Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2016., 19:44   #1
Abrakadabra - online trgovina (iskustva)

Abrakadabra je novi hrvatski web shop. Kako se bude kupovalo ovdje možemo širiti iskustva s Abrakadabrom. To je projekt Agrokora, navodno će imati ponudu svega (odjeća, namještaj, tehnika...) poput Neckermanna i kreće s radom 3. travnja.
https://www.abrakadabra.com
Old 02.04.2016., 08:17   #2
očekuješ popust
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2016., 10:24   #3
Evo ja bacio malo pogled na njihov web i mogu reci da sam totalno razocaran. cijene su iste kao u fizickim trgovinama sto mi je veliki minus jer cu radije onda otici u trgovinu i pogledati i isprobati uredjaj, dati novce onima koji zaposljavaju ljude u trgovini, imaju vece troskove poslovanja jer svu robu drze na lageru a drze iste cijene kao webshopovi koji tu istu robu narucuju tek kad im uplatis na racun. i jos se i zafrkavati se sa mogucom reklamacijom i slanjem robe natrag pa cekanjem dok se dobije zamjena. Da su cijene nize nekih 12-15% nego u fizickim trgovinama onda bih kupovao.

plus ako bacite malo pogled na njihov web, vidjeti cete da jako slici na ekupi a cak su im i cijene u lipu iste.

dakle od mene njima veliki minus i dok ne snize cijene necu nista ni kupovati kod njih

Zadnje uređivanje tutanjkamen : 05.04.2016. at 10:57.
tutanjkamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2016., 15:52   #4
Danas sam naručio knjigu o Ramonesima koja je kod njih 80kn, drugdje nigdje nisam vidio ispod 100kn. I besplatna dostava na tisak. Al inače ostalo kaj sam malo pogledao, nisu im baš neke cijene.
everest is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2016., 16:23   #5
Došao, vidio visoke cijene, otišao. Dostava na kioske svakako je plus.
Old 07.04.2016., 16:51   #6
Quote:
everest kaže: Pogledaj post
Danas sam naručio knjigu o Ramonesima koja je kod njih 80kn, drugdje nigdje nisam vidio ispod 100kn. I besplatna dostava na tisak. Al inače ostalo kaj sam malo pogledao, nisu im baš neke cijene.
a gle, neki proizvodi su vrlo skupi u odnosu na druge shopove ali opet nađe se nekaj i povoljnije. plus dostava na bilo koji tisak.
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2016., 21:22   #7
Baš vam fala, nije mi trebao novi webshop

Naručila danas par stvari od Benettona, sve većinom u pola cijene. Toga nema nigdje osim na abrakadabri

Uzela naravno dostavu na tisak, baš me zanima kad će stić

Skupi su, valjda s vremenom nabace neki popust.
Old 08.04.2016., 08:38   #8
Eto meni knjiga stigla na kiosk, a naručio sam prekjučer popodne. Zadovoljan brzinom. Dok inače kad šaljem tiskom ili meni neko šalje, zna potrajat i po 4-5 dana
everest is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2016., 09:48   #9
fakat su skupi

sjećate se te pjesme:

Steve Miller Band - Abracadabra

https://www.youtube.com/watch?v=eVzMx8zKi1Q
manchild is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2016., 14:11   #10
Quote:
tutanjkamen kaže: Pogledaj post
Evo ja bacio malo pogled na njihov web i mogu reci da sam totalno razocaran. cijene su iste kao u fizickim trgovinama sto mi je veliki minus jer cu radije onda otici u trgovinu i pogledati i isprobati uredjaj, dati novce onima koji zaposljavaju ljude u trgovini, imaju vece troskove poslovanja jer svu robu drze na lageru a drze iste cijene kao webshopovi koji tu istu robu narucuju tek kad im uplatis na racun. i jos se i zafrkavati se sa mogucom reklamacijom i slanjem robe natrag pa cekanjem dok se dobije zamjena. Da su cijene nize nekih 12-15% nego u fizickim trgovinama onda bih kupovao.

