Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostali mediji > Tisak

Tisak Za pranje prozora, potpalu i dresuru pasa. Možda i čitanje.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2013., 00:10   #1
Sensa magazin

http://www.sensaklub.hr/

evo ovo je stranica od sensa kluba
ali ok, može bit tema i sensa klub i sensa magazin...... dakle, čitate li ovaj časopis, kako vam se sviđa i jeste li njime zadovoljne?
ja ga čitam i voljela bih da je više takvih časopisa poput sense.... zapravo, ne znam da li uopće postoji još neki časopis u RH a da se bavi istom problematikom
Jaguarova Šapa is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2013., 11:15   #2
čitam, čitam, zadovoljna sam ...
Old 25.03.2013., 18:11   #3
Quote:
netsky prospekt kaže: Pogledaj post
čitam, čitam, zadovoljna sam ...
zašto se smiješ?
Odgovori s citatom
Old 26.03.2013., 10:08   #4
Sensa me čini sretnom

Ma, zato kaj podrazumijevaš da samo žene čitaju Sensu
Old 26.03.2013., 10:28   #5
Sensu sam obožavala. Kad sam još radila, bila sam pretplaćena, i kod svake obnove pretplate bi bili toliko bogati pokloni, da su pokrivali trošak pretplate! Još sam 2x i na nagradnoj igri dobila.
Odgovori s citatom
Old 26.03.2013., 21:38   #6
Quote:
Victora kaže: Pogledaj post
Sensu sam obožavala. Kad sam još radila, bila sam pretplaćena, i kod svake obnove pretplate bi bili toliko bogati pokloni, da su pokrivali trošak pretplate! Još sam 2x i na nagradnoj igri dobila.
wow super
izračunala sam da kao član sensa kluba pretplatom dobivam dva broja godišnje gratis pa se zato želim pretplatiti....i još ako su pokloni dosta bogati - super

Zadnje uređivanje Daisy5 : 26.03.2013. at 22:12.
Daisy5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2013., 09:05   #7
Quote:
Jaguarova Šapa kaže: Pogledaj post
...zapravo, ne znam da li uopće postoji još neki časopis u RH a da se bavi istom problematikom
Kojom "problematikom"???

"Deset savjeta za odgadjanje ejakuklacije"?
"Kratka meditacija za vas i dijete"?
"Utjecaj astrologije na razvoj osobnosti"?

, jebala ga "problematika"...

Sto je to, jos jedan freak-show za intelektualno manje zahtjevne zene? I zaista najiskrenije pitam: zasto nema nista o muslimanskoj vjeri, klanjanju Alaha..? Vjerujem da bi to usrecilo jedan vekliki dio citateljica, bas kao i astrologija, meditacija i odgodjena ejakulacija...
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2013., 09:17   #8
daj sjaši više s tih muslimana, jebote!!!!!!!!

Ako ti se ne čita taj magazin, također sjaši i s ove teme........ o ukusima se ne raspravlja....... i da, sensa se bavi takvom problematikom koja između ostalog uključuje meditaciju, relaxaciju i slično

a vjerujem da sensu nikad nisi ni imala u rukama jer da jesi - ne bi pisala ovakve budalaštine....
Daisy5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2013., 11:33   #9
Quote:
Daisy5 kaže: Pogledaj post
a vjerujem da sensu nikad nisi ni imala u rukama jer da jesi - ne bi pisala ovakve budalaštine....
Ispricavam se na malom ispravku: nisam zensko.
A Sensa ocigledno nije namijenjena muskarcima (npr, ima rubruku o ženskom zdravlju, a ne i o muskom... Muskarci samo trebaju odgadjati ejakulaciju, nebitno je jesu li zdravi... )

A sto se tice "drzanja u rukama", ima li ikakve sustinske razlike izmedju tekstova koje mogu vidjeti na ovom internet-linku i onih koje mogu cvrsto drzati u rukama (papirnatih)?

