|
|
23.01.2015., 20:13
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
SP u rukometu - ZAVRŠNICA
Poznata je polovina sudionika knockout faze SP-a, odnosno ekipe koje su izborile prolaz iz skupina A i B. Među njima je i Hrvatska, snage ćemo odmjeriti s Brazilom. Za sada se utakmica između Makedonije i Slovenije čini kao najneizvjesnija. Španjolska je veliki favorit protiv Tunisa, dok su domaćini u blagoj prednosti nad Austrijom.
Što se tiče ovih nepoznanica, D1 će 99 posto biti Njemačka. To će se promijeniti samo ako ne pobjede Saudijsku Arabiju. Sutra igraju Danska i Poljska, pobjednik ide na D2, poraženi na D3. D4 će biti Rusija ili Argentina. Francuska i Švedska će podjeliti pozicije C1 i C2, a za C3 i C4 se još bore Egipat, Island i Češka. Egipat je osigurao prolaz i pitanje je samo koje mjesto uzimaju, dok se Češka nada kiksu Islanđana i poziciji C4.
President's cup
C5 = Island/Češka/ Alžir, D5 = Argentina/Rusija
C6 = Alžir/ Češka
|
|
|
23.01.2015., 20:28
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Par s kojim se križamo vjerojatno će tvoriti poraženi iz susreta Francuska - Švedska (C2) i poraženi iz susreta Danska - Poljska (D3).
Ako u Fra-Šve bude x, Švedska je prva, Francuska druga (C2). A ako u Dan-Polj bude x, Poljska je treća (D3).
Nadam se sutra pobjedi (odnosno da ni jedni ne izgube) Francuske i Danske jer bismo onda u četvrtfinalu išli na pobjednika Švedska-Poljska. (Nadam se da ćemo proć Brazil).
|
|
|
23.01.2015., 23:06
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Prvo dobro nam znani Švedi, pa nesigurni Danci zreli za porciju i u finalu gubimo od Francuza 
Šalu na stranuu, već protiv Brazila očekujem pravu borbu, nimalo bezazlen protivnik.
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
24.01.2015., 11:31
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2014.
|
Jel se zna u koliko sati sutra igramo ??
|
|
|
24.01.2015., 11:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
klokann kaže:
Jel se zna u koliko sati sutra igramo ??
|
19.00
|
|
24.01.2015., 15:27
|
|
Bog prasta; ja ne
Registracija: Jan 2008.
|
Ova igra hr repke djeluje sve osim uvjerljivo i zrelo za medalje. Pod medaljom mislim da je jako upitno i polufinale, sa kojim su vec godinama svi izgleda zadovoljni. I sam Ivano govori o polufinalu, dosada se uvijek govorilo kako se ide do kraja, mislim da oni svi znaju da je ova ekipa totalno nespremna za neki veci rezultat,ali eto nadam se da grijesim.
S druge strane kad pogledam, niko nije nesto pokazao na prvenstvu, pa cak ni mocna Spanija koja nema poraza, mislim da bi croati sa njima najlakse se izborili, francuzi takodjer nish spektakularno, danci apsolutno nista, svedi su mi se svidjeli,ali su jos uvijek za mene ogromna enigma koliko daleko oni mogu ici...
|
24.01.2015., 18:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Nijemcima se otvara lijepa prilika da nakon 7 godina uđu u polufinale jednog velikog natjecanja i to na prvenstvu na kojem nisu trebali ni nastupit. U osmini igraju protiv Egipta, a u eventualnom četvrtfinalu protiv pobjednika susreta Katar-Austrija.
|
|
|
24.01.2015., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Je,istina,baš gledam,imaju otvoren put do polufinala
|
|
24.01.2015., 19:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
gelo85 kaže:
Je,istina,baš gledam,imaju otvoren put do polufinala
|
Pa i zasluzili su prvim mjestom u skupini smrti. 
|
|
|
24.01.2015., 20:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Francuska i Njemačka više-manje šetnjom do polufinala,mi se koljemo sa Šveđanima,Danci sa Španjolcima.
|
|
24.01.2015., 20:33
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Najlakši ždrijeb ikad za naše. Prvo najlakša grupa, pa najlakši protivnik u osmini. U kvoteru Švedska/Poljska, a u SF Katar/Austrija/Njemačka/Egipat 
|
|
|
24.01.2015., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Otvorio se Švabama put do polufinala, povijesna prilika. Prvo Egipat pa onda Austrija ili Katar.
