Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.10.2011., 08:49   #1
Effectus učilište

Dali ima netko tko tamo studira?.....zanima me sve o tom učilištu,a nema baš komentara nikakvih!
inesskica is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2012., 14:45   #2
Effectus je jako mlada Viska škola, stoga je teško nešto reći. Ja vjerujem da će biti jako kvalitetna, imam jako pozitivna iskustva s nekima od njihovih predavača.
tillia is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2012., 20:03   #3
Hej :)

Quote:
tillia kaže: Pogledaj post
Effectus je jako mlada Viska škola, stoga je teško nešto reći. Ja vjerujem da će biti jako kvalitetna, imam jako pozitivna iskustva s nekima od njihovih predavača.
Evo, da dam neka iskustva o ovom faksu

Trenutno sam prva godina na tom fakultetu. Faklutetu smo mi 3 generacija ucenika, i sve se cini jako dobro..
Skola ima dvije lokacije, jedna u Savskoj, koja se sada preselila na Kennedyjev trg 2.. Od svake godine ima po jedna grupa ucenika.. Redovni su ujutro, izvanredni popodne, iako i nama na predavanja dolaze ucenici izvanrednog tipa.. Ucionice su opremljene dobro, jos su radovi u tijeku posto smo se tek preselili na novu lokaciju.. Skola ima svoj vlastiti parking, imati ce nadstresicu iznad ulaza za pusace, brucosijada se odrzava ovih dana.. Dekan je super, i svako malo dolazi i pita nas jel sve u redu i jel imamo kakvih primjedbi
Znam, netko ce reci da se placa i da je zato sve ok, ali nije tako..
Gospodice na referadi su isto vrlo usluzne i drage

Sva pitanja koja imate, javite se )

I ne, studenti nisu neke sponzoruse i snobovi.. Svi su ok i normalni ljudi
Franka18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2013., 22:35   #4
Da li tamo ima specijalističkih studija?? Mene zanima specijalistički studij iz poduzetništva ili slično s pojačanim pravnim skupinama predmeta. Gledam malo ostale škole/fakultete, ili je preskupo ili toga nema...
Ako netko može pomoći, neka javi.
neuspješan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2014., 22:25   #5
da li se kod njih može upisati sad u 11 mjesecu ako tko zna?
sky9418 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2014., 08:21   #6
Quote:
sky9418 kaže: Pogledaj post
da li se kod njih može upisati sad u 11 mjesecu ako tko zna?
može ti se kod njih još uvijek upisati. Nazovi njihov broj - gospođe su preljubazne i sve ti lijepo objasne.
joop55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2015., 22:47   #7
Moze pomoc?
Ima li posla s tim fakultetom?
Dali je tezak?
Mifica0804 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2018., 09:03   #8
Quote:
inesskica kaže: Pogledaj post
Dali ima netko tko tamo studira?.....zanima me sve o tom učilištu,a nema baš komentara nikakvih!
Ja sam tamo prosla sa prava i priznaju predmete koje si polozio tamo. Sto se nekih prof tice su ok, dok neki nisu ni najmanje zainteresirani za ono sta rade, moje misljenje sad nakon toga je da nikad to nebi upisala ne organizirani su, za skolu koja se placa nema izlazaka u susret itd itd. Stoga ako nisi jos upisala predlozila bi ti nesto drugo. Ja isto necu upisati druge dvije godine kod njih nego vu si vidjeti neku drugu alternativu.
Hana23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2020., 21:03   #9
Vrijedi li za prijelaznike taj popust? Ja ću možda se upisati tamo ,ali tek u 9 mj.
Ako ima tko ovdje kakav primjer ili link iz matematike i statistike, molim da mi pošaljete u inbox. Htjela bih vidjeti dali je to teško položiti jer nisam već godinama u tome,a tu razliku bi trebala polagati. Ono čisto me zanima da vidim kakvi su to zadaci i sl.
Unaprijed zahvaljujem
bond007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2021., 12:38   #10
Pozdrav, jel netko ide na ovaj studij?
Opcoja mi je da upisem pa me zanimaju neke informacije u vezi tog
ramos_4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2022., 14:29   #11
Quote:
Hana23 kaže: Pogledaj post
Ja sam tamo prosla sa prava i priznaju predmete koje si polozio tamo. Sto se nekih prof tice su ok, dok neki nisu ni najmanje zainteresirani za ono sta rade, moje misljenje sad nakon toga je da nikad to nebi upisala ne organizirani su, za skolu koja se placa nema izlazaka u susret itd itd. Stoga ako nisi jos upisala predlozila bi ti nesto drugo. Ja isto necu upisati druge dvije godine kod njih nego vu si vidjeti neku drugu alternativu.
THIS, od riječi do riječi!
Klingsbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2022., 19:50   #12
Poklanjam voucher za upis na Visoko učilište Effectus, koji donosi 10% popusta na školarinu!

