Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
02.04.2013., 18:10
|
|
Registirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Mentiras perfectas (2013-2014)
Caracol/Warner Bros./Teleamazonas, 2014.
Kolumbijski Caracol u suradnji sa američkim Warner Bros. i ekvadorskom Telamazonas priprema kolumbijsku verziju američke dramske serije Nip/Tuck. Potvrđeni muški protagonisti serije su Michel Brown i španjolski glumac Emmanuel Esparza, a protagonistice serije bit će Natasha Klauss te Carolina Gómez.
Snimanja serije počinju sljedeći ponedjeljak, 8.4., dok se premijera serije očekuje početkom sljedeće 2014. godine.
Michel Brown será uno de los protagonistas de versión latina de 'Nip/Tuck' de Warner y Caracol
|
02.04.2013., 18:13
|
|
Registirani korisnik
|
Jedva čekam.
Michel i Natasha opet glume zajedno.  Ful me zanima kak će njihova verzija ispast. Gleda se definitivno. 
|
02.04.2013., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Emmanuela Esparzu sam gledala u La Poli, bio je dobar.
|
|
|
04.04.2013., 12:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Negdje sam pročitao da je Michel Brown Sean iz originala, a ovaj Emmanuel Esparza je Christian Troy. Carolina Gomez je žena od Michela, a Natasha je valjda Kimber ili Liz.
|
|
|
04.04.2013., 12:36
|
|
Registirani korisnik
|
Quote:
Jay&AmberFan kaže:
Negdje sam pročitao da je Michel Brown Sean iz originala, a ovaj Emmanuel Esparza je Christian Troy. Carolina Gomez je žena od Michela, a Natasha je valjda Kimber ili Liz.
|
A neeee!!  Htio sam da Michel glumi baš Christiana jer on ima ful scena sa Kimber, a ako bude ovako kak će onda glumit par.  Nadam se da su ovo samo nagađanja.  I zašto bi Natasha bila Liz, pa ona je butch i samo njihova asistentica.  Za nju hoću Kimber.
Carolina kao Julia prolazi.  Nju sam ful zavolio otakako ju gledam u EARL. 
|
04.04.2013., 12:49
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
ja se nadam da nije tak a i glupo mi ak su več počeli snimat da ne znamo kakvi su im likove  valjda će se to sad kroz ovih tjedan dana saznat 
|
|
|
25.04.2013., 21:14
|
|
Iksica
|
skoro pa mjesec dana prošlo od vijesti kad ono niš nemreš nač 
|
|
|
25.04.2013., 21:18
|
|
Registirani korisnik
|
Da, a i moraš razumjet da neće bit tak često novosti pa premijera se očekuje tek u siječnju 2014., ali da barem neš znamo, tko će koga glumiti, iako mi nagađamo.  Fotkice i tako to...
U biti ja sam prošli tjedan naišao na ovo, sad je li to istinito:
Natasha Klaus y Juan Pablo Llano estarían en Nip/Tuck
Quote:
Aunque no es claro cuáles son los personajes que interpretarán, parece ser un hecho que tanto Natasha Klaus como Juan Pablo Llano tendrán papeles recurrentes en la versión colombiana del drama médico Nip/Tuck, también conocida como ‘nictop’ en el periodismo de entretenimiento criollo #cofcofnegritacofcof#.
Especulemos. Natasha Klaus podría ser la anestesióloga del consultorio de los cirujanos plásticos Troy y McNamara (localmente Tapias y Madero) mientras que Llano podría ser el narcotraficante cuyo rostro los dos médicos acceden a cambiar.
|
Znači tu bi Natasha ušla ko Liz.  Ma ja nju hoću ko Kimmy. Juan Pablo mi je OK. 
|
25.04.2013., 21:24
|
|
Iksica
|
ne znam njega  ma da ali to sam misla bar neka slika ak su več počeli sa snimanjem kad ono niš 
|
|
|
25.04.2013., 21:26
|
|
Registirani korisnik
|
A možda još i nisu krenuli sa snimanjima, već s pripremama.  A prvo moraju snimiti i najave, promocijske materijale i slično, to valjda dolazi na red prije. 
|
25.04.2013., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Juan Pablo Llano
Drago mi je zbog njega,odličan glumac.. 
|
|
|
28.04.2013., 23:43
|
|
Registirani korisnik
|
@Jay, možeš promijeniti naziv teme, kolumbijska verzija serije će nositi naziv "Mentiras perfectas".
Quote:

Versión colombiana de Nip/Tuck se llamará Mentiras perfectas
Ya tiene nombre la versión colombiana de Nip/Tuck (o Nictop, como dice la negrita): se llamará Mentiras perfectas en alusión a las vidas de los 3 personajes principales de la exitosa serie gringa convertida en telenovela colombiana: el personaje original Julia McNamara en Colombia será Julia Pombo, interpretada por Carolina Gómez. Su esposo Sean McNamara será Santiago Ucrós, interpretado por Michel Brown. Por su parte, el sexoadicto Christian Troy será interpretado por Emmanuel Esparza con el nombre de Cristobal Alzate.
Asi mismo, el reparto de Mentiras perfectas lo conforman Andrea López, Manuela González, Natasha Klauss, Laura Ramos, María Luisa Flores y Carlos Serrato entre otros.
No espere esta serie en la televisión abierta colombiana antes de 2014.
