Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Star Trek Fan Club

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Pogledaj rezultate ankete: Kakvim se trekijem vi smatrate?
Nisam trekij 18 15.25%
Rijetko napišem koji post 56 47.46%
Redovito posjećujem STFC i komentiram 23 19.49%
Okorjeli fan koji živi za Star Trek 21 17.80%
Glasovatelji: 118. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2008., 20:19   #1
Kakav ste vi treki?

Postoji puno vrsta trekija. Postoje tu i pod vrste. Primjetio sam da na našem malom mistu (STFC-u za one koji nisku skužili) ima okorjelih fanova, umjerenih fanova, ali i padobranaca.

Onda u koje životinjsko carstvo vi spadate?
Old 28.04.2008., 20:23   #2
Dragi je fan-ja sam pridruženi član iliti vanjski suradnik ...
Old 28.04.2008., 20:54   #3
padobranac
Old 28.04.2008., 20:59   #4
A dajte . Di su okorjeli fanovi kao ja?
Old 28.04.2008., 21:07   #5
Daj malo definiraj to okorjeli fan.
Mozda i ja tu spadam,ali nisam siguran.
C.J.B. is offline  
Old 28.04.2008., 21:18   #6
redovito posjećujem STFC al nemam uvijek nešto za komentirat..
Old 28.04.2008., 21:19   #7
Quote:
C.J.B. kaže: Pogledaj post
Daj malo definiraj to okorjeli fan.
Mozda i ja tu spadam,ali nisam siguran.
90 % forumskog vremena provodi na STFC, ko strvinar čeka svaki novi post da može pričat o Treku. Bez problema može gledati reprizu za reprizom Star Treka, smatra da je Kirk najveći žigolo a Riker njegov nasljednik...., sanja da upravlja Enterpriseom,

Ono, obično
Old 28.04.2008., 21:54   #8
Nemoj se ljutit ali ti je anketa malo štura...

Ja sam negdje između. Nisam skroz okorjeli fan jer nisam još ni pogledala sav ST (Ent) ali me ful zanima sve oko Treka i komentiram kad stignem, skidam wallpapere s neta, pokupovala epizode TNG-a, djeluje na mene opuštajuće...

But, nikada nebih nosila uniforme na ST konvencijama... jedino možda za Riječki karneval ali nisam taj tip osobe koja se voli maskirati. Što se tiče značkica, sličica i figurica - not my thing.
Old 28.04.2008., 22:00   #9
Quote:
no_wonder kaže: Pogledaj post
:2up:

Šala
Quote:
But, nikada nebih nosila uniforme na ST konvencijama... jedino možda za Riječki karneval ali nisam taj tip osobe koja se voli maskirati. Što se tiče značkica, sličica i figurica - not my thing.
Pa nisam ni ja doša do te razine da se oblačim na konvencijama! (bi ali se bojim da bi me istukli prijatelji ). Ja se smatram okorjelim jer: pogleda sam svaku epizodu (neke i po nekoliko puta) imam milijardu slika na kompu, pročita sam dosta knjiga, znam (moga bi čak reći sve) o brodovima, klasama...

jbg nemam život. ST je moj fiks.
Old 28.04.2008., 22:00   #10
Quote:

Ja sam negdje između. Nisam skroz okorjeli fan jer nisam još ni pogledala sav ST (Ent) ali me ful zanima sve oko Treka i komentiram kad stignem, skidam wallpapere s neta, pokupovala epizode TNG-a, djeluje na mene opuštajuće...

potpisujem
ja ne bi tia upravljat enterpriseom,ja bi tia bit n1
Depressed is offline  
Old 28.04.2008., 22:14   #11
Quote:
MiG 0 kaže: Pogledaj post
90 % forumskog vremena provodi na STFC, ko strvinar čeka svaki novi post da može pričat o Treku. Bez problema može gledati reprizu za reprizom Star Treka, smatra da je Kirk najveći žigolo a Riker njegov nasljednik...., sanja da upravlja Enterpriseom,

Ono, obično
A onda jesam
C.J.B. is offline  
Old 29.04.2008., 12:23   #12
Gledam redovito... to me veseli. Ali nemam što posebno komentirati - pa stvari su većinom jasne same po sebi.
SamoMaloSebe is offline  
Old 29.04.2008., 17:35   #13
Gledao/igrao sve sto ST ima za ponuditi, smatram se odlicnim poznavaocem. Volim ovaj svijet. Ali da bi se oblacio u uniforme, ucio kilngonski, i slicno, nema sanse. I to je to, takav treki.
Ken is offline  
Old 30.04.2008., 21:43   #14
Quote:
Ken kaže: Pogledaj post
Gledao/igrao sve sto ST ima za ponuditi, smatram se odlicnim poznavaocem. Volim ovaj svijet. Ali da bi se oblacio u uniforme, ucio kilngonski, i slicno, nema sanse. I to je to, takav treki.
ko da sam ja ovo pisala
i ja ne komentiram i ne pišem ovde jer nemam vrimena-ali kad kod mogu---sve pročitam
Old 30.04.2008., 22:06   #15
Ispada da sam ja jedini luzer koji praktički živi ovdje.

Old 30.04.2008., 22:39   #16
[QUOTE=MiG 0;13845452]Ispada da sam ja jedini luzer koji praktički živi ovdje.
Ma nisi
viper001 is offline  
Old 01.05.2008., 01:23   #17
Fali ti srednja opcija. To bi meni odgovaralo u zadnje vrijeme.
Old 01.05.2008., 01:30   #18
Napaljeni. Redovito onaniram na T'Pol, Deannu Troi i Seven. Kad je hića onda i na Kes. Još mi nije bila dovoljna kriza za Janewayicu.
Old 01.05.2008., 08:30   #19
Quote:
KungFuMonkey kaže: Pogledaj post
Napaljeni. Redovito onaniram na T'Pol, Deannu Troi i Seven. Kad je hića onda i na Kes. Još mi nije bila dovoljna kriza za Janewayicu.
Mozda se ko zaprepasti ali meni je napeta dr.crusher.Je da je polovnjaca i izgleda hladno i odbojno,ali rado bi se provalja sa njom.Kad su bili doveli dr.pulaski skroz sam pukaoUf onu tashinu sestru bolje da ne spominjem zbog nje nisam bas ni radnju posve pohvata
viper001 is offline  
Old 01.05.2008., 09:11   #20
Quote:
KungFuMonkey kaže: Pogledaj post
na, drži.
http://youtube.com/watch?v=ibiyQFgCcYI
ovo mi je bila prilično zanimljiva epizoda, imam sreće da sam ju vidio baš na televiziji.

pulaski ima dobru osobnost.
crusherica je ok.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:48.