plus ako bacite malo pogled na njihov web, vidjeti cete da jako slici na ekupi a cak su im i cijene u lipu iste.

dakle od mene njima veliki minus i dok ne snize cijene necu nista ni kupovati kod njih
slazem se. cijene su iste ako ne i vece nego u fizickim ducanima. nista novo i nista posebno. funkcionalnosti nula, filteri ne rade, nemaju paypal, a fora s besplatnom dostavom je loša. da mi se da ić do paketomata ili tiska onda mogu i u ducan. pogotovo kaj u ponudi nemaju nis posebno niti novo.
bocka1983 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2016., 08:37   #11
Po meni je treba dat medalju covjeku koji je od Todorica uspio iscicat 40miljuna kn za ovako loš web ne kužim koji kurac je tu koštalo 40mil. kn pa za te novce sam mogao napravit web i distributivni centar jbt a ne pišljivi nepregledni web.teško da će to uspijet bez nekog značajnog redizajna weba koji je u biti i trebao bit vrh za te novce koji su uloženi.
gogo2409 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2016., 12:14   #12
Bio, pogledao, otisao. Skupo i nezanimljivo
just a passenger.. is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2016., 21:44   #13
kupila sudjericu i pecnicu.
platila sto kuna skuplje nego bilo gdje na nabava.net, a dobila 12 rata AmExa.

trenutacno, to im je mega prednost.

brzina dostave takodjer.
stiglo na kucni prag, ufurali decki unutra, sve pet.

nedostatak:
trazilica izbacuje sve i svasta pa cak i kad upises TOCAN model perilice.
izbaci od akumulatora do djecje odjece. ne kuzim, no dobro.
keiTee is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2016., 09:25   #14
naručila tenisice Hogl kod njih na webu jedna slika ova (ista kao u katalogu Hogl) te iste sam i očekivala
https://www.abrakadabra.com/medias/M...mE1YTcyZWRmMGQ
a u stvarnosti dobila drugačiji izgled ove dolje (isti kao što se prodaje na Amazonu)
https://www.amazon.de/Hoegl-Lucy-Dam...7;C3%B6gl+lucy
Old 27.06.2016., 12:21   #15
ja naručila nešto odjeće, falila veličinu s par komada, vratila - ne javljaju se. telefon koji je na web stranici se ne uključuje, na email ne odgovaraju već tjedan dana. eto, za sad nisam oduševljena kako se stvari odvijaju.
Ljelja is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2016., 16:59   #16
Quote:
Ljelja kaže: Pogledaj post
ja naručila nešto odjeće, falila veličinu s par komada, vratila - ne javljaju se. telefon koji je na web stranici se ne uključuje, na email ne odgovaraju već tjedan dana. eto, za sad nisam oduševljena kako se stvari odvijaju.
jel su ti se javili? ja prije dva tjedna vratila te cipele, nisam još uvijek primila povrat na karticu novce, na telefon ih se nemože dobiti, na mail ne odgovaraju....
Old 30.06.2016., 11:51   #17
znači na ovaj broj 072 007 007 se nitko ne javlja, odnosno samo zvoni ili ??

jer sam baš namjeravao kupiti nekaj kod njih ali sada nisam siguran...
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2016., 13:03   #18
Quote:
BundyBoy kaže: Pogledaj post
znači na ovaj broj 072 007 007 se nitko ne javlja, odnosno samo zvoni ili ??

jer sam baš namjeravao kupiti nekaj kod njih ali sada nisam siguran...
zvala sam i to 4 x 5 min čekala na liniji i nitko mi se nije javio a cijena poziva sa moba im je 1,23kn/min možda se zato odugovlači sa javljanjem neznam sama više što misliti....danas zvala isto se nitko ne javlja nakon sekretarice automatske muzika samo svira...
Old 30.06.2016., 17:10   #19
onda im je da after sale support jako loš.... vrlo vrlo loše onda
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2016., 12:39   #20
upravo pročitah na drugom forumu da isto i nekim drugim ljudima uopće ne odgovaraju na mailove niti pozive.

pa nije valjda da su propali ?
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:05.