PDA

View Full Version : Celulit - kreme, tablete, flasteri, pilinzi...

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Torresita
22.04.2010., 17:04
ma to je po ostatku tijela tako a ovo ispod guze se baš vidi:( nekako baš ružno izgleda, prave rupice:rolleyes: bila sam rekla čekat plaću ali nisam izdržala pa sam si upravo naručila shrink to fit od mama mio. vidim u novinama da ga je britanski elle proglasio najboljom kremom protiv celulita. ako ni to ne pomogne službeno odustajem od borbe:ne zna:

Ta krema je jako hvaljena i molim te napiši dojmove (da ne bacam i ja novce ako ne valja :p) :cerek:

OSMAMA
22.04.2010., 17:42
ma to je po ostatku tijela tako a ovo ispod guze se baš vidi:( nekako baš ružno izgleda, prave rupice:rolleyes: bila sam rekla čekat plaću ali nisam izdržala pa sam si upravo naručila shrink to fit od mama mio. vidim u novinama da ga je britanski elle proglasio najboljom kremom protiv celulita. ako ni to ne pomogne službeno odustajem od borbe:ne zna:

a gdje se (kako) može naručiti taj shrink to fit i koliko košta?

nolalu
22.04.2010., 20:44
ja sam je naručila preko njihovog sitea, www.kavo.hr, odn. preko njihovog web shopa. dostava im je besplatna, zvala sam ih i rekli su mi da će mi sutra stić na adresu. košta 340kn. torresita, di si čula da je hvale?ja čitala u ellu,a i prija koja ju je naručila veli da je oodlična.ja ću se pobožno mazat pa javim dojmove:mig:

Cvrcak i Mrav
23.04.2010., 07:33
možda umišljam, ali meni se čini da se ovaj moj celulit lagano predaje.....

šećerna vata
23.04.2010., 10:05
jel bolje staviti anticelulitnu kremu prije vježbanja (sobni bicikl, brzo hodanje i tak to) pa da djeluje tokom vježbanja ili poslije vježbanja kad se otuširam? koristim crvenu Eveline kremu ona koja zagrijava..ja sam dosad uvijek nakon vježbanja koristila nakon što bi se otuširala i ok je stvarno al neki kažu da bolje djeluje neposredno prije vježbanja..što vi mislite?:)

Torresita
23.04.2010., 10:23
ja sam je naručila preko njihovog sitea, www.kavo.hr, odn. preko njihovog web shopa. dostava im je besplatna, zvala sam ih i rekli su mi da će mi sutra stić na adresu. košta 340kn. torresita, di si čula da je hvale?ja čitala u ellu,a i prija koja ju je naručila veli da je oodlična.ja ću se pobožno mazat pa javim dojmove:mig:

Čitala sam na više foruma da je cure hvale i kažću da je to jedina krema koja im je pomogla. Pokušala sam sad pronaći linkove, ali toliko toga dnevno pročitam, da više n e znam kako se zovem. Ako naletim danas na to, linkam ovdje.
Trenutno koristim Vichy Cellu. Destock i zadovoljna sam, ali uvijek postoji nada da ima nešto bolje. Jedva čekam dojmove! :cerek:

MIŠICA
23.04.2010., 10:32
Ne znam da li umišljam, ali sam vrlo stroga prema svom celulitu :cerek: i mogu reći nakon tjedan dana da pali teorija-kava u kremu+2 min držanja+collistar noćni serum. Imam manje rupa ispod guze :s. Jutros gledala...
Da li je do kave ili seruma ne znam. Serum sam većm koristila pa nisam vidjela tako brzo neki pomak.
I sad me mamite s tom mama mio il kak već. Bankrotirat ću.:o

charlizeos
23.04.2010., 10:58
jel staviš mljevenu kavu ili talog od kuhane

nolalu
23.04.2010., 11:01
Torresita, nema veze, ne zamaraj se s linkovima. čisto sam mislila vidit šta se još šuška o toj kremi:mig: išla sam na www.mamamio.com pa vidim da puno celebritija koristi njihove kreme.i ona jessica alba, a ona mi je predivna...ja čekam da mi dođe kremica, pa ću se isti tren namazat:D i još kakva sam luda vidim i da ima krema goodbye stretch marks, za uklanjanje i novih i starih strija.u trudnoći nisam dobila nijednu, ali se nisam ni udebljala puno, 6,5kg.ali ih zato od puberteta imam brate mili na izvoz:lol: kako kaže mišica, bankrot zagarantiran! ajme jadna ti sam!

Torresita
23.04.2010., 11:45
Torresita, nema veze, ne zamaraj se s linkovima. čisto sam mislila vidit šta se još šuška o toj kremi:mig: išla sam na www.mamamio.com pa vidim da puno celebritija koristi njihove kreme.i ona jessica alba, a ona mi je predivna...ja čekam da mi dođe kremica, pa ću se isti tren namazat:D i još kakva sam luda vidim i da ima krema goodbye stretch marks, za uklanjanje i novih i starih strija.u trudnoći nisam dobila nijednu, ali se nisam ni udebljala puno, 6,5kg.ali ih zato od puberteta imam brate mili na izvoz:lol: kako kaže mišica, bankrot zagarantiran! ajme jadna ti sam!

Ja sam takav sucker na dobru ambalažu i reklamu i većinu love ostavljam na kozmetiku :bonk:. Ah da, Alba je predivna, al sva kozemtika ovog svijeta (osim kirurgije), ne može učinit da izgledam ko ona :p.

Nemam djece, ali imam pubertetske strije :D i nekako me tješi da sve većina cura koje su u pubertetu dobile strije, u trudnoći nisu pa živim u nadi da ću i ja biti te sreće. A ništa, ako probaš i tu protiv strija, javi. Nije mi teško dat novce za nešto što će mi koristiti (hm, tako se bar tješim kad dam bijesne pare za nešto što mi od krucijalne važnosti :rolleyes:)

MIŠICA
23.04.2010., 12:43
jel staviš mljevenu kavu ili talog od kuhane

Kupljenu mljevenu i hop u kremu.
Bez puno zajebancije:kava:

nolalu
23.04.2010., 15:47
Stiglo je stiglo :jumping: danas u podne, i već sam se namazala:D super bočica, super kutija, a miriše prepredobro!!! piše samo jednom dnevno se mazat.onako je između kreme i seruma pa se turbobrzo upilo. avantura je počela:mig:

Torresita
23.04.2010., 16:01
Iju, već! :eek:

Jedva čekam rezultate! Držim fige!

nolalu
23.04.2010., 16:11
I ja sam se iznenadila! imaju ekspres dostavu! hvala ti:cerek:javim prve rezultate. ako budem zadovoljna s ovom kupiću i onu za strije pa kud puklo da puklo!sise sam sredila nakon dojenja, sad celulit pa onda strijetine. i onda sam veri hepi:D

sidora
23.04.2010., 19:45
dakle curke - evo treci tjedan da koristim ovo cudo novo od vichy-a i pijem 2 tablete na dan. moram priznati da zbilja djeluje. bolji je od elyancila, iako sam ja do sada uvijek njega trosila prije ljeta. ovo ne samo da zagladjuje kozu nego i smanjuje opseg! butine i dupe mi je fakat manje. ok, i na dijeti sam svojevrsnoj, ali ovo cudo zbilja djeluje. koza mi je izvrsna, mislim da mi je vise od 50 posto celulita ubilo, sad moram doznat kolko kosta taj paket.
preporuka!

sidora
23.04.2010., 19:49
Platila sam ga 120, ali je kupljen od jedne forumašice. U ljekarnama je do 180 kn.

Ak već misliš davat porez na budale, bar plati za nešto što bi ti moglo koristiti :lol:

180 kuna je i krema i tablete? ili samo krema? i jel pijes i tablete uz to kaj se mazes s tim? ja to isto koristim, zbilja se kuzi razlika, i to ocito

Merlina
23.04.2010., 19:51
Meni ruke otpadaju masirajući celulit, a vi ih skidate sa kremama :confused:Prosječnoj ženi koja ima tek koju kilu viška potrebno je bar 20-tak jakih masaža uz vježbanje, čajeve, redukciju prehrane, održavanje tog stanja tokom godine i još sav celulit ne ode.
Takva krema od koje odlazi celulit još nije napravljena. Sve te kreme djeluju tako da trenutno malo zaglade i zategnu kožu i to je sve.
Pa čak i tretmanima skupocjenim anticelulitnim aparatima rezultati su više nego skromni.
Uglavnom vam se sve svodi na to da se kreme od prošlih sezona, prepakiraju da im se drugi naziv i dobra reklamna kampanja ...

Brijana
23.04.2010., 23:48
Takva krema od koje odlazi celulit još nije napravljena. Sve te kreme djeluju tako da trenutno malo zaglade i zategnu kožu i to je sve.

A dobro, ako izgleda bolje i zategne kozu, sto fali? :confused:
Pod pretpostavkom da nemas visak masnog tkiva, naravno, ali ti se ne svidja "reljefni" izgled koze. Na kraju, i da uspijes svo to tkivo izvuci na ovaj ili onaj nacin, dovidjenja uskladistenom estrogenu, pa se poremeti ciklus, i ina veselja.

