Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
10.08.2009., 16:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Pušenje i drkanje
pozdrav. imam par pitanja namijenjena ženskom rodu.
jeste već u prvoj vezi (pod pretpostavkom da se još niste ševile) pušile tipu, iliti dale mu oralni seks? ili vam se to gadilo, jer jednostavno niste to prije radile. je li prošlo nekoliko veza ili tipova da biste se konačno mogle upustiti u to? ili vam je to otpočetka bilo kao nešto prirodno.
jeste ikad zatekle dragog (pretpostavka da ste u vezi/braku) kako drka iliti masturbira? kako ste reagirale? jeste ga poslije pitale što ga je potaklo na to?
(bila je epizoda 'lude 70-te' u kojoj donna zatekne erica u toj situaciji. kasnije sazna da je uzrok gledanje slika jackie-ine mame u bikiniju, tko prati zna.) hoću reći, da saznate da vam dragi drka na neku s kojom se i potencijalno može poševiti, kako bi reagirale? znači ne neka iz playboya ili redtuba.
mogu se uključiti i muški svojim iskustvima. primjerice, da li ste nagovarali djevojku/ženu na pušenje, a ona to nije htjela (kao na filmovima, guranje glave prema dolje)?
je li vas djevojka/žena zatekla kako drkate (masturbirate)? kako ste reagirali?
|
|
|
10.08.2009., 16:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Da, da, ne, ne, da, ne, ne da, ne
|
10.08.2009., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jebozovna kaže:
pozdrav. imam par pitanja namijenjena ženskom rodu?
jeste već u prvoj vezi (pod pretpostavkom da se još niste ševile) pušile tipu, iliti dale mu oralni seks? ili vam se to gadilo, jer jednostavno niste to prije radile. je li prošlo nekoliko veza ili tipova da biste se konačno mogle upustiti u to? ili vam je to otpočetka bilo kao nešto prirodno. ?
|
Nisam pušila prije nego smo se poseksali.
Quote:
jebozovna kaže:
jeste ikad zatekle dragog (pretpostavka da ste u vezi/braku) kako drka iliti masturbira? kako ste reagirale? jeste ga poslije pitale što ga je potaklo na to?
?
(bila je epizoda 'lude 70-te' u kojoj donna zatekne erica u toj situaciji. kasnije sazna da je uzrok gledanje slika jackie-ine mame u bikiniju, tko prati zna.) hoću reći, da saznate da vam dragi drka na neku s kojom se i potencijalno može poševiti, kako bi reagirale? znači ne neka iz playboya ili redtuba. ?
|
da,jesam ga zatekla. reagirala- normalno. njegova stvar.  da može poševiti tu na koju navodno drka,onda ne bi drkao,nego bih ga uhvatila kako ševi. osim toga,mene ni ne zanima o kome on misli dok to radi. glupa bih bila kada bi se zavaravala da misli samo na mene. isto kao što ni ja ne mislim samo na njega.ako mi je vjeran,koga briga. svatko ima pravo na maštarije. 
|
|
|
10.08.2009., 16:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
jebozovna kaže:
da li ste nagovarali djevojku/ženu na pušenje, a ona to nije htjela (kao na filmovima, guranje glave prema dolje)?
|
pa naravno da sam ju nagovarao, kad u početku nije htjela pušit. onda se odvažila pa je pušila preko prezića, a sad kad se napali, sama kaže: daj da ti ga podudlam!
čak mi i čmar poliže kad poželi, iako meni to nije baš gubica. ali ja njoj da
|
|
|
10.08.2009., 18:22
|
|
Still wondering.
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
jebozovna kaže:
jeste već u prvoj vezi (pod pretpostavkom da se još niste ševile) pušile tipu, iliti dale mu oralni seks? ili vam se to gadilo, jer jednostavno niste to prije radile. je li prošlo nekoliko veza ili tipova da biste se konačno mogle upustiti u to? ili vam je to otpočetka bilo kao nešto prirodno.
