Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.03.2008., 21:43   #1
Medicinski fakultet - Rijeka/Split

Evo pošto sam vidio da se ovdje nalazi tema sa većinom o medicinskim fakultetu u Zagrebu, mene zanima sad kako je studirati u Splitu medicinu i razlikuje li se puno od Zagreba? Je li lakše upast i takve stvari...
Old 04.03.2008., 18:40   #2
Ja studiram u Splitu. Javi mi se na pm.
Old 19.03.2008., 20:00   #3
Hey... Evo samo da malo oživim temu... Javite se studenti medicine u Splitu... I ja planiram upisati u Splitu... Ajde.. Iskustva ili bilo šta... O profesorima, ispitima, sve...
Tears-from-heven is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2008., 20:41   #4
za upisat, ne znam koliko je teško, ali samo jedan komentar, faks nije težak. neću reći da je sprdačina, ali ako iole oćeš učiti, prolaz ti je zagarantiran. medicina više nije ono što je bila.građevinu i filozofski percipiram puno težim nego medicinu.uz kolokvije se to bez puno muke da rješiti.profesori su većina ok, uvijek i svugdje ima debila, pa tako i ovdje, iako nisam čula da je netko imao s nekim većih problema
volim čokoladu is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2009., 20:06   #5
Thumbs up

ljudi ima li mi ko reč jel tako teško na faxsu medicine?
kolko ih primaju?jel prijamni težak?
ZRINE_1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2009., 20:52   #6
molin vas neka neko odgovori bitno je neznan šta upisat a bliži se
za split( da se zna)
ZRINE_1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2009., 20:45   #7
Medicinski Fakultet-Split

Pozdrav!

prva dva razreda srednje sam prošla s 4, a zadnja dva s 5, išla sam na državno natjecanje iz biologije u srednjoj i iz kemije(ali u osnovnoj) i zanima me dali ce mi to šta bodovat ili pomoc pri upisu na Medicinski faks??
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2009., 21:43   #8
jel zna netko??
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2009., 21:44   #9
Topic već postoji:
https://www.forum.hr/showthread.php?t...fakultet+split

Boduje se samo ako si ostvarila jedno od prva tri mjesta na državnom. Dobiješ 20 ili 30 bodova.
http://www.mefst.hr/Globaldizajn/Upi...0/Medicina.pdf

[EDIT]: Za vrijeme pohađanja srednje upravne dakako.
Old 04.06.2009., 22:33   #10
Quote:
Za vrijeme pohađanja srednje upravne dakako.
meni je otac iša ekonomsku, sad radi kao psihijatar.

osim toga, išla sam na pripreme iz fizike i kemije. tako da.
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 09:03   #11
Quote:
melpy kaže: Pogledaj post
meni je otac iša ekonomsku, sad radi kao psihijatar.

osim toga, išla sam na pripreme iz fizike i kemije. tako da.
jel to onaj koji je inace i gastarbajter?
Old 05.06.2009., 09:13   #12
Quote:
Engelchen00012 kaže: Pogledaj post
jel to onaj koji je inace i gastarbajter?
Ej, ignore mode on!

U prosincu je bio oftalmolog
Old 05.06.2009., 11:13   #13
Quote:
Za vrijeme pohađanja srednje upravne dakako
mogu te nešto pitat?ti stalno pratiš moje postove..

Quote:
U prosincu je bio oftalmolog
da, moj otac je gastarbajter..završija medicinski fakultet u berlinu, specijalizira se za oftalomologiju i psihijatriju(samo šta radi ka psihijatar, a ne kao oft.), vidite, čovjek se trudija, učija puno, prehranija obitelj..a vjeruj, život mu isto nije bija lagan i puno puta kažem "jao, meni najteže", ali kad vidim koje su se njemu stvari u životu događale, onda shvatim koliko sam malo egoistična. i znaš šta. mi smo sretna obitelj danas. nikad moj otac nije vrijeđa moju mater, a kamoli je udrija. 36 godina su u braku. ko se danas može pohvalit s time?malo njih, zar ne!

ja sam malo naišla na krize u životu, al znate kako to ide..adolecsentska kriza. nisam tu ja kriva.
i jedino ko mi je pomoga u tome da to prebrodim su moji roditelji šta su me na vrijeme odveli liječniku.

možete vrijeđat mene, ali molim vas, mog oca sa strane ostavite. i s vama mi se ne da više imat konverzaciju ako cete svaki post koji otvorim otvoreno spuštat i omalovažavat.

nadam se da sam bila jasna.
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 11:57   #14
Quote:
mogu te nešto pitat?ti stalno pratiš moje postove..
Ne.