Kad pitas vecinu normalnih muskarca, oni se bas i ne pale na zene kojima se ocrtava svaka kost i svaki misic, bitno da je sve vise manje skladno i da ne visi. Znam da je to stvar osobnog izbora, no mislim da je ideja da si moras izbiti svaki gram celulita koji imas prilicni Sizifov posao. Bitno je biti u formi i dobrog zdravlja, i postici izgled s kojim se osjecas dobro. Bar ja to tako vidim.

OSMAMA
24.04.2010., 09:30
[QUOTE=sidora;26293214]180 kuna je i krema i tablete? ili samo krema? i jel pijes i tablete uz to kaj se mazes s tim? ja to isto koristim, zbilja se kuzi razlika, i to ocito[/QUOTE
curke,kak se zovu tablete,cijena i kolko komada u pakiranju?el su za mršavljenje ?tnx

lusy
24.04.2010., 11:09
ma ja kupim Eveline,nije skup i odličan je!! sad sam uzela ovu,prvi put je vidjela ,a još dobila i maskaru uz to :raspa: ..jel ju još neko koristi,onak,malo duže?pa dojmove molim :)
http://www.szepsegtrend.hu/images/eveline12.jpg

kupila sam to pakovanje. maskara koja se dobije na poklon je više nego dobra :cerek: ,meni odlična!
krema je više za pomlađivanje i učvršćivanje nego za eliminaciju celulita. Kako se tebi čini?

ŠILJO
24.04.2010., 11:28
Bog cure !!!
-Prvi put pišem na ovoj temi pa da iznesem svoje stanje..
-imam dosta celulita oduvik ali uz njega imam i proširene vene i kapilare mi dosta pucaju.. Po preporuci dr. ne smijem koristiti ništa tipa vakuma i ništa ne smijem jako umasiravati u kožu..
-kreme koje griju kožu ne dolaze u obzir .u stvari ja samo namažem bokove bez umasiravanja pa mi je zato učinak i sporiji.. Znam da se toga čuda nikada neću ni riješiti a i sa godinama čovik sebe prihvati..
-Meni je bitno da na sebi vidim barem mali učinak kreme i odma sam zadovoljnija jer ja sam svjesna da nešto radim za sebe.. Pijem samo vodu..
-U apoteci mi žena jako nahvalila novu kremu od Roca -retinol anti-cellulite intensive.Ima 150 ml i košta oko 200-220kn.. Kao da ne grije i da je super.. Ima li koja od vas kakvo iskustvo sa ovom kremom..?? Hvala..

OSMAMA
24.04.2010., 12:01
kupila sam to pakovanje. maskara koja se dobije na poklon je više nego dobra :cerek: ,meni odlična!
krema je više za pomlađivanje i učvršćivanje nego za eliminaciju celulita. Kako se tebi čini?

hh da nije bilo maskare,vjerojatno bih opet uzela zeleni :mig: mda,ne spominje se celulit,ali koža mi je super glatka(pa čak i tamo gdje su grbe od celulita :lol: ) i dugo vlažna.

nolalu
24.04.2010., 12:03
ja sam prošlo lito bila kupila od roca neku anticelulitnu, sad se ne sjećam točno kako se zvala, sivo roza bočica, tipa one za dezodoranse, kao sprej.200kn je bila.super je mirisala ali mi ništa nije pomogla:(fino se upijala i nije bilo nikakvih popratnih pojava tipa hlađenje ili grijanje..

nolalu
24.04.2010., 12:12
kako se zove ta evelin krema? ja bi ju uzela samo radi maskare:D ako je tako dobra. i koliko košta?

ŠILJO
24.04.2010., 12:12
ja sam prošlo lito bila kupila od roca neku anticelulitnu, sad se ne sjećam točno kako se zvala, sivo roza bočica, tipa one za dezodoranse, kao sprej.200kn je bila.super je mirisala ali mi ništa nije pomogla:(fino se upijala i nije bilo nikakvih popratnih pojava tipa hlađenje ili grijanje..

-Mislim da je to ta po opisu ali mi nije jasno kažu da je ova skroz nova I da ,izgleda kao dezodorans.Hvala Ona prva je imala plavo metalik ambalažu a ova nova kao jača je sivo -roza.-

OSMAMA
24.04.2010., 12:20
kako se zove ta evelin krema? ja bi ju uzela samo radi maskare:D ako je tako dobra. i koliko košta?

pa zove se eveline :rofl:http://www.szepsegtrend.hu/images/eveline12.jpg 39kn u dm-u

nolalu
24.04.2010., 12:29
južina, ne zamjeri:D pa al nisu sve eveline, a onda svaka ima još neko podime?

nolalu
24.04.2010., 12:32
a ne znam:ne zna:da nije novost to što je intenzivna neka verzija?jer ova moja je 100% bila sivo roza bočica, parila je pravi dezić.fina je , ali kao krema za tijelo.za celulit ne ne..

Merlina
24.04.2010., 12:38
A dobro, ako izgleda bolje i zategne kozu, sto fali? :confused:
Pod pretpostavkom da nemas visak masnog tkiva, naravno, ali ti se ne svidja "reljefni" izgled koze. Na kraju, i da uspijes svo to tkivo izvuci na ovaj ili onaj nacin, dovidjenja uskladistenom estrogenu, pa se poremeti ciklus, i ina veselja.

Kad pitas vecinu normalnih muskarca, oni se bas i ne pale na zene kojima se ocrtava svaka kost i svaki misic, bitno da je sve vise manje skladno i da ne visi. Znam da je to stvar osobnog izbora, no mislim da je ideja da si moras izbiti svaki gram celulita koji imas prilicni Sizifov posao. Bitno je biti u formi i dobrog zdravlja, i postici izgled s kojim se osjecas dobro. Bar ja to tako vidim.

Niš ne fali, samo sam htjela naglasiti da kreme ne skidaju celulit (kako ih reklamiraju) nego zatežu kožu pa bi ih tako trebalo i prodavati.

A sa svim ovim ostalim što si napisala se u potpunosti slažem :).

OSMAMA
24.04.2010., 12:38
ma mi to razlikujemo po bojama tube i čepa :lol:

OSMAMA
24.04.2010., 12:42
dakle curke - evo treci tjedan da koristim ovo cudo novo od vichy-a i pijem 2 tablete na dan. moram priznati da zbilja djeluje. bolji je od elyancila, iako sam ja do sada uvijek njega trosila prije ljeta. ovo ne samo da zagladjuje kozu nego i smanjuje opseg! butine i dupe mi je fakat manje. ok, i na dijeti sam svojevrsnoj, ali ovo cudo zbilja djeluje. koza mi je izvrsna, mislim da mi je vise od 50 posto celulita ubilo, sad moram doznat kolko kosta taj paket.
preporuka!

koje tablete,kak se zovu?za mršavljenje,ili?

extreme
24.04.2010., 12:51
POMOC MOLIM!!!
sjeca li se netko, prije nekih deset godina, prodavalo se fantasticno blato protiv celulita.. bilo je pakirano u plavim konzervama, a na teveu ga je reklamirao Oliver Mlakar...

trazim za sogoricu, ona se kune da joj je to bio najbolji proizvod protiv celulita, ali se sad vise ne moze sjetiti kako se zvalo, i da li ga uopce jos ima za kupiti i gdje... :ne zna:

pa ako se netko sjeca o cemu govorim, bila bih vrlo zahvalna da mi javi :)

Cvrcak i Mrav
24.04.2010., 19:23
moram pohvaliti Afroditini hlačice, koristim ih skupa s anticelulitnim cimet tretmanom, rezultati se već vide, a tek sam počela.

ŠILJO
24.04.2010., 19:50
moram pohvaliti Afroditini hlačice, koristim ih skupa s anticelulitnim cimet tretmanom, rezultati se već vide, a tek sam počela.

Meni to grije pa pucaju kapilare iako znam cure koje su je dosta hvalile u kombinaciji sa tim hlačicama..
-Meni je i ona prva krema od Avona u ljubičastom bila dobra nije mi smetala na kapilare ali triba malo duže mazati da se vidi učinak..
-Probala sam i Vichy (na reklami je ženska kao skidala kožu). Bila mi je dobra..

Perdita_Durango
24.04.2010., 21:40
ja trenutno koristim nikelov anticelulitni gel s bršljanom i nisam baš sigurna da primjećujem neku razliku :misli:
kad potrošim, planiram uzeti elancyl ili novi vichy cellu destock (btw, zna li netko cijenu vichyja?)

