Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.06.2011., 21:09   #1
Gordan Jandroković - predsjednik Sabora

Kakvo je vaše mišljenje o našem MVP-ejcu?
Vincent V is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2011., 21:32   #2
fin dečko ima potencijal
HAIKU ZA FRANJU: hrvatski si gorostas bio i ostao/patuljci i dalje grickaju svoja jajašca / JEDNA ZA BBB-e: kad me murjak pendrekom opali po glavi/ja sam sretan kaj sam plavi / Komunisti se spominju još od antike/ Jedan ozbiljan, pa i dramatičan govor euro lijevice o problemima LGBT zajednice pred europarlamentarcima, predstavnicima NATO-a i novinstvom
diogeneš is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2011., 21:43   #3
Ja osobno nisam još nikada vidio bezličniju osobu na tako visokom mjestu. Danas na HTV-u je imao takvih provala da je to prestrašno, mogao je i niš ne govorit, bilo bi isto....
Vincent V is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2011., 21:50   #4
Politička nula.
alenn is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2011., 21:57   #5
Tko je to?
Old 06.06.2011., 01:11   #6
Quote:
Vincent V kaže: Pogledaj post
Kakvo je vaše mišljenje o našem MVP-ejcu?
Faca za prde'juščine i nogu u guzicu.
Old 06.06.2011., 10:03   #7
Momak je završio 2 fakulteta, Građevinski fakultet i fakultet Političkih znanosti. Znači da je inteligentan, iako djeluje kao ambiciozni karijerist.
Bolji od tebe is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 10:13   #8
Moga bi puno bolje, mislim da ga sputavaju retardi oko njega, pogotovo el grande retardinho iznad njega.
Čive is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 10:53   #9
"Which two chapters"?
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
Alexis is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 14:01   #10
Quote:
Alexis kaže: Pogledaj post
"Which two chapters"?

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!
freelancer is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 14:23   #11
On je slika i prilika današnje Hrvatske politike, u doba najvećih promjena i ulaska u EU,mi iammo ovog kaluna koji je tu samo zato jer je poslušan.

Sanaderizam u svom punom jeku
Old 06.06.2011., 14:38   #12
Quote:
F. Chief kaže: Pogledaj post
Tko je to?
Hadezeov pubertetlija..mama mu sprema sendviče kada ide na izlete u Bruxelles.
Peća is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 14:45   #13
Quote:
Alexis kaže: Pogledaj post
"Which two chapters"?
Nije to samo njegov problem tj ovaj dio. Za ovo su trebali neki u diplomaciji dobiti otkaz. Jer ga nisu informirali koja podrucja su zatvorili. Zato se okrenuo prema svome diplomatu i pogledao ga. Ali ipak mogao je pitati koji dio su zatvorili, sto se dio krivice svodi i na njega. To je samo dokaz, kako Hrvati pregovaraju da nemaju pojma o čemu se polemika vodi. Onda zamislite kako ide pregovaranje sa EU, tj nepregovaranje. Dokumente stave na stol i ovi naši uzmu otrče u sabor i donesu zakone sukladne EU. Niti itko gleda kakav će to utjecaj izgledati na Hrvatsku, niti imaju dodatne materijale pregleda stanja. Ne trebam pričati.
Old 06.06.2011., 15:49   #14
Quote:
Joppa kaže: Pogledaj post
Nije to samo njegov problem tj ovaj dio. Za ovo su trebali neki u diplomaciji dobiti otkaz. Jer ga nisu informirali koja podrucja su zatvorili. Zato se okrenuo prema svome diplomatu i pogledao ga. Ali ipak mogao je pitati koji dio su zatvorili, sto se dio krivice svodi i na njega. To je samo dokaz, kako Hrvati pregovaraju da nemaju pojma o čemu se polemika vodi. Onda zamislite kako ide pregovaranje sa EU, tj nepregovaranje. Dokumente stave na stol i ovi naši uzmu otrče u sabor i donesu zakone sukladne EU. Niti itko gleda kakav će to utjecaj izgledati na Hrvatsku, niti imaju dodatne materijale pregleda stanja. Ne trebam pričati.
Zašto mi to trpimo, toliku nesavjesnost i indolenciju naših predstavnika?
Oni točno znaju da nas mogu jebat bez ikakavih sankcija....jer je to narod kojem nije stalo.
alenn is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 16:45   #15
Quote:
alenn kaže: Pogledaj post
Zašto mi to trpimo, toliku nesavjesnost i indolenciju naših predstavnika?
Oni točno znaju da nas mogu jebat bez ikakavih sankcija....jer je to narod kojem nije stalo.
Korjene svega sam i ja tražio, ali cijela povijest Hrvata je takva. U Jugoslaviji je geslo bilo "Hrvati rade, Srbi vladare". To potvrdivam i sa mnogim ekonomski analiza i izvjestaja. Hrvatska je bila po gospodarstvu u Jugi prva. A Srbi kao vladari imali su politiku iza svojih leda. I danas se taj sraz odrazava gdje svatko samara Hr diplomaciju. Nisu oni potpuno krivi, nego i pogresan pristup skola kojih apsalutno nema u Hr. Drugi politicari uce geste, govore, citanje ljudi. Ali nasi politicari smatraju da je politika nesto sto samo od sebe dolazi a da se ne stvara. Nitko ih nije mogao nauciti, ali toliko su tvrdoglavi da ne zele slusati ljude koji su eksperti u tome poslu. Mi smo priglup a tvrdoglav narod.
Old 06.06.2011., 16:52   #16
Bezlični partijski vojnik. Izum Sanadera. Slika i prilika HDZ-a.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 17:04   #17
Dosta mlad, naivan i neiskusan došao na visoku poziciju, ali čini mi se da ima potencijala u njemu, djeluje mi nekako pošteno i neiskvareno, za razliku od većine ostalih članova te stranke.
Kanzas is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 17:20   #18
Ja o njemu mislim sve ono ružno što pišu na temi Zoran Milanović
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 17:50   #19
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post
Ja o njemu mislim sve ono ružno što pišu na temi Zoran Milanović
Možda zato što su njih dvojica rođeni bratići
Tabula Raza is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 18:03   #20
Quote:
Tabula Raza kaže: Pogledaj post
Možda zato što su njih dvojica rođeni bratići

Nakon Jadranke i Darinka Kosora, sad i ovo.
Kanzas is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:37.