Euro 2012 Poljska/Ukrajina Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini |
17.06.2012., 13:02
|
|
Kvazi Juventin No.1
Registracija: Mar 2007.
|
Grupa C: Italija - Irska 2:0
18. lipnja 2012.
Italija 20:45 Republika Irska
Municipal Stadium, Poznań
U utakmici trećeg kola grupe C sastaju se Italija i Irska, te je to utakmica to be or not be za naše Jadranske susjede, koji moraju pobijediti, žele li sačuvati ikakve šanse za prolaz. Simpatični i borbeni Irci su već ispali, tako da je njihov jedini motiv želja da se ne vrate na Zeleni otok sa sva 3 poraza.
Talijanski izbornik Cesare Prandelli će vjerojatno napraviti neke promjene u sastavu i formaciji, a najveća promjena je ostavljanje Balonje na klupi. Tako će Azurri promjeniti formaciju iz 3-5-2 u 4-3-1-2, a u početni sastav upadaju: Abate, Barzagli i Balzaretti u defenzivi te di Natale u ofenzivi, što bi značilo da je očekivana talijanska postava ovo:
Buffon
Abate, Barzagli, Chiellini, Balzaretti
Marchisio, Pirlo, De Rossi
Thiago Motta
Cassano, Di Natale
Irci se vraćaju u Poznan, a njihov Damien Damjan Duff će igrati po 100. ljubilarni put za reprezentaciju (najviše ima Shay Given - 124). Stari lisac Trapattoni tvrdi da i dalje vjeruje igračima koji su i izborili Euro, tako da neće raditi nikakve promjene u sastavu. Nadamo se samo da neće prelako omogućiti svojim sunarodnjacima pobjedu, nego da će probati izvući barem X i tako pomogli našima da prođu dalje.
Given
O'Shea, St. Ledger, Dunne,Ward
Duff, Whelan, Andrews, McGeady
Keane, Cox
Dakle, Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.
Utakmica počinje u 20:45 sati, nema prijenosa na HTV-u, a sudit će Cüneyt Çakır iz Turske.
http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
Zadnje uređivanje švaler : 18.06.2012. at 18:38.
|
|
|
18.06.2012., 03:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
18. lipnja 2012.
U utakmici trećeg kola grupe C sastaju se Italija i Irska, te je to utakmica to be or not be za naše Jadranske susjede, koji moraju pobijediti, žele li sačuvati ikakve šanse za prolaz. Simpatični i borbeni Irci su već ispali, tako da je njihov jedini motiv želja da se ne vrate na Zeleni otok sa sva 3 poraza.
Talijanski izbornik Cesare Prandelli će vjerojatno napraviti neke promjene u sastavu i formaciji, a najveća promjena je ostavljanje Balonje na klupi. Tako će Azurri promjeniti formaciju iz 3-5-2 u 4-3-1-2, a u početni sastav upadaju: Abate, Barzagli i Balzaretti u defenzivi te di Natale u ofenzivi, što bi značilo da je očekivana talijanska postava ovo:
Buffon
Thiago Motta
Cassano, Di Natale
Irci se vraćaju u Poznan, a njihov Damien Damjan Duff će igrati po 100. ljubilarni put za reprezentaciju (najviše ima Shay Given - 124). Stari lisac Trapattoni tvrdi da i dalje vjeruje igračima koji su i izborili Euro, tako da neće raditi nikakve promjene u sastavu. Nadamo se samo da neće prelako omogućiti svojim sunarodnjacima pobjedu, nego da će probati izvući barem X i tako pomogli našima da prođu dalje.
Given
Keane, Cox
Dakle, Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.
Utakmica počinje u 20:45 sati, nema prijenosa na HTV-u, a sudit će Cüneyt Çakır iz Turske.
SESVEČAN, NE KOPIRAJ MI UVOD 
Zadnje uređivanje Morales77 : 18.06.2012. at 03:54.
|
|
|
18.06.2012., 03:44
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
Grupa C: Italija - Irska
18. lipnja 2012.
Buffon
Thiago Motta
Cassano, Di Natale
Given
Keane, Cox
|
|
|
18.06.2012., 03:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
kakvo otvaranje moralesa 
|
18.06.2012., 03:48
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
ke kaco? 
|
|
|
18.06.2012., 03:52
|
|
Think like me
Registracija: Mar 2011.
|
Znaci talijani su losije rangirani na uefinoj ljestvici od nas?
|
|
|
18.06.2012., 03:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sesvečan kaže:
|
Da, da. Da nebi... Priznaj da si kopirao moj uvod i gotovo. Kako bi inače moj post bio prije tvog??? Haloooooooo???  
|
|
|
18.06.2012., 04:00
|
|
Think like me
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
sesvečan kaže:
|
Tvoj je uvod, ja sam vidio 
|
|
|
18.06.2012., 04:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Činjenica je da je moj post prvi. Modovi će vidjet ko laže...
|
|
|
18.06.2012., 04:09
|
|
Retaj
Registracija: Nov 2010.
|
koji cirkus  
|
|
|
18.06.2012., 04:10
|
|
Patrick Bateman
Registracija: Jan 2009.
|
Uletio na temu odma nakon mokija i samo je njegov uvod bia tu.
Sesve ne varaj ovaj napaćani narod, nemas to pravo.
|
18.06.2012., 04:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma sesvečan ko sesvečan.
Vidio je kako ja radim profesionalne uvode pa si je mislio prisvojiti moj...
neće moći, ove noći...
|
|
|
18.06.2012., 04:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
moj je uvod 
|
18.06.2012., 04:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Kao što sam i spomenuo u uvodu, navija se protiv Talijana:
Quote:
Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.
|
|
|
|
18.06.2012., 06:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Ajmo Irci, samo ne primiti gol odmah na pocetku, pametno i stalozeno veceras, zabiti 1-2 komada Talijanima i to je to...
http://img442.imageshack.us/img442/6900/croireita.jpg
|
|
18.06.2012., 07:37
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Grci prošli u četvrtfinale, Irci ispali nakon 2 kola. Lagao bi kad bi rekao da intenzivno ne onaniram zbog silnog zadovoljstva 
|
18.06.2012., 08:01
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2012.
|
Prognoza ove utakmice ja msm da ce biti 1-1 
Razlog je jer su Talijani kao da su vec dobili utakmicu
|
|
|
18.06.2012., 08:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Ajmo Irska 
|
|
|
18.06.2012., 08:34
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2010.
|
Jedanula za Irsku 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:23.
|
|
|
|