Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.06.2008., 23:20   #1
Cool Gimnazija Velika Gorica

hej, gimnazijalci iz VG!
Old 08.06.2008., 22:10   #2
ma dajte! i nema nikog????
Old 15.02.2009., 20:47   #3
hejjj...:P
elan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2009., 21:27   #4
Kaj to selo ima gymnaziju xD?
Old 07.03.2009., 15:01   #5
ah moja srednja skolica... suta dupe dobroj vecini zg gimnazija po rezultatima. makar pitanje do kad ce i to trajati jer ove nove generacije mi se cine malcice predivlje a profesori previse vezanih ruku da ih se obuzda
konig_karl is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2009., 01:27   #6
biba rula
sve će ona to sjebat, vidjet ćete.
daleth is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2009., 23:38   #7
Biba hahahha
Tko je to obožavatelj :P
Gimn ima svojih prednosti i mana,
kao i dobrih i loših profesora,
ali se može mjeriti sa većinom zagrebačkih po znanju,
ali ne i po opremljenosti, tu smo siročad
Tamara Antonija is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2011., 22:31   #8
Prirodoslovno-matematička gimnazija - Velika Gorica

1.Kao prvo,idem u 8. razred osnovne,muci me pitanje dal da upisem prir-mat ili opcu gimnaziju,zanimaju me kompjutori i takve stvari,ako ja upisem prir-mat,dali cu ja poslije te zavrsene gimnazije moci ici na bilo koji faks ili cu morati bas na neki matematicki,informaticki ili sta vec?Radi se o gimnaziji u Velikoj Gorici

2.Rodio sam se u Rumunjskoj a u skolu idem u hrv.
Ovdje se kaze prirodoslovno-matematicka gimnazija a u rumunjskoj se kaze matematicko-informaticka gimnazija i sad mene zanima dali je to isto i da li ja nakon zavrsene gimnazije u hrv mogu npr. upisati bilo koji faks u rumunjskoj

hvala
Đorđ is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 08.01.2011., 22:43   #9
Pa u Hrvatskoj ti možeš uz završenu ekonomsku srendnju ići studirati medicinu ( ako ispuniš uvjete koje oni traže--> matura i još neki dodatni testovi sad po novom). A u Rumunjskoj ja ne znam kakva je situacija, valjda ista. Znači ti sa matematičkom gimnazijom možeš na studij njemačkog jezika i književnosti ako hoćeš, znači da, možeš na bilo koji faks.
U prirodoslovno- matematičkoj gimnaziji imaš puno jače prirodoslovne predmete (biologija, matematika, fizika, kemija) pa te ona bolje pripremi za neki takav faks, za razliku od opće gimnazije. Za informatiku bi onda prirodoslovno- matematičku ja prije izabral neg opću.
Old 08.01.2011., 22:56   #10
U biti, to je gimnazija kao i sve ostale, i ako voliš matematiku definitivno ju upiši, matematika i informatika, su dosta povezane, pa je to sigurno najbolji smjer za daljnje studiranje na tehničkim,prirodoslovnim i ostalim sličnim faksevima, ali ti normalno možeš nastaviti i studirati filozofiju.

DA, to se sada naziva prirodoslovno-matematička, iako se je i ovdje prije zvala MIOC-Matematičko-Informatički obrazovni centar. Tako da je to sve manje više isto.
Maturant2011 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2011., 14:00   #11
hvala obojici
Đorđ is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2011., 08:16   #12
Gimnazija Velika Gorica -GVG

Evo jedne nove teme...
Pohađam ovu školu i jako sam zadovoljan njome. Profesori su super, škola je velika i u većini se učionica nalaze tzv. pametne ploče.

Što Vi mislite o ovoj školi?
mogush is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:38.