|
|
23.08.2003., 19:58
|
|
Sitni INFJ inventar
Registracija: Nov 2002.
|
V. gimnazija [ZG]
Eto, pricalo se malo na Kokosinjcu i o Petoj, ceprkao ja po BR, ali nema vise tamo topica o V.gimnazijalcima  pa eto otvaram ovdje kutak za međutak
Ajmo se prebrojat 
|
24.08.2003., 09:40
|
|
Mister Jackpots
|
Mogao si prikladnije nazvati ovaj topic - "Zoo", "Freak show" ili "U ovom topicu ne hranite zivotinje jer bi mogli biti pozderani"
A ne`s ti kolko ima tu petasa - ti, ja, carica, Arwen Evenstar, foka i jos njih petero. Ovaj topic je sigurno besramna izlika da mi iz pete olajavamo profesore i trosimo skupi web - prostor. I zato, shefe, moram ti reci... kak se ja nisam prije toga sjetio? 
|
|
|
24.08.2003., 12:25
|
|
octopus
|
malo vas je, malo vas je... 
|
|
24.08.2003., 14:31
|
|
postpoderan
Registracija: Jul 2003.
|
Ja se evo upisah u 5. Već dosta ljudi sam upoznao ma natjecanjima, a u razred idem s best frendom i još nekoliko frendova/frendica (10 ak negdje).
|
24.08.2003., 14:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
mi iz XV.- odnosno MIOCa smo puno vece face od vas 
sarali smo vam po zgradi po noci svasta i i i cupali cvijece u parku
i dirali smo vam cure
|
|
|
24.08.2003., 18:32
|
|
¤¤¤Touch¤¤¤Me¤¤¤
Registracija: Mar 2003.
|
kak su meni qul ovi kaj se kurce sa svojim gimnazijama  *
|
|
|
24.08.2003., 18:37
|
|
krvopija
Registracija: Jan 2003.
|
a možemo se i Looda i ja preseravati tu sa varaždinskom gimnazijom? 
|
24.08.2003., 18:51
|
|
¤¤¤Touch¤¤¤Me¤¤¤
|
Quote:
Tinach kaže:
|
sa pravim se imate za preseravat  *
|
|
|
24.08.2003., 18:59
|
|
krvopija
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
cekpi kaže:
sa pravim se imate za preseravat *
|
pa falabogu da imamo!
|
24.08.2003., 19:19
|
|
¤¤¤Touch¤¤¤Me¤¤¤
|
Quote:
Tinach kaže:
pa falabogu da imamo!
|
samo ovo  *
|
|
|
24.08.2003., 21:31
|
|
Rusalka
|
|
24.08.2003., 22:36
|
|
Mister Jackpots
|
Reci ti njemu, Arwenice! Pokazi ti njemu koja je to jedina gimnazija u svijetu koja ima cure trenirane da ubiju covjeka samo tastaturom! (doduse, ostanu mu otisci QWERTZ na faci pa se lako nadu ubojice, hm...)
I osim toga, niste sarali jer nasa skola nema grafite i jako je cista! Gle, stvarno, nasa skola nema grafite 
|
|
|
24.08.2003., 22:57
|
|
-
|
Quote:
Tinach kaže:
|
ti to njih pitaš za dopuštenje?
ma znaš kaj, pusti ti purgere nek se tu prepucavaju sa svojim miocima i lucijankama i kajjaznamkakihvećzovu, znamo mi koja gimna je jedina vrijedna spomena  (  just in case )
|
|
|
06.09.2003., 00:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2003.
|
hahaha
Vidim da su to mioc i v. iz zagreba! i u splitu je stanje slično!!!!!
3.gim je Mioc a V. je opća! i uvijek je spor! to sta su moju skolu u nekim nastavnićkim zasjedanjima u ministarstvu proglasili najtežom u hrvatskoj govori ipak da je V. gim. "Vladimir Nazor"Split----najbolja skola sta se tiče obrazovanja i ekipe je ti triba oko 52 boda da se upišeš!! istina je da nas od 30 đaka 25 padne ali kad bi moga birat opet bi se upisa u nju!!!!! znam da je svakom njegova skola najteža ali ljudi budite realni!!!!!