(bila je epizoda 'lude 70-te' u kojoj donna zatekne erica u toj situaciji. kasnije sazna da je uzrok gledanje slika jackie-ine mame u bikiniju, tko prati zna.) hoću reći, da saznate da vam dragi drka na neku s kojom se i potencijalno može poševiti, kako bi reagirale? znači ne neka iz playboya ili redtuba.
mogu se uključiti i muški svojim iskustvima. primjerice, da li ste nagovarali djevojku/ženu na pušenje, a ona to nije htjela (kao na filmovima, guranje glave prema dolje)?
|
nikad nisam najprije popusila. uvijek je bio prvo seks (par puta). pusenje mi je puno, puno intimnije od seksa vulgaris, tako da.... iako sam sposobna posevit se s nekim zato sto sam se s njim pozeljela posevit taj tren, odmah i sad a da ga uopce ne poznajem, nikad to ne bih mogla s pusenjem. nikad.
gadilo mi se pusenje kad sam imala 16. tad mi se puno stvari zapravo gadilo.
nikad me nitko nije tjerao niti nagovarao na pusenje. nagovarali su me za analni, ali nista od toga nije bilo dok i ja sama to nisam pozeljela. tak je isto i s pusenjem - nista od toga dok se sam ne odlucis na to. ja na to gledam kao na nesto sasvim prirodno.
|
|
|
10.08.2009., 23:13
|
|
My name is
|
reći ću što sam čuo od jedne osobe... tokom vremena se mjenjaš... i ono što ti danas nije normalno, sutra ćeš možda htjeti probati... cura me nije uhvatila dok drkam, osim ako se događa između nas dvoje, dakle kad treba svršit, a ne ide drugačije  inače, makar zasad, mislim da je nemoguće...
|
10.08.2009., 23:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
jebozovna kaže:
|
nisam prvi puta bilo mi je sve neugodno...kad sam zaglavila u prvu dugu vezu probala sam , al i tu mi je trebalo malo da se opustim..sad sa muzem ide sve ko podmazano...
nisam ga uhvatila da masturbira ali mi je reka da zna nekada...
|
10.08.2009., 23:52
|
|
po svemu posebna
Registracija: Dec 2002.
|
Ma pazi ti nicka njezinog...
Quote:
jebozovna kaže:
...ili vam se to gadilo...
... da li ste nagovarali djevojku/ženu na pušenje, a ona to nije htjela (kao na filmovima, guranje glave prema dolje)?
|
.... a kako se tek izrazava.
Oprosti, koliko imas godina?
Pretpostavljam da se ni jednoj seksualno zreloj osobi ne gadi oralac, a kamoli da nekome pada na pamet partnera nagovarati  na to.
|
11.08.2009., 08:00
|
|
Dr. Rujanka
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Rainbow Lady kaže:
Nisam pušila prije nego smo se poseksali.
|
bogami jesam i to najmanje godinu ranije... bila sam preradoznala 
|
|
|
11.08.2009., 09:46
|
|
Seoski mudrac
Registracija: Mar 2009.
|
Huh, sreo sam svakakvih... Od onih kojima je to vrazje djelo, do onih koje ne mogu bez toga. 
Jednom sam čak negdje procitao, da je nemoguce da djevojka uziva u tome. To ne bi bilo nista cudno sto neko tako misli i kaze, ali pisac je bio neka poznata faca, dr.mr. ili tak nesto...
Nasmejao sam se toj faci, jer znam da su ukusi razliciti i da se o njim ne raspravlja. Ko voli nek izvoli... 
|
|
|
11.08.2009., 10:23
|
|
My name is
|
ja znam jednu kojoj su usta erogena zona, pa što god bilo unutra, dobro dođe 
|
11.08.2009., 10:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Metal kaže:
Huh, sreo sam svakakvih... Od onih kojima je to vrazje djelo, do onih koje ne mogu bez toga. 
Jednom sam čak negdje procitao, da je nemoguce da djevojka uziva u tome. To ne bi bilo nista cudno sto neko tako misli i kaze, ali pisac je bio neka poznata faca, dr.mr. ili tak nesto...
