Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.07.2010., 20:17   #1
Bárbara Mori

~Barbara Mori Ochoa je meksička glumica i model.
~Rođena u Montevideou u Urugvaju.
~Svoju karijeru zapocela je kao model da bi nekoliko godina kasnije presla u TV Aztecu kao glumica u latinoamerickim serijama.
~Najpoznatija uloga bila joj je Rubi u istoimenoj seriji u kojoj je osvojila nagradu za najbolju zensku ulogu magazina TV y Novelas za 2004./2005.godinu.

Telenovele:
-Rubi(2004) kao Rubi Perez i Fernanda Martinez,
-Amor Descarado(2003) kao Fernanda,
-Mirada de mujer.El regreso(2003),
-Subete a mi moto(2002)kao Neli,
-Amor es querer con alevosia(2001)kao Karolina,
-Me muero por ti(1999).
-Azul Tequila(1998) kao Asul,
-Mirada de mujer(1998) kao Monika San Milan,
-Al norte del corazon(1997).

Filmovi:
-Kites(2010),
-Violanchelo(2008) kao Konsuelo,
-Roboti(2005) kao Kepi,
-La Mujer de mi hermano(2005) kao Zoa,
-Predendiendo(2005) kao Helena i Amanda,
-Inspiracion(2000).

evo jucer pogledala njen novi film "Kites",..ako ga mozemo nazvat novim,..pa se sjetila naše "Rubi". Tražila ju tu po forumu,..ali sam vidjela samo temu pod nazivom "Rubi", a mislim da ova glumica zaslužuje imati svoju temu,..gdje cemo saznati neke novosti u vezi nje. Volim ju kao glumicu i uz to mi je preeelijepa . I iskreno,.vise sam ju voljela gledati u telenovelama nego sad u filmovima, a ona se trenutno posvetila baš filmskoj karijeri.
Nadam se da ima ovdje još njenih fanova pa nas pocastiti nekim sitnicama o njoj

Njen zadnji film koji je izasao "Kites"
- Nikada nećeš znati razumjeti tu maglu u mom pogledu... Kad odlutam, kad zastanem u pola riječi, u pola koraka. Uvijek ću ti ostati daleka... Uvijek ću ti odgovoriti: "Nije mi ništa." A svašta mi je...
A. Angel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 20:24   #2
Gledala sam je samo u Rubi i tamo mi je bila maestralna. Prelijepa i odlično je glumila. Nisam pratila njezinu daljnju karijeru tako da ne mogu u ovom trenutku puno više dodati osim toga da bi definitivno trebala snimiti još koju telenovelu koja bi ponovila uspijeh Rubi.
Old 16.07.2010., 20:26   #3
Ona je meni preprelijepa i prezgodna .Jedna od najljepših glumica a i odlično glumi .Kakav je taj film Kites?
1cs2009 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 20:29   #4
joj odlična mi je bila u seriji Rubi lijepa, zgodna, odlična glumica šta još reć
definitvino treba što prije snimiti novu sapunicu s kojom bi se opet proslavila kao i s ulogom Rubi
Aura<3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 20:31   #5
Pogledat ću si Kites, ali sudeći po Traileru, mislim da je najbolje da se vrati telenovelama.
ad®ian is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 20:34   #6
Gledala sam ju samo u Rubi i bila mi je odlična.
Old 16.07.2010., 20:38   #7
Ja sam ju isto gledao samo u Rubi. Slažem se da je tamo bila maestralna. Jako lijepa

Ben Marshall is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 21:05   #8
Quote:
1cs2009 kaže: Pogledaj post
Ona je meni preprelijepa i prezgodna .Jedna od najljepših glumica a i odlično glumi .Kakav je taj film Kites?
ma nije loš,..al i ja se slažem da se treba vratiti telenovelama..,jer joj to puno bolje leži,..i još negativka iako vjerujem da bi i u pozitivnom liku briljirala

ee da,..i da još nadovežem,..gledala sam i njen film,..La mujer de mi hermano u kojem glumi s još nekim glumcima iz svijeta telenovela kao što su: Christian Meier, Manolo Cardona, Gaby Espino,..

e da,.i evo trailer filma "Kites" ak nekog bas zanima,..jer ono gore nije
http://www.youtube.com/watch?v=7VRR_eh0Kts
- Nikada nećeš znati razumjeti tu maglu u mom pogledu... Kad odlutam, kad zastanem u pola riječi, u pola koraka. Uvijek ću ti ostati daleka... Uvijek ću ti odgovoriti: "Nije mi ništa." A svašta mi je...