Perdita_Durango
25.04.2010., 01:46
never mind, već piše cijena na temi

lusy
25.04.2010., 12:47
hh da nije bilo maskare,vjerojatno bih opet uzela zeleni :mig: mda,ne spominje se celulit,ali koža mi je super glatka(pa čak i tamo gdje su grbe od celulita :lol: ) i dugo vlažna.

da,dobra je i ta krema i ja sam ju uzele radi maskare i jako mi se svidjela- :cerek: gumena četkica za volumen , 39 kn, dm.
Sad koristim njihovu crvenu termo (druga tuba) , 2X dnevno pa ćemo vidjeti- kao da mi se celulit sad bolje vidi :( valjda izlazi na površinu.
Zato sda uvijek kad nanesem kremu lagano izmasiram to područje drvenim masažerom s "bodljama" :rolleyes: ...boli.....

blue~angelina
25.04.2010., 15:44
Ne znam da li umišljam, ali sam vrlo stroga prema svom celulitu :cerek: i mogu reći nakon tjedan dana da pali teorija-kava u kremu+2 min držanja+collistar noćni serum. Imam manje rupa ispod guze :s. Jutros gledala...
Da li je do kave ili seruma ne znam. Serum sam većm koristila pa nisam vidjela tako brzo neki pomak.

kako si stavila kavu, kuhanu, talog ili mljevenu iz vrećice? :raspa:

lanika
25.04.2010., 22:23
koje tablete,kak se zovu?za mršavljenje,ili?

To i mene zanima :D

Torresita
26.04.2010., 09:22
180 kuna je i krema i tablete? ili samo krema? i jel pijes i tablete uz to kaj se mazes s tim? ja to isto koristim, zbilja se kuzi razlika, i to ocito

180 kn je samo krema i ne pijem nikakve tablete.

Još jednom moram pohvalit tu kremu od Vichya. Pet godina sam se bavila kozmetičkim poslom i isprobala sam sve moguće tretmane na svojoj koži i slažem se sa Merlinom za sve, ali s druge strane, baš zato što sam isprobala sve dostupne salonske tretmane, moram priznat da me Cellu.Destock oduševio. Celulit se ne vidi na površini kože, a i pod rukama ga manje osjećam. A tek se dva tjedna mažem ujutro i navečer.

Merlina
26.04.2010., 10:41
Toresita jesi li radila ant. tret. sa vakumom i ako jesi kakvih je bilo rezultata? Nekako mi se čini da samo vakum i dobra ant. masaža mogu konkretno pomoći do neke mjere.

liliput99
26.04.2010., 10:44
jel ko koristio ovaj nivein serum 10dnevni? :))

http://www.nivea.hr/products/show/Good-Bye%20Cellulite%2010-dnevni%20serum

Torresita
26.04.2010., 11:01
Toresita jesi li radila ant. tret. sa vakumom i ako jesi kakvih je bilo rezultata? Nekako mi se čini da samo vakum i dobra ant. masaža mogu konkretno pomoći do neke mjere.

Nažalost aparate nisam isprobala. Radila sam u salonima gdje su se islkjučivo radile ručne masaže. Pratili smo filozofiju da niti jedan aparat ne može prepoznati problem kao ruke stručnog masera. Stoga sam ja bila zakinuta za rad na aparatima i na žalost ne znam kako vakum djeluje u praksi. :ne zna:
Al masaža sigurno pomaže :top:

nolalu
26.04.2010., 12:12
Danas mi je 4.dan da se mažem sa shrink to fit i usudila bih se reći da već vidim pomake! koža je toliko glatka da je to nestvarno, i nekako elastična, ne znam kako bi opisala.ja bi uvijek pregledavala stanje s unutarnje strane koljena, i tu bi se uvik pojavile rupice kad stisnem.a jutros ih je puno manje. zasad sam preprezadovoljna:top:

MIŠICA
26.04.2010., 12:15
Danas mi je 4.dan da se mažem sa shrink to fit i usudila bih se reći da već vidim pomake! koža je toliko glatka da je to nestvarno, i nekako elastična, ne znam kako bi opisala.ja bi uvijek pregledavala stanje s unutarnje strane koljena, i tu bi se uvik pojavile rupice kad stisnem.a jutros ih je puno manje. zasad sam preprezadovoljna:top:

Uf. Morat ću i to nabavit.:o Kolko para ono?
Ja sam sad za blato zagrizla, a nisam ga nikad koristila.

Netko je pitao kakvu kavu stvaljam u kremu- kupljena u vrećici mljevena.

gljivek
26.04.2010., 12:24
Moje rješenje koje je u 2 mjeseca riješilo cijeli problem:
1.alverde cellulite peeling gel za tuširanje--svaki dan struganje sa jakom spužvom alverde gel (http://www.beaute-test.com/prod/img36181.jpg)
2.iza toga afrodita krema pitaya afrodita pitaya (http://www.kozmetika-afrodita.com/slike/custom_pages/d3bb6f1bf1a19ea78124f6c1da5c533e.jpg)
3.carape afrodita na treningu i svaki dan dosta vode

...prosle godine sam imala guam blato i bilo mi je dobro al sam se uljenila za njega i ovo je rijesilo problem...

nolalu
26.04.2010., 12:48
340kn

Leukothea
26.04.2010., 13:21
ja više ne znam kaj sam pročitala od tolkih stranica..

Koja je krema na kraju najdjelotvornija?

lanika
26.04.2010., 13:33
ja sam kojih 10 dana na ovom cudu od vichy-a novom i pijem tablete, moram priznati da primjecujem poboljsanje, ali i na dijeti sam svojevrsnoj, pa to moze biti i zbog toga.
krema se brzo upija, koza mi je mnogo ljepsa, cvrsca, vidjet cu nakon mjesec dana kada zavrsim turu s tabletama.
buduci da je bila rijec o poklonu nemam pojima kolko to kosta, taj paket kreme i pilula.

O kojim je tabletama riječ?

Cvrcak i Mrav
26.04.2010., 15:11
Meni to grije pa pucaju kapilare iako znam cure koje su je dosta hvalile u kombinaciji sa tim hlačicama..
-Meni je i ona prva krema od Avona u ljubičastom bila dobra nije mi smetala na kapilare ali triba malo duže mazati da se vidi učinak..
-Probala sam i Vichy (na reklami je ženska kao skidala kožu). Bila mi je dobra..

ja srećom nemam problema s kapilarama, tako da nemam ni nuspojava. za hlačice me prvo bilo malo strah jer su neke cure izjavile da su užasno neudobne i svrbe. ništa od navedenog nisam osjetila, onako ko turbočvrste tajice da imam. trudim se biti aktivna 1 sat u njima, tako su napisali u "uputama". zasad sam jako zadovoljna, ali opet - nije ni sav celulit isti

OSMAMA
26.04.2010., 15:23
O kojim je tabletama riječ?

ja si kontam uzet fucus algu,zvuči mi dosta prirodno :D a guglala sam,kažu da potiče metabolizam,dobre su za celulit a meni baš za to i treba

nolalu
26.04.2010., 16:38

a ne znam šta bi rekla...ja sam probala sve i svašta.od vichija sam davno odustala, a opet neki se kunu.za elancyl mi je rodica koja radi u ljekarni rekla da je totalno bezveze ali da ima tako jako zaleđe da one moraju kupcu koji ne zna što bi uzeo prvo ponuditi to pa onda ostalo. roc, collistar, ma ništa:rolleyes:bila sam mislila kupit onaj top model od jeanne piaubert, koji salo iz bokova i bedara ''šalje'' u grudi:eek:zvuči SF, ali ga nije bilo za kupit u martimexu a i cijena mu je ohoho, 650kn. sad sam kupila shrink to fit od mama mio pa ćemo vidit...

extreme
26.04.2010., 17:22

shrink to fit od mama mio-za tu kremu se pise da je nevjerovatno dobra..
ja ju planiram isprobat cim rodim:cerek:
vogue je tu kremu proglasio najboljom anticelulitnom kremom..

Leukothea
26.04.2010., 17:26
i 100ml je 340kn
100ml kreme je jako malo

Bluegirl
26.04.2010., 18:24

Uf sad si me stavila u trilemu :D.
(btw. preslatki ti je podpis :)).

Yehane
26.04.2010., 18:36
za elancyl mi je rodica koja radi u ljekarni rekla da je totalno bezveze ali da ima tako jako zaleđe da one moraju kupcu koji ne zna što bi uzeo prvo ponuditi to pa onda ostalo.

top model od jeanne piaubert, koji salo iz bokova i bedara ''šalje'' u grudi:eek:

Meni pak Elancyl jedino valja, sa zaleđem ili bez:ne zna:
A ovo drugo, mislim, stoji na polici odmah do svisca koji zamata čokoladu...:lol:

nolalu
26.04.2010., 18:57
Meni pak Elancyl jedino valja, sa zaleđem ili bez:ne zna:
A ovo drugo, mislim, stoji na polici odmah do svisca koji zamata čokoladu...:lol:

e točno tako:D
elancyl nisam probala, pa ne mogu ništa ni reći...a ovaj shrink to fit kažu da je bočica dovoljna za mjesec dana uporabe.vidjet ćemo..lako se razmazuje pa ga stvarno malo treba.a i 1x dnevno pa biće da je dovoljno..

Elaine123
26.04.2010., 19:00
Elancyl :cheer: Elancyl :cheer: Cellureverse male bočice zasad (super su) a dobila sam i Offensive cellulite pa bumo vidli koji je bolji.

Btw. Meni ne radi rodica u ljekarni al ja radim i Elancyl mi je bio #1 i prije nego sam počela radit i sad. (I ne, ne radim u ljekarni Oktal Pharme i nitko me ne natjerava da prodam ili reklamiram išta samo radi "zaleđa")

Vespers
26.04.2010., 19:26
Uzela Cellu Destock, Vichy. Cure koje ga imaju; jeste li vi našle uputu za korištenje na proizvodu, jer ja nisam?! Nigdje ne piše kako se maže (s umasiravanjem ili bez, ujutro ili navečer, jednom ili dvaput dnevno). Molim vas za info!

