Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostali mediji > Tisak

Tisak Za pranje prozora, potpalu i dresuru pasa. Možda i čitanje.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.10.2007., 22:04   #1
Glas Slavonije

Kontam da nema ni jednog topica s ovom temom...pa...Kako ste zadovoljni s njima!
oportunistica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2007., 21:46   #2
Kako vidim, zadovoljstvo je sveopće

Ili jednostavno - nitko nema primjedbi
Old 23.10.2009., 16:12   #3
Zar stvarno nitko nema ništa za reći o "Glasu Slavonije", njihovim prilozima ili web-stranicama..?
Adriancija is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2009., 13:21   #4
Imam ja - web stranica mogla se puuuno bolje napraviti...
tonya is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2009., 15:12   #5
Jedino što vrijedi je što prate županijske lige...
Old 27.10.2009., 11:31   #6
Quote:
tonya kaže: Pogledaj post
Imam ja - web stranica mogla se puuuno bolje napraviti...
Slažem se u vezi web-stranice...
Meni su novine najbolje. Valjda jer sam iz Slavonije pa tamo mogu najbolje pratiti vijesti iz Slavonije i Baranje.
Adriancija is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2009., 10:03   #7
Ne znam što bih bez Glasa Slavonije - evo jedne friške vijesti:
PRVI PUT U OSIJEKU ORGANIZIRAN IZBOR LJEPOTE NAJMLAĐI TOP-MODEL OSIJEKA
Prvi najmlađi osječki top-model je desetogodišnja Lea B.

Posebno bih istaknuo izjavu vlasnike modne agencije iz Milana, znakovitog imena Major koji kaže kako bi u Hrvatskoj trebalo biti više ovakvih događaja jer, osim što se djeca zabavljaju, na ovaj način uče kako se lijepo držati, kako lijepo izgledati... te zaključuje da "Najmlađi top-model Osijeka" ima veliki potencijal na ovom području.

Dok, pak, gospođa PR manager projekta Tihana Tomljanović objašnjava kako je sve to prilično hrabro: "Ovo je projekt za koji je trebalo mnogo hrabrosti, zahvaljujem svim sponzorima koji su na bilo koji način pomogli da uspijemo."

Na izboru ljepote se pojavio i gost iznenađenja Zoran Mišić, mladi pjevač u usponu, sudionik showa "Hrvatska traži zvijezdu".

Dakle, predivno.
schmokljan is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2009., 11:26   #8
Daj nek netko prenese koji tekst onog Šole. Meni je taj tip ideal hrvatskog intelektualizma, sa sve prašnjavom provincijalnom erudicijom, nacionalnom etikom, katoličkim fundamentima uljudbe, Glavašem i ostalim jadom.
lišina od špadi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2009., 11:40   #9
Nemoj tako, u zadnjem tekstu je objavio svekolikom čitateljstvu da je nekorištenje kondoma čista avangarda. I to katolička.
Ljubav se, naime, dokazuje prenošenjem spolnih bolesti.
schmokljan is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2009., 14:48   #10
Quote:
schmokljan kaže: Pogledaj post
Nemoj tako, u zadnjem tekstu je objavio svekolikom čitateljstvu da je nekorištenje kondoma čista avangarda. I to katolička.
Ljubav se, naime, dokazuje prenošenjem spolnih bolesti.
To je ta vedeta etičke misli, koja beskompromisno brani tradicionalne vrijednosti i ognjišta sproću cinicima, na braniku civilizacije, vekovima štiteći uljudbenu supstancu europejstva pred hordama ateista, komunista, istočnijeh varvara.

Težak je to kruh, pa se nema vremena za nezgodne korporalije s nekakvom mržnjom i leševima koji plutaju rijekom, smrdi to brate, a bit će da nisu ni ispravno kršteni, pa dolazi do proceduralnih problema, jer nacionalna etika složeno je ustrojstvo, pažljivo s njom treba. Zato se iznađe uvijek nešto dokolice za etičke koprolalije u obranu ljudskog i nacionalnog dostojanstva našeg Brane, Crkve i generala...

Nema taj Šola sam po sebi nikakvog značaja, značenja, smisla niti supstance, čak je i naročito dosadan, ali zapazio sam ga kao savršen prototip.
lišina od špadi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2009., 22:54   #11
Evo, od nedavno se i na Fejsu može postati fan Glasa Slavonije.
tonya is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.08.2010., 15:24   #12
Volim procitati Glas ali u zadnje vrijeme to je postalo takvo smece od novina da ne mogu ni prelistati. Postao je glasilo ratnog zločinca Glavaša i njegovih kompanjona...u svakom broju samo o tome kako su se svi urotili da to nedužno biće oklevetaju i osude
Old 16.08.2010., 22:11   #13
Nikad nisam čitao Glas Slavonije,ali potrudit ću se da kupim primjerak.Zgrozilo me ova posljednja prljavština oko glavaševaca..Žalosno,ali ništa neobično ne bi bilo i bilo gdje u svijetu.
Peća is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2010., 08:20   #14
Quote:
Peća kaže: Pogledaj post
Nikad nisam čitao Glas Slavonije,ali potrudit ću se da kupim primjerak.Zgrozilo me ova posljednja prljavština oko glavaševaca..Žalosno,ali ništa neobično ne bi bilo i bilo gdje u svijetu.
Nisu to loše novine. Imaju dobre povremene komentatore.
Insider2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2010., 11:04   #15
Imaju li kakav dodatak subotom?Poput večernjeg ili jutarnjeg ili novog lista
Peća is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2010., 13:49   #16
Quote:
Peća kaže: Pogledaj post
Imaju li kakav dodatak subotom?
Magazin.
Adriancija is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2020., 11:37   #17
glas na svom websiteu onemogucio komentiranje clanaka na 2 sata. razlog?

"Akciji Hrvatskog novinarskog društva i Sindikata novinara Hrvatske da se u sklopu zajedničke borbe protiv govora mržnje, u petak, 23. listopada, od 11 do 13 sati onemogući objavljivanje komentara ispod tekstova na internetu, pridružio se i Glas Slavonije te na dva sata zaustavio komentiranje na svom portalu."

wtf?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:17.