Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Hrvatska i turizam

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.01.2012., 15:27   #1
[Iznajmljivači] Program za vođenje evidencije o gostima?

Neznam da li postavljam pitanje na krivoj temi, ali nemam pojma gdje da postavim. Čitala sam dosta vaše topice i savjete pa vidim da imate dosta iskustva.

Otvaramo jedan mali kamp (do 50 smještajnih jedinica s mobilnim kučicama i parcelama) i treba nam neki program koji bi služio i za rezervacije, i prijavu gostiju mupu i tz-u, izradu računa i vođenje knjige gostiju, znači sve u jednom.
Ima li netko iskustva s tim? Nekakv prijedlog,savjet di da tražimo, bilo što.

Hvala
anica1234 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2012., 15:53   #2
Teško ćeš to naći sve u jednom

Za rezervacije ti je dovoljna nekakva ovakva skripta recimo:

http://www.icloudcenter.com/hotel-re...ite-script.htm

odakle iz baze podataka možeš izvuči i za knjigu gostiju. Prijavu mislim da bi trebala raditi ručno
Old 27.01.2012., 16:10   #3
Quote:
neno1966 kaže: Pogledaj post
Teško ćeš to naći sve u jednom

Za rezervacije ti je dovoljna nekakva ovakva skripta recimo:

http://www.icloudcenter.com/hotel-re...ite-script.htm

odakle iz baze podataka možeš izvuči i za knjigu gostiju. Prijavu mislim da bi trebala raditi ručno
hvala, proučit ću ovo što si mi poslao.
Međutim, mislim da bi trebali postojati neki takvi programi. Kako rade agencije? Misliš da to ide ručno??
anica1234 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2012., 16:20   #4
Probaj proguglati ima i naših programa:

http://www.lemax.net/hrv/proizvodi/iHotel.asp
Old 11.12.2012., 23:49   #5
Riječka firma Webiny to ima sve ako se ne varam. - http://www.webiny.com/features/booking-system/
http://www.netokracija.com/webiny-bo...s-rijeka-27444
Old 11.12.2012., 23:58   #6
Mene zanima ista stvar samo da taj program ima uključen one-click sistem. Mislim ako je iznajmljivač ili hotel, kamp, nije bitno prijavljen na nekoliko on-line portala da li može jednim klikom o zauzeću automatski postaviti svugdje u svim kalendarima na svim izabranim portalima da je zauzet.
Vidjela sam neke slične programe ali imaju zadane portale koje automatski označavaju.
marieta2005 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2012., 13:29   #7
Quote:
marieta2005 kaže: Pogledaj post
Mene zanima ista stvar samo da taj program ima uključen one-click sistem. Mislim ako je iznajmljivač ili hotel, kamp, nije bitno prijavljen na nekoliko on-line portala da li može jednim klikom o zauzeću automatski postaviti svugdje u svim kalendarima na svim izabranim portalima da je zauzet.
Vidjela sam neke slične programe ali imaju zadane portale koje automatski označavaju.
Naravno da postoji takav sistem, to se inače radi preko API-a,ali,to ovisi o drugim portalima, ugl.
Old 09.07.2013., 12:08   #8
Property Management System Software

Pozdrav Anica,
trebali biste pokušati Hotelogix-Hotel Software nekretnine u kojima možete upravljati svojim malim i srednje velikim imovinu, uključujući naselju, stan, Spa, noćenje s doručkom, itd. Na jednom mjestu upravljanja. Također možete dobiti neograničen POS softver sustava.
nelsvictor is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.07.2013., 17:11   #9
Quote:
marieta2005 kaže: Pogledaj post
Pozdrav anica1234. Evo i ja sam tražila taj programčić, utipkaj u google channel manager for hotels i baciti će ti dosta stranica...i ja sam još uvijek u potrazi za istim, ili su nenormalno skupi (za naše male objekte i male kapacitete) ili nemaju dvostranu komunikaciju s kanalima (to ti je obavezno)... pripazi jer neki naplaćuju instalaciju 300-500 €, kod nekih je 5 kanala uključeno a svaki dodatni se plaća... najjeftiniju ponudu koju sam dobila za 20 smještajnih jedinica je 34€ mjesečno... još ću ovu sezonu odguliti ovako, pa imam cijelu zimu da promozgam i nađem rješenje...
lacibrk is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2013., 23:48   #10
Ima li ko iskustva sa keepmebooked?
Ja tražim nešto jednostavno jer imam samo 1 apartman, ali već sam uspjela napraviti overbooking pa me samo čudo spasilo
Šatrunčica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2013., 07:53   #11
Terme Tuhelj imaju neki dobar program koji sprema podatke od gostiju. Pričao mi prijatelj koji je prošlu godinu bio tamo na smještaju i ovu godinu isto da kad je zvao da rezervira termin odmah su ga oslovili sa imenom. znači da program sprema i tel.brojeve pa pri sljedečem pozivu onom tko se javi odmah piše i tko zove......
ivica1983 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2013., 11:50   #12
imas jako puno tih progama na netu, mene iskreno boli glava od njih. daj mi nesto simple and easy.

plati nekom da ti izradi expel tablicu po svom gustu. ili prekopiraj od nekog tablicu i moduliraj je po svom gustu. radi bekup na usb svaku vecer i to je to. ja sam iskoristi gogle kalendar. 1 do 24 su mi sobe vertikalno. datume imam horizontalno i tu upisem ime cjene itd. ako mi 24 malo, otvorim jos jedan kalendar. i mogu pristupiti kalendaru iz bilo kojeg racunala. bekupa nema, osim ako ces sejfirat screen kao sliku.

