Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.06.2011., 01:08   #1
Ako netko misli upisat, ima nekih nedoumica ili pitanja...

U prvi razred srednjih škola za školsku godinu 2011./2012. učenici će se upisivati u sljedećim rokovima:

Ljetni upisni rok:
a) Prvi upisni krug:
prijave za upis u ponedjeljak 4. srpnja i utorak 5.srpnja 2011. od 8 do 16 sati;

objava rezultata (ljestvice poretka na oglasnoj ploči) u srijedu 6. srpnja 2011. najkasnije do 14 sati;

upis je u četvrtak 7. srpnja 2011. od 8 do 16 sati.

Opći smjer:
Škola upisuje 3 razredna odjela.
Minimalni bodovni prag je 46 bodova.

Jezični smjer:
Škola upisuje 1 razredni odjel.

Prirodoslovno-matematički smjer:
Škola upisuje 1 razredni odjel.

Predmeti potrebni za upis:

za OPĆU I JEZIČNU GIMNAZIJU
hrvatski jezik
matematika
strani jezik
povijest
zemljopis

za PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKU GIMNAZIJU
hrvatski jezik
matematika
strani jezik
fizika
zemljopis

U Prvoj sušačkoj gimnaziji mogu se izabrati sljedeći strani jezici:
- engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski i ruski

Zadnje uređivanje Lady_D : 04.07.2011. at 12:46.

Odgovori s citatom
Old 23.06.2011., 20:15   #2
Quote:
kiki_991 kaže: Pogledaj post
Ako netko misli upisat, ima nekih nedoumica ili pitanja...
hmm. mislim upisat jezični smjer.
kakvi su profesori? kakva je ekipa? kakve su ekskurzije? kako basom doci do nje xD
MeGusta is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2011., 00:47   #3
Quote:
MeGusta kaže: Pogledaj post
hmm. mislim upisat jezični smjer.
kakvi su profesori? kakva je ekipa? kakve su ekskurzije? kako basom doci do nje xD
A profesori ti ovise o smjeni, ali i ne toliko više. Ja sam prije godinu dana završio jezičnu i mogu ti reći da bi se vratio još 100 puta. No, nažalost život ide dalje i nema vraćanja u te divne dane
Profesori su legendarni, imaš ih raznih vrsta od budalasto-smiješno-lude profesorice iz glazbenog do kuje iz latinskog pa do Duševića iz povijesti koji ubija ljude s pričama o prijateljici Kleopatri i kumu Napoleonu, jezike ćeš apsolvirati ..hrvatski ćeš učiti ako te pogodi moja profa, kod drugih i ne baš..a ovo ostalo je ok..ugl, što sam ja baš učio to su bili hrv, eng, pov, bio i geo
Ekipa je meni u razredu bila prelegendarna, a i općenito su jezičari uvijek super.. Izleta ima 2-3 puta godišnje.. Ja sam bio u Italiji, Austriji, Berlinu, Belgiji, Mađarskoj, Bosni, Grčkoj, Češkoj, Gardalandu par puta..po Hrvatskoj svuda..ugl, puno više izleta od drugih škola..
Bus, zavisi odakle ideš..ali legendarnom osmicom se uvijek ide iz grada.. i naravno, blizu škole je kafić Bura i tamo se fešta..lijepa školica

Odgovori s citatom
Old 02.07.2011., 10:49   #4
ja mislim upisat, al nisam sigurna za opći ili matematički smjer. matiša, fizika i informatika mi idu super, u jezičnoj me malo koči drugi jezik, pa mislim da bi bolji bio matematički smjer. kakva je škola općenito? Čula sam da je riječka grozna, a o sušačkoj malo znam. Kakvi su profesori? tnx
gabriela__ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2011., 13:57   #5
Quote:
gabriela__ kaže: Pogledaj post
ja mislim upisat, al nisam sigurna za opći ili matematički smjer. matiša, fizika i informatika mi idu super, u jezičnoj me malo koči drugi jezik, pa mislim da bi bolji bio matematički smjer. kakva je škola općenito? Čula sam da je riječka grozna, a o sušačkoj malo znam. Kakvi su profesori? tnx
A tek sam ti sad vidio post jer sam imao neke obveze. Nadam se da si se upisala i to po ovom tvom postu nadam se u PMS . Nije Riječka loša samo je Sušačka bolja

Odgovori s citatom
Old 23.02.2013., 15:51   #6
SUSAČKA GIMNAZIJA

Planiram upisati Susačku matematičku gimnaziju u Rijeci. Kakvi su vaši dojmovi o njoj ?
rz22eTRY is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2013., 20:24   #7
moze li netko napisat dojmove o susackoj, jer se dvoumim izmedu nje i prve rijecke, pa koja je bolja?
buba777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2013., 11:59   #8
Moze li netko tko ide u ovu gimnaziju reći nesto o profesorima,drustvu i skoli????

hvala.
buba777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 21:35   #9
Ovako dali netko zna postoji li popis ucenika 1. razreda 2012./2013. jer ima mnogo stranica sušačke i nezz koja je prava i nigdje ne mogu nac ovo, jel to uopce postoji ???!?

pozz
buba777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2014., 14:46   #10
Prva Sušačka Hrvatska Gimnazija (PSHG)

Za manje od godinu dana moram se upisati u neku srednju školu i kako se nisam mogla odluciti koju, počela sam razmišljati o gimnaziji. Nekako mi Sušačka zvuči najbolje. Može li mi netko ispričati svoja iskustva, kakva je, kakvo je društvo, profesori, izleti i nekako najvaznije; jel teška??
BeepBeeep is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2014., 14:54   #11
Po nekoj težini bi rekla da u Rijeci škole idu ovako - GAM, PRHG, PSHG. Znam nekoliko cura koje su se iz GAMa di su padale matematiku prebacile u sušačku i imale 4 bez problema tako da ti to daje nekakvu sliku o tome. Što se tiče detalja ostalih predmeta, nisam najbolje upućena i ne mogu ti previše pomoći, ali koliko čujem nitko se previše ne žali i u globalu su ljudi zadovoljni
Mae West is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:48.