Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.08.2012., 13:04   #1
Vaterpolo muški, četvrtfinale - Hrvatska - SAD 8:2

Amerikanci brane srebro iz Pekinga kada su nam u grupi pokvarili račune i gurnuli nas na Crnu Goru u četvrtfinalu a zatim su u polufinalu razbili Srbiju. U samom finalu su se držali do poluvremena sa Mađarima koji su na kraju ipak bili prejaki. Na zadnjem SP-u nisu impresionirali, u grupi su izgubili od Italije i Njemačke nakon čega su odmah u četvrtfinalu morali opet na Mađare, nakon dobrog početka ipak gube sa 9-8. Na kraju su završili na šestom mjestu, mnogo bolji su bili na SP-u 2009. godine, u grupi su dobili Talijane, u četvrtfinalu Nijemce, u polufinalu su tijesno izgubili od Španjolske a u susretu za treće mjesto gube od nas sa 8-6 što je bio i zadnji naš međusobni ogled na SP-ima. Igrali smo protiv njih i na SP-u godinu prije Pekinga i dobili smo u grupi sa 10-8. Što se tiče susreta u Svjetskoj ligi, lani smo ih dobili u susretu za treće mjesto sa 11-5 a ove godine smo ih dobili u polufinalu sa 11-10, Sukno im je zabio četiri gola, što znači da imamo tri pobjede u nizu.

Svi američki igrači trenutno igraju u domaćim klubovima što ne znači da nemaju iskustva, sve su to prekaljeni internacionalni koji su godinama igrali u europskim klubovima. Na golu je odličan bivši igrač Šibenika Merrill Moses a izvana ćemo u prvom redu morati pripaziti kao i obično na Tonyja Azeveda, Jeffa Powersa i Petera Varellasa. Od poznatijih tu su još uvijek i Ryan Bailey, Jesse Smith i Timothy Hutten. Amerikanci su odmah na početku turnira uzeli jedan veliki skalp, pobijedili su Crnogorce sa 8-7 a tri gola je zabio Varellas. On i Bailey su zabili svaki po tri gola Rumunjima u drugom kolu, to su dobili sa 10-8, Azevedo je zatim sa četiri gola potopio Britance međutim protiv Srba i Mađara nisu imali izgleda. Srbi su cijelo vrijeme kontrolirali rezultat, Bailey je zabio dva gola a slično je bilo i protiv Mađara, tu je već na poluvremenu bilo sve gotovo, nitko od igrača SAD-a nije zabio više od gola.

Hrvatska: Konačan popis: Josip Pavić (Mladost), Damir Burić (Pro Recco/Primorje), Miho Bošković (Jug), Nikša Dobud (Jug), Maro Joković (Jug), Petar Muslim (Primorje), Ivan Buljubašić (Primorje), Andro Bušlje (Jug), Sandro Sukno (Pro Recco), Samir Barač (Primorje), Igor Hinić (Mladost), Paulo Obradović (Primorje), Frano Vićan (Primorje)

SAD: Merrill Moses (New York AC), Peter Varellas (Olympic Club), Peter Hudnut (Los Angeles AC), Jeffrey Powers (Newport WPF), Adam Wright (New York AC), Shea Buckner (New York AC), Layne Beaubien (New York AC), Tony Azevedo (New York AC), Ryan Bailey (Newport WPF), Timothy Hutten (Newport WPF), Jesse Smith (New York AC), Chay Lapin (Long Beach SA), Johan Mann (New York AC)

Zadnje uređivanje fortaleza : 07.08.2012. at 19:47.
fortaleza is offline  
Old 07.08.2012., 16:35   #2
sad sam procitao da je promjenjena satnica nase tekme, i da igramo u 21h
giovanni006 is offline  
Old 07.08.2012., 17:05   #3
je, evo i na web-siteu OI-ja je promijenjeno...Mamić i ekipa na aparatima
sesve is offline  
Old 07.08.2012., 17:07   #4
Quote:
sesvečan kaže: Pogledaj post
je, evo i na web-siteu OI-ja je promijenjeno...Mamić i ekipa na aparatima
Mi ovdje uživamo...
Morales77 is offline  
Old 07.08.2012., 17:07   #5
Ajiiiiimooooooooo
Neka samo smire ruke i polufinale ne bi smjelo biti upitno...
Galijun1 is offline  
Old 07.08.2012., 17:13   #6
Quote:
Morales77 kaže: Pogledaj post
Mi ovdje uživamo...
čekamo rutinsko šikaniranje vaterpolista na HTV1, a ovi mamlazi nek prekidaju olimpijski Drugi program
sesve is offline  
Old 07.08.2012., 17:18   #7
Quote:
čekamo rutinsko šikaniranje vaterpolista na HTV1, a ovi mamlazi nek prekidaju olimpijski Drugi program
Prijenosa rukometa uopce nema u programu
Morales77 is offline  
Old 07.08.2012., 17:27   #8
Quote:
Prijenosa rukometa uopce nema u programu
ne beri brigu, bude snimka idući dan ujutro, taman prije ENG-doručka

