|
23.06.2011., 01:08
|
|
Pacijent
|
Ako netko misli upisat, ima nekih nedoumica ili pitanja...
U prvi razred srednjih škola za školsku godinu 2011./2012. učenici će se upisivati u sljedećim rokovima:
Ljetni upisni rok:
a) Prvi upisni krug:
prijave za upis u ponedjeljak 4. srpnja i utorak 5.srpnja 2011. od 8 do 16 sati;
objava rezultata (ljestvice poretka na oglasnoj ploči) u srijedu 6. srpnja 2011. najkasnije do 14 sati;
upis je u četvrtak 7. srpnja 2011. od 8 do 16 sati.
Opći smjer:
Škola upisuje 3 razredna odjela.
Minimalni bodovni prag je 46 bodova.
Jezični smjer:
Škola upisuje 1 razredni odjel.
Prirodoslovno-matematički smjer:
Škola upisuje 1 razredni odjel.
Predmeti potrebni za upis:
za OPĆU I JEZIČNU GIMNAZIJU
hrvatski jezik
matematika
strani jezik
povijest
zemljopis
za PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKU GIMNAZIJU
hrvatski jezik
matematika
strani jezik
fizika
zemljopis
U Prvoj sušačkoj gimnaziji mogu se izabrati sljedeći strani jezici:
- engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski i ruski
Zadnje uređivanje Lady_D : 04.07.2011. at 12:46.
|
|
|
23.06.2011., 20:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
kiki_991 kaže:
Ako netko misli upisat, ima nekih nedoumica ili pitanja... 
|
hmm. mislim upisat jezični smjer.
kakvi su profesori? kakva je ekipa? kakve su ekskurzije? kako basom doci do nje xD
|
|
|
24.06.2011., 00:47
|
|
Pacijent
|
Quote:
MeGusta kaže:
hmm. mislim upisat jezični smjer.
kakvi su profesori? kakva je ekipa? kakve su ekskurzije? kako basom doci do nje xD
|
A profesori ti ovise o smjeni, ali i ne toliko više. Ja sam prije godinu dana završio jezičnu i mogu ti reći da bi se vratio još 100 puta. No, nažalost život ide dalje i nema vraćanja u te divne dane 
Profesori su legendarni, imaš ih raznih vrsta od budalasto-smiješno-lude profesorice iz glazbenog do kuje iz latinskog pa do Duševića iz povijesti koji ubija ljude s pričama o prijateljici Kleopatri i kumu Napoleonu, jezike ćeš apsolvirati  ..hrvatski ćeš učiti ako te pogodi moja profa, kod drugih i ne baš..a ovo ostalo je ok..ugl, što sam ja baš učio to su bili hrv, eng, pov, bio i geo 
Ekipa je meni u razredu bila prelegendarna, a i općenito su jezičari uvijek super.. Izleta ima 2-3 puta godišnje.. Ja sam bio u Italiji, Austriji, Berlinu, Belgiji, Mađarskoj, Bosni, Grčkoj, Češkoj, Gardalandu par puta..po Hrvatskoj svuda..ugl, puno više izleta od drugih škola..
Bus, zavisi odakle ideš..ali legendarnom osmicom se uvijek ide iz grada.. i naravno, blizu škole je kafić Bura i tamo se fešta..lijepa školica 
|
|
|
02.07.2011., 10:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
ja mislim upisat, al nisam sigurna za opći ili matematički smjer. matiša, fizika i informatika mi idu super, u jezičnoj me malo koči drugi jezik, pa mislim da bi bolji bio matematički smjer. kakva je škola općenito? Čula sam da je riječka grozna, a o sušačkoj malo znam. Kakvi su profesori? tnx
|
|
|
06.07.2011., 13:57
|
|
Pacijent
|
Quote:
gabriela__ kaže:
ja mislim upisat, al nisam sigurna za opći ili matematički smjer. matiša, fizika i informatika mi idu super, u jezičnoj me malo koči drugi jezik, pa mislim da bi bolji bio matematički smjer. kakva je škola općenito? Čula sam da je riječka grozna, a o sušačkoj malo znam. Kakvi su profesori? tnx
|
A tek sam ti sad vidio post jer sam imao neke obveze. Nadam se da si se upisala i to po ovom tvom postu nadam se u PMS  . Nije Riječka loša samo je Sušačka bolja 
|
|
|
23.02.2013., 15:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
SUSAČKA GIMNAZIJA
Planiram upisati Susačku matematičku gimnaziju u Rijeci. Kakvi su vaši dojmovi o njoj ?
|
|
|
17.04.2013., 20:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
moze li netko napisat dojmove o susackoj, jer se dvoumim izmedu nje i prve rijecke, pa koja je bolja?  
|
|
|
21.04.2013., 11:59
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
26.04.2013., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
20.09.2014., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Prva Sušačka Hrvatska Gimnazija (PSHG)
Za manje od godinu dana moram se upisati u neku srednju školu i kako se nisam mogla odluciti koju, počela sam razmišljati o gimnaziji. Nekako mi Sušačka zvuči najbolje. Može li mi netko ispričati svoja iskustva, kakva je, kakvo je društvo, profesori, izleti i nekako najvaznije; jel teška?? 
|
|
|
20.09.2014., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Po nekoj težini bi rekla da u Rijeci škole idu ovako - GAM, PRHG, PSHG. Znam nekoliko cura koje su se iz GAMa di su padale matematiku prebacile u sušačku i imale 4 bez problema tako da ti to daje nekakvu sliku o tome. Što se tiče detalja ostalih predmeta, nisam najbolje upućena i ne mogu ti previše pomoći, ali koliko čujem nitko se previše ne žali i u globalu su ljudi zadovoljni
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:48.
|
|
|
|