Popust vrijedi za sve studije i za sve oblike placanja.
Okvirna vrijednost vouchera je cca od 2500 do 2900 kn, ovisno o vrsti studija na koji se upisujete.
Preddiplomski studij:
Financije i pravo

Diplomski studij:
Menadžment financija
Poslovno upravljanje – MBA smjer: Menadžment financija
Poslovno upravljanje - MBA smjer: Menadžment ljudskih potencijala i znanja
Poslovno upravljanje – MBA smjer: Porezi i poslovno pravo
Poslovno upravljanje – MBA smjer: Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment
Javite se: 0923306082
MartinaBacurin is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2022., 17:40   #13
Molim bivše studente ili vise godine da malo pobliže napišu o fakultetu. Prva sam godina, radim 8 sati, onda idem na predavanje koje je i do 20.30. Brine me hocu li stici uciti za kolokvi jer gradiva su dosta opsežna a svi kolokviji su u 10 dana. Inace za profesore mogu reci samo rijeci hvale, trude se objasniti nam.
ggreta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2024., 20:28   #14
Pozdrav mene zanima koliko sati dnevno traju predavanja upisali bi financije i poslovno pravo?
CLUBNN is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 14:06   #15
Quote:
CLUBNN kaže: Pogledaj post
Pozdrav mene zanima koliko sati dnevno traju predavanja upisali bi financije i poslovno pravo?
Ako već nemaš povratnu info, ja sam upravo završila prvu god, predavanja budu 2-3 sata, 4 puta tjedno smo imali, petak slobodan.

Također, ako zelis upisati javi, imam voucher za popust za školarinu, ako treba još netko javite, jer imamo mi popust i svatko tko upisuje.
Coksa21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2024., 18:48   #16
Jesu li predavanja za izvanredne studente obavezna?
Koliko su zahtjevni ispiti? Zanima me Financije i poslovno pravo.
Aalayah is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2024., 16:27   #17
Quote:
Aalayah kaže: Pogledaj post
Jesu li predavanja za izvanredne studente obavezna?
Koliko su zahtjevni ispiti? Zanima me Financije i poslovno pravo.
Za izlazak na ispit dovoljno je 50% dolaznosti, ukoliko boraviš van Zagreba postotak se smanjuje (tipa kolega iz Zaprešića ima čini mi se 25% potrebnu dolaznost, kolega iz BJ 10%)

Ispiti nisu teški, meni pomaže dolazak na predavanja pa nemam nepoznanica pred ispit i stalno si u tome, poznate ti teme i sve, malo ponoviš i zagarantiran prolazak,.. ovisi naravno i što ti općenito ide od predmeta... ali mislim da svatko barem s malo truda može sigurno proći,.. plus nema usmenih, barem dosad nismo imali.

Također ako radiš, imaš nekih pitanja za posao koja su vezana za predmete svako od profesora će ti pomoć, dat dodatne info kojima možda nemaš pristup i sl,..
Coksa21 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:59.