Elaine123
26.04.2010., 20:01
Uzela Cellu Destock, Vichy. Cure koje ga imaju; jeste li vi našle uputu za korištenje na proizvodu, jer ja nisam?! Nigdje ne piše kako se maže (s umasiravanjem ili bez, ujutro ili navečer, jednom ili dvaput dnevno). Molim vas za info!

http://www.vichy-portal.com/cellu-de-stock/hr/sada-ste-vi-na-redu-nacin-uporabe

Najbolje s umasiravanjem.

charlotte
26.04.2010., 21:02
pred par godina koristila sam elancyl i bila skroz zadovoljna s istim, koliko se to moze biti, naime - moj prijatelj celulit i ja zivimo u simbiozi od cirka moje 14e, i nije nam lose.
e sad, taj elancyl. kazu namazati se ujutro, traje 24 sata. mene zanima dal se to upije odmah u kozu ili s nekim odgodjenim djelovanjem, naime, tushiram se uvijek navecer a debilno bi mi bilo oprati par stotina kn sa sebe :D
i jos jedna stvar - cure, dal vam jedno pakiranje za 14 dana zaista traje 14 dana? meni nikad nije uspjelo trajati toliko, nekako se ultra brzo upija, a da se razumijemo - normalne sam kilaze i opsega.

helenaeterovic
27.04.2010., 01:14
Hello curke, evo da vam se i ja priključim sa svojim dosadašnjim iskustvima, ali i novim taktikama u bitkama protiv našeg zajedničkog neprijatelja celulita.:mad::mad::mad:

Prije jedno 6 godina sam koristila Elancyl dok je još bio u onim malim ampulama i jedna se stavljala navečer, a druga ujutro. To mi je stvarno pomoglo i nisam našla riječi hvale!:top:
Nakon 2 godine su promijenili sastojke, a samim tim i ambalažu, te se je taj serum-gel (što li već) nanosio samo jednom dnevno. S tim apsolutno nikakvih pomaka.:flop:

Onda sam godinama lutala, isprobavala ovo, isprobavala ono, sve dok prošle godine nisam uzela Cellu.metric od Vichy-a. U 2 tjedna su pomaci bili očiti!!!:cerek:
S njim sam povremeno kombinirala blato od Guama Arizona rapid (tako se nekako zove), peče ko sam vrag ali pomaže.

Naravno opet sam se u zimskom periodu zapustila, ali sada ipak imam manje celulita nego li sam to imala lani. Nisam radila nikakve preinake što se tiče prehrane, ne krećem se baš previše, a unosi vode variraju po danima. Kad se prisilim popijem dnevno 10-ak čaša, a pretežno manje.

Uglavnom zadnja 3 dana sam ponovo krenula u borbu, ali sa različitim sredstvima. Svako 4 dana ujutro stavljam blato, a nako njega kremu od Nive-e Cellulite godby, navečer nanosim onaj pripravak anticelulitne kreme i kave, a kad to isperem stavljam Nivea Cellulite goodby 10 day serum. I povremeno, noge nakon mazanja umotam u foliju i tako držim cca 30 minuta. Šta će od toga ispasti nemam pojima, ali ću vam javiti.

Slavicaaa
27.04.2010., 12:40
Pozdrav svim curama. Obično pišem na drugoj temi jer sam na dijeti, pa sam na tom topicu stalno, ali evo imam jedno pitanje za sve vas koje se borite s celulitom i vidim imate iskustva s kremama.
Ja nemam toliko problema s celulitom (znojim se puno, pa je jedina dobra strana tog znojenja što se ne nakuplja puno celulita :)), koliko sa stomakom odnosno mjestom gdje je nekad bio struk :)
Kupila sam Somatoline Tretman trbuh i bokovi prije par dana i počela mazati 2x dnevno (navodno se gubi 2-4cm u mjesec dana, u smislu preoblikovanja tijela - ne mršavljenja).
E sad, zanima me je li netko od vas imao sličnih problema, je li koristio ovu kremu i ima li to kakvog efekta?
Nadam se uz dijetu da će biti makar 2cm manje da mi se bar nazire struk :)

Vespers
27.04.2010., 17:49
Ja nemam toliko problema s celulitom (znojim se puno, pa je jedina dobra strana tog znojenja što se ne nakuplja puno celulita :)), koliko sa stomakom odnosno mjestom gdje je nekad bio struk :)

Ovo čujem prvi put :confused: :ne zna: Blago tebi ako je tako! :s

Ja kupila i Cellu destock i Geomar blato i scrub, borba započinje. Trenutno mažem Cellumetricom od lani i masiram već 2 mj nekim masažerom iz Lidla. :rofl:

sh.
27.04.2010., 22:14
da li je itko probao SOMATOLINE COSMETIC za trbuh???
ili možda ELANCYL isto imaju za trbuh??

veli žena da su pozitivni komentari, i da su dosta pohvaljeni??
misla sam si to uzet, naravno uz vježbanje smanjit nekoliko centimetara u struku.. ne smršavit samo to malo oblikovat.. smanjit obujam...

da li itko ima kakvih iskustva??
hvala

nolalu
28.04.2010., 08:56
bila sam napisala da se ovaj shrink to fit koristi 1x dnevno, ali nisam dobro vidila.piše 2x na dan mjesec dana.zasad sam oduševljena iako sam se mazala jednom dnevno.pa šta će tek bit kad se budem trackala 2 puta:D

Vespers
28.04.2010., 13:11
Jučer sam isprobala Geomar thalassoscrub i blato. I jedno i drugo mi se za sada sviđa. Scrub je prilično grub, a ja ga ne bi natrljavala na suhu kožu jer može bit prebolno, tako da je na vlažnu ili mokru dovoljno! Fino se zapjeni kasnije dok se ispire; miris je odličan.

Blato je na bazi algi iz Crnog mora i padela ima 650ml, ali neka vas to ne zavarava, jer za mazanje kompletnog dupeta i bedra (prosječno visoka žemska) treba prilično tog blata.

Blato fino grije, malo pecka, ali ugodno. Lako se ispire i dosta smrdi. A osjećaj poslije blata je fantastičan. Noge su kao perce! Piše 1. tjedan upotrebljavati svaki drugi dan pa 2. tjedan svaki 3. Vidjet ćemo. E, da, izmjerila sam se prije pa budem i poslije.

Bez_veze
28.04.2010., 13:35
evo i ja sam nedavno počela borbu protiv celulita, pa sam prije trošenja novca išla pogledat na forum šta bi bilo najpametnije.
nisam čitala ovaj topic (a ne znam iskreno ni koji je bio), uglavnom:
1) jedna cura je napisala da joj je frend (doktor) rekao da bi celulit otišao od bilo koje kreme, samo ako se dobro umasira
2) u jednom sam postu pročitala da "tuširanje naizmjence toplom i hladnom vodom čini čuda".

pa sam se odlučila za kombinirani pristup:
pri tuširanju se malo "šokiram" :D, a nakon tuširanja si umasiram anticelulitnu kremu (nekakva iz DMa, mislim da je Baleina, uglavnom nešto jeftino)
rezultat: (kod mene) djeluje!
primjenjujem taj sistem 3 tjedna, i mogu reći da se celulit puno manje vidi. da, još je tu, ali se vidio jako, čak i kad samo odozgo pogledam natkoljenice :(

ne kažem da je ovo super-metoda-svi-probajte, ali kod mene djeluje...

inače, celulit imam već nekih 13 godina (dakle još od srednje škole) i prije sam isprobavala i skupe kreme i body wrapping i svašta, bilo je rezultata, ali ovim sam do sada najzadovoljnija.

ponavljam, ne kažem da vrijedi za svakoga :ne zna:

Ni(T)kolina
28.04.2010., 14:09
ja sam probala masirati kavu, sol i maslinovo ulje kao piling protiv celulita. sačuvaj te bože! e, nikad više! prvo mi je sve bilo onak "bljakasto" pod rukom, pa ona odvratna boja, pa mi se kada klizila radi ulja,.... ne hvala, nije to za mene. vraćam se običnom pilingu. a što se kremica tiče, najbolje su mi afroditine, bilo koja. samo kad sam redovita. još da nađem nešto za ovih 5 kila viška.....

brbtch
28.04.2010., 20:15
upravo sam namazala bijelu eveline kremu sa zelenim čepom :eek: kako to prokleto jako hladi :eek: koliko traje taj užasan osjećaj? :mama: užasno mi je hladno, ko da sam zaronila u ledenu vodu.

miss blondie
28.04.2010., 20:28
Uglavnom zadnja 3 dana sam ponovo krenula u borbu, ali sa različitim sredstvima. Svako 4 dana ujutro stavljam blato, a nako njega kremu od Nive-e Cellulite godby, navečer nanosim onaj pripravak anticelulitne kreme i kave, a kad to isperem stavljam Nivea Cellulite goodby 10 day serum. I povremeno, noge nakon mazanja umotam u foliju i tako držim cca 30 minuta. Šta će od toga ispasti nemam pojima, ali ću vam javiti.

isuse kako ti se da :rofl:
meni je muka i jedanput dnevno kremu umasirat, ja rađe se divljacki pomucim i oznojim vjezbajuci pa se tjesim da mi kreme ni ne trebaju :D

helenaeterovic
29.04.2010., 13:54
isuse kako ti se da :rofl:
meni je muka i jedanput dnevno kremu umasirat, ja rađe se divljacki pomucim i oznojim vjezbajuci pa se tjesim da mi kreme ni ne trebaju :D

To ti je isto kao da nekog pitaš kako mu se da držati dijetu. Svako radi ono što misli da mu je najlakše i najbolje. Na kraju krajeva neki su genetski podložniji celulitu od drugih. I nema tih vježbi i prehrane koja će prikriti ono što ti je određeno genima.

