Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.02.2008., 14:36   #1
neplodnost

zanimaju me neke stvari u vezi muške neplodnosti. svjesna sam da je ovo široko područje ali bi voljela da mi se jave ljudi sličnih ili istih problema: oboje imamo 23 god, u braku 3 god i isto toliko dugo pokušavamo dobiti bebu. nakon godinu dana bez rezultata krenuli smo na neke pretrage i s moje strane je sve bilo u redu, ali sa suprugove ne, išao je na analizu spermija i pokazalo je da nije pronađen niti jedan spermij. dali se to može riješiti. jer neznamo ni od kud da krenemo. pa svaka pomoć dobro došla.
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2008., 14:58   #2
Eeeeeeeee nije samo tako napravit dijete. Nemaš pojma što sve utječe na neplodnost. Neka muž malo kod doktora pa neka porazgovara malo s njim. Od stresa pa do ishrane pa do koječega. Nisam znao da pišljiva Coca-Cola utječe na neplodnost, smiješno ali istinito a opet može biti nešto sa medicinske strane. Treba pokušavat
Old 04.02.2008., 15:00   #3
na stranicama roda.hr (forum) naći ćeš nažalost stotine parova koje se bore s neplodnošću. Sigurna sam da ćeš dobiti i odgovore na svoja pitanja.
mamasunce is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2008., 16:11   #4
hvala na odgovorima, znam da svašta utječe na neplodnost, čak i coca cola, ali zanima dali je itko bio u situaciji da u uzorku nema spermija. čula sam da postoje hormoni za ubrzavanje "sporih" ali za stvaranje to nisam?
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2008., 18:28   #5
Quote:
malo zbunjena kaže: Pogledaj post
hvala na odgovorima, znam da svašta utječe na neplodnost, čak i coca cola, ali zanima dali je itko bio u situaciji da u uzorku nema spermija. čula sam da postoje hormoni za ubrzavanje "sporih" ali za stvaranje to nisam?
Nema spermija?

www.roda.hr
ivana0906 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2008., 18:35   #6
Question

Quote:
ivana0906 kaže: Pogledaj post
Nema spermija?

www.roda.hr
radio je spermiogram, i nisu našli niti jedan. e sad se nezna dali ih uopće ne proizvodi ili ih nešto ubija putem. ali postoji toliko toga što još treba obaviti a njega je to malo i emocionalno spustilo. ne znamo što dalje. doktorica je rekla da opet napravi spermiogram da nije slučajno došlo do nekakvog propusta. tako da ćemo vidjeti poslije toga.
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2008., 19:40   #7
Quote:
radio je spermiogram, i nisu našli niti jedan. e sad se nezna dali ih uopće ne proizvodi ili ih nešto ubija putem. ali postoji toliko toga što još treba obaviti a njega je to malo i emocionalno spustilo. ne znamo što dalje. doktorica je rekla da opet napravi spermiogram da nije slučajno došlo do nekakvog propusta. tako da ćemo vidjeti poslije toga.

Kao što sam ti rekla, www.roda.hr !
Niste jedini, dođi na RODU na potpomognutu oplodnju!
ivana0906 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2008., 14:10   #8
Quote:
ivana0906 kaže: Pogledaj post
Kao što sam ti rekla, www.roda.hr !
Niste jedini, dođi na RODU na potpomognutu oplodnju!
Potpisujem. Tamo ćete naći puno informacija na potpomognutoj oplodnji.
yasmine is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2008., 14:31   #9
hvala, našla sam svašta tamo
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2008., 14:35   #10
Hej, nisam OT ali da ne otvaram novu temu..isto vezana uz neplodnost..

Naime, neznam zašto, imam stalno strah u sebi da sam možda neplodna.. Da neću moći imati djece.. Ono, zabrijavam (utjecaj Zabranjene ljubavi na mene ), pa me zanima, da li se to može kakvim pregledom provjeriti?
(osim naravno, da isprobam s dragim)
klaunina is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2008., 14:42   #11
naravno možeš provjeriti, samo si nemoj umišljati jer kada budeš htjela imati djece psiha jako utječe na to. odi giniču i reci što te zabrinjava pa će on napraviti sve testove, ali sigurna sam da će sve biti u redu.
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2008., 10:47   #12
Quote:
naravno možeš provjeriti, samo si nemoj umišljati jer kada budeš htjela imati djece psiha jako utječe na to. odi giniču i reci što te zabrinjava pa će on napraviti sve testove, ali sigurna sam da će sve biti u redu.
Eto zašto ti se "muti". U stresu si zbog ovog što ti se događa.
simon3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2008., 17:06   #13
Quote:
simon3 kaže: Pogledaj post
Eto zašto ti se "muti". U stresu si zbog ovog što ti se događa.
to je samo dio stresa ima toga još ali tko bi pomislio prvo na stres uvijek misliš da je nešto drugo, ali da ne mjenjamo temu-sad mi je
malo zbunjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2008., 17:49   #14
Quote:
to je samo dio stresa ima toga još ali tko bi pomislio prvo na stres uvijek misliš da je nešto drugo, ali da ne mjenjamo temu-sad mi je
simon3 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:17.