spojen s gimnazijalcima?
e mi smo sutlu IZLUĐIVALI...jadan kad nas je ispitivao,treso se ko...
a sorry...tak je škrt i nepravedan ponekad..uf...al ga kurimo frendica i ja kak ima ljepu kosu da se treba malo ić šišat..a sutlo je ok,pjevo nam je na satu,nekog profesora na faxu oponašao...ma legenda...
a neznam na koji razred misliš...jel to onaj di su stepenice kad se prema dvorani išlo...ili tamo di su wc-i pa ima hodnik prema gimnazijalcima...pozz

Odgovori s citatom
Old 30.05.2007., 14:23   #6
ma desno od stepenica...onaj sto je sljepljen sa onim od gimnazijalaca(ako je to jos u takvom obliku)...
a sta su izgradili razred kraj wc-a
ajme 7 god.me nije bilo pa ne znam sta se zbiva..
a jadan sutla,ma znala sam mu sudbinu cim mi je rekao da se zaposlio tamo
koga je oponasao s faxa?
jel vam topicka sta pocela predavat?pola mog razreda je bilo zaljubljeno u nju
ma cuj kada ides u skolu i gledas te profesore i idu ti na zivce i svi su ti nepravedni i sl.ali kad odstudiras i malo odrastes pocnes ih zaliti...a i sta mogu..moraju vas malo natjerati da ucite..
ja sam u srednjoj puhala kada sam morala uciti vise od 3 lista velike biljeznice..
na na faxu mi je 500 strana mali ispit s obzirom da ih ima i od par tisuca stranica
jel mislis ici dalje poslje ili?
Old 30.05.2007., 18:49   #7
Quote:
ma desno od stepenica...onaj sto je sljepljen sa onim od gimnazijalaca(ako je to jos u takvom obliku)...
a sta su izgradili razred kraj wc-a
ajme 7 god.me nije bilo pa ne znam sta se zbiva..
a jadan sutla,ma znala sam mu sudbinu cim mi je rekao da se zaposlio tamo
koga je oponasao s faxa?
jel vam topicka sta pocela predavat?pola mog razreda je bilo zaljubljeno u nju
ma cuj kada ides u skolu i gledas te profesore i idu ti na zivce i svi su ti nepravedni i sl.ali kad odstudiras i malo odrastes pocnes ih zaliti...a i sta mogu..moraju vas malo natjerati da ucite..
ja sam u srednjoj puhala kada sam morala uciti vise od 3 lista velike biljeznice..
na na faxu mi je 500 strana mali ispit s obzirom da ih ima i od par tisuca stranica
jel mislis ici dalje poslje ili?
kad se ide gore u školu,onim glavnim stepenicama...i odmah desno..ima jedan mali razred...al kraj wc-a nema razreda...nego ima hodnik koji vodi do 12 gimn.tam nema nikakav razred...nema tam mjesta za razred...nebih znala na kaj misliš...
a topićka...hm...nebih znala ko je ta...jel ona neka mlađa profa ili..
sutlo nam je oponašao nekog prof.sa faxa..."bedrenica je akutna upala...tak neš...on bi onak stavio ruku na vrat i tak oponašao...pjevao nam je i operu..pričao viceve...ma legenda al nisam ga dugo vidla...
išla bi na veterinu...al možda ćak i na filozofski...zanima me povjest pa onda...il na pmf...

Odgovori s citatom
Old 30.05.2007., 21:57   #8
Na PMF?