Naši stvarno ove godine nemaju puno opravdanja da ne završe u finalu, osim ako ih pokosi sve neka viroza. Umor smo već eliminirali kao alibi 
|
|
|
24.01.2015., 20:41
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
I Francuska i Španjolska i Danska u drugoj polovici ždrijeba  . Jedina opasnost su nam Šveđani i Nijemci. Valjda smo dovoljno jaki za Brazil.
|
|
|
24.01.2015., 20:42
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jul 2010.
|
Ovakav ždrijeb nismo imali u povijesti.
Skupina komedija.
Brazil? 5 razlike je minimum.
Poljska? Tradicionalno ih ubijamo. Švedi su teži, ali smo definitivno jači od njih.
S Njemačkom će biti problema, ali Nijemcima su u podsvijesti dva izgubljena finala od nas.
Finale, ako ne igramo, Golužu treba nabiti motkom van iz reprezentacije.
Donji dio ždrijeba je klanje kakvog nema.
|
|
|
24.01.2015., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Mi i Katar u polufinalu. 
|
|
|
24.01.2015., 20:54
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
vidimo se na Jelačić placu u ponedjeljak  
|
|
|
24.01.2015., 20:57
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2009.
|
Veća komedija od našeg ždrijeba je ovo i dalje neshvatljivo forsiranje President's cupa, odnosno utakmica za plasman. Pa Bog vas dragi pomogao, što to radite? 
|
|
|
24.01.2015., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Ako naši ne uđu u finale Golužu ostaviti u Kataru
|
|
|
24.01.2015., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Hrvatska-Brazil 100-0 mislim da se tu nema sta reci sve osim nase pobjede veliko iznenađenje...
Spanjolska-Tunis 80-20 tunizani se nisu dosada nesto iskazali i spanjolci bi ovo trebali rijesiti u svoju korist..
Katar-Austrija 60-40 katrani igraju odlicno do sada i ugodno su iznenađenje..prednost najvise zbog domacinstva..
Makedonija-Slovenija 50-50 makedonci dobri do sada dok se od slovenaca ocekivalo vise ali po meni potpuno otvorena utakmica..
francuska-Argentina 100-0 argentinci najugodnije iznenađenje prvenstva ali mislim da je Francuska ipak prevelika prepreka..
Svedska-Poljska 80-20 poljaci do sada korektni ali nista vise tako da ocekujem prolaz sveda...
Danska-Island 65-35 danska favorit ali u jednoj utakmici moze se svasta ocekivati od islanda...
Njemacka-Egipat 70-30 Njemci do sada odigrali odlicno i trebali bi proci dalje iako ni egipat nije bez sansi..
|
|
|
25.01.2015., 01:51
|
|
Ubica
Registracija: Sep 2007.
|
Ždrijeb kao da smo ga naručili. :klap:
Brazil se treba dobiti bez pardona. Poljska/Švedska u četvrtfinalu bude zanimljivo, ali po svemu pokazanome, i njih bi trebali dobiti. Ajde, Šveđani mi se čine kao da bi mogli biti više problematični nego Poljaci. I onda Njemačka/Katar u polufinalu. Nijemci djeluju nabrijano, a i neću ovaj Katar da prođe do polufinala. Navija se dakle za polufinale protiv Nijemaca za proper rukomet
Drugo krilo puno zanimljivije. Island - Danska bi mogla biti tvrda utakmica, ovisno o tome hoće li Islanđani odlučiti igrati kako spada ili će biti gubione po terenu u njihovom stilu. S njima se nikad ne zna. Slovenija - Makedonija donekle neizvjesna utakmica. Ostalo rekao bih da se zna. Danska - Španjolska vjerojatno četvrtfinale. Francuzi praktički imaju šetnju do polufinala, još su bolje prošli nego mi.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:10.
|
|
|
|