Moja mama ima premalo kila na svoju visinu, vježba godinama, pije razne prirodne čajeve i još uvijek vodi rat s celulitom; znači svakodnevno umasirava kremice i povremeno se umata u foliju.

Da se razumijemo ja ovo što radim neću raditi svakodnevno već samo dok ne postignem zadovoljavajuće rezultate. Nakon toga na red dolaze samo kreme i masaže.

Počela sam se nacejati vodurine, pa većinu vremena provodim na wc-u, a počela sam doma vježbati svako 2 dana po cca 30 minuta. Nadam se rezultati neće izostati.

sparina123
30.04.2010., 01:07
evo da se i ja javim,neki dan sam kupila nikelov gel od bršljana,ima i ulje u dm-u,radi ga magistra,prirodno je i čula sam da je dobro:ne zna:,a probat ću i somatoline za trbuh jer mi tu najviše treba,nadam se rezultatima kroz koji tjedan:kava:

Shiney
30.04.2010., 18:19
ja vec mazem shrink to fit od mama mio 3 tjedna,i prije toga se masiram onim mali masažerom od vichy-a,i ono ne vidim bog zna kakve rezultate, mislim super mi je koza,mekana je i ljepo se razmaze krema,al bas da celulit nestaje,to bas i ne vidim,kaj je najbolje i vjezbam vec i pazim na prehranu, inace koristim jednom dnevno taj shrink to fit,pa nema sanse da bi ta bočica izdrzala 2 puta dnevno mjesec dana. tak da mislim da ipak takvih krema i za puno manje love,al eto budem jos mazala dok se ne potrosi,pa ćemo vidit.. poslje tog idem na vichy cellumetric 14 tjedna, da vidim kak ce to funkcionirat.

a prije ovog sam potrosila onaj Nivea Cellulite goodby 10 day serum,i drekec od tog. fakat nikakvu promjenu nisam vidla.

Maisha
30.04.2010., 18:35
upravo sam namazala bijelu eveline kremu sa zelenim čepom :eek: kako to prokleto jako hladi :eek: koliko traje taj užasan osjećaj? :mama: užasno mi je hladno, ko da sam zaronila u ledenu vodu.s tim sam se ja namazala navečer i drugi dan se vratila s posla s temperaturom 38. :zubo: ne znam je li od toga.

probaj crveni evelin, tako kraaaassno grije :cerek:

nolalu
30.04.2010., 21:16
ja vec mazem shrink to fit od mama mio 3 tjedna,i prije toga se masiram onim mali masažerom od vichy-a,i ono ne vidim bog zna kakve rezultate, mislim super mi je koza,mekana je i ljepo se razmaze krema,al bas da celulit nestaje,to bas i ne vidim,kaj je najbolje i vjezbam vec i pazim na prehranu, inace koristim jednom dnevno taj shrink to fit.

ja ga isto koristim, nekih tjedan dana i meni se celulit prepolovio!ali doslovno!još sam se prva 2-3 dana mazala 1x dnevno dok nisam pročitala na bočici twice daily,i super sam zadovoljna!planiram naručit još jednu kad ovu potrošim da imam za održavanje stanja:) a ne znam,biće da je sve od osobe do osobe, bolje rečeno od celulita do celulita:ne zna:

mardar
30.04.2010., 23:30
jel mozda netko od vas probao relax tone masazer,kakav je,ja se mislim da ga kupim pa zato mi treba savjet

brbtch
01.05.2010., 02:13
s tim sam se ja namazala navečer i drugi dan se vratila s posla s temperaturom 38. :zubo: ne znam je li od toga.

probaj crveni evelin, tako kraaaassno grije :cerek:

ma ja sam inače toplokožac :rofl: pa bi mi grijanje još više smetalo :mig:
od tad je nisam namazala, strah me :rofl: skupljam hrabrost, možda je sutra umasiram :D

Allien
02.05.2010., 15:07
Ja već mjesec dana koristim tablete protiv celulita iz dm-a i avonov Anew laser shape anticelulitni tretman. Prezadovoljna sam! Bedre su mi glatke, celulit se više ne vidi, čak ni kad sjednem i prekrižim noge (to mi je bilo najva
žnije), nije skroz nestao ali se površina izgladila, vjerujem da će se daljnim korištenjem još više smanjiti. Inače sam imala grozan celulit u obiliku narančine kore. Krema u Avonovom katalogu košta oko 180 kn, vrijedi svake lipe, ja sam već na trećoj. Tablete su cca 30 kn, ima ih taman za mjesec dana.

Allien
02.05.2010., 15:13
da li je itko probao SOMATOLINE COSMETIC za trbuh???
ili možda ELANCYL isto imaju za trbuh??

veli žena da su pozitivni komentari, i da su dosta pohvaljeni??
misla sam si to uzet, naravno uz vježbanje smanjit nekoliko centimetara u struku.. ne smršavit samo to malo oblikovat.. smanjit obujam...

da li itko ima kakvih iskustva??
hvala

Ja sam mazala afroditinu kremu za smanjenje opsega trbuha i mislim da je to samo papilova, nikakvog učinka nisam vidjela, sve isto, a imalo bi se šta smanjiti :D:D:D

zla
04.05.2010., 09:57
jel mozda netko od vas probao relax tone masazer,kakav je,ja se mislim da ga kupim pa zato mi treba savjet

Masažer ti je mrak!!!:cerek: Ja ga stavljam na najjače i masiram si noge od koljena na gore i pomaka ima. jedino kaj je neugodan osjećaj kad masiraš unutaarnju stranu bedara i koljena (ja sam tu puuuna celulita) ali i na to se navikneš s vremenom.

super je i za masiranje mišića....predobar osjećaj:cerek:

zla
04.05.2010., 09:58
Ja sam mazala afroditinu kremu za smanjenje opsega trbuha i mislim da je to samo papilova, nikakvog učinka nisam vidjela, sve isto, a imalo bi se šta smanjiti :D:D:D

i ja ju imam nakon somatoline i ništa :(

mardar
04.05.2010., 10:04
Masažer ti je mrak!!!:cerek: Ja ga stavljam na najjače i masiram si noge od koljena na gore i pomaka ima. jedino kaj je neugodan osjećaj kad masiraš unutaarnju stranu bedara i koljena (ja sam tu puuuna celulita) ali i na to se navikneš s vremenom.

super je i za masiranje mišića....predobar osjećaj:cerek:

kupila ga i ja jucer:)pa cemo vidit,jel i listove masiras,meni treba i za skidanje naslaga sa tijela i celulita:lol:

Vespers
04.05.2010., 10:08
Moj masažer iz Lidla, zove se Sanitas, i vrlo je sličan tom relax and tone-u, ali ja ne vidim pomake.

sparina123
04.05.2010., 11:28
ja sam kupila somatoline za trbuh probala mazat,nit me pecka,niti grije prvi dan bilo malo crvenila u tragovima i kaj sad,jel to djeluje uopće,jel ko maže s tim,ja nemam baš nešto celulita,al nemam ni neki struk,pa sam uzela više radi oblikovanja kolko to uopće može pomoć:ne zna:

zla
04.05.2010., 12:06
kupila ga i ja jucer:)pa cemo vidit,jel i listove masiras,meni treba i za skidanje naslaga sa tijela i celulita:lol:

daaa, obožavam si masirati listove s njim, uh, kako je to dobro:cerek:

zla
04.05.2010., 12:07
ja sam kupila somatoline za trbuh probala mazat,nit me pecka,niti grije prvi dan bilo malo crvenila u tragovima i kaj sad,jel to djeluje uopće,jel ko maže s tim,ja nemam baš nešto celulita,al nemam ni neki struk,pa sam uzela više radi oblikovanja kolko to uopće može pomoć:ne zna:

niti mene nije ni peckalo ni hladilo, a ni grijalo :ne zna:

zla
04.05.2010., 12:07
Moj masažer iz Lidla, zove se Sanitas, i vrlo je sličan tom relax and tone-u, ali ja ne vidim pomake.

koliko je koštao? moj je bio oko 50 e

Vespers
04.05.2010., 16:24
koliko je koštao? moj je bio oko 50 e

Ravno 200kn. Garancija 2 godine. Rekli da ako crkne u tom roku da neka ga vratim i vratit će mi pare. Eto radi savršeno, ali nema efekta :ne zna:

