Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostale umjetnosti > Strip

Strip Kvadrat na kvadrat.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.02.2003., 23:50   #1
Jel se netko sjeća stripa "KOKO BIL"?

Ja sam taj strip čitala kad sam bila manja nekoliko puta, ali nemam pojma gdje.
To je bio jedan crnohumorni strip, kao što je i Alan Ford, ali ne takav kao Alan Ford, naravno.
Meni je to ličilo na parodiju na Lucky Luke-a iliti Taličnog Toma. Koko Bil je neki kauboj i isto lovi neke razbojnike... bla bla... ali sve je puno crnog humora, odrezanih glava, nekih kobasica i salama, nekih ruku što vire iz pijeska, neki crvi... Ma slabo se sjećam, ali voljela bih opet naići na taj strip. Bio je , svidio bi vam se.
Nastassja is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2003., 23:59   #2
Sjecam se...(Alan Ford epizoda 207)

Kako da ne, Koko Bil i kobasice koje hodaju...

Bese crtani na tv, pred koju godinicu, ako se ne varam.

Inace to je izlazilo u Politikinom Zabavniku, a kasnije jos ponegdje.
TzU is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2003., 03:29   #3
pticice koje lete sa sesirima i pozdravljaju sa 2 skupljena prsta ili pak pokazuju rogove
cabon is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2003., 00:01   #4
pa evo gledah neki dan neki crtani zvao se koko bill,onako za djecu
Old 02.03.2003., 09:28   #5
Da! koko bil! Napravili su i crtic koji, kao sto covjek rece, ide sad na televiziji, al nekak, nije mi to to...Treba vidjeti one crno - bijele stripove od Jacovittija pa da vidite kolko je taj tip bio lud. Svaki kvadratni centimetar svake slicice u stripu bio je iscrtan necim. Opisati samo jednu vecu slikicu Koko Bil stripa bi zauzelo pola stranice teksta. letece kobase, puzajuce kobase, leteci crvi, puzeci crvi (svi sa ljudskim licima) crvi-kobase, kobase - crvi, crvi sa nogama, kobase sa nogama, leteci crvi sa nogama, nakovnji, olovke puzece i letece, kockice, lonci, bacve, konji, ljudi koji razgovaraju i prolaze male radnje totalno nevezano uz glavnu radnju, neki od njih sa stolicama na glavi, drugi sa kotacima umjesto nogu a tamo negdje u donjem desnom cosku slicice nalazi se koko Bil na kojeg totalno zaboravite uslijed svog tog kaosa.....
Jedna od omiljenih epizoda mi je bila "koko Bil protiv tkotigaznakoga" kada se bori protiv tipa koji ima odijelu na cijem rubu u svakoj slikici pise druga poslovica poput "Jedna lasta ne cini zoologiju."; "Baba sumom, deda auto - drumom"; "Tko pod drugim jamu kopa, fizicki je radnik"; takav tip stvari.
Trebalo bi pogledati na netu za nekakav link di se moze naci skenirana pokoja stranica tog stripa.
Glupinickname is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2003., 15:44   #6
Evo ja našla na netu, al na talijanskom. Jer original je Cocco Bill.
Samo da ljudi vide kakav je to otkačen strip.
Nastassja is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2003., 15:45   #7
Mali stripić 1.

Nastassja is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2003., 15:46   #8
Mali stripić 2.

Nastassja is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2003., 15:47   #9
Veći stripić

Nastassja is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2003., 01:57   #10
Imam par brojeva Cocco je zakon!

I will not teach my child to kill your child.
Chandler is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2003., 16:39   #11
Bash mi se seka tetovirala prije koj dan pa je u katalogu vdla neku nadrkanu devu s facom ko iz coco billa pa me probala podsjetit shto je to al ja se ne sjecam nis osim onih kobasa koje se vjecno pojavljuju u kadru

Vidio sam crtich danas ujutro, katastrofa, zgleda ko da je radjen u flashu a sinhronizacija je kak to samo hrvati znaju
Old 25.03.2003., 23:08   #12
Quote:
-Watashi!i!i!i- kaže:
al ja se ne sjecam nis osim onih kobasa koje se vjecno pojavljuju u kadru

Ha, ha, kobasice su bile zakon.
kozz is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2011., 21:01   #13
da da kobasice kobasice sve su dobre
lerao is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:10.