Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2015., 23:15   #1
Tour of Croatia

Razmisljao sam o tome od neki dan, kad sam saznao da se održava + neki forumaši su predložili, pa eto, bio bi red da jedna takva utrka dobije svoju temu na Biciklizmu.

http://www.tourofcroatia.com/

Držite se teme i budite fini - vjerujem da ima puno toga što se moglo bolje, ali probajte s konstruktivnim kritikama umjesto klasično rvacki oplest po svemu
dUG1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 08:56   #2
Bitno da imamo utrku. U nedjelju već planiram vožnju na način da ih dočekem na putu.
Rule #72 // Legs speak louder than words.
Jenny TimeLord is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 09:11   #3
ja cu danas biti na nekom od uspona, inace ce samo proletit

Nadam se dobrom odzivu i doceku u Splitu u finishu, nemojte da se sramotimo
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 10:41   #4
Jel se zna kad bi bili u Zagrebu ili se to određuje u hodu?Ne mogu naći nigdje u koliko sati počinje zadnja etapa.
duffbeer is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 10:44   #5
Ja sam baš ono neki optimista, povezati skoro cijelu Hrvatsku na ovaj način, koja promocija za našu zemlju, a etape mi se čine savim dobre ovako na prvu

Old 22.04.2015., 11:01   #6
Quote:
duffbeer kaže: Pogledaj post
Jel se zna kad bi bili u Zagrebu ili se to određuje u hodu?Ne mogu naći nigdje u koliko sati počinje zadnja etapa.
zadnja etapa detaljno
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 11:29   #7
evo proletio i helikopter s montiranom kamerom

prijenos je na Eurosport 2 od 13 sati
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 12:51   #8
Druga etapa detaljno

http://www.radiosibenik.hr/start-i-s...ur-of-croatia/
Old 22.04.2015., 12:51   #9
Meni je još sve to nestvarno. Pogotovo prijenos na Eurosportu. Jučer je Miholjević istaknuo jednu važnu stvar, da se Tour of Croatia može pozicionirati kao pripremna utrka za Giro. Nadam se da je ovaj projekt zamišljen na duge staze i da ćemo ostaviti dobar prvi dojam s minimalno porođajnih muka.
Primjećujem da se dosta oslanjamo na promociju (možda i malo previše). Nadam se da je dolazak top top ekipa prioritetno jer realno prosječnog gledatelja će više animirati da gleda prijenos ako nastupaju vozači i ekipe koje poznaje, a tada će spominjanih 15 milijuna biti dulje uz tv i upijati promociju.
'Zoki' is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 13:42   #10
Tu su dionice i karte istih:
http://www.procyclingstats.com/race/...f_Croatia_2015
bradonja is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 14:42   #11
ja ih docekao prije sat vremena. grupa od cetvorice je bila 4-5 minuta naprid, ali koliko vidim peloton ih lagano sustize.

ono sto sam primjetio je organizacija koja mi se cini odlicna.
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 15:24   #12
Svaka cast Mihaljevicu sto je pokrenuo i organizirao Tour of Croatia! Naklon do poda!
Dobro je poslozio rute, a najavio je i da ce iduce godine posloziti drugacije rute (svake godine bi radio varijacije ruta, npr, ukljucio bi jedne godine Dubrovnik, Osijek itd). Odlicno. Ovo je jedini sport kroz koji mozes i turisticki promovirati Hrvatsku putem snimaka uzivo kroz razne predjele Hrvatske.

I hvala bogu na prekrasnom vremenu ovih dana, taman za bicikliste i gledatelje da uzivaju u snimkama iz zraka.
nasmijanonebo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 15:24   #13
Kako ekipa preskače ogradu
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 15:30   #14
Drago mi je da Matt komentira na eurosportu. Inače je jedan od voditelja popularnog kanala GCN na youtube-u. Obavezno pogledati za sve koje zanima biciklizam.
'Zoki' is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 15:43   #15
Tour the Papirići

Kako majstori bacaju smeće oko sebe. Samo leti na travu pored ceste dok prolaze. Valjda neke energetske pločice...
tezga is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 15:52   #16
Evo ga još: Tour of Nasukanci

Prolaze Marjanom i prvo iz zraka, a onda s ceste vide se u moru onda dva nasukana broda. A komentatori: "Prekrasni prizori Marjana"
tezga is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 16:02   #17
Pobijedio Bole

Pobijedio Grega Bole iz CCC. Baš mi žao ovih što su popadali par stotina metara od cilja. Čini mi se da je malo usko bilo na tom dijelu...
tezga is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 16:02   #18
evo cilo vrime govorim kako ce se garant svi porazbijat u onom duplom zavoju pod 90° s losim asfaltom u finishu, tako je i bilo. po meni su to zasrali, tribalo je finish na drugo misto stavit. a i cika motorista je malo bio zalutao tamo i dodatno zasmetao.

mislim, u zadnjih 400 metara kruzni tok i trostruki zavoj od 90°
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 16:16   #19
Quote:
'Zoki' kaže: Pogledaj post
Drago mi je da Matt komentira na eurosportu. Inače je jedan od voditelja popularnog kanala GCN na youtube-u. Obavezno pogledati za sve koje zanima biciklizam.
Nisam skuzio da on komentira s obzirom da sam gledao kombinirano s HRT2. Znači sutra dok ih ne dočekam u Zadru, gledam eurosport
Što se utrke tiče, čini mi se odično organizirano, sve kao i na utrkama u inozemstvu(barem sto se putem prijenosa vidi), osim toga sto nisu zatvorili sve ceste(u suprotnom smjeru gdje nema ograde između kolničkih traka).
Krlesius is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 16:21   #20
Pokoji steady cam bi dobro došao.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:55.