Quote:
da, moj otac je gastarbajter..završija medicinski fakultet u berlinu, specijalizira se za oftalomologiju i psihijatriju(samo šta radi ka psihijatar, a ne kao oft.), vidite, čovjek se trudija, učija puno, prehranija obitelj..a vjeruj, život mu isto nije bija lagan i puno puta kažem "jao, meni najteže", ali kad vidim koje su se njemu stvari u životu događale, onda shvatim koliko sam malo egoistična. i znaš šta. mi smo sretna obitelj danas. nikad moj otac nije vrijeđa moju mater, a kamoli je udrija. 36 godina su u braku. ko se danas može pohvalit s time?malo njih, zar ne!
Kakve to veze ima sa cvatnjom maćuhica u kasnu jesen?

Quote:
ja sam malo naišla na krize u životu, al znate kako to ide..adolecsentska kriza. nisam tu ja kriva.
i jedino ko mi je pomoga u tome da to prebrodim su moji roditelji šta su me na vrijeme odveli liječniku.
Ne, ja ne znam kako to ide.
Čekaj, otac ti je psihijatar, i svejedno te bio vodio liječniku?

Quote:
možete vrijeđat mene, ali molim vas, mog oca sa strane ostavite.
Ma mila, ni tebe, ni tvoga oca nitko ne vrijeđa
I kada netko utvrdi i iznese neke neobičnosti vezane uz tvoje priče - u ovom slučaju o tvome tati - to sigurno ne radi zato što želi uvrijediti tvoga tatu, već zato što mu zdravi razum govori da se tu nešto nikako ne poklapa i onda želi pročitati još jedan tvoj biserni odgovor.

Quote:
i s vama mi se ne da više imat konverzaciju ako cete svaki post koji otvorim otvoreno spuštat i omalovažavat.

nadam se da sam bila jasna.
Jesi. Budi i dosljedna
Old 05.06.2009., 14:01   #15
Quote:
Pozdrav!

prva dva razreda srednje sam prošla s 4, a zadnja dva s 5, išla sam na državno natjecanje iz biologije u srednjoj i iz kemije(ali u osnovnoj) i zanima me dali ce mi to šta bodovat ili pomoc pri upisu na Medicinski faks??
čekaj, što nisi negdje napisala da si prošla sve s 5 i da si oslobođena mature?

edit: evo, našla sam link na post: https://www.forum.hr/showpost.php?p=2...4&postcount=22

hahaha, pravo je prelagano, izjava godine malo muljaš ti nama?

mislim da ti se to ne boduje, osim ako si osvojila neko od prvo 3 mjesta i to samo u srednjoj. ovo u osnovnoj ti se uopće ne računa.
Kya is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 14:38   #16
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 14:52   #17
Quote:

to je tvoja obrana?

edit: kao što je već netko rekao, budi dosljedna
Kya is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 15:00   #18
na ignoru si mi. ne vidim šta pišeš. ti i onaj alapažor.
Melpina is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 15:03   #19
glavno da drugi vide
Kya is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2009., 17:30   #20
Evo ako te zanima, moj bivsi predaje na faxu koji je predmet tvog interesa, pa ako hoces, javi se, covjek ce te uputiti bolje nego itko! Samo na medicini ima ljudi i interakcija s ljudima je neizbjezna, a ti trazis posao "gdje nema ljudi"!

Moja ponuda stoji, iako nemam pojma sto ti zapravo hoces. Malo bi jezike, malo ne bi nista, malo bi medicinu...ocito ovdje svakoga zajebavas.

I ta sranja oftalmologija i psihijatrija, zadrzi bolje za sebe.
Pokusaj se napokon normalizirati.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:13.