Natrag   Forum.hr > Društvo > Muški kutak > Pivnica

Pivnica Čisti hedonizam: O hrani, piću, duhanu, sportu, alatu, oružju i ostalim muškim užicima

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2010., 02:06   #1
Angry Zašto žene ne persiraju svoje muževe?

Ako neko zeli raspravljati o temi zasto muzevi ne persiraju svoje zene nek ide na ZK... tamo imaju odgovor na svako pitanje...cak i odgovore na nepostavljena pitanja.

Pogledao sam film "Sveti Georgije ubiva azdahu" i tamo naravno "vjerna" ljuba persira svog muza. I to je bilo prije normalno. Danas nije. Emancipacija i slicne PM. Zene sjede za racunailma 8 sati i onda otvore konzervu da bi skuhale rucak. Onda kad joj on nesto kaze ona odmah ide svojoj mami koja da je bila bolja odgojila bi svoju kcerku malo bolje.
Pitanje je: u kom trenutku je nestalo persiranje svojih gospodara i je li bolje ovako ili nije.
Moram reci i da svijet nikad nije bio pokvareniji nego sto je sad.
el_mariachi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 06:29   #2
Joj, mrčko pa više sam virovala u te...
jel ti kuiš redateljevu poruku tim persiranjem? E, pa želio je reći kako se žena u neka doba obraćala mužu i njegovom vršnjaku jer su oni dvije odvojene glave vrijedne (njojzi) posebnih tretmana.. kuiš...
Danas ti je to sasma drugo..Čoek i vršnjak počesto ne dijele istu ženu, a nekad i više njih....Jbg, kad ubiše aždaju, žena ostade bez neprijatelja...a što ćemo , tako nam je...

A jel bi ti ono stvarno volijo da ti se žena obraća ko dvojici..Eto, ja ću vam se rado obraćati s vi ako vam to čini sitna veseljka...pardon, veselja....
Old 10.02.2010., 08:53   #3
Koja bolestna tema.

Cijeli proplem je nastao ukidanjem Prima Noctesa. Naime šta, Gazda bi to dobro oderao Glomaznim Spolovilom tako da bi nakon njega u mužu vidjela sveca. I naravno da bi mu persirala.
A danas žene gube nevinost na MSN-u, šta'š.
mwm is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 09:41   #4
Quote:
chilimama kaže: Pogledaj post
..Eto, ja ću vam se rado obraćati s vi ako vam to čini sitna veseljka...pardon, veselja....
svidja mi se kako razmisljate...cujte zasto se to ne bi moglo napraviti...persira se uciteljica, susjeda, postar, stipe mesic... pa ko je njoj najbitniji ...postar ili njen muz... intimna je sa muzem pa ga ne persira? koliko se ja razumijem u crnogoricnu sumu ima ih koje su intimne sa pola sabora pa ih opet persiraju... to se zove kultura

mwm: kao i obicno sagledao si bit problema... ja zbilja ne znam sto je zenama bitnije...da se seksaju po internetu ili da spremaju kucu, prave sarmu i gledaju zalazak sunca polupokrivenog oblacima... ili skrabanje po internetu sa nekim tamo strancima...meni je to malo bolesno ...i sto je najtragicnije cak i ti stranci u pravilu ne budu persirani
Old 10.02.2010., 09:46   #5
Ma spremaju po kući maj as. Kupe mačku pa im ona pokupi prašinu. Tu i tamo je otresu kroz prozor i to ti je to. Što se tiče kuhanja, već je i drug Tito bijo vidovit i počeo proizvoditi gotova jela 29. novembar. Jedino im je pranje problem, ono baš moraju pritisnuti dugme. Uh.

Ja mislim da je to prljava urota brkatih feminstkinja. Čujo sam da one jedna drugoj persiraju.
mwm is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 09:55   #6
Quote:
el_mariachi kaže: Pogledaj post

Pitanje je: u kom trenutku je nestalo persiranje svojih gospodara i je li bolje ovako ili nije.
Moram reci i da svijet nikad nije bio pokvareniji nego sto je sad.
Nije valjda da vam treba adoracija od tako beznačajnih bića?
Old 10.02.2010., 09:57   #7
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Nije valjda da Vam treba adoracija od tako beznačajnih bića?
Ispravijo Đelo Hadžiselimović.
mwm is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 10:01   #8
Quote:
mwm kaže: Pogledaj post

Ja mislim da je to prljava urota brkatih feminstkinja. Čujo sam da one jedna drugoj persiraju.
nisam ovo bas shvatio...zar ima onih koje nisu brkate?...mislim znam da ima onih koje briju brkove ili kako one kazu cupaju dlacice iznad usnica

prije zena imala 5 djece..sve stigla napraviti za njih ...djeca i skole zavrsavala... mati radila i u kuci i oko kuce...
danas...znamo vec kakva je situacija...+ sto u kuci imaju 30-35 aparata koji olaksavaju zivot... djece nigdje... ipak treba znati da danas zene rade..jest da ne dobivaju placu ni mirovinsko al ajd nek se nesto desava...samo pitam se ko ce uplacivati u mirovinsko kad ja budem u pemziji

Quote:
Uranija rece: Nije valjda da vam treba adoracija od tako beznačajnih bića?
a..ad..ado..adoracija? pa ne znam sto ovo znaci ali ako je pozitivna stvar onda se prihvata... a opet kad malo bolje razmislim pozitivna stvar kad ti je lijecnik kaze obicno bude negativna
el_mariachi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 10:02   #9
Radi preciznosti i uvažavanja moramo neke detalje razraditi: očekuje li se od mene /nas da persiramo tebe/vas na forumu ili da se persira mužovima doma?..Mislim, on bi mislijo da nešto nije samnom u redu..pa i nije, ali ne mora on to znati, ako me bereš/berete ...Ajmo to ustanovit pa da krenemo kak se spada..ja bi rada zadovoljila pravila ...

