|
|
31.03.2009., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Veleučilište u Rijeci
Na Veleučilištu u Rijeci sam stekao zvanje Inženjer sigurnosti na radu, prije bolonjskog procesa.
Htio bih se natjecat za posao u inozemstvu. Tu firmu gdje bi išao radit interesira da li je moja kvalifikacija međunarodno priznata?
Da li ima neko o tome neka saznanja?
|
|
|
26.06.2009., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Veleučilište u Rijeci - Informatika
Ide li tko na Veleučilište na informatiku (3 godine).
Možda odem tamo, pa me tek toliko zanima kako je i za šta se može konkretno opredijelit?
|
|
|
28.06.2009., 00:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Thunder197 kaže:
Ide li tko na Veleučilište na informatiku (3 godine).
Možda odem tamo, pa me tek toliko zanima kako je i za šta se može konkretno opredijelit?
|
ako si mislio na mogućnost zaposljavanja:
Samozapošljavanje, zapošljavanje u proizvodnim i uslužnim poduzećima, organizacijama i institucijama na poslovima:
organiziranje i vođenje svih poslova u svezi informatičkih sustava u poduzeću
organiziranje i vođenje poslova u svezi e-poslovanja, promidžbe na internetu i sl.
osnivanje i rukovođenje malim i srednjim poduzećima koji se bave poslovima vezanim uz infor. djelatnost
ako nisi na to mislio ignoriraj
|
|
|
12.07.2009., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Razmišljam da se iduće godine upišem na specijalistički u rijeci (to su 4. i 5. godina). trenutno idem na informatiku u zagrebu, smjer elektroničko poslovanje i zanima me da li bi trebala polagati neke razlike ili se može odmah krenuti na 4. godinu? I kakav je smještaj za studente u rijeci?
|
|
|
26.08.2009., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Da li netko ide za inzinjera sigurnosti na radu vanredno ili da studira i radi??Kako uspjevate i jedno i drugo?
|
|
|
15.06.2010., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Veleučilište u Rijeci - Rijeka
Evo, društvo, vidim da svaki fakultet, viša škola (i tome slično) ima svoju temu. Tražio sam malo po forumu i nisam naišao na temu ovog veleučilišta. Na prvom mjestu su mi neke druge škole, ali eto, velike su šanse da upišem upravo ovaj fakultet.
Ima li vas još koji ste se odlučili za ovaj studij? Što bi htjeli studirat na njemu (ja stavih informatiku)? Jel ima tko da već studira na njemu pa da podjeli kakva iskustva, opiše na kojem to sve principu djeluje i je li zadovoljan njime?
puno ima informacija na: http://www.veleri.hr, ali eto, da dobimo informacije iz prve ruke 
|
17.06.2010., 19:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Veleučilište u Rijeci - smjer poduzetništvo
Hello swima
Ovako... Prijavila sam ovaj fakultet kao svoj izbor, stručni studij i izvanredni... Zanima me koja je razlika točno. Čitala sam da se razlikuje samo po tome što na izvanrednom se dolazi vikendom u popodnevnom/predvečernjem terminu, znači ima manji broj predavanja, i da se gradivo više mora doma učit + da se plaća više nego stručni (redoviti) studij. E sad našla sam na njihovoj stranici http://www.veleri.hr/?q=node/679 da se za izvanredni plaća manje nego za redoviti,pa mi nije jasno. A više ljudi mi je potvrdilo suprotno. Također, ako ima kog od vas koji poznaju/idu/su išli na ovaj faks da mi opišu ukratko kakav je,težinu itd. Svaki odgovor/savjet je dobrodošao. 
|
22.06.2010., 19:24
|
|
Astronaut
Registracija: May 2005.
|
ja sam stavio isto informatiku, i sigurnost na radu, mislim da je na tom..
|
|
|
22.06.2010., 19:47
|
|
Registrirani korisnik
|
ewo i mene tu 
ja sam upisala studij poduzetništva,telmatike,sigurnost na radu i inf  frendica mi ide na ovaj faks isto smejr poduz. i akze da je cisto ok, da nije tesko (bar ne ovaj smjer)
mene bi isto zanimalo ako itko zna kakvu više informaciju o studiju telematike na ovom veleučilištu... Jel istina da tog prije nije bilo već je ovo prva godina tog studija?
|
22.06.2010., 20:14
|
|
Astronaut
|
ja sam isto to stavio osim poduzetnistva..
zanima me to za Telematiku, gledam malo po netu, i ne izgleda lose...
|
|
|
22.06.2010., 20:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
X-Plosiv kaže:
ja sam isto to stavio osim poduzetnistva..
zanima me to za Telematiku, gledam malo po netu, i ne izgleda lose...
|
i ti? opa, bit cemo mozda i kolege 
da gledala sam i ja na njihovoj stranici onaj program rada.. čini mi se zanimljivo.. osim fizike i mat, to mi nikad nije išlo.. sad nezz koliko je to teško... hm
|
22.06.2010., 20:31
|
|
Astronaut
|
dobro, to se sve da nauciti...samo malo gledam, posto je to ipak novi smjer...ne znam...nadam se da cu upasti, rado bi tu upisao info ili telem ili sigurnost na radu, a tek onda pomorski ako to ne upadnem...i hope so 
|
|
|
22.06.2010., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
X-Plosiv kaže:
dobro, to se sve da nauciti...samo malo gledam, posto je to ipak novi smjer...ne znam...nadam se da cu upasti, rado bi tu upisao info ili telem ili sigurnost na radu, a tek onda pomorski ako to ne upadnem...i hope so 
|
da znam al ja sam antitalent za fiziku.. (ili samo nisam bila dovoljno zainteresirana u sonovnoj) da,novi je studij... Tako da nemogu pitat nikog kako je... ja sam upala na telematiku,primaju ih 30...  koji si ti?