*minii*
04.05.2010., 20:22

Gdje ga se može kupiti i koliko košta? :confused:

OSMAMA
04.05.2010., 20:38

http://www.topshop.com.hr/top_shop_ljepota-689-c.html

mardar
04.05.2010., 21:02

ako mislis doc do njeg zovi odmah ih,na onaj njihov besplatni tel,tek smu ih dobili,tesko je doc do njeg jer se to ludo prodaje,ja sam mjesec dana cekala,i moze na dvije rate:s

Vespers
05.05.2010., 08:07
ako mislis doc do njeg zovi odmah ih,na onaj njihov besplatni tel,tek smu ih dobili,tesko je doc do njeg jer se to ludo prodaje,ja sam mjesec dana cekala,i moze na dvije rate:s

Ajde javi da li to daje neke rezultate. Mene zanima da li te nakon masiranja njime "boli" celulit, tj. mjesta di imaš celulit? I da li su ti masnice došle?

zla
05.05.2010., 08:25
Ajde javi da li to daje neke rezultate. Mene zanima da li te nakon masiranja njime "boli" celulit, tj. mjesta di imaš celulit? I da li su ti masnice došle?

boli te za vrijeme masiranja, pogotovo unutarnja strana bedara i koljena. na guzi pašeeeeee:cerek:

lilaa
05.05.2010., 10:07
Koristim trenutno Geomar blato, nadam se da će pomoći, to tako smrdiiiii, užas!

Vespers
05.05.2010., 12:48
Koristim trenutno Geomar blato, nadam se da će pomoći, to tako smrdiiiii, užas!

I ja isto, ajde baš me zanima oće'l bit šta!

Gipsyqueen
05.05.2010., 20:32
upravo sam namazala bijelu eveline kremu sa zelenim čepom :eek: kako to prokleto jako hladi :eek: koliko traje taj užasan osjećaj? :mama: užasno mi je hladno, ko da sam zaronila u ledenu vodu.

A kako tek grije ona druga.:eek: Majko Isusova, imam osjećaj da gorim.:zubo:

BTW, žene, koristite neki jači peeling ili masažer, a onda se mackajte.:s Puno je bolji učinak (bar kod mene:D).
Oduvijek si radim neke domaće peelinge, a imam i masažer s Elancyl gelom. Nakon toga namažem kremu. Poboljšanje je očito.:s

Yehane
05.05.2010., 21:12
Ja već mjesec dana koristim tablete protiv celulita iz dm-a

Koje su to tablete? :moli:

Good evil
07.05.2010., 00:11
Jučer sam isprobala Geomar thalassoscrub i blato. I jedno i drugo mi se za sada sviđa. Scrub je prilično grub, a ja ga ne bi natrljavala na suhu kožu jer može bit prebolno, tako da je na vlažnu ili mokru dovoljno! Fino se zapjeni kasnije dok se ispire; miris je odličan.

Blato je na bazi algi iz Crnog mora i padela ima 650ml, ali neka vas to ne zavarava, jer za mazanje kompletnog dupeta i bedra (prosječno visoka žemska) treba prilično tog blata.

Blato fino grije, malo pecka, ali ugodno. Lako se ispire i dosta smrdi. A osjećaj poslije blata je fantastičan. Noge su kao perce! Piše 1. tjedan upotrebljavati svaki drugi dan pa 2. tjedan svaki 3. Vidjet ćemo. E, da, izmjerila sam se prije pa budem i poslije.

Vesp, da te pitam, gdje si nabavila taj scrub? Dm il ljekarna i koja mu je cijena, koliko ga ima količinski?

Thx i sretno sa rješavanjem celulita!

Vespers
07.05.2010., 07:44
Vesp, da te pitam, gdje si nabavila taj scrub? Dm il ljekarna i koja mu je cijena, koliko ga ima količinski?

Thx i sretno sa rješavanjem celulita!

Kupila sam ga u Plodinama u Pazinu, bilo je skupa pakirano scrub i blato. Cijena 122kn zajedno u paketu. Mislim da je taj scrub u biti bio "poklon" uz blato, iako to ne mogu tvrdit, ali na tal. je pisalo "provami" ili tako nekako, ne sjećam se sada, što bi značilo "isprobaj" tako da sam predpostavila da je to kao gratis.

Scruba ima nekih 200g sigurno, morala bi pogledat na padelu, sad nisam doma, a blata ima puno 650g, iako nek te to ne zavarava; jako se brzo troši.

I da, scrub treba ipak stavit na suhu kožu; dođe skroz drugi efekt, doslovce ispolira, ma super nešto. Iako ja ne trljam prejako jer je zbilja "moćan".

Ovako; nakon 10-dnevne borbe primjećujem da je koža jako glatka, iako celulita ima i dalje. Trebala bi malo prehranu mijenjat i pojačat fizikaliju, a ne da mi se baš. :)

Kratka Kavica
07.05.2010., 10:04
Cure, ja bi si trebala kupiti kremu za smanjenje obujma u struku!

Koju mi preporucite?
Trebam nešto extra hard i efikasno!:cerek:

micek<3
07.05.2010., 10:38
dali je netko probao ovo novo iz afrodite pitaya ili kako vec? i dali je bolje od ona dva proizvoda isto njihova ne znam kako se zovu ali su zuto pakiranje?
i upravo sam vidjela reklamu za vichy nesto novo reklamiraju pa me zanima kakvo je i to dali je netko i to probao ? ili nesto sasvim lijevo valja? ja sam danas u dm pokusala kupit neku kremicu ulje stagod ali toliko toga ima da nisam znala kaj .:rofl:

Cvrcak i Mrav
07.05.2010., 10:50
afroditini proizvodi se razlikuju samo u namjeni - jedni daju najbolje rezultate za meki, "vodeni" celulit, a jedni za tvrdokorni. ja se trackam kremom s cimetom, jako sam zadovoljna, samo me nervira umatanje u foliju, ali ok - što se mora, nije teško....

micek<3
07.05.2010., 11:00
afroditini proizvodi se razlikuju samo u namjeni - jedni daju najbolje rezultate za meki, "vodeni" celulit, a jedni za tvrdokorni. ja se trackam kremom s cimetom, jako sam zadovoljna, samo me nervira umatanje u foliju, ali ok - što se mora, nije teško....

probat cu prvo sa vichyiem pa cu onda nakon toga probat sa pitayom i tim afroditinim tretmanima pa onda s blatom i tako u nedogled izgleda ..:D

Kratka Kavica
07.05.2010., 11:20
Ljudi kakva su vam iskustva sa Guamom ?

Razmišljam o uzimanju crvene linije za extra rezultate, dali je netko koristio tu kremu?

Good evil
08.05.2010., 00:59

Mozes mi objasnit ovo umatanje u foliju, onako iz svoje ruke :D
Kakva folija,jel se neka posebna kupuje :ne zna:
Koliko vremenski si umotana, sto prije naneseš na kozu i zasto se uopce umatas.. nisam upucena u te tajne i funkcije :lol:
Ja to jos uvijek ''rjesavam'' samo zelenim čajem, kapsulama, kremom/scrubom+masaža i promjenjenom prehranom... tu i tamo vjezbom :zubo:

Vesp hvala na odgovoru, al nema u mom kraju plodina :tuzni:
samo naprijed u borbi :top:

Micek, vidim da pitas o Vichyu.. pa da te uputim ovdje (http://www.cosmopolitan.hr/ljepota/lijepe-vijesti/ljepota/borba-s-celulitom-je-pocela). Cure su pisale kao neku svoju recenziju jednomjesečne primjene tog Vichya.. svaki drugi dan ako se ne varam su pisale recenziju neku. Pa procitaj ako imas volje..
Uglavnom - hvale ga.. Osobno ne znam kakav je, al isprobat cu ga uskoro jer je Cosmo tad dijelio 10 komada citateljicama - pa mi se posrecilo i dobila jedan :)

Vespers
08.05.2010., 11:00
Good evil: i ovo moje blato se mota u foliju, obavezno. Običnu prozirnu, iz kuhinje! Fino se namotaš ko sendvič za na izlet :D
Ja onda još legnem u krevet s tim pod pokrivače da se dodatno ugrijem. Bude baš lijepo sad u ovo prohladno proljeće; još i zaćorim uz put tih pola sata.

