|
19.01.2008., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
OŠ Pantovčak
ovak kreće mi sestrična sljedeće godine u peti tu (vjerovatno, naime sele se pa neznaju kud da ju upišu...duga priča...) pa bi mene sad zanimalo kakva je škola, kakvi su profesori?
čula sam da su profe iz GK, HRV i BIO odlične...istina?
|
|
|
19.01.2008., 18:03
|
|
South Col
Registracija: Aug 2007.
|
Škola je na brdu.Sastoji se od starog i
novog dijela.90-ih je početa gradnja
crkva uz školu.
Vjerovatno ima i koji odlični profesor.
|
|
|
19.01.2008., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
|
to znam, porfesori me zanimaju.
|
|
|
19.01.2008., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
|
joj nisam bas siguran za profesore
|
|
|
20.01.2008., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
opca_opasnost kaže:
|
kak to misliš?
jel mi možeš dat "popis" profesora i jednu, dvje rečenice o svakom?
|
|
|
20.01.2008., 11:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
opca_opasnost kaže:
|
kak to misliš?
jel mi možeš dat "popis" profesora i jednu, dvje rečenice o svakom?
p.s. nemoj na PM jel mi se to predugo otvara...
|
|
|
20.01.2008., 11:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
joj daj bježi od tog pantovčaka, dobro za profesore, ali kakva su djeca tamo to je strašno...
|
|
|
20.01.2008., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Ljudi, pa jel ja previše tražim kad vas zamolim popis profesora i rečenicu, dvje o svakome?
|
|
|
21.01.2008., 13:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
pozdrav.
ja sam zavrsila tu skolu.i meni je bilo super.sad neznam dali se puno promjenilo jer ja sam ju zavrsila prije nekoliko godina.profesori su vrlo dobri.kao sto si i sama rekla prof. iz glazbenog, hrvatskog i biologije su izvrsne.jos bi izdvojila i prof iz fizike koja je isto super.poprilicno stroga ali se i puno nauci.meni osobno je bila i jako draga prof iz povijesti.stvarno je puno znala i trudila se nauciti nas.ali bila je
to dosta starija prof tako da je lako moguce da vise ne radi.
ukoliko se nije puno promjenilo otkad sam ja isla (a vjerujem da nije) toplo preporucam tu skolu.meni je bilo odlicno.nadam se da sam pomogla
|
|
|
15.03.2008., 13:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Bok,
Imam par pitanja u vezi OS Pantovcak. Najvjerojatnije cu morati poslati djecu u Zgb kod bake (moje mame). Mala zavrsava 2 raz. ali vjerojatno ce morati taj razred ponavljati radi jezika, gradiva, prilagodjavanja,itd.Zanima me da li postoji dnevni boravak, koliko se placa, kakve su slobodne aktivnosti u skoli, po koliko djece je u razredu.
Dosta mi je to hitno znati, jer moram brzo odluciti sto cemo. Male ce biti bez mene (bez tate su i tako, slabo brine za njih), pa ce to biti sok za njih, a onda i prilagodba. Znaju one hrvatski, ali ipak su odrasle u inozemstvu, gdje je sve drugacije.
Sto sve treba uraditi da djete idu tu u skolu? Koji su papiri sve potrebni? Kako je sa zdrastvenim, buduci da se ja ne vracam, a baka nije skrbnik?
Ako netko ima kakvih iskustva s djecom koja dodju izvana, bila bi zahvalna na svim informacijama.
|
|
|
15.03.2008., 16:08
|
|
Poslije kiše dolazi sunce
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
zekoslav mrkva kaže:
joj daj bježi od tog pantovčaka, dobro za profesore, ali kakva su djeca tamo to je strašno...
|
A kakva su "to djeca tamo" molim lijepo ? 
Što je to tako strašno???
Djeca su ista kao i u drugim školama zagrebačkim! Svugdje ima dobre i "manje dobre" djece, tako da nemojmo generalizirati, (možda samo zato što se škola zove "Pantovčak"  ).
Škola i profači su sasvim u redu (isto kao i klinci), imaju i svoju web stranicu 
|
15.03.2008., 17:56
|
|
South Col
|
I ja završio tu školu,ljeta gospodnjeg 1992.
Neznam kada je rađen popis profesora,ali je polovica iz moga doba.
Šta da se kaže,ako ti je blizu,pođi.
|
|
|
15.03.2008., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Wisteria kaže:
A kakva su "to djeca tamo" molim lijepo ? 
Što je to tako strašno???
Djeca su ista kao i u drugim školama zagrebačkim! Svugdje ima dobre i "manje dobre" djece, tako da nemojmo generalizirati, (možda samo zato što se škola zove "Pantovčak"  ).
Škola i profači su sasvim u redu (isto kao i klinci), imaju i svoju web stranicu 
|
djeca ne da su ista nego su tripu bolja, dobro ima par bisera al oni sad završavaju...
a profesore samo poželjet možeš - toplo preporučam
(da ne bi sad neko pomislio, nisma neka štreberica koja obožava i školu i profesore, al ovo je jednostavno kombinacija koju da sam biraš nemreš bolju izabrat...)
|
|
|
16.03.2008., 00:17
|
|
South Col
|
Ima tu svakakvih,koliko se ja sječam.
|
|
|
16.03.2008., 16:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
zacky kaže:
Ima tu svakakvih,koliko se ja sječam.
|
profesora?
a istina, ima i tu bisera al većina je ipak super
suma-sumarum - isplati se školu upisat
|
|
|
08.06.2012., 16:42
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Ovako  kola je stanje i nemojte da vase dijete tamo ide.Profesori su kako koji.Npr:bio,lik strasno. Epravedni
|
|
|
06.07.2012., 18:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
Na Pantovčaku sam završio prvih šest razreda, još tamo 70-tih na 80-te. U to doba pričalo se da je to blaga škola u odnosu na Krajišku. No, mislim da su nastavnici ipak bili prilično dobri. Posebno mi je ostala u sjećanju moja prva razrednica, Marija Takač. Ne samo da nas je naučila čitati i pisati, nego je stvarno imala u sebi nešto posebno, usadila nam je stav da ćemo jednoga dana nešto postati, nešto biti, nešto predstavljati. I ne samo ona, slično je bilo i s učiteljicom iz engleskog (na žalost, ne sjećam se imena), koja nam je govorila da očekuje od nas da ćemo jednog dana čitati Shakespearea na engleskom (do tog stupnja doduše još nisam došao!), pa i s legendarnim Raknićem, kod kojeg sam imao tjelesni. Dobro, bilo je među učiteljicama (tj. tadašnjim "drugaricama") i nekih rospija, ali posvuda je tako. Ekipa u razredu je bila super, bez obzira na to što je većina bila iz dobrostojećih obitelji, što za mene nije vrijedilo.
U novoj školi i manjem gradu je ipak sve skupa bilo za koju nijansu na nižem nivou. Nisu nastavnici bili loši, solidno su predavali, ali taj stav, da ćemo mi stvarno nešto postati kad odrastemo, nisam doživio. Štoviše, prevladavao je stav "prvo kruh u ruke" i "lako se vi posle doškolujete".
Što reći, volio bih da sam mogao svoje zadnje dvije godine osmoljetke završiti na Pantovčaku.
|
|
|
18.04.2013., 17:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Škola je super ali i zahtjevna.Profesori su odlični.
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:21.
|
|
|
|