|
23.06.2010., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
|
 vidim da se tema lagano pokreće  Ja sam stavio inf, ali me malo strah, također nisam vićan previše matematici i tim stvarima... Budemo vidjeli kaj će bit od svega... Ako netko zna kakvi su profesori, sistem studiranja, koliko se diploma poslje "cijeni" (makar mi nema gluplje stvari od te, faks je faks, ako ti naučiš, znat ćeš...) Meni se čini predugo čekat do 5.7. Možda su to mogli i prije "zgotovit".
evo malo novosti, kako stojite na listama?
|
23.06.2010., 16:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Šeba kaže:
 vidim da se tema lagano pokreće  Ja sam stavio inf, ali me malo strah, također nisam vićan previše matematici i tim stvarima... Budemo vidjeli kaj će bit od svega... Ako netko zna kakvi su profesori, sistem studiranja, koliko se diploma poslje "cijeni" (makar mi nema gluplje stvari od te, faks je faks, ako ti naučiš, znat ćeš...) Meni se čini predugo čekat do 5.7. Možda su to mogli i prije "zgotovit".
evo malo novosti, kako stojite na listama?
|
tako je i kod mene, sto se tiče mat 
već sam upala na neke smjerove, a s očekivanim pomakom izgleda da ću upast na sve, i sad ni neznam sta bi izabrala od toga svega..... 
joj ja bi isto voljela da nam neko pobliže objasni/iznese svoje mišljenje,dojmove al di god odem,tražim po netu, nema niš korisno..
|
29.06.2010., 10:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ch!cita kaže:
tako je i kod mene, sto se tiče mat 
već sam upala na neke smjerove, a s očekivanim pomakom izgleda da ću upast na sve, i sad ni neznam sta bi izabrala od toga svega..... 
joj ja bi isto voljela da nam neko pobliže objasni/iznese svoje mišljenje,dojmove al di god odem,tražim po netu, nema niš korisno..
|
Hm... Problem je što ništa što nađeš na netu(pai forumu) ne možeš smatrat mjerodavnim. Sto ljudi, sto ćudi (mrzim takve ofucane izreke). Očito nema puno studenata sa toga veleučilišta. Sve fakultete koje bih želio upisat prvo istražim, a meni se čini da će Veleučilište u Rijeci ispast upravo zbog toga manjka informacija. 
|
29.06.2010., 23:02
|
|
Drifter bez stila.
Registracija: Jan 2009.
|
Pozdrav
Ja sam izabrao poduzetnistvo i mediteransku poljoprivredu, i ja sam se prije nekoliko mjeseci raspitivao na forumu u vezi ovog veleucilista ali nisam dobio niti jedan odgovor.U vezi telematike nemojte to upisat ako vas to stvarno ne zanima jer sam ja imao neke od tih predmeta u srednju i jedva prosao jer me nije zanimalo i zna biti dosta komplicirano posebno ako niste skuzili baze ili opcenito programiranje u srednjoj,ali ako se ima volje da se nauciti, samo dobro razmislite o izboru .
|
|
|
30.06.2010., 09:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JDM kaže:
Pozdrav
Ja sam izabrao poduzetnistvo i mediteransku poljoprivredu, i ja sam se prije nekoliko mjeseci raspitivao na forumu u vezi ovog veleucilista ali nisam dobio niti jedan odgovor.U vezi telematike nemojte to upisat ako vas to stvarno ne zanima jer sam ja imao neke od tih predmeta u srednju i jedva prosao jer me nije zanimalo i zna biti dosta komplicirano posebno ako niste skuzili baze ili opcenito programiranje u srednjoj,ali ako se ima volje da se nauciti, samo dobro razmislite o izboru .
|
Išao si u tehničku školu? Ja sam mislio ići na informatiku u Rijeci. Strah me što sam išao u takvu vrstu škole da o matematici znam jako malo (što zbog netalentiranosti/gluposti, što jer je škola bila ekonomska  )
|
30.06.2010., 13:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Šeba kaže:
Hm... Problem je što ništa što nađeš na netu(pai forumu) ne možeš smatrat mjerodavnim. Sto ljudi, sto ćudi (mrzim takve ofucane izreke). Očito nema puno studenata sa toga veleučilišta. Sve fakultete koje bih želio upisat prvo istražim, a meni se čini da će Veleučilište u Rijeci ispast upravo zbog toga manjka informacija. 
|
da tu si u pravu.... Teško je nać objektivno mišljenje, nismo svi isti, svatko drugčije poima određeni faks... Meni poznanica ide na poduzetništvo, i kaže da je ok... Da nije uopće teško.. ja cu najvjeroajtnije na poduzetništvo
|
06.07.2010., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
ja sam ove godine upisala med. polj. vanredno i idem sad trazit malo skripte i to, kao da se pripremim malo, prolistam n' stuff, ali NEMA NIGDJE NISHTA ::loodchovjek:: prošla sam cijeli internet, majkemi :/
i da... tražim cimera/icu za poreč, pa ako je tko za nek se javi
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:09.
|
|
|
|