Geomar blato strašno smrdi poslije aplikacije, dok se ispire a i koža. Ali kuća je od eteričnih ulja ko wellness :rofl:

Cvrcak i Mrav
08.05.2010., 11:01
folija koju uzimam je obična, plastična prozirna za zamatanje hrane. bilo bi bolje ako imaš koga tko radi u nekoj trgovini pa da ti malo otkine one njihove folije za zamatanje paleta, čvršća je. napravim piling, onda kremu umasiram na prvo desnu, a onda lijevu nogu, zatim stražnjicu i trbuh. umasiravam lagano, kružnim pokretima i uvijek i obavezno odozdo prema gore, dakle prema srcu (tako moraju sve masaže ići). zatim zamatam folijom prvo desnu nogu pa visoko do ispod grudi, a onda lijevu. malo je nespretno prvi put, ali s vremenom se usavršiš. onda navučem tajice, izvalim se pred tv jedno sat vremena, zamotam se u običnu dekicu i mirujem. kasnije foliju odmotam, ali se ne otuširam jedno još 2-3 sata.

neke cure su pisale da vježbaju omotane u foliju, to je ok ako se želi postići "sauna" efekt, pa tijelo izbaci znojenjem štetne tvari. ali, ne preporuča se dugo vježbanje omotan u foliju, a nije ni dobro odmah prije vježbanja nanijeti anticelulitni proizvod jer će ga koža "povratiti" znojenjem van. bolje je nakon vježbanja, čim se otuširaš i pore se otvore.

top-secret-koka
08.05.2010., 16:18
ima li netko iskustva sa nano wellness massagerom
ovim http://nanogrupa.hr/

(ne daje direktni link, klikne se na ikonu masazeri i to je onaj prvi)

muz bit ga kupio zbog bolnog i ukocenog ramena, a kako vidim da ima funkciju uklanjanja celulita, sigurna sam da cu ovdje dobiti dobru info :)

koke koje koriste, pliiiz da ne kupim jos jednog sakupljaca prasine

molanie
08.05.2010., 20:49
Hej curke!

Evo pratim ovu temu, i nakon mnogo pohvala uzela sam danas liniju iz Eveline-a, zelenu, znaci piling, kremu i serum.

I sada me zanima kojim redoslijedom sve to mackati? I da li piling isto svaki dan i ujutro i navecer? I uzela sam uz to jos cetkicu iz dm-a neku, onu sa bodljama, pa da li da stime sve umasiravam?

Prvi put te krmeice sve koristim pa mi treba malo uputa.. :)

nolalu
09.05.2010., 15:28
evo da i ja javim svoja iskustva sa shrink to fit..koristim ga od 23.4 i celulita imam ali samo u tragovima:D, i to je malo na guzi.a i to ću riješit, nadam se,jer nije još prošlo mjesec dana korištenja.kad stisnem kožu sami mišić, kao da mi je neko unutarnje tkivo promijenio,nema nikakvih rupica ni mlohavosti!ja prezadovoljna:mig:

Good evil
09.05.2010., 16:53
evo da i ja javim svoja iskustva sa shrink to fit..koristim ga od 23.4 i celulita imam ali samo u tragovima:D, i to je malo na guzi.a i to ću riješit, nadam se,jer nije još prošlo mjesec dana korištenja.kad stisnem kožu sami mišić, kao da mi je neko unutarnje tkivo promijenio,nema nikakvih rupica ni mlohavosti!ja prezadovoljna:mig:

Nisam bas upucena u taj preparat..
jel to ovo http://kavo.hr/celulit/cijena/shrink-to-fit-cellulite-cream/ ?
Ako je, gdje je kupljen i po kojoj cijeni?

I ako ti nije tesko malo opisati njegovo koristenje.. jesi mjenjala prehranu uz to, povecala tjelesnu aktivnost, pila vise vode/zeleni caj?
Nanosila svakodnevno 1-2 puta ili..?

nolalu
09.05.2010., 18:19
Nisam bas upucena u taj preparat..
jel to ovo http://kavo.hr/celulit/cijena/shrink-to-fit-cellulite-cream/ ?
Ako je, gdje je kupljen i po kojoj cijeni?

I ako ti nije tesko malo opisati njegovo koristenje.. jesi mjenjala prehranu uz to, povecala tjelesnu aktivnost, pila vise vode/zeleni caj?
Nanosila svakodnevno 1-2 puta ili..?

je, to je taj.kupila ga preko njihovog web shopa.naručila ga i sutra mi došlo.a platila sam ga 340kn. ja oduvijek vježbam, trenutno s onom leslie sanson, walk at home i pijem puno vode, i baš sam se ovdje curama žalila da unatoč svemu tome ipak imam celulita:(biće da ima i do godina, 30 mi je, a i rodila sam. tako da u tom smislu nisam ništa promijenila. a prvih 2-3 dana mazala sam ga 1x dnevno, ali sam onda pročitala na bočici da treba koristit 2x dnevno u trajanju od 30 dana.
a miris je predivan:)

Shiney
09.05.2010., 22:13

e ja ti ne mogu opisati kolko sam ljubomorna na tebe! :D mislim ja ga koristim(već sam napisala oko 3 tjedna) i ja baš i ne vidim neke posebne rezultate, koza mi je fakat mekana i sviđa mi se tekstura kreme, al za celulit mi nije bas nesto pomoglo osobito, zato nemrem vjerovat da je tebi celulit skroz nestao! blago ti se! :s ali ti vjerojatno imas neku siću površinsku od celulita kad ti se sve maknulo za tak brzo vremena.
jer ja ga bas imam dost kak bi se reklo! :lol:

nolalu
09.05.2010., 22:37
ti vjerojatno imas neku siću površinsku od celulita

ma koja sića, imala sam svuda, a pogotovo ispod guze, i ničim ga nisam mogla maknut, baš sam bila frustrirana:mad:poduzimala sve a rezultata nigdje!
a slušaj ,ako ga imaš baš baš dosta onda su 3 tjedna ipak premalo za vanserijski rezultat,maži se do kraja pa vidi..
a i meni je tekstura super, baš promijeni kožu:)

Shiney
09.05.2010., 23:07
ma koja sića, imala sam svuda, a pogotovo ispod guze, i ničim ga nisam mogla maknut, baš sam bila frustrirana:mad:poduzimala sve a rezultata nigdje!
a slušaj ,ako ga imaš baš baš dosta onda su 3 tjedna ipak premalo za vanserijski rezultat,maži se do kraja pa vidi..
a i meni je tekstura super, baš promijeni kožu:)

evo ja upravo namazala zadnji put! :D nema više,potrošeno! znači oko 3 tjedna mi traje bočica, i s time da sam mazala 1 dnevno samo. kak ti mazes 2 put dnevno i trajalo ti je mjesec dana? :confused: meni nema sanse da bi izdrzalo vise od dva i pol tjedna max. da sam ga 2 X stavljala. ja sam fakat zbunjena, mi u svem kontra efekt! ko da nije ista krema! mozda su meni poslali neku lošu verziju ! :lol: :rofl:

nolalu
10.05.2010., 08:01
evo ja upravo namazala zadnji put! :D nema više,potrošeno! znači oko 3 tjedna mi traje bočica, i s time da sam mazala 1 dnevno samo. kak ti mazes 2 put dnevno i trajalo ti je mjesec dana? :confused: meni nema sanse da bi izdrzalo vise od dva i pol tjedna max. da sam ga 2 X stavljala. ja sam fakat zbunjena, mi u svem kontra efekt! ko da nije ista krema! mozda su meni poslali neku lošu verziju ! :lol: :rofl:

ma ne mažem se ni ja mjesec dana, nego 16-17 dana, od 23.4 pa računaj:)
a prija koja me je i nagovorila da je kupim,ona se mazala 1x dnevno, mjere štednje:D, trajala joj mjesec i po dana!pa mi nije jasno kako si je ti već potrošila:ne zna:

korzika
10.05.2010., 13:36
Pocela sam prije 10 dana koristit anticelulitnu od Elancyl-a, neznam dal mi se to cini al izgleda kao da mi se celulit pogorsao,odnosno vise se vidi, to ga krema izvlaci van sta ne? al sta to nije malo prerano? nakon koliko vremena ce to krenut na bolje? hvala vam...:)

korzika
10.05.2010., 13:39
:)ma ne mažem se ni ja mjesec dana, nego 16-17 dana, od 23.4 pa računaj:)
a prija koja me je i nagovorila da je kupim,ona se mazala 1x dnevno, mjere štednje:D, trajala joj mjesec i po dana!pa mi nije jasno kako si je ti već potrošila:ne zna:

ahhahh di ga vi sve mazete? ja ga samo nanosim na straznjicu i zadnji dio bedara,tamo je vidljiv, ajme di bi bila kad bih ga mazala svuda, bankrotirala bi :)))

Shiney
10.05.2010., 16:18
ja sam ga mazala na guzu i noge cijele(iznad koljena,naravno)

Shiney
10.05.2010., 16:21
Pocela sam prije 10 dana koristit anticelulitnu od Elancyl-a, neznam dal mi se to cini al izgleda kao da mi se celulit pogorsao,odnosno vise se vidi, to ga krema izvlaci van sta ne? al sta to nije malo prerano? nakon koliko vremena ce to krenut na bolje? hvala vam...:)

kolko nofaca? i kakve je teksture, jel bas krema ili ko gel/serum?
hvala!:top:

korzika
10.05.2010., 22:54
kolko nofaca? i kakve je teksture, jel bas krema ili ko gel/serum?
hvala!:top:

kosta ti oko 200kn 100ml, u obliku gela ti je, jako se ljepo razmazuje

Zlatna cura
11.05.2010., 01:17
je, to je taj.kupila ga preko njihovog web shopa.naručila ga i sutra mi došlo.a platila sam ga 340kn. ja oduvijek vježbam, trenutno s onom leslie sanson, walk at home i pijem puno vode, i baš sam se ovdje curama žalila da unatoč svemu tome ipak imam celulita:(biće da ima i do godina, 30 mi je, a i rodila sam. tako da u tom smislu nisam ništa promijenila. a prvih 2-3 dana mazala sam ga 1x dnevno, ali sam onda pročitala na bočici da treba koristit 2x dnevno u trajanju od 30 dana.
a miris je predivan:)

Ima to još negdje za kupiti u slobodnoj prodaji, osim preko tog web-shopa?
U ljekarnama?

nolalu
11.05.2010., 08:58
Ima to još negdje za kupiti u slobodnoj prodaji, osim preko tog web-shopa?
U ljekarnama?

a ne znam:ne zna: ja sam preko web shopa. bila sam ih zvala kad sam naručila da vidim kad će stić,al se nisam sjetila to pitat:mig:

Exclusive
13.05.2010., 16:19
počela sam koristiti afroditin losion calendulla...još nemam komentara:o valjda će bit ok, najbitnije mi je vratiti tonus koži

seceruuu
14.05.2010., 10:47
pitanje života ili smrti hahahah: somatoline protiv celulita? shrink to fit? Elancyl? vichy? kako se odlučiti?????ah mi žene....

