Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Euro 2012 Poljska/Ukrajina

Euro 2012 Poljska/Ukrajina Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.06.2012., 10:16   #1
Gdje i s kim gledate utakmice?

Povod je današnja utakmica (Hrvatska - Irska), ali tema vrijedi i za kasnije. Dakle, gdje gledate utakmice?

Imam birtiju u zgradi koja vani ima platno i projektor i nije bila prevelika gužva dosad. Žena i dijete (3) se najavile za danas da idu i one, s rekvizitima.
Anderlon is offline  
Old 10.06.2012., 10:24   #2
Na forumu Šefe, a gdje drugo?
Ono is offline  
Old 10.06.2012., 10:24   #3
tekme gledam doma sam ili u drustvu jednog do dva frenda koji kuze nogomet, ne volim gledati utakmice u kaficima ili velikim drustvima i onda slusati komentare likova koji nogomet prate samo kad su prvenstva(euro ili svjetsko) i najedanput su veci strucnjaci od fergija i murinja zajedno
Offskroz is offline  
Old 10.06.2012., 10:29   #4
Quote:
Anderlon kaže: Pogledaj post
Povod je današnja utakmica (Hrvatska - Irska), ali tema vrijedi i za kasnije. Dakle, gdje gledate utakmice?

Imam birtiju u zgradi koja vani ima platno i projektor i nije bila prevelika gužva dosad. Žena i dijete (3) se najavile za danas da idu i one, s rekvizitima.
polutama sobe. na laptopu forum.hr, na destkop računalu karta Bosne i Hercegovine s označenim gradovima odakle su hrvatski repsentativci. HRT 2. Drago Centimetri su odlučivali kad mu je zatrudnila žena Ćosić.

Bezbaterijski aparati u stand-by modu. Na balkonećoj ogradi, mege, velike piratke, zeus i dva topovska udara. Kano pravi Topnik. Topdžija, štono se kaže. Na stolu čaša omiljenog napitka (dakako ne splačine za bauštelce, već rasni Shiraz) i listić Stanleya sine, Stanleya. Rutinski uzet točan rezultat 0:0 po koeficijentu 8. Jer, lutrija ne daje T.R 0:0. Rupa u ponudi

Meč ovih patuljaka popratiti će se ovlaš, ukoliko bude energije nakon zanimljivog Roland Garros finala. Finale je finale, a utakmica za treće mjesto u skupini ionako nije neki magnet za sladokusce. K tome, Poljskica kao takva, nije atraktivna lokacija.

Aaaaa, s kim Vi bankarite?
*rabbit* is offline  
Old 10.06.2012., 10:29   #5
Doma. Nikad nisam gledala u kafiću ili na trgovima. Volim biti u svoja 4 zida jer sam vrlo vatrena navijačica i tako se najbolje opuštam. Sve mi je na dohvat ruke i to je uvjerljivo najkomfornija opcija. Navijam s obitelji, dečkom ili prijateljima. (kad nisu negdje drugdje)
fairydae is offline  
Old 10.06.2012., 10:46   #6
Doma, tak i najradije volim gledati utakmice, ili u malom društvu. Ne volim gledati u kafićima kad je pun kurac ljudi i kad niš ne čuješ i kad se svi deru.

Quote:
Offskroz kaže: Pogledaj post
tekme gledam doma sam ili u drustvu jednog do dva frenda koji kuze nogomet, ne volim gledati utakmice u kaficima ili velikim drustvima i onda slusati komentare likova koji nogomet prate samo kad su prvenstva(euro ili svjetsko) i najedanput su veci strucnjaci od fergija i murinja zajedno
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
maminho is offline  
Old 10.06.2012., 10:58   #7
U brlogu, kuci, doma. Izgubih volju za birtijama radi nasmrkanih klinaca i ciroznih veterana istancanog znanja o nogometu, dnevnoj politici i globalnim urotama. Tv sam dao udiomiti jos davno radi sacuvanja prisebnosti, mozda se nadje nekakav suvisli stream - ukoliko ima neko neka linka slobodno, moze i na pm bio bih zahvalan.
Old 10.06.2012., 11:07   #8
U gajbi, okružen raznoraznim opijatima.
Imran is offline  
Old 10.06.2012., 11:14   #9
doma pred kompom uz jebanje matere sporom netu i stekanju streama
danijel0 is offline  
Old 10.06.2012., 12:31   #10
doma s reksom
Old 10.06.2012., 12:34   #11
Doma, po mogučnosti sa što manje osoba oko mene i što manje lako lomljivih predmeta
Kiseli is offline  
Old 10.06.2012., 12:37   #12
Otvaranje sam gledao vani, u centru, bilo je puno ljudi, i komada je bilo dosta, meni to odgovara..
Jucer sam gledao doma, sam, prehlađen sam pa nisam imao volje nigdje ici, ali u svakom slucaju mi je draze gledat vani, gdje ima ljudi, i gdje mi pive dolaze na stol. Danas također doma gledam
PocketAces is offline  
Old 10.06.2012., 12:39   #13
Preferiram sam, nemam sad vremena za izlete u grad. Cimer u drugoj sobi dere Diablo tako da mi nitko ne smeta.
Sam u kući - EURO.
Old 10.06.2012., 12:43   #14
Četvratak nadam se sa Limoyem i Zekom ukoliko se udostoji pojavit
Old 10.06.2012., 12:48   #15
Doma. Možda sam, možda i ne.

Kafiće ne mogu smisliti, jer 80 posto posjetitelja se pojavi samo fore i fejsa radi. Ovako se gleda sam, fotelja, noge na stolu, Cola na stolu, nokti u ustima i ajmoooo.
mitch is offline  
Old 10.06.2012., 12:57   #16
Doma na LCD-u uz forum.hr gdje stručno komentiram zbivanja na terenu.
Grupa Queen is offline  
Old 10.06.2012., 12:59   #17
Anderlon na aparatima.
Kakve li će još teme otvoriti

Utakmicu gledam sa ekipom.Malo trave,pa brzine,piva i tak to.
nar.kO is offline  
Old 10.06.2012., 13:00   #18
Quote:
Grupa Queen kaže: Pogledaj post
Doma na LCD-u uz forum.hr gdje stručno komentiram zbivanja na terenu.
kolega mogu reći da se tvojim komentarima jako veselim, nadam se da ćeš zadržati stručnost koju si i do sada iskazivao.
Old 10.06.2012., 13:00   #19
Kako kad nekad kući sam, nekad s prijateljima, a nekad u kafani.
Kockar :D is offline  
Old 10.06.2012., 13:01   #20
u uskom krugu prijatelja kod frenda na mrcini od telke i sounda, a spominje se i neki roštilj
torrentz is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:05.