[caracoltv.com]
|
Quote:
Mentiras perfectas versión colombiana de Nip Tuck
Pues me gusta el elenco la verdad. Nada más abrir la foto me sorprendí y creo que puede dar mucha caña. Ya os dije en su momento cuando se habló de la versión de Nip tuck, que era arriesgarse mucho porque nada que ver con telenovelas de corte moral y conservador. Esta bien que el papel más atrevido el del adicto al sexo se lo hayan dado a Esparza, será porque así al ser extranjero será mejor meterse con él.
La versátil actriz colombiana Carolina Gómez, junto los actores Michel Brown de Argentina y Emmanuel Esparza, jugarán los roles principales de Julia Pombo, Santiago Ucrós y Cristóbal Alzate, respectivamente, componiendo el triángulo que da vida al relato.
Francisco Restrepo, Manuela González, Natasha Klauss, Laura Ramos, María Luisa Flores, Laura Torres, Laura Salazar, Andrea López, Carlos Serrato y Javier Ramírez completan el elenco internacional de esta adaptación. Los directores Andrés Marroquín y María Cecilia Vásquez trasladarán a la pantalla la versión latina de la historia original, con el apoyo de un equipo de profesionales que han participado de otras producciones de gran suceso, como Rafael Orozco, La Bruja, y La Voz Colombia.
Mentiras Perfectas (Perfect Lies) narra la historia de tres profundos y multifacéticos personajes cuyos conflictos personales se derivan del frívolo y superficial estilo de vida que han elegido llevar, apañados por el éxito profesional y económico conseguido a partir de su vocación por la cirugía plástica.
Cristóbal (Esparza) es un apuesto, ambicioso y desafiante cirujano plástico que jamás sigue las reglas, y es justamente el opuesto exacto de su socio y amigo Santiago (Michel Brown), quien vive atrapado en un matrimonio rutinario. Por su parte, Julia es una mujer que primero abandonó sus sueños tras el nacimiento de su hijo, para luego desentenderse de su felicidad y vivir bajo la sombra de Santiago y sus logros rofesionales.
A lo largo de la trama, los tres deberán sobrellevar decepciones, traiciones y situaciones por demás complicadas, escondidas detrás de la mentira perfecta que se construyeron y bajo la cual han vivido tantos años.
La adaptación será transmitida en conjunto por Warner Channel en Latinoamérica, por Caracol Televisión en Colombia y por Teleamazonas en Ecuador durante 2014. Además, Mentiras Perfectas estará disponible en el mercado internacional a partir de enero del año entrante, distribuida por Warner Bros. International Television Distribution.
|
Znači, raspodijela uloga je sljedeća:
Michel Brown - Santiago Ucrós (Sean McNamara)
Emmanuel Esparza - Cristobal Alzate (Christian Troy)
Carolina Gómez - Julia Pombo (Julia McNamara)
A baš sam htio da Michel glumi Christiana, on mi je baš bolji za tu ulogu.  : No dobro, ovako je kako je. Carolina.
Još nije poznato koju će ulogu Natasha glumiti, a najvjerojatnije sudeći po napisanom Liz. 
|
28.04.2013., 23:48
|
|
Iksica
|
a ideš pa znači niš od njih dvoje ko par  pošto Sean i Liz su samo kolege i prijatelji  ahh šteta,možda promjene malo radnju iako sumnjam
|
|
|
28.04.2013., 23:53
|
|
Registirani korisnik
|
Quote:
x files agent kaže:
a ideš pa znači niš od njih dvoje ko par  pošto Sean i Liz su samo kolege i prijatelji  ahh šteta,možda promjene malo radnju iako sumnjam
|
Joj da, to sam skroz smetuno s uma.  Liz je lezba, znači nać će se u nekom klinču s nekom ženskom.  Šteta šta Michel nije Christian, a Natasha Kimmy, no možda dođe do obrata, jer još uvijek nisu niš potvrdili u vezi njezinog lika, da barem glumi njezin lik na kraju.
Joj, tek sad sam skontao njihov naziv, uvodna u Nip/Tuck(-u) se zove "A perfect lie.". 
|
29.04.2013., 10:38
|
|
Registirani korisnik
|
Lajkam Andreu López.  Ona mi je sad najizglednija za Kimber. 
|
06.05.2013., 19:05
|
|
Hic et Nunc
Registracija: Nov 2007.
|
Evo ih skupa, evo iiiih
Ona kao da ni dana nije ostarila.
|
06.05.2013., 19:06
|
|
Iksica
|
Quote:
Nicole_Lilly kaže:
Evo ih skupa, evo iiiih
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ja u pravi tren dođem  divni su,preslatki,ima da budu zajedno u seriji 
|
|
|
06.05.2013., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Pa koliko puta trebaju biti zajedno? 
|
|
|
06.05.2013., 20:14
|
|
Registirani korisnik
|
Quote:
Nicole_Lilly kaže:
Evo ih skupa, evo iiiih
|
Ajme, odlična fotka  Natasha i Michel.  @Iksica ma svi bi voljeli opet njih zajedno, sad kad ih gledam na fotki, koje bi to scene super bile  da su dodijeli uloge onako kako smo htjeli.
@denn, pa glumili su zajedno samo u PDG.
@Nicole, ma kak si ju uspjela iskopati, sad mi je žao šta ju nisam prvi našao. 
|
12.06.2013., 17:33
|
|
Registirani korisnik
|
Na setu serije (valjda), ak Michel ima odijelo kirurga.

|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:28.
|
|
|
|