isto tako koristim i gmail. outlook sam izbacio iz upotrebe.

registraciju gostiju, to imas skupa s softerom. to mi je nesto najmrze sto mogu vodit. nek ubace chipove na id i nek naprave citace. i tu sam nasao online sucelje. tako da mi nista nije na racunalu pohranjeno.

i jos fisksalizacija, printanje racuna, knjiga prometa... tu ces vjeroatno treba nesto instaliran na hard. mislim da vip nudi za 50k online rjesenje.
MillionMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2013., 10:46   #13
Quote:
anica1234 kaže: Pogledaj post
Neznam da li postavljam pitanje na krivoj temi, ali nemam pojma gdje da postavim. Čitala sam dosta vaše topice i savjete pa vidim da imate dosta iskustva.

Otvaramo jedan mali kamp (do 50 smještajnih jedinica s mobilnim kučicama i parcelama) i treba nam neki program koji bi služio i za rezervacije, i prijavu gostiju mupu i tz-u, izradu računa i vođenje knjige gostiju, znači sve u jednom.
Ima li netko iskustva s tim? Nekakv prijedlog,savjet di da tražimo, bilo što.

Hvala
Sve što ste naveli da vam treba možete pronaći npr. u ovom programu:
Program za vođenje recepcijskog poslovanja.
Tu imate račune, rezervacije, cjenik, knjige gostiju, mogućnost prijave gostiju u MUP i TZ i sve ostalo.
macirko1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2014., 14:47   #14
Dosad sam vodila evidenciju u Excel tablicama , ali sam danas skužila ovaj program pa možda bude još nekome od koristi.
Čini se jednostavan za upotrebu i ono najvažnije, besplatan je

Nudi opciju sycn kalendara na druge portale gdje su oglašeni smještaji (npr. Fe-wo direkt, Airbnb i sl.)

http://keepmebooked.com/
tartaruga is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2014., 19:39   #15
Ali ima nedostataka , recimo ne moze se formirat zasebno objekti i unutar objekta apartmani . Nego samo nudi opciju za 5 smjestajnih jedinica . Sta ako ste mala agencija i imate 10 -tak objekata koje rentate ? Ne moze izdavat fakture , ne moze printat bookirane termine itd.

Bija sam na ovogodisnjem gastu ( sajam ) u Splitu. Pa sam na nekom banku naletio na neku firmu sta nude odlican program za apartmane , kostao je 1000 kn . Ja budala uzeo ketak i ostavio ga na prvom stolu sa prsutima i kobasicama
Old 10.03.2014., 20:25   #16
Quote:
wob kaže: Pogledaj post
Ali ima nedostataka , recimo ne moze se formirat zasebno objekti i unutar objekta apartmani . Nego samo nudi opciju za 5 smjestajnih jedinica . Sta ako ste mala agencija i imate 10 -tak objekata koje rentate ? Ne moze izdavat fakture , ne moze printat bookirane termine itd.

Bija sam na ovogodisnjem gastu ( sajam ) u Splitu. Pa sam na nekom banku naletio na neku firmu sta nude odlican program za apartmane , kostao je 1000 kn . Ja budala uzeo ketak i ostavio ga na prvom stolu sa prsutima i kobasicama
Jesu li bile dobre?
kaić is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2014., 21:04   #17
Quote:
wob kaže: Pogledaj post
Je, istina to što kažeš za dodavanje objekata i jedinica unutar objekta. Ja sma to riješila tako što sam velikim slovima napisala naziv jednog objekta pa ispod toga malim slovima nazive jedinica unutar tog objekta. I tako za drugi objekt.
Meni dosta za orijentaciju i snalaženje u kupusu rezervacija.

Što se tiče svih ovih ostalih funkcija, ja sam naletila na ovaj program, može ga se uzeti probno na mjesec dana , bez obaveze. Ako se pak odlučiš na kupovinu, onda će capnut 3890,00 kn

http://mediastudio.hr/proizvodi/apartmani-net/
tartaruga is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2014., 20:48   #18
Quote:
tartaruga kaže: Pogledaj post
Dosad sam vodila evidenciju u Excel tablicama , ali sam danas skužila ovaj program pa možda bude još nekome od koristi.
Čini se jednostavan za upotrebu i ono najvažnije, besplatan je

Nudi opciju sycn kalendara na druge portale gdje su oglašeni smještaji (npr. Fe-wo direkt, Airbnb i sl.)

http://keepmebooked.com/
za taj sinkro ces se malo pomucit!

a i mislim da je to much inteligency za prosjecnog iznamljivaca
MillionMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2014., 14:17   #19
Quote:
MillionMan kaže: Pogledaj post
za taj sinkro ces se malo pomucit!

a i mislim da je to much inteligency za prosjecnog iznamljivaca
Je, za sinkro sam i skužila da malo šteka ali meni to i nije toliko bitno, volim ja na svim portalima "pješke" poklikati zauzete termine da sam sigurna da sam ih prekrižila

Ali mi je praktično da mogu uvijek pogledati kalendar online, prije sam radila Excel tablicu pa si slala na mail i spremala na usb stick , ovo mi je praktičnije.
tartaruga is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2014., 00:22   #20
papir i marker, jako sam profesionalna...
Anwyn is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:51.