LeftAlone is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 02:40   #9
Quote:
malehico_girl kaže: Pogledaj post
kad se ide gore u školu,onim glavnim stepenicama...i odmah desno..ima jedan mali razred...al kraj wc-a nema razreda...nego ima hodnik koji vodi do 12 gimn.tam nema nikakav razred...nema tam mjesta za razred...nebih znala na kaj misliš...
a topićka...hm...nebih znala ko je ta...jel ona neka mlađa profa ili..
sutlo nam je oponašao nekog prof.sa faxa..."bedrenica je akutna upala...tak neš...on bi onak stavio ruku na vrat i tak oponašao...pjevao nam je i operu..pričao viceve...ma legenda al nisam ga dugo vidla...
išla bi na veterinu...al možda ćak i na filozofski...zanima me povjest pa onda...il na pmf...
aaa..modrica iz zaraza..znala sam..lud profac..predavanja su mu prekomicna..
ali zlockoje na ispitu..veliki..
ne nebitno..ma to je taj mali razred..na njega sam odmah mislila..moj razred je bio prvi koji je krstio tu prostorijicu..
tu ti je prije bio hodnik i jedna velika klupa po kojoj smo visili..a onda su napravili razred sa tim spreplocama..a fora je sto su i gimnazijalci tamo i isto su sperplocom odjeljeni..bar su bili tamo..toje samo 1 njihov razred bio..mozda je to sad isto nasa skola,ali onda nije bilo..
kako smo mi vodili ratobve prek te sperploce
a di si sad?u kojem razredu?
ma znam da kod vecea nis ne bi stalo-zato se i cudim..
jel jops viste na ogradi za vrijeme odmora?jel dole jos pan-pek i ona neka druga pekarica isto s nekim pecivima,picama i sl?
jel zip jos na placu ziv?di idete na kavu?
joj sad sam u transu..jadnu te gnjavim,ali navrla sjecanja
dok sam ti ja bila imali smo A,B,C razred-jel vas je sad vise ili?
topciku cete vlajda dobit..tko zna mozda je i na nekakvom porodiljnom..ili ne radi vise..
ona ti je u to doba bila friska s faxa..mrsava,sisata,zgodan plavusa..a opasna do boli(stroga)..
i stalno je koketirala sa deckim..a nije se skidala iz nekih minica,dekoltea i sl.
sada bi imala mozda oko 35 god.tako nesto...
plave oci,veci nos i tanka usta,ali lijepi zubi..
bila je komad
decki su slinili..no sad nemam pojma sta je s njom..nama je predavala mikrobe i zaraze..a to se uci u 3-4 rezredu...
Old 31.05.2007., 02:41   #10
Quote:
LeftAlone kaže: Pogledaj post
Na PMF?
e da-i kak to da ces na povijest ili pmf?
ne znam kako ces bas s povijesti se provesti..mi smo tada imali samo prva 2 razreda povijest i to nesto sitno i nebitno..jer vladic jos to predaje?
Old 31.05.2007., 16:49   #11
Koliko vi uopce imate matematike tokom cetiri godine?
LeftAlone is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 22:07   #12
Quote:
Koliko vi uopce imate matematike tokom cetiri godine?
slabo...
mislim da je prva dva razreda 2 ili 3 h tjedno..a kasnije samo 2 ili cak 1..nisam sigurna..
ali uglavnom nis ne naucis konkretnije..
a povijest je samo prve 2 godine cini mi se po 2 h tjedno..
ali nisam 100% sigurna pa da ne dezinformirana..
ali sigurna sam da je nikakva podloga i zznanje iz ta 2 predmeta za neko daljnje obrazovanje u kojem je to potrebno
Old 31.05.2007., 22:22   #13
Sutla je godinu dana bio ispred mene u vet skoli, bili smo si ok- znam da nije skidao komandosicu ni za sto na svijetu..
Matematiku smo mi imali 3 sata tjedno kroz cijele 4 godine, mozda su vam promijenili program u medjuvremenu- ali cula sam da su cak godinu kasnije dali opciju da fiz i bio u 4. razredu bude izborni sto je cista glupost..
Ja uredno nakon te skole upisala PMF, i prvih godinu dana ( i vise) na faksu sam bila u veeeeeelikoj prednosti ispred gimnazijalaca..
Jako solidna skola, uz nju dodaj neke osobne interese (puuno citanja i sl, nadogradjivanja u onome sto osjetis da fali) i od tamo ces izaci i nikad pozaliti sto si izabrala bas to a ne gimnaziju..
