|
30.10.2012., 14:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Skidanje filmova
Imam jedan veliki problem i molim vas pomognite mi!!!  Skidam filmove s interneta preko Torrenta. U početku je bilo sve super, skineš, pogledaš, izbrišeš, nikakvi problemi. Ali sada mi se stalno događa da skinem film, otvorim mapu gdje je spremljen i ne mogu ga otvoriti jer je potrebna neka šifra zbog sigurnosti i bla bla bla kojom je zaštićen film.
Piše npr. ovako:
Datoteka "neki film..." je zaštićena lozinkom. Upišite lozinku u donji okvir.
Gdje ja mogu pronaći tu lozinku? Što da napravim kako uopće ne bih trebala upisivati lozinku?
Možda postoji neki drugi program za skidanje filmova gdje nema ovakvih problema?
P.S. Ako zna netko neke stranice gdje su filmovi i serije sa prijevodom na hrvatski ili sprpski, svejedno, neka predloži!
|
|
|
30.10.2012., 20:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
mislim da skidas gluposti, fake filmove
ako ne znas gdje treba skidati i kako, google zna
kad skines film, titlove inace posebno skidas
|
|
|
31.10.2012., 20:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Ovo što skidaš su fake i neke gluposti.Idi na torrentz.eu pa traži filmove,najlakše ćeš naći prave.
A za titlove,ja koristim bsplayer već dosta dugo i on sam skida titlove s neta za film koji se vrti u tom trnutku,tako da siti ne mora ići na stranice iposebno skidati,već player to uradi za tebe.
|
|
|
31.10.2012., 21:03
|
|
Spasitelj
Registracija: Oct 2005.
|
za filmove ovo http://movies.io/ samo treba skidati s linkova koji su verified
ako vec nemate pristup privatnim trackerima 
|
01.11.2012., 09:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
ivona12345 kaže:
Gdje ja mogu pronaći tu lozinku? Što da napravim kako uopće ne bih trebala upisivati lozinku?
|
Ako je download ispravan i valjan, onda obično uz link ima naveden password.
Ako nema, onda to nije dobro i nemoj uopće skidati.
|
|
|
01.11.2012., 09:49
|
|
Moderator - Righteous
Registracija: Jul 2007.
|
Zlatno pravilo, ako skidas sa javnih torrenta prije skidanja obavezno citaj nfo. ili txt. fileove uz taj film, ako nesto ne stima neko je nesto napisao i prikacio, ako vec skines i trazi te pass. odmah brisi taj film i skidaj drugi.
|
01.11.2012., 15:25
|
|
dobra duša
Registracija: Jun 2007.
|
I kad skidaš torrente, prvo dobro pročitaj komentare.
Često ti tamo piše kakva je kvaliteta filma, da li je kakav virus unutra, da li je uopće to film koji tražiš.
|
20.05.2014., 19:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno. Tuzba dolazi od neke odvjetnicke tvrtke, a meni se sve cini ko neka patka di muljatori na brzinu pokusavaju uzet lovu. Taj isti link i jos njih stotine za isti film jos su uvjek na torrentu pa je moj zakljucak da je to neka cimalica.
VASE MISLJENJE???
|
|
|
20.05.2014., 23:21
|
|
I am from the past,1.1.00
Registracija: Aug 2007.
|
e
Quote:
nikRCfreak kaže:
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno. Tuzba dolazi od neke odvjetnicke tvrtke, a meni se sve cini ko neka patka di muljatori na brzinu pokusavaju uzet lovu. Taj isti link i jos njih stotine za isti film jos su uvjek na torrentu pa je moj zakljucak da je to neka cimalica.
VASE MISLJENJE???
|
Mislim da treba osobno policija doci ovako ti reinstal windowse i ponovo nove kako mogu dokazat i da operater pokaze da je islo s tvog dsl skidanje moze se netko spojio tako da ali za njemacku se nebih igrao oni ipak to prate
|
|
|
21.05.2014., 08:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
nikRCfreak kaže:
dali itko zna ista o ilegalnom skidanju s torrenta i dali je moguce da te tuze zbog toga. Naime ...skinuo sam Don Jon prije dva mjeseca, a danas mi je na adr. u Stuttgartu dosla posta da sam film skinuo ilegalno.
|
Inače, skidanje filmova je općenito ilegalno neovisno o mjestu gdje živiš 
Osim ako nisi koristio neki službeni servis za distribuciju i platio skidanje/gledanje filma.
Torrent kao takav nije ilegalan, ali određeni sadržaj koji se nabavlja tim putem je.
|
|
|
21.05.2014., 14:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Ak ludim Amerima ne dolazi policija kuci nece ni nama 
|
21.05.2014., 19:20
|
|
lijevo smetalo
Registracija: Nov 2009.
|
Skidanje nije ilegalno već distribuiranje. A jedno ne ide bez drugog.
|
29.05.2014., 00:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2003.
|
vidi .. posto si u njemackoj . .prije si se trebao raspitat . .malo . .prvo trebas koristiti privatne trackere . .i recimo . .
ovo:
https://torguard.net/
mogu ti staviti soli na rep . . ovo gore je VPN . . koji skriva tvoj IP .. i sav promet vuce kroz svoje servere . .
ukratko . .agencije koje prate . .kaj se skida . .vide da skida neko iz tunguzije . .gdje nemaju nikakve ovlasti . . i nemaju kome slat mail . .a ti najnormalnije skidas .
|
29.05.2014., 01:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
akoj kaže:
Skidanje nije ilegalno već distribuiranje. A jedno ne ide bez drugog.
|
zato iznajmiš server pa skidaš na njega i distribuiraš bez ograničenja hrvatskog adsl uploada a kad film treba skinut sebi na pc spakiraš ga u rar arhivu sa passwordom i enkriptiranim nazivom fajla pa moš bezbrižno skidat i bez VPNa
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.
|
|
|
|