Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera > Informacije o poslodavcima

Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.02.2011., 12:06   #1
International medical corps

International medical corps traži pripravnika u financijama. Identičan oglas su imali prije 3 mjeseca na koji sam se javila, ispunjavala sve uvjete i nitko nije nikad odgovorio.
Pitam se sad, prijaviti se ili ne?
Garf is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2011., 13:15   #2
Naravno da ćeš se prijaviti. Nemaš šta izgubiti.
Odgovori s citatom
Old 23.05.2012., 20:07   #3

Ima li netko informacija o testiranju u International medical corpsu?I zna li netko uopce ista o toj udruzi,uvjetima,poslu i sl?Svaka informacija je dobro dosla!!!
pippo1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2013., 14:30   #4
International Medical Corps

Ima li netko informacije o radu u ovoj organizaciji?
Zahvaljujem
aridny is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2013., 15:10   #5
Quote:
aridny kaže: Pogledaj post
Ima li netko informacije o radu u ovoj organizaciji?
Zahvaljujem
Velika je fluktuacija ljudi
Radi se (znači baš rad rad rad) od 9 do 17h (s tim da to nije nikad do 17h)
Četvrtkom je radno vrijeme od 12 do 20h
Plaćeni su putni troškovi
Putuje se u inozemstvo (tipa Sudan, Etiopija, Gana..gdje su uvjeti života ajme meni) na nekih 2 mjeseca (s tim da je plaća tada oko 5000 dolara mjesečno)
Plaća je (bila) oko 5000-6000kn ali čujem da su smanjili sad..
Old 08.02.2013., 16:01   #6
Quote:
BuBuBubiiiii kaže: Pogledaj post
Velika je fluktuacija ljudi
Radi se (znači baš rad rad rad) od 9 do 17h (s tim da to nije nikad do 17h)
Četvrtkom je radno vrijeme od 12 do 20h
Plaćeni su putni troškovi
Putuje se u inozemstvo (tipa Sudan, Etiopija, Gana..gdje su uvjeti života ajme meni) na nekih 2 mjeseca (s tim da je plaća tada oko 5000 dolara mjesečno)
Plaća je (bila) oko 5000-6000kn ali čujem da su smanjili sad..
Hvala Ovo sa putovanjem u inozemstvo mi se najmanje sviđa. Pisalo je i u natječaju (asistent u financijama) da se očekuje spremnost na provođenje na putu više od 30% vremena. Uglavnom, pozvana sam na intervju (rekli su da mogu ocekivati dio na engl?), sad se mislim ići ili ne...
aridny is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2013., 17:09   #7
Quote:
Hvala Ovo sa putovanjem u inozemstvo mi se najmanje sviđa. Pisalo je i u natječaju (asistent u financijama) da se očekuje spremnost na provođenje na putu više od 30% vremena. Uglavnom, pozvana sam na intervju (rekli su da mogu ocekivati dio na engl?), sad se mislim ići ili ne...
Putuje se svakako (i ovi šta rade u reviziji, nabavi..)
E sad, moja pretpostavka je da dosta ljudi radi do te točke kad im kažu da idu na 2 mjeseca recimo u Ganu, pa onda oni ne žele otić i to je to.. znam da je jedan lik bio 2 mjeseca u Africi, nisam sigurna gdje, vratio se mršaviji 10kila, s glistama i čim sve ne, bio je smješten u onim kućicama od blata, bez pitke vode, čak je u par navrata bilo napada granatama par km od tog mjesta..
Ne znam, možeš otići, ako ne želiš prihvatiti, bar ćeš imati iskustvo još jednog razgovora.
Na eng te pitaju da kažeš nešto o sebi, gdje se vidiš za 5 god, jel ti važnija karijera ili obitelj, opiši najstresniju situaciju u kojoj si se našla.. i pitaju nešto o IMC-u, sad ne sjećam se je li bilo na eng ili hrv..
Znači eng je dosta bitan
Old 08.02.2013., 21:06   #8
Quote:
BuBuBubiiiii kaže: Pogledaj post
vratio se mršaviji 10kila, s glistama i čim sve ne, bio je smješten u onim kućicama od blata, bez pitke vode, čak je u par navrata bilo napada granatama par km od tog mjesta..
jaooo, ovako slikovito mi je sve jasnije - nije to za mene.. inace bi mislila kako je to bas zanimljivo, novo iskustvo itd.
Puno hvala na informacijama..
aridny is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2013., 11:52   #9
Quote:
jaooo, ovako slikovito mi je sve jasnije - nije to za mene.. inace bi mislila kako je to bas zanimljivo, novo iskustvo itd.
Puno hvala na informacijama..
haha
čuj i ja volim terenski rad i putovanja i sl, ali baš ovako, i ne, da moraš doslovce strahovat za vlastiti život nekad..
pa otiđi na razgovor ništa te ne košta
Old 01.03.2015., 08:57   #10
Vidjela sam da opet traže asistenta u financijama. Ima li netko novijih informacija o firmi? Ili poznaje nekoga tko je tamo radio/radi/bio je na razgovoru? Pretpostavljam da pod putovanja i dalje podrazumjevaju zemlje trećeg svijeta.
Gira Sole is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 16:20   #11
Kako oni stancaju ove oglase za asistente u financijama, svaka 3 miseca ili sta?