Old 31.05.2007., 22:45   #14
Quote:
aaa..modrica iz zaraza..znala sam..lud profac..predavanja su mu prekomicna..
ali zlockoje na ispitu..veliki..
ne nebitno..ma to je taj mali razred..na njega sam odmah mislila..moj razred je bio prvi koji je krstio tu prostorijicu..
tu ti je prije bio hodnik i jedna velika klupa po kojoj smo visili..a onda su napravili razred sa tim spreplocama..a fora je sto su i gimnazijalci tamo i isto su sperplocom odjeljeni..bar su bili tamo..toje samo 1 njihov razred bio..mozda je to sad isto nasa skola,ali onda nije bilo..
kako smo mi vodili ratobve prek te sperploce
a di si sad?u kojem razredu?
ma znam da kod vecea nis ne bi stalo-zato se i cudim..
jel jops viste na ogradi za vrijeme odmora?jel dole jos pan-pek i ona neka druga pekarica isto s nekim pecivima,picama i sl?
jel zip jos na placu ziv?di idete na kavu?
joj sad sam u transu..jadnu te gnjavim,ali navrla sjecanja
dok sam ti ja bila imali smo A,B,C razred-jel vas je sad vise ili?
topciku cete vlajda dobit..tko zna mozda je i na nekakvom porodiljnom..ili ne radi vise..
ona ti je u to doba bila friska s faxa..mrsava,sisata,zgodan plavusa..a opasna do boli(stroga)..
i stalno je koketirala sa deckim..a nije se skidala iz nekih minica,dekoltea i sl.
sada bi imala mozda oko 35 god.tako nesto...
plave oci,veci nos i tanka usta,ali lijepi zubi..
bila je komad
decki su slinili..no sad nemam pojma sta je s njom..nama je predavala mikrobe i zaraze..a to se uci u 3-4 rezredu...
ej...razred od gimnazijalaca je bio tamo di je nama sada zbornica a zbornica je bila u jednom današnjem kabinetu...baš sam pitala pedagogicu...danas su gimnazijalci odvojeni i imaju svoje učionice na svom djelu,nemaju nikakve veze sa nama..
a ja sam sad u razredu skroz na kraju hodnika,di su stepenice za dvoranu..kod wc-a ima klupica,prije je bio automat al su ga strgali i tam ti visimo,a na ogradi smo cjelo vrijeme isto i poljevamo dole one bahate prehrambenaše..hehe..
pan peka nema u školi,ima samo kantina...ok je al ono...može i bolje...imaju sendviči,lisnata,razna peciva,neki sokovi i tak
na kavu ti se ide najčešće u carlos il porin-brijem da se tak zove,al ja neznam di je to...zip na placu...hm..neznam na kaj misliš...a razreda je i dalje 3,a b i c...topićka valjda predaje politiku i gospodarstvo 4 razredima,al su oni otišli...baš sam danas sve pitala pedagogicu..
i nije problem ak pitaš...drago mi je kad čujem tako da se neko sjeti svoje stare škole

Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 22:47   #15
Quote:
e da-i kak to da ces na povijest ili pmf?
ne znam kako ces bas s povijesti se provesti..mi smo tada imali samo prva 2 razreda povijest i to nesto sitno i nebitno..jer vladic jos to predaje?
vladić predaje povjest i geografiju...LEGENDA JE...tako je dobar profesore,ima jako dobro srce,bori se za sve učenike i zahebant teški...povjest imamo u 1 i 2 razredu po 2 sata...al povjest me zanima uvijek sam imala pet i volim čitat takve knjige tak da vjerujem da neće bit problema...
al na pmf-u me zanima matematika il biologija,al više matiša...
ko ti je predavao matišu? meni kljaković-gašpić...ok je al malo stroga al uvjek za testove da kaj će bit u testu i zadatke iz bilježnice,isti brojevi isto sve...svi uvjek dobimo 3,4,5 a biseri samo dobiju 1...

Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 22:49   #16
Quote:
Torma kaže: Pogledaj post
Sutla je godinu dana bio ispred mene u vet skoli, bili smo si ok- znam da nije skidao komandosicu ni za sto na svijetu..
Matematiku smo mi imali 3 sata tjedno kroz cijele 4 godine, mozda su vam promijenili program u medjuvremenu- ali cula sam da su cak godinu kasnije dali opciju da fiz i bio u 4. razredu bude izborni sto je cista glupost..
Ja uredno nakon te skole upisala PMF, i prvih godinu dana ( i vise) na faksu sam bila u veeeeeelikoj prednosti ispred gimnazijalaca..
Jako solidna skola, uz nju dodaj neke osobne interese (puuno citanja i sl, nadogradjivanja u onome sto osjetis da fali) i od tamo ces izaci i nikad pozaliti sto si izabrala bas to a ne gimnaziju..
matematiku imamo 2 x tjedno al obradimo dosta toga,
fizika je mislim i ove godine i prošle bila izborni al pošto je meni raska iz fizike mislim da ćemo mi svi trebat ić na fiziku..hehe

Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 23:15   #17
S 2h matishe tjedno ne mozes nista obraditi...ako stvarno zelis na PMF morati ces puno sama raditi. Drugog nacina ne vidim
LeftAlone is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2007., 01:01   #18
Quote:
S 2h matishe tjedno ne mozes nista obraditi...ako stvarno zelis na PMF morati ces puno sama raditi. Drugog nacina ne vidim
Ovisi na koji smjer zeli ici.
Vecina nas na biologiji je samo zujalo na prvih par predavanja iz matematike- meni nije bilo cudno sto ja nisam ucila integrale i derivacije, ali mi je bilo cudno sto ih neki gimnazijalci nisu imali u srednjoskolskom planu.
No eto: sjela, proucila, naucila- i nije mi trebalo puno iako matematika i ja nismo bas na 'ti'.
Faks ne preporucujem samo onima koji ne znaju logicno zakljucivati.
Old 01.06.2007., 17:12   #19
da to su onda sve pretumbali i promijenili...
i kad sam ja bila nije bilo te dvorane..iako sam jednom prolazila onuda i vidjela ju..ogroman je..
mi smo tjelesni imali u vidu nekakvih odlazaka na slijeme i trcanja po maksimiru..kaos
ja sam 1 razred bila dole do hodnikica za ravnateljicu(dakle zadnji razred niz hodnik lijevo),2 i 3 sam bila od stepenica desno pa do prozora onaj razred(preko puta te zbornice) i 4 u toj kockici maloj uz zbornicu..
nama nije bilo ni kantine,ni automata
ali bar smo zadnje 2 god.imali pan pek,jer prije tog nije bilo niceg pa smo isli na plac po klopu..zip ti je bio neki zdravljak dole u prizemlju di smo mandali neke sendvice u lepinji za 8 kn,a burek je bio 4 kn...
i ti bircevi su se izmjenjali..dore na katu smo zadnje 2 godine isli u grof(valjda se tako zvao9..imao je biljar i to je cak bila i pizzeria i dole u onaj stakleni birc(ima buldoga na zastavi zg..BBB tematika,uglavnom) odmah kraj ulaznih vrata u trznicu..
a u ove ostale slabije..
u prvom smo isli u gox-tako se tada zvao..na katu...u njega se penjes po onoj nekoj kosoj stazi za gornji dio etaze(ne znam kako da objasnim)

matematiku je predavala prof.Ana Cetinic..ona je u mirovini sad..bila je super..jako draga..doduse i njoj smo radili nered(a kome nismo )
Old 01.06.2007., 17:13   #20
Quote:
Torma kaže: Pogledaj post
e to smo mi imali..kao izborne iz fiz.i bio..
ti si onda generacija ispred mene..sutla je 2 god.iznad mene ili 3..pao je jednu na faxu,pa me zbunjuje..
on je generacija s hrenom bio?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:40.