Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.05.2012., 14:22   #1
Prirodoslovna tehnička škola - Split

Jel ima neko koga zanima ova škola ili tko već ide u nju. Ne znam nikoga iz ove škole a zanima me sve o njoj. Zato da vas čujem.
dbebic7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2012., 15:15   #2
Mene zanima, ali mislim da bi bilo dobro da proširimo temu i na ostale smjerove Prirodoslovne tehničke u Splitu. (moderatori, priti pliz? )

Koliko vidim, postoje ovi:
Nažalost, ne znam nikoga tko ide u ovu školu, i bilo bi mi jako interesantno čuti dojmove, koliko je bodova u praksi potrebno za upis, koliko su bivši polaznici ove škole zadovoljni onim što su tamo naučili, je li bilo teško i tako to

Konkretno meni je najinteresantnije zanimanje ekološki tehničar.

Unaprijed hvala svima na odgovorima!
digiridan is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2012., 18:30   #3
Digiridan, kako se točno zove škola? Cilj je svakako da u naslovu svake teme stoji službeno ime škole.
Fashion Barbie is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 13:22   #4
Škola je Prirodoslovna tehnička škola.

Zvala sam školu i rekli su da je dan otvorenih vrata od 11. do 15. 6.
dbebic7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2012., 23:19   #5
Jaa idem u prirodoslovnu, 2.razred, ekoloski tehnicar.
Pitajte sta vas zanima
tealegenda8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 08:52   #6
mene recimo zanima sve sto mi mozes reci o tvojim dojmovima o toj skoli Pa ako ti se da, napisi nekoliko rečenica o tome koliko bodova je u praksi dovoljno za upis, kakvi su profesori, koliko je zahtijevno, i sve ostalo što bi ti moglo past na pamet.

Hvala!
digiridan is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 13:17   #7
I ako znaš nešto o gimnaziji
dbebic7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 20:44   #8
Quote:
digiridan kaže: Pogledaj post
mene recimo zanima sve sto mi mozes reci o tvojim dojmovima o toj skoli Pa ako ti se da, napisi nekoliko rečenica o tome koliko bodova je u praksi dovoljno za upis, kakvi su profesori, koliko je zahtijevno, i sve ostalo što bi ti moglo past na pamet.

Hvala!
Znacii kao prvo skole se temelji na kemiji,pogotovo moj smjer ekoloski..znaci 1. razred 5 sati kemije tjedno,2.- 7 sati,3.- 12 i 4.-15...e pa sad ako volis kemiju dusu daleko hehe,al mozes i sa nekim prosjecnim znanjem proc ako se ozbiljno uhvatis ucit
Sta se tice profesora,imas jednog gadnog iz matise...ako ti on dode mozes si odma rezervirat kartu na popravnom haha jbg al tako je nazalost. Ostali svi ok,naprotiv...mozes se zajebavat sa njima,i popustaju dosta sta se tice ocjenjivanja
U moje su primali sve koji su prosli prag,jer nije bila neka zainteresiranost,znaci 36 bodova...e za sad neznam,al nevjerujem da se puno promjenilo sta.
Znaci sve u svemu skola nije previse zahtjevna ako volis prirodne predmete...a i moras se suocit sa 7-8 vrsta kemije koje ces imat kroz 4g.

Eto nadam se da sam pomogla
tealegenda8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 20:53   #9
Quote:
dbebic7 kaže: Pogledaj post
I ako znaš nešto o gimnaziji
Gimnazija je isto prilicno zanimljiva jer nije kao klasicne tipe marulic ili nazor. Ovde imas npr vjezbe iz biologije...znaci promatranje organizama pod mikroskopom ili neka istrazivanja i tako to,onda imas vjezbe i kemije u labu..pokusi,eksperimeti...i imas vjezbe i fizike. Znaci ugl fokusirani su na to,dosta manje na ove druge predmete. Pa sad ako volis prirodne predmete i prolazis sa 5,to bi ti bio odlican izbor
tealegenda8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 02:43   #10
E hvala ti puno!
digiridan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 09:17   #11
Hvala! Još kad bi našla nekog tko ide u prvi razred gimnazije pa mi sačuva knjige (koje bi kupila naravno)
dbebic7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 15:42   #12
Quote:
digiridan kaže: Pogledaj post
E hvala ti puno!
Nistaa
I onda jeli se namjeravas upisat?
tealegenda8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 15:43   #13
Quote:
dbebic7 kaže: Pogledaj post
Hvala! Još kad bi našla nekog tko ide u prvi razred gimnazije pa mi sačuva knjige (koje bi kupila naravno)
Neznam ti nikoga od prvasa nazalost :/
tealegenda8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2012., 22:24   #14
kakva je matematika u gimnaziji?mislim prirodoslovnoj.prof.u osnovnoj mi je loš,4 bez znanja pa se bojim.
sladoled ledo is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2013., 14:35   #15
ja sam 1 raz u prirodoslovnoj gimnaziji... naravno prodajem knjige cim zavrsi ova skolska godina
tammmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2015., 19:58   #16
Hahah slučajno naišla na ovu temu tražeći kako se zove profesorica iz kemije. Kako je ono zvala svakog učenika: Maca
Pa zna li ko kako se zove. Zaboravila san više. Prije 4 godine san išla u ovu srednju
Odgovori s citatom
Old 24.03.2015., 22:09   #17
Moze neko rec kakav je ovaj smjer prirodoslovne gimnazije, koliko bude razreda, jesu u jednoj ili 2 smjene?
I ovaj prakticni laboratorijski rad (2+2 i to), jel to u drugoj smjeni ili uklopljeno u redovne sate, moze neko malo pojasnit, tnx
imagined4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2015., 08:51   #18
Quote:
imagined4 kaže: Pogledaj post
Moze neko rec kakav je ovaj smjer prirodoslovne gimnazije, koliko bude razreda, jesu u jednoj ili 2 smjene?
I ovaj prakticni laboratorijski rad (2+2 i to), jel to u drugoj smjeni ili uklopljeno u redovne sate, moze neko malo pojasnit, tnx
Ja sam prir. Gimnazija. Razreda ti bude 2 ili 3 zavisi o navali
A smjene su ti rasporedene tako da su 1. I 3. Razredi skupa u smjeni te 2. I 4.
A sta se lab tice, sve je uklopljeno u redovne sate i ne mora se naknadno dolazit osim ako imate iz biologije neku terensku za otic na marjan ili tako nesta ali onda nemate sat u skoli naravno. Pitaj ako te zanima jos nesta
ljubo45 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:42.