Izbori parlamentarni 2007 Sanader vs. Milanović |
11.12.2007., 16:23
|
|
Puff puff pass
Registracija: Oct 2007.
|
Milanović prozvao Sanadera zbog ZERP-a
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=37537
Ajmo u nove rasprave...
Di si Sanaderu...mic mic mic...oce li taj ZERP?!
WANTED: dr. Ivo Sander
|
|
|
11.12.2007., 16:55
|
|
♫
Registracija: Mar 2006.
|
Koje pitanje, pa naravno da ga neće proglasiti. Nema Sanader hrabrosti za to. Lako je u kampanji pričat jedno, al na vlasti pleše kako mu Europa svira. Tako je bilo nakon prošlih izbora, tako bude i sad. Fućkaš nacionalne interese, glavno da on čim prije sjedne u EU parlament sa plaćom višestruko većom nego što ima sad. 
|
|
|
11.12.2007., 17:00
|
|
♫
Registracija: Mar 2006.
|
Inače, stvarno bi me zanimao Sanaderov odgovor na to Milanovićevo pitanje.
|
|
|
11.12.2007., 17:01
|
|
Puff puff pass
|
Quote:
zlatna ribica kaže:
Koje pitanje, pa naravno da ga neće proglasiti. Nema Sanader hrabrosti za to. Lako je u kampanji pričat jedno, al na vlasti pleše kako mu Europa svira. Tako je bilo nakon prošlih izbora, tako bude i sad. Fućkaš nacionalne interese, glavno da on čim prije sjedne u EU parlament sa plaćom višestruko većom nego što ima sad. 
|
Ma zanimljivije je kako se Sanader sakrio cim je malo zagustilo...a to da nema muda proglasiti ZERP...to i ptice na grani vec znaju
|
|
|
11.12.2007., 17:05
|
|
dr. Ivo Bannader
Registracija: Sep 2003.
|
Quote:
BlackHack kaže:
|
Milanović se u ovom trenutku ponaša kao prava oporba. Polako se priprema teren za priznavanje gubitka izbora. Da on misli da postoji šansa da postane premijer, ne bi bio tako napadački raspoložen. 
|
|
|
11.12.2007., 17:09
|
|
Puff puff pass
|
Quote:
walter kaže:
Milanović se u ovom trenutku ponaša kao prava oporba. Polako se priprema teren za priznavanje gubitka izbora. Da on misli da postoji šansa da postane premijer, ne bi bio tako napadački raspoložen. 
|
Radje bi ga vidio u oporbi nego u nestabilnoj vladi kakvu stvara HDZ!
|
|
|
11.12.2007., 17:31
|
|
Registracija: Aug 2005.
|
Quote:
zlatna ribica kaže:
Koje pitanje, pa naravno da ga neće proglasiti. Nema Sanader hrabrosti za to. Lako je u kampanji pričat jedno, al na vlasti pleše kako mu Europa svira. Tako je bilo nakon prošlih izbora, tako bude i sad.
|
Nema toga naroda, dame i gospodo...
|
11.12.2007., 17:46
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
A inače danas san popodne sluša na htv Mimicu i stvarno mi nije jasno koji je veseljko našim diplomatima pa kojekakve papire potpisuju.
Ko zna ko i šta je prvi potpisa ali onako po sječanju počelo je sa nekim tajnim ugovorima pa protokolima sdp-ovih mudraca i sad do ovih kukumara koji su potpisali da mi necemo proglasit pojas skoro pa nikad.
JBMPSMTR tribalo bi in zabranit nosit penkale i kojekakva pisala.
Zadnje uređivanje the edge : 11.12.2007. at 23:43.
|
|
|
11.12.2007., 17:50
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
casio kaže:
Zaboravio si SDSS. 
:
|
Je u pravu si zaboravilo se na srpske stranke ili možda i ne.
Je li ono sdss u prošloj vladi bija tihi partner hdz-a. 
|
|
|
11.12.2007., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2004.
|
REP
Quote:
BlackHack kaže:
|
Pitam se tko je ta individua da postavlja pitanja ,jedino što mu ide je davanje glupih komentara .
Još malo pa će i njega odbaciti kao krpu ovi njegovi mentori
samo nas malo dijeli od padanja maski
|
11.12.2007., 17:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Quote:
plisani kaže:
Pitam se tko je ta individua da postavlja pitanja ,jedino što mu ide je davanje glupih komentara .
