Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Star Trek Fan Club

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.08.2012., 22:44   #1
Cure fanovi Star Treka, ima li vas?

Iskreno ja sam dosad upoznal svega 2-3 cure koje su upoznate sa Star Trekom no nijedna nije fan.

Zanimalo me dal ste ko foundersi (postojite al što se ostalih tiče samo ste mit) ili ste bliže i brojnije nego što mislim.
vjeko1701 is offline  
Old 21.08.2012., 09:34   #2
Ima nas... ne znam dal puno, ali sigurno da
dandanas is offline  
Old 21.08.2012., 10:03   #3
Znam ja jednu. Dobila ga je jutros.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Old 21.08.2012., 18:26   #4
pa ne znam kako definiraš fanove....ja sam ko klinka gledala Voyager i obožavala ga, TNG mi je bio onako, Enterprise super a DS9 mi nije nikako sjeo. Sad, da baš znam svaku epizodu, svaku rasu, svaki događaj, svaki rat...ne znam, ali u serijama uživam bez da se nešto previše u njih uživim.
Old 21.08.2012., 18:38   #5
Glavno pitanje, bi li se obukla u kostim TOS medicinske sestre?
Old 21.08.2012., 18:50   #6
Quote:
UrchinStar47 kaže: Pogledaj post
pa čuj, bi...cool mi je look svih Star Trek kostima. Iako ne kužim zašto je baš taj kostim tolko napet, pa to je najobičnija kraća haljina sa čizmama.
Old 21.08.2012., 18:51   #7
cccc, odmah na takve teme xD

Neznam, meni je isto nekak...stimulativan
vjeko1701 is offline  
Old 21.08.2012., 19:20   #8
Quote:
garfield007 kaže: Pogledaj post
pa čuj, bi...cool mi je look svih Star Trek kostima. Iako ne kužim zašto je baš taj kostim tolko napet, pa to je najobičnija kraća haljina sa čizmama.
Mikro-minica, tocnije, i jos je uniforma medicinske sestre (playing doctor, etc.), iz Star Treka.

LOL. Nije pitanje zivota i smrti, ali covjeka veseli...

Mozda bolje da prestanem s ovim.
Old 21.08.2012., 19:35   #9
I ja znam za jednu. Voli Star Trek i zna dosta toga, ako se to ne može definirati kao fan onda jebiga nisam ni ja
Bourne- is offline  
Old 01.09.2012., 12:27   #10
I ja sam velika obožavateljica Star Treka pogotovo volim Star Trek-Voyager :-)
Picek25 is offline  
Old 01.09.2012., 12:32   #11
Quote:
garfield007 kaže: Pogledaj post
Evo ti odgovor
Pogotovo jer je to uniforma, što je sexy
Old 02.09.2012., 15:00   #12
Ima nas, ima.

Doduše, ja bih prije spadala u stare cure, s obzirom da sam TOS pratila još šezdesetih godina prošloga stoljeća, kad je prvi put prikazivan.
Martian7 is offline  
Old 02.09.2012., 20:31   #13
Quote:
UrchinStar47 kaže: Pogledaj post
Ima ih. I ima koje bi.
GnothiSeauton is offline  
Old 06.09.2012., 12:01   #14
Ima nas, ima!

Quote:
vjeko1701 kaže: Pogledaj post
Zanimalo me dal ste ko foundersi (postojite al što se ostalih tiče samo ste mit) ili ste bliže i brojnije nego što mislim.
Tako nekako. Ekipa se okolo previše ćudi ako to spomenem kao interes pa uglavnom ne pričam o tome. Pocela sam ih gledat kao mala (mama je bila zaljubljenik u ST) pa se razvuklo i do "ozbiljnih" godina.
plasstic is offline  
Old 08.09.2012., 14:03   #15
jeste vidjeli google? OMG
Old 08.09.2012., 14:40   #16
ima. znam ih dosta, samo kaj ne melju tolko o tome
Old 10.09.2012., 23:24   #17
a ima nas, ima... doduše ovaj nick je od prije par godina kad me to više držalo pa sam bila sva u star treku...
al evo baš sam si za godišnji zguštirala i odgledala sve TNG-e
drugi godišnji bude i DS9 opet došel na red
Old 11.09.2012., 11:02   #18
Samo treba posijetit jednu od Sf/Fantasy konvencija i vidjet cete ekipu u ST uniformama od članova USS Croatia pa nadalje
Haldir83 is offline  
Old 11.09.2012., 15:02   #19
kad smo već kod star trek uniforms, jel ima to igdje nabavit kod nas? mogla bi jednom obuć na posao
Old 11.09.2012., 19:19   #20
Quote:
spocky kaže: Pogledaj post
a ima nas, ima... doduše ovaj nick je od prije par godina kad me to više držalo pa sam bila sva u star treku...
al evo baš sam si za godišnji zguštirala i odgledala sve TNG-e
drugi godišnji bude i DS9 opet došel na red
Čelaj malo,pogledala si svih 170 epizoda, za manje od dva-tri tjedna.
BlackWolf is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:19.