Pozdrav iz Splita
|
|
|
06.09.2003., 19:29
|
|
postpoderan
Registracija: Jul 2003.
|
Re: hahaha
Quote:
SyncMaster kaže:
Vidim da su to mioc i v. iz zagreba! i u splitu je stanje slično!!!!!
3.gim je Mioc a V. je opća! i uvijek je spor! to sta su moju skolu u nekim nastavnićkim zasjedanjima u ministarstvu proglasili najtežom u hrvatskoj govori ipak da je V. gim. "Vladimir Nazor"Split----najbolja skola sta se tiče obrazovanja i ekipe je ti triba oko 52 boda da se upišeš!! istina je da nas od 30 đaka 25 padne ali kad bi moga birat opet bi se upisa u nju!!!!! znam da je svakom njegova skola najteža ali ljudi budite realni!!!!!
Pozdrav iz Splita
|
hihi, ove godine si se u 5.-u (u zagrebačku) upisali samo oni s 59 ili više bodova.. bilo nas je preko 10 sa izravnim.. Da mi budemo realni? Mutavih li ljudi.. Što se tiče ekipe.. Splićani i Zagrebčani su na istoj razini... <ovo nema veze s HNL-om, ustvari nema veze sa sportom uopće>
|
10.09.2003., 09:37
|
|
wa wa wee wa
|
Jeeeeez ....
da bar ja idem u gimnaziju  ....
ali ne znam koju bi odabrao (sa svojih 64 boda) 15. ili 5. ....
:Sarcastic:
|
10.09.2003., 11:27
|
|
dreadnought
|
kao objaktivni promatrac koji pozna brdo ljudi iz Mioca i V. (a sama nisam isla u te skole), ja bih glasala za V. 
ljudi iz Mioca su super potkovani u nekim stvarima, a ljudi iz Pete su potkovani u svim  (u vecini...)
Ali najveci umnjak kojeg znam je izasao iz splitske kemijske  (a iz te skole znam jos originalnih ludjaka)
|
|
|
10.09.2003., 21:07
|
|
wa wa wee wa
|
Quote:
luca kaže:
Ali najveci umnjak kojeg znam je izasao iz splitske kemijske
|
ja sam mislio da umnjaci rastu iz zubnog mesa  , ali nije to bitno!!
moj je brat isao u mioc i znam puno ljudi koji idu tamo, ali svoj bi glas dao 5.!!!
zato sto mi se cini da se manje preseravaju....
makar se i jedna i druga skola malo previse hvale....
obje su (jako) dobre skole (u svemu ostalom)
|
10.09.2003., 23:41
|
|
Rusalka
|
Quote:
luca kaže:
kao objaktivni promatrac koji pozna brdo ljudi iz Mioca i V. (a sama nisam isla u te skole), ja bih glasala za V. 
ljudi iz Mioca su super potkovani u nekim stvarima, a ljudi iz Pete su potkovani u svim (u vecini...)
|
Dobre su i jedna i druga gimnazija, ali išla sam u petu, pa mi je moja V. prirasla srcu  .
Inače miočani su mi baš super i fora mi je natezat se s njima čija je škola bolja... 
|
11.09.2003., 11:13
|
|
dreadnought
|
Quote:
Arwen Evenstar kaže:
Dobre su i jedna i druga gimnazija, ali išla sam u petu, pa mi je moja V. prirasla srcu .
Inače miočani su mi baš super i fora mi je natezat se s njima čija je škola bolja...
|
ma jasno da svatko najvise voli svoju skolu  ali objektivno, neke skole dobro pokrivaju mnoge stvari a neke su dobre na uzim podrucjima.
da biram za svoje dijete, imala bih dojam da je bolje obrazovano ako ide u V. nekako se ljudi manje hvale, a i ucenici i profesori su dovoljno ambiciozni. tako da mi se svidja taj duh  ostanite takvi.
(umnjak, kao umna osoba je samo jedan od primjera kako se covjek moze igrati jezikom  malo maste molim  )
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:33.
|
|
|
|