Nasmejao sam se toj faci, jer znam da su ukusi razliciti i da se o njim ne raspravlja. Ko voli nek izvoli... 
|
uziva se i to puno 
|
|
|
11.08.2009., 12:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Nema bolje stvari nego kad padne na koljena i pocne ga pusit a ti onako poluotvorenim ocima gledas kako joj glava ide naprijed-nazad!
|
|
|
11.08.2009., 12:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maple leaf rag kaže:
Nema bolje stvari nego kad padne na koljena i pocne ga pusit a ti onako poluotvorenim ocima gledas kako joj glava ide naprijed-nazad!
|
uh 
|
|
|
11.08.2009., 12:47
|
|
Tko zna što je što
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
jebozovna kaže:
|
Ne negovaram nikoga na pušenje, nagovaram ih laganim seansama da se maknu od svetosti u ti tamo. 
Naravno da me je zatekla , reagirao sam tako da sam nastavio dalje s svojim poslom. Da je bila kako treba nebi ni drka. Nekim ženama je to jedini način da joj objasniš da si i ti biće s potrebama 
|
|
|
11.08.2009., 12:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Piramida_Sunca kaže:
Ne negovaram nikoga na pušenje, nagovaram ih laganim seansama da se maknu od svetosti u ti tamo. 
Naravno da me je zatekla , reagirao sam tako da sam nastavio dalje s svojim poslom. Da je bila kako treba nebi ni drka. Nekim ženama je to jedini način da joj objasniš da si i ti biće s potrebama 
|
a sta fali da drkate oboje skupa 
to je pravo hot 
gleda ona tebe.. ti nju 
|
|
|
11.08.2009., 12:50
|
|
Tko zna što je što
|
Quote:
woman kaže:
a sta fali da drkate oboje skupa 
to je pravo hot 
gleda ona tebe.. ti nju 
|
Neće. Kaže da ja ne drkam na nju i da se mogu sramit. A dobro mi je ćać reka, ludo nit jebi nit kući vodi  
|
|
|
11.08.2009., 12:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Piramida_Sunca kaže:
Neće. Kaže da ja ne drkam na nju i da se mogu sramit. A dobro mi je ćać reka, ludo nit jebi nit kući vodi  
|
ouch 
zao mi je sto to cujem.. ne razumijem zasto su neke stvari vezane za sex jos uvijek tabu tema 
meni je normalno da probam sve sto nam na um padne.. neke stvari se dopadnu, neke ne... i to drkanje jedno pred drugim je bilo "cudno" prvi put.. ali poslije je tako hot.. da evo sad kad pomislim na to kako se gledamo dok to radimo.. uh... volila bih to uraditi ovog momenta  
si ti rekao njoj da ti fali sexa?
|
|
|
11.08.2009., 13:00
|
|
Tko zna što je što
|
Quote:
woman kaže:
ouch 
zao mi je sto to cujem.. ne razumijem zasto su neke stvari vezane za sex jos uvijek tabu tema 
meni je normalno da probam sve sto nam na um padne.. neke stvari se dopadnu, neke ne... i to drkanje jedno pred drugim je bilo "cudno" prvi put.. ali poslije je tako hot.. da evo sad kad pomislim na to kako se gledamo dok to radimo.. uh... volila bih to uraditi ovog momenta  
si ti rekao njoj da ti fali sexa?
|
a jesam , i to plakao ko kišna godina, ona je meni rekla da nisam zaslužio jel po cili dan sjedim u fotelji i slušam thompsona, nabrajam o domovini i ostalom dok ona crnči na poslu...    što je donekle i istina
al ima to i ljepšu stranu , dok ona crnči ja drkam , kad ona završi s crnčenjem i dođe doma ja idem spavat ... sva sreća da me ostavila i nije odnila puno toga pa sad mogu u miru istaraživat svoju spolnost koju nisam mogao onda kad je bilo vrijeme jer sam uvijek mislio da je to zabranjeno 
|
|
|
11.08.2009., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Piramida_Sunca kaže:
|
ajde.. sad barem mozes drkati do mile volje bez straha da ces biti uhvacen   
ps. mislim da si trebao nadtaviti drkati i kad ona dodje s posla, a ne ici spavati. mozda bi ti se ipak nakon vremena pridruzila 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:32.
|
|
|