Konzole Kutak za korisnike igraćih konzola |
|
19.04.2014., 23:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
razmjena PS3 igara
aj ako ko ima neka stavi ovde naslove za razmjenu samo ...prodaja na pm neka ide..može i po županijama ali ako ima tisak pošta za 10kn možemo cijela lijepa naša da se trampi igru za igru i ušparamo svi,,,, 
|
|
|
20.04.2014., 02:25
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2007.
|
Ako otvaraš takvu temu onda si barem mogao napisati koje ti igre nudiš za razmjenu.
Inače, imaš već temu za razmjenu igara (tamo se doduše razmjenjuju PC igre, ali mislim da možeš postati i za konzole samo to obavezno napomeni).
(phibs/spectre ako hoćete spojite ga sa onom temom ili neka ostane ovdje, ali onda treba promijeniti naziv u nešto kao "Game Deals - Console version")
E i još nešto, kvakomekiki... ako te baš zanima razmjena sa nekim ima dosta ljudi na forumu koji niti ne prate ovaj podforum ali postaju ti dolje u podforumu Mali oglasi pa baci pogled i tamo. 
|
|
|
21.04.2014., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hmxhmx kaže:
Ako otvaraš takvu temu onda si barem mogao napisati koje ti igre nudiš za razmjenu.
Inače, imaš već temu za razmjenu igara (tamo se doduše razmjenjuju PC igre, ali mislim da možeš postati i za konzole samo to obavezno napomeni).
(phibs/spectre ako hoćete spojite ga sa onom temom ili neka ostane ovdje, ali onda treba promijeniti naziv u nešto kao "Game Deals - Console version")
E i još nešto, kvakomekiki... ako te baš zanima razmjena sa nekim ima dosta ljudi na forumu koji niti ne prate ovaj podforum ali postaju ti dolje u podforumu Mali oglasi pa baci pogled i tamo. 
|
mali oglasi su više manje sve prodaje tu sami kupio konzolu..mislio asm čisto ono da si pomognemo jer su orginali skupi pa i polovni imaju cijene..tako da ovde iznese svatko svoje naslove i mijenjamo ih kao sličice...  ali opet može i na ovu temu šta si dao link pa ti odluči o zatvaranju posta thx 
|
|
|
21.04.2014., 13:18
|
|
Moderator
|
Ma nije problem niti ovdje, samo sam ti predložio da ti je ona tema aktivnija i da imaš veće šanse nać nekoga za razmjenu.
Evo, ako baš hoćeš, ja za PS4 imam Killzone (promo) i Battlefield 4. BF ne bi mijenjao dok Killzone bi. 
|
|
|
22.04.2014., 11:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hmxhmx kaže:
Ma nije problem niti ovdje, samo sam ti predložio da ti je ona tema aktivnija i da imaš veće šanse nać nekoga za razmjenu.
Evo, ako baš hoćeš, ja za PS4 imam Killzone (promo) i Battlefield 4. BF ne bi mijenjao dok Killzone bi. 
|
dobar, dobar ima se i za četvorku,,  ja sam tek stigao do 3-ce..  kasnije ću tamo provat(na temi od PC razmjene) sreću sa pa možeši pobrisati ovaj post (čuvat ćemo uspomenu) 
|
|
|
22.07.2014., 17:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Koje igrice imaš za zamjenu?
Ja imam isto par za razmjenu ali mi se neda zajebavat sa slanjem pa ako si iz Zagreba nabroji...
|
12.03.2022., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2022.
|
Pošto je tema stara 8 godina,ne znam dal je provalima da je dizemo "from dead"?
Imam dosta digitalnih igara za razmjenu na odredjeno vrijeme ( Sniper 3,Far cry 3,bf 3,4(sa dlc)i jos mnogo toga. Sve za Ps3
Novi sam na forumu,ako nije sa pravilima neka admin slobodno brise. Pozdrav
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
|
|
|
12.03.2022., 17:45
|
|
Moderator
|
Welcome to the Forum! 
Nije problem, neka ostane možda se nađe još netko za razmjenu.
Baci si pogled još dolje na Oglasnik ako hoćeš. 
|
|
|
12.03.2022., 18:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2022.
|
Hvala 
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:01.
|
|
|
|