Jesu li na internet stranici Sense horoskopi i sl., a u tiskanom izdanju neke pametne stvari?
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2013., 14:26   #10
Quote:

Sada bi uskoro mogli imati u Maksimiru Sensa-dan, baš bih išla, i kupila stare brojeve jeftino

A možda bude i kakvih drangulija budem se malo uljepšala
Old 27.03.2013., 14:44   #11
Quote:
wow super
izračunala sam da kao član sensa kluba pretplatom dobivam dva broja godišnje gratis pa se zato želim pretplatiti....i još ako su pokloni dosta bogati - super
To je bilo pred 4 godine, ne garantiram da je ostalo tako. Uglavnom, pretplata je bila, mislim, oko 250kn, a pokloni kod produženja pretplate su znali biti u približno istoj protuvrijednosti....Aromatica kozmetika recimo je jako skupa, to je bio 1x cijeli poklon paket...i tak. Kak je danas - ne znam. Ali pojedinačni broj mi je preskup, ne radim, pa ne kupim niti povremeno. Evo sad sam si stavila u potpis da kupujem par starih brojeva, da se podsjetim malo .

E da - nisam ni bila član Sensa kluba, tako da....
Odgovori s citatom
Old 08.04.2013., 11:54   #12
danas izlazi novi br.
Odgovori s citatom
Old 08.04.2013., 11:58   #13
da li se mogu naručiti stari brojevi sensa magazina?
Daisy5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2013., 11:25   #14
prije cca mjesec dana sam postala ponosna vlasnica Sensa članske iskaznice

Mislim da ću se čak pretplatiti na časopis jer vidim da se isplati - plati se godišnje 270 kn i još se k tome dobije neki dar (???), a kad bi redovno kupovala svaki mjesec tih 270 kn potrošim u 10 mjeseci (budući da jedan broj košta 27kn). Ona dva praktički dobijem gratis i uštedim 54 kn. Nije nešto - ali zašto ne ako se može

Inače, sve pohvale časopisu, da ih je bar više njemu sličnih
ChillOut Lounge is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2013., 12:29   #15
Quote:
da li se mogu naručiti stari brojevi sensa magazina?
Cure moje , nisam još kupila novu Sensu (još uvijek čitam staru ), no htjela bih vas samo informirati da je ove godine Sensa dan u Maximiru u nedjelju 9. rujna. Vjerojatno će se tamo moći kupiti i prošle brojeve, posebna Sensa izdanja i tako dalje, svega i svašta. Konačno jedan eventič za nas babe kaj brijemo na kristale

http://www.sensaklub.hr/clanci/najav...dan-u-maksimir

Jedva čekam
Old 29.08.2013., 13:34   #16
Quote:
ChillOut Lounge kaže: Pogledaj post
prije cca mjesec dana sam postala ponosna vlasnica Sensa članske iskaznice
Uuuuh, super! Baš ti zavidim. Jesi počastila društvo? Takav dan se pamti čitav život, kao rođenje djeteta, obrana doktorata...
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 23:10   #17
Quote:
Gugenheim kaže: Pogledaj post
Uuuuh, super! Baš ti zavidim. Jesi počastila društvo? Takav dan se pamti čitav život, kao rođenje djeteta, obrana doktorata...
odjebi!
ChillOut Lounge is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2013., 14:03   #18
Sensa dan u Maksimiru

Cure moje, ili su oni nekaj zabrijali ili ja, link iz prošlog posta ne radi, a novi link na Sensa dan je ovdje

http://www.sensaklub.hr/clanci/relak...gom-sensa-danu

znači nije 9. rujna kako sam krivo napisala, nego 8.
Old 18.08.2015., 21:38   #19
Jel netko kupio zadnji broj Sense? Zanima me koliko je velika torba i koji su ovi Ulola proizvodi?

http://www.sretna.hr/lifestyle/promo...-dobre-odluke/
Odgovori s citatom
Old 16.02.2020., 08:55   #20
Quote:
Jaguarova Šapa kaže: Pogledaj post

evo ovo je stranica od sensa kluba
ali ok, može bit tema i sensa klub i sensa magazin...... dakle, čitate li ovaj časopis, kako vam se sviđa i jeste li njime zadovoljne?
ja ga čitam i voljela bih da je više takvih časopisa poput sense.... zapravo, ne znam da li uopće postoji još neki časopis u RH a da se bavi istom problematikom
Čitala sam to online, ne sjećam se da li sam ikad kupila njihov časopis. Čini mi se da i jesam.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:16.