Ali ovo sa putovanjima mi zvuci totalno cool, kucice od blata, granate i to...
Prijavljivam se obavezno !
cheer_up is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 17:04   #12

Quote:
cheer_up kaže: Pogledaj post
Kako oni stancaju ove oglase za asistente u financijama, svaka 3 miseca ili sta?

Ali ovo sa putovanjima mi zvuci totalno cool, kucice od blata, granate i to...
Prijavljivam se obavezno !

Ima li netko još kakvih iskustava? Upravo je objavljen natječaj, pa ako može još neke novije informacije? I što bude na tom razgovoru?

Hvala.
Mely007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 18:03   #13
Sve ono što je BuBuBubiiiii navela i dalje stoji. Putovanja su obavezna za svakoga tko prihvati posao. Ta stavka je unesena u ugovor tako da odbijanje automatski povlači otkaz ugovora o radu. Tih 30% provedenih na putu može biti rascjepkano tijekom godine, a može se desit i da bude u komadu.
Gira Sole is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2015., 23:18   #14
Netko jos dns dobio poziv?

Zadnje uređivanje cheer_up : 21.05.2015. at 23:18. Reason: t
cheer_up is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2015., 23:38   #15
Quote:
cheer_up kaže: Pogledaj post
Netko jos dns dobio poziv?
jel zna tko kako izgleda drugi krug ? receno mi je da ce se testirat pismeno engleski, jel zna tko neke informacije o tome ?
zekyjuky is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2015., 16:39   #16
Quote:
zekyjuky kaže: Pogledaj post
jel zna tko kako izgleda drugi krug ? receno mi je da ce se testirat pismeno engleski, jel zna tko neke informacije o tome ?
Ja eto nisam ni znao da ce se testirat eng pismeno, kako ti inace stojis s eng?
cheer_up is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2016., 14:00   #17
Može li netko tko je bio na razgovorima u zadnje vrijeme napisati par informacija što traže na razgovorima, kakvi su testovi, što pitaju na engleskom, čisto par informacije kako se najbolje pripremiti? Hvala
coupletravelers is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2019., 19:50   #18
ima li ko nekakve novije informacije ? vidim da stalno izbacuju oglase pa mi to nije nikako dobar znak
Prijatelj mi ima priju koja radi tamo pa cura nije rekla nista dobro o firmi, dapace sve najgore, ali ako tko ima informacije iz prve ruke bio bi zahvalan
splico47 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2019., 19:50   #19
?

ima li ko nekakve novije informacije ? vidim da stalno izbacuju oglase pa mi to nije nikako dobar znak
Prijatelj mi ima priju koja radi tamo pa cura nije rekla nista dobro o firmi, dapace sve najgore, ali ako tko ima informacije iz prve ruke bio bi zahvalan
splico47 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:37.