Zadnje uređivanje A. Angel : 16.07.2010. at 21:37.
A. Angel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 21:21   #9
Super je ona
Rubi je uloga koja joj je totalno sjela i ona ju je savršeno odglumila
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 21:25   #10
Quote:
bela_03 kaže: Pogledaj post
Super je ona
Rubi je uloga koja joj je totalno sjela i ona ju je savršeno odglumila
Slažem se. Rubi je jedina serija u kojoj sam je gledala. Serija mi je bila ok, a Barbara je svoju ulogu fenomenalno odglumila.

http://www.youtube.com/watch?v=dsIHQFrkyv0

http://www.youtube.com/watch?v=kS1WrtSa2_0

Zadnje uređivanje dirty diana : 16.07.2010. at 21:38.
dirty diana is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 21:43   #11
Super je Barbara!!!
sortiadictos is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2010., 21:46   #12
meni je ona jedna od najljepših i najdražih glumica
Old 17.07.2010., 02:57   #13
Ja sam je gledao samo u "Rubi" i tamo stvarno nije bila nešto posebno. Osim toga, to što je postala poznata po jednoj ulozi u telenoveli i sad cilja na Hollywood već 6-7 godina i automatski odbija sve ponude telenovela producenata će joj se kad-tad obiti o glavu. Mark my words.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2010., 03:11   #14
^
100%. Tačno vidim kako će za par godina shvatiti da od nečeg mora da se živi, pa će prihvatiti ulogu u nekoj gluposti od serije koju će reklamirati kao "EL GRAN REGRESO DE BARBARA MORI", a tada se više niko neće sećati ko je ona i serija će biti potpuna propast.
Amelie is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2010., 03:13   #15
Quote:
Amelie kaže: Pogledaj post
^
100%. Tačno vidim kako će za par godina shvatiti da od nečeg mora da se živi, pa će prihvatiti ulogu u nekoj gluposti od serije koju će reklamirati kao "EL GRAN REGRESO DE BARBARA MORI", a tada se više niko neće sećati ko je ona i serija će biti potpuna propast.
Upravo to. Dogodit će joj se isto ko i Aracely Tarantula. El gran regreso de Aracely Tarantula u novoj noveli Salvadora Mejije - CORAZON SALVAJE!!!!!! Va ser un exito TOTAL!!!

Nda
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2010., 11:15   #16
Quote:
Jay&AmberFan kaže: Pogledaj post
Ja sam je gledao samo u "Rubi" i tamo stvarno nije bila nešto posebno. Osim toga, to što je postala poznata po jednoj ulozi u telenoveli i sad cilja na Hollywood već 6-7 godina i automatski odbija sve ponude telenovela producenata će joj se kad-tad obiti o glavu. Mark my words.

Meni je u Rubi bila dobra, ali to odbijanje ponuda će joj se obiti o glavu.
Nakon Rubi si je umislila da je prerasla telenovele.
Ne volim suditi kolko je neko dobar glumac ako sam ga vidjela u samo jednoj telenoveli, a za nju nisam čula već 5 godina.
Old 17.07.2010., 11:23   #17
Bila je super u Rubi, onda se pričalo za te njene veze a poslije ni glasa. inače i ona ima twitter
Megs is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2010., 11:36   #19
Ja sam je isto gledao samo u Rubi kao i većina vas,ali je ulogu odlično odradila šteta što si je umislila da je sad neka diva ili što već pa su joj sad telenovele ispod časti i to mi je jedina zamjerka na nju inače je prekrasna glumica i nesumnjivo bi opet osvojila gledatelje kad bi snimila još koju telenovelu.
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2010., 12:40   #20
Da malo bolje promisli, prihvatila bi bilo koju telenovelu, već zbog zarade, koja je sigurno veća nego u njenim filmovima. Ako je već tako zapela za Hollywood, onda si je mogla uzeti dodatne satove glume i prije svega, usavršavanja engleskog. U onom Traileru se vidi točno da govori ko stranac. A uostalom, prije bi pozornost privukla nekom novom telenovelom, ne mora čak ni biti u rangu s Rubi, nego s ovim filmovima koji su mi sve u svemu
ad®ian is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:25.