Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.10.2012., 14:23   #1
Skidanje filmova

Imam jedan veliki problem i molim vas pomognite mi!!! Skidam filmove s interneta preko Torrenta. U početku je bilo sve super, skineš, pogledaš, izbrišeš, nikakvi problemi. Ali sada mi se stalno događa da skinem film, otvorim mapu gdje je spremljen i ne mogu ga otvoriti jer je potrebna neka šifra zbog sigurnosti i bla bla bla kojom je zaštićen film.
Piše npr. ovako:
Datoteka "neki film..." je zaštićena lozinkom. Upišite lozinku u donji okvir.

Gdje ja mogu pronaći tu lozinku? Što da napravim kako uopće ne bih trebala upisivati lozinku?
Možda postoji neki drugi program za skidanje filmova gdje nema ovakvih problema?

P.S. Ako zna netko neke stranice gdje su filmovi i serije sa prijevodom na hrvatski ili sprpski, svejedno, neka predloži!
ivona12345 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2012., 20:53   #2
mislim da skidas gluposti, fake filmove

ako ne znas gdje treba skidati i kako, google zna

kad skines film, titlove inace posebno skidas
yello is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2012., 20:59   #3
Ovo što skidaš su fake i neke gluposti.Idi na torrentz.eu pa traži filmove,najlakše ćeš naći prave.
A za titlove,ja koristim bsplayer već dosta dugo i on sam skida titlove s neta za film koji se vrti u tom trnutku,tako da siti ne mora ići na stranice iposebno skidati,već player to uradi za tebe.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2012., 21:03   #4
za filmove ovo http://movies.io/ samo treba skidati s linkova koji su verified

ako vec nemate pristup privatnim trackerima
Old 01.11.2012., 09:43   #5
Quote:
ivona12345 kaže: Pogledaj post
Gdje ja mogu pronaći tu lozinku? Što da napravim kako uopće ne bih trebala upisivati lozinku?
Ako je download ispravan i valjan, onda obično uz link ima naveden password.
Ako nema, onda to nije dobro i nemoj uopće skidati.
ONeill is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2012., 09:49   #6
Zlatno pravilo, ako skidas sa javnih torrenta prije skidanja obavezno citaj nfo. ili txt. fileove uz taj film, ako nesto ne stima neko je nesto napisao i prikacio, ako vec skines i trazi te pass. odmah brisi taj film i skidaj drugi.
Old 01.11.2012., 15:25   #7
I kad skidaš torrente, prvo dobro pročitaj komentare.
Često ti tamo piše kakva je kvaliteta filma, da li je kakav virus unutra, da li je uopće to film koji tražiš.
Old 20.05.2014., 19:18   #8
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno. Tuzba dolazi od neke odvjetnicke tvrtke, a meni se sve cini ko neka patka di muljatori na brzinu pokusavaju uzet lovu. Taj isti link i jos njih stotine za isti film jos su uvjek na torrentu pa je moj zakljucak da je to neka cimalica.

VASE MISLJENJE???
nikRCfreak is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2014., 23:21   #9
e

Quote:
nikRCfreak kaže: Pogledaj post
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno. Tuzba dolazi od neke odvjetnicke tvrtke, a meni se sve cini ko neka patka di muljatori na brzinu pokusavaju uzet lovu. Taj isti link i jos njih stotine za isti film jos su uvjek na torrentu pa je moj zakljucak da je to neka cimalica.

VASE MISLJENJE???
Mislim da treba osobno policija doci ovako ti reinstal windowse i ponovo nove kako mogu dokazat i da operater pokaze da je islo s tvog dsl skidanje moze se netko spojio tako da ali za njemacku se nebih igrao oni ipak to prate
ex_1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2014., 08:43   #10
Quote:
nikRCfreak kaže: Pogledaj post
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno.
Inače, skidanje filmova je općenito ilegalno neovisno o mjestu gdje živiš
Osim ako nisi koristio neki službeni servis za distribuciju i platio skidanje/gledanje filma.

Torrent kao takav nije ilegalan, ali određeni sadržaj koji se nabavlja tim putem je.
ONeill is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2014., 14:50   #11
Ak ludim Amerima ne dolazi policija kuci nece ni nama
Old 21.05.2014., 19:20   #12
Skidanje nije ilegalno već distribuiranje. A jedno ne ide bez drugog.
Old 29.05.2014., 00:36   #13
vidi .. posto si u njemackoj . .prije si se trebao raspitat . .malo . .prvo trebas koristiti privatne trackere . .i recimo . .

ovo:

https://torguard.net/

mogu ti staviti soli na rep . . ovo gore je VPN . . koji skriva tvoj IP .. i sav promet vuce kroz svoje servere . .

ukratko . .agencije koje prate . .kaj se skida . .vide da skida neko iz tunguzije . .gdje nemaju nikakve ovlasti . . i nemaju kome slat mail . .a ti najnormalnije skidas .
Old 29.05.2014., 01:59   #14
Quote:
akoj kaže: Pogledaj post
Skidanje nije ilegalno već distribuiranje. A jedno ne ide bez drugog.
zato iznajmiš server pa skidaš na njega i distribuiraš bez ograničenja hrvatskog adsl uploada a kad film treba skinut sebi na pc spakiraš ga u rar arhivu sa passwordom i enkriptiranim nazivom fajla pa moš bezbrižno skidat i bez VPNa
anarchy99 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.