Još malo pa će i njega odbaciti kao krpu ovi njegovi mentori
samo nas malo dijeli od padanja maski
|
Tko su njegovi mentori? Možeš nam reći ako si sve prokužio i znaš?
CIA, Masoni?
|
|
|
11.12.2007., 17:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
FORUMASH78 kaže:
Nema toga naroda, dame i gospodo...
|
koji ce meni moci reci i narediti da ZERP stupi na snagu za clanice EU-a..makar taj narod bio hrvatski..ne znaju oni,da bih u tom slucaju mogao popusiti mjesto dupelisca u birokraciji EU..a s obzirom da je to tako,ZERP ce vrijediti,ali,naravno za ribolovce iz Angole,Madagaskara,a ni oni iz Tahitija nemaju sta traziti u nasem moru,a da nam ne plate..Talijani i Slovenci su ipak druga prica..pa nisam je toliko dugo rasprodavao sve i sva da bih sada ostao bez radnog mjesta u centru EU..
|
|
|
11.12.2007., 18:37
|
|
neozbiljan *****as
Registracija: Nov 2004.
|
mladac Zoki je jos zelen cak i za vodjenje stranke da ne kazem kakova bi katastrofa bila da se nadje u poziciji vodjenja drzave. ipak on jos pod uvjetom da prezivi ovaj gubitak izbora treba ispec zanat u svojoj stranci pa tek onda na polozaj gdje svojim odlukama treba utirat sudbinu cijele drzave!
Zadnje uređivanje the edge : 11.12.2007. at 23:45.
|
|
|
11.12.2007., 19:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
milanović se ponaša kao da je predizborna kampanja u punom jeku....
nego on se kleo da je on budući hrvatski premijer,pa i u zadnjem zvizčevom izlasku nakon poduže stanke je samouvjereno tvrdio da on ima većinu...
ko je tu lud,jel on to lagao...
|
|
|
11.12.2007., 19:19
|
|
man in black
Registracija: Feb 2007.
|
Kad je Račan dao četvrtinu Piranskog zaljeva Slovencima, po njemu se još godinama pljuvalo i optuživalo ga se za izdaju, a kad se Sanader odrekne pola Jadrana, svi šute.
|
|
|
11.12.2007., 19:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Ključna riječ je ako su, i to je riječ na temelju koje bi smo mi trebali razglabati o zokijevu ispadu, još jednom u nizu.Svašta. 
|
Pa nadam se da ce se sad netko udostojiti iz HDZa i reci da to nije istina, i da nista nije potpisivano, a ne se sakrivati, kao sto je Sanader izbjegavao suceljavanje.
ZERP se mora proglasiti, jebes takvu Europu kad oni meni u mom dvoristu mogu raditi sto god hoce.
Jbg. trebaju nam novi krediti iz vana, da se pojedinci mogu obogatiti jos vise, meni se cini da je to u pitanju. A tko sljivi sto Talijani i Slovenci love ribu u nasem moru i onda nam prodaju. To ima samo kod nas.
|
|
|
11.12.2007., 19:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Ha, nisu one reklame sa europskim političarima baš tako jeftine. Nažalost, kao i u slučaju Crkve, cijenu HDZove kampnje ćemo plaćati svi mi. 
|
|
|
11.12.2007., 19:31
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
schtakor kaže:
milanović se ponaša kao da je predizborna kampanja u punom jeku....
|
Mislim da bi mu netko konačno trebao reći, da je kampanja završila, jer sad stavrno ispada komičan. 
|
|
11.12.2007., 19:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Kad se političari ne smiju suprotstaviti ucjeni Slovenaca i Talijana, možemo li mi što napraviti? Bi li pomogao bojkot njihovih proizvoda?
Evo od večeras ne kupujem ništa slovensko i talijansko!
Isto ću sugerirati rodbini i prijateljima!

|
|
|
11.12.2007., 19:42
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
ZET kaže:
Kad se političari ne smiju suprotstaviti ucjeni Slovenaca i Talijana, možemo li mi što napraviti? Bi li pomogao bojkot njihovih proizvoda?
Evo od večeras ne kupujem ništa slovensko i talijansko!
Isto ću sugerirati rodbini i prijateljima!

|
Još samo da to objasniš svima onima koji stoje u redovima trgovačkog centra Merkator, Mercatone....
|
|
Pravila postanja
|