A za muma imam neke novosti: osim što pritisnem dugme na perilici /mikrotalasnoj/suđerici/ ja se znam služiti i daljinskim te bežičnim telefonom a ne podižem hidrauliku zamrzivača jerbo mi nokti ne pi podnijeli takovu nasilnu rabotu...sori
Old 10.02.2010., 10:05   #10
Quote:
Nije valjda da vam treba adoracija od tako beznačajnih bića?
Upravo to ,kolegice. I mene je to zaškakljalo...neobićno , zar ne ...
Old 10.02.2010., 10:18   #11
Quote:
...+ sto u kuci imaju 30-35 aparata koji olaksavaju zivot...
Ali kao zavraga uvijek u onoj duguljastoj prokletinji se isprazne baterije, pa su vazda nadrkane...
Mikes is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 10:39   #12
Quote:
Ispravijo Đelo Hadžiselimović.
Kupiš/ te, pardon, li tako revno i prašinu možda?
Old 10.02.2010., 10:52   #13
Quote:
Kupiš/ te, pardon, li tako revno i prašinu možda?
A koji after ševe koristiš?
mwm is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 10:58   #14
Quote:
A koji after ševe koristiš?
Prestala sam pušit.
Old 10.02.2010., 11:11   #15
Prosvjedujem. Ovdije se dovodi cijela dosadašnja razina ophođenja prema jednoj određenoj populaciji muškog spola a vi se tu bavite trivijalnim podatcima koji su irelevantni za ovaj značajni doprimnos znanosti ter kulturnom pomaku ..dajte molim vas
Old 10.02.2010., 11:12   #16
mislim da gledate u krivom smjeru.. muski bi trebali biti napravleni na dugmad i ako ti je blizo pritisnes dugme da ti napravi rucak a ako ti je na dva metra kazes 'ajde napravi srenokle' i pritisnes zeleno dugme na svom dalinskom..on kaze: 'da, draga'...ti pojedes i kazes: 'tvoja mama bole kuha.. morat cu skinuti neke programcice za kuhane sa interneta, ovo ne moze vise ovako'..on kaze 'da, draga'... onda kad ti dosadi to 'da, draga' samo stisnes crveno dugme na dalinskom ili ga stavis na mute.. kad se malo sazalis nad nim pritisnes mu roza dugme za sexyz, onda on kaze 'a,a,a,a,a, oh,ah,oh...' a ako ti bas smeta sto proizvodi zvukove onda ga stavis na mute.. kod sexyza se brzo trose baterie a to je nesto slicno sa mobitelom..bole ti je kupiti novi nego mienati baterije... ako je bio dobar onda ga za nagradu pristekas par sati na struju da uziva kao malo prase..
Old 10.02.2010., 11:44   #17
Quote:
Mikes kaže: Pogledaj post
Ali kao zavraga uvijek u onoj duguljastoj prokletinji se isprazne baterije, pa su vazda nadrkane...
vidio ja jednom to kod jedne feministice al su baterije radile... i kad je ispalo to cudo na zemlju mi svi pobjegli...zamalo nas pojebalo sve

cm: pa znas ..ja bih te savjetovao da ne persiras svog muza ako je to samo zbog nas... sto se tice persiranja na papanluku bio bi red uvesti malo kulture
pjegava: ti znas da je mali princ bio napusen?
mwm: jel i ti osjecas neke negativne vibre?
el_mariachi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 12:21   #18
Quote:
cm: pa znas ..ja bih te savjetovao da ne persiras svog muza ako je to samo zbog nas... sto se tice persiranja na papanluku bio bi red uvesti malo kulture
U potpunosti se slažem s vama, pardon, s Vama uvaženi forumašu Maričko..
Obaška mi je plezijer učestvovati na partijama s gospodom furt artikuliranih manira ....
Do našeg susreta koji se može ali i ne mora desiti, o mojoj malenkosti ne ovisi, pozdravljam Vas drhtureći pred milošću, Vašom, ooo, dragi forumašu..

Nogama mi je ledeno a lice mi se žari...jel to normalno....
Old 10.02.2010., 12:50   #19
Quote:
Prestala sam pušit.
Quote:
mwm: jel i ti osjecas neke negativne vibre?
Aha.
mwm is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 13:39   #20
Ovo čak niti nije loša ideja.... Vi...
Npr: A Vi ste se tuširali? - ovdje čak bolje paše Vi nego Ti jer je poznato da kupatilo nakon muških izgleda ko da ih je bilo najmanje trojica a isto tako i žderu ko da ih je sedam - Jeste još gladni? Naravno da jeste....
Naravno, kod seksa se može ići još dalje pa ga zvati On. Pogotovo ako se pritom zamišlja Ewan McGregor, a ako se zamišljaju i Ewan i Joaquin onda ga se može zvati Oni. Za one najperverznije ga se može zvati Vatreni ili Juventus.
Kad sam izradi neki komad namještaja ili napravi nešto čemu se gosti mogu diviti ga se može zvati MI a u kontekstu u kojem se spominje njegova plaća bi ga najbolje bilo zvati Ja.
Nikolajevna is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:14.