šalim se, budu oni to promijenili, nema ni vaterpola, ipak nisu tolko ažurni da bi to promijenili čak dan prije
sesve is offline  
Old 07.08.2012., 17:31   #9
Quote:
ne beri brigu, bude snimka idući dan ujutro, taman prije ENG-doručka

šalim se, budu oni to promijenili, nema ni vaterpola, ipak nisu tolko ažurni da bi to promijenili čak dan prije
Ima vatrerpola u rasporedu. Na hrt1
S druge strane, na hrt2 je prijenos GNK-a koji traje do 22:40, znaci da ode 10 min rukometa, osim ako ne budu deli na jedinicu.
Morales77 is offline  
Old 07.08.2012., 17:39   #10
Quote:
Ima vatrerpola u rasporedu. Na hrt1
S druge strane, na hrt2 je prijenos GNK-a koji traje do 22:40, znaci da ode 10 min rukometa, osim ako ne budu deli na jedinicu.
+ 12032348 minuta nadoknade

niš, nadamo se dobrom izboru HRT-ovaca
sesve is offline  
Old 07.08.2012., 19:06   #11
Hrvatska će teško dobiti SAD jer mi smo jedva dobili Španjolsku i Grčku,a SAD nije slabiji od tih reprezentacija.A ako uđemo u polufinale i Srbija i CRna Gora su po meni u ovom trenutku jači od nas.Srbija je daleko najviše pokazala na ovom prvenstvu i zasigurno će uzeti zlato.Nitko je u tome prema viđenom ne može spriječiti.

A mi ćemo biti vrlo sretni ako osvojimo medalju.Ne treba plakati nad broncom,medalja je medalja.To je naš plafon u ovome trenutku i prema prikazanom.
no_game22 is offline  
Old 07.08.2012., 19:10   #12
Quote:
no_game22 kaže: Pogledaj post
Hrvatska će teško dobiti SAD jer mi smo jedva dobili Španjolsku i Grčku,a SAD nije slabiji od tih reprezentacija.A ako uđemo u polufinale i Srbija i CRna Gora su po meni u ovom trenutku jači od nas.Srbija je daleko najviše pokazala na ovom prvenstvu i zasigurno će uzeti zlato.Nitko je u tome prema viđenom ne može spriječiti.

A mi ćemo biti vrlo sretni ako osvojimo medalju.Ne treba plakati nad broncom,medalja je medalja.To je naš plafon u ovome trenutku i prema prikazanom.
jel može ban ako mi udemo u finale ili ako Srbija ne osvoji zlato?
fillip is offline  
Old 07.08.2012., 19:40   #13
Stručnjak je izgmizao iz rupe, osam dana nakon predviđenih 8-9 razlike za Srbe u rukometu. Nemojte se kačit na te gluposti, ionako je trol, za još jednu idiotariju udaljen od perme.
fortaleza is offline  
Old 07.08.2012., 19:54   #14
nisu losi Ameri, al mi bi trebali to dobit par razlike, bez vecih problema...
agent5 is offline  
Old 08.08.2012., 01:44   #15
ja ce boim balkanskog sindroma lako ćemo

USA je uvijek bila najača na OI

1984 srebro
1988 srebro

2008 srebro

a tu je i nezobilazna drama u finalu Londona 1908

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=i83XiMPyZNM
babunovich is offline  
Old 08.08.2012., 01:58   #16
Quote:
babunovich kaže: Pogledaj post
ja ce boim balkanskog sindroma lako ćemo
a tu je i nezobilazna drama u finalu Londona 1908

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=i83XiMPyZNM
nisam siguran al misllim da nijedan iz te generacije nije u danasnjoj momcadi, al mozda se varam... bit ce zajebano u svakom slucaju
fillip is offline  
Old 08.08.2012., 02:11   #17
da drama iz Londona 1908

a tamo ih nije ni bilo

baš gledam, tad su inbridi razbili Belgijce 9-2, 2 gola za domaćine zabio Paulo Radmilovic, a Welsh water polo player and swimmer of Croatian[1][2] and Irish origin who won four Olympic titles in a 22 year Olympic career.
sesve is offline  
Old 08.08.2012., 02:18   #18
Quote:
da drama iz Londona 1908

a tamo ih nije ni bilo

baš gledam, tad su inbridi razbili Belgijce 9-2, 2 gola za domaćine zabio Paulo Radmilovic, a Welsh water polo player and swimmer of Croatian[1][2] and Irish origin who won four Olympic titles in a 22 year Olympic career.
to je ziher Srbija preuzela
fillip is offline  
Old 08.08.2012., 11:17   #19
Quote:

Nisi čuo za njega? Britanci, osobito velšani ga smatraju jednim od svojih velikana.A kod nas je malo poznat.
Imran is offline  
Old 08.08.2012., 11:25   #20
Nisu loši ameri, ali mislim da cemo dobit to, rudic drzi nase decke za jaja i to žesce, i željni su svi finala, i mislim da ih nece zadovoljiti nista osim zlata, tako da ce se ubit u bazenu za pobjedu
PocketAces is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:51.