Yehane
14.05.2010., 10:53
Ako pitanje nije retoričko nego traži preporuku:), po mom iskustvu: Elancyl, the one&only :cerek:

MIŠICA
14.05.2010., 11:02
Cure, kakva su iskustva sa Guamom, rapido? Jel još aktualno to? Nekako se razmišljam u te keljat...pa eto, ako ima koja preporuka da mi ne bude žao tolke pare davat :)

nolalu
14.05.2010., 15:11
pitanje života ili smrti hahahah: somatoline protiv celulita? shrink to fit? Elancyl? vichy? kako se odlučiti?????ah mi žene....

shrink to fit:cerek: čuda čini:)

Vespers
14.05.2010., 20:50
MOja majčica je danas svečano izjavila kako "imam manje celulita" :cerek:

mali_gad
23.05.2010., 17:47
evo drage moje da se i ja uključim. počela sam se borit protiv tog prokletog nametnika (a bome ga imam užasno puno) prije 10 dana. naime, koristim od afrodite aha cimet forte kremu, njome se mažem svaki drugi dan i motam u foliju, s tim da ne vježbam zamotana, već se dobro obučem i zamotam u deke.

kozmetičarka mi je rekla da nema smisla da je svaki dan koristim, već svaki drugi, pa tako i činim. inače, svaki dan se mažem ujutro i navečer afroditinom garcinia kremom. evo, do sad sam skužila jedino to da mi je koža savršeno mekana i glatka, kakva fakat nikad prije nije bila. ako nekog interesira, javit ću vam kako napreduje sve ovo. stvarno sam si odlučila dati truda, pa da vidimo hoće li šta otić.

e da, još moram nabaviti ulje za celulit, navodno ga također afrodita ima, jer mi je kozmetičarka preporučila da kad se odmotam iz folije, da si ostatak kreme utrljam zajedno s tim uljem. navodno bi se za mjesec dana trebali vidjeti rezultati. inače, ova afroditina krema je za body wrapping, te se koristi i za smanjenje obujma tijela. pa da vidimo... :)

even
23.05.2010., 17:55
Bok cure,
prvi put se javljam na ovom forumu iako ga već duže čitam. Nedavno sam kupila Somatoline "noćni". Koristim ga 7 dana i javim kada budem vidjela pomake. Inače sam visoka 1,70 - 52 kg i puna celulita na stražnjici koja je usput i spuštena. Redovito vježbam (tijekom zime prosječno 3 puta tjedno, a od prije 3 tjedna 5 puta tjedno). Vjerujem da sam najbolji uzorak za kremice (ne treba mi dijeta i relativno vodim zdrav život pa ipak ima celulita...).

LuLuu
24.05.2010., 12:02
pa evo da se i ja javim, mozda nekom pomognem :)

Imam 19 godina i da i ja imam celulit.. (valjda sam ga nasljedila, jer svi u obitelji ga imaju, aa i cirkulacija mi je dosta losa, tako da vec sada imam po guzi malo..)
nista strasno, bar za sada..

moja mama je bila ocajna sto se tice celulita, uvijek je imala lijepu figuru i CELULIT.. i smetao joj je jako..
evo sto je napravila i vec nakon tjedan dana imala je vidljivo manje celulita..
skuhala je kavu, i onaj talog od kave (soc, ili tako nesto) izmjesala bi sa malo soli i umasirala na podrucje gdje ga je imala..
prije toga koristila je valjda sve moguce kreme i kremice i nista joj nije pomoglo toliko koliko taj talog od kave.. i ja ga sad stavljam (dok se tusiram, i ostavim ga na sebi 15 minuta) i stvarno pomaze.. ja ponekad znam štipati mjesta gdje ga imam, vozim bicikl.. i stvarno nestaje.. :)

sve vi koje imate problema s celulitom, pokusajte.. nemate sto izgubiti, osim malo kave :D i 15 min dnevno..

suncokretić
24.05.2010., 20:59
Cure, evo da se i ja pridružim temi.
Uspila sam se riješiti celulita trčanjem,masiranjem, pravilnom prehranom, pijenjem gomile vode i zelenog čaja, ali ne skroz:(
Naime oni jastučići na koljenima su mi noćna mora...kako se riješiti njih?Mama mi ih ima, pa je vjerojatno stvar genetike, ali svejedno, ne mogu ih gledati...

Chloe k
28.05.2010., 14:24
naručila shrink to fit pa bumo vid'li....

nolalu
28.05.2010., 20:53
naručila shrink to fit pa bumo vid'li....

kad si ga ti naručila? ja sam ga mislila opet kupit prije par dana ali piše da artikl nije raspoloživ:( pa sam ih zvala i rekli mi da su sve rasprodali ali da im stiže next week..

DraMaRi
29.05.2010., 19:44
Evo ja sam sad isprobala ovo s kavom - ali ne s talogom nego sam pomješala kavu sa mlijekom za tijelo i onda to stavila (to je netko prije pisao).. Baš me zanima dal će bit rezultata..
Jedino sam imala malih problema -> kave je bilo svuda.. :rofl: Nisam pomješala sa dosta mlijeka za tijelo i onda kad bi to stavila na sebe, zgrudalo bi se i popadalo... Druga noga je bila ok... :D
Vidjet cemo... Nije baš da ga se jako trudim riješit (iako bi trebala), trackam se sa zelenim evelinom i ne pazim sta jedem - a jedem svasta... :brukica:

slimszd
03.06.2010., 14:59
bok, može mi netko reć di mogu kupit ulje ili gel od bršljana? a da nije nikelov jer sam vidjela da on ima jako mali postotak bršljana..
obišla sam neke ljekarne u zadru (obične i biljne) i nijedna ga nema..malo su me blijedo gledali..
ako ga je netko uspio kupit nek se javi..

lucky13
03.06.2010., 16:35
bok, može mi netko reć di mogu kupit ulje ili gel od bršljana? a da nije nikelov jer sam vidjela da on ima jako mali postotak bršljana..
obišla sam neke ljekarne u zadru (obične i biljne) i nijedna ga nema..malo su me blijedo gledali..

Ne znam.. i ja imam to nikelovo ulje. Mislim da bi ga ipak trebalo biti u nekoj ljekarni. Ako niš drugo, uvijek si možeš kupku napraviti. :ne zna:

slimszd
03.06.2010., 17:18
Ne znam.. i ja imam to nikelovo ulje. Mislim da bi ga ipak trebalo biti u nekoj ljekarni. Ako niš drugo, uvijek si možeš kupku napraviti. :ne zna:

jesi zadovoljna s tim nikelovim?:)

lucky13
03.06.2010., 17:30
Pa sad... Od nikelovog ulja si radim piling, ne koristim ga za masažu i anticelulitni tretman.

Pinky Lala
07.06.2010., 12:53
cure jel probao tko one tablete za celulit nekak sa "e" se zovu? ako netko je da li mi može reći svoja iskustva jer sam čula da ga se pojavi još više nakon što se prestane piti

Brijana
07.06.2010., 17:40
pa evo da se i ja javim, mozda nekom pomognem :)

evo sto je napravila i vec nakon tjedan dana imala je vidljivo manje celulita..
skuhala je kavu, i onaj talog od kave (soc, ili tako nesto) izmjesala bi sa malo soli i umasirala na podrucje gdje ga je imala..
prije toga koristila je valjda sve moguce kreme i kremice i nista joj nije pomoglo toliko koliko taj talog od kave.. i ja ga sad stavljam (dok se tusiram, i ostavim ga na sebi 15 minuta) i stvarno pomaze.. ja ponekad znam štipati mjesta gdje ga imam, vozim bicikl.. i stvarno nestaje.. :)

sve vi koje imate problema s celulitom, pokusajte.. nemate sto izgubiti, osim malo kave :D i 15 min dnevno..

Ej bravo, za savjet koji ne prazni racune svotama sa tri znamenke ;)

Reci da li se mora uzeti friska kava, ili se moze iskoristiti i npr. ostatak od kuhanja espresso kave? Evo ja bas pijem kavu (mljac!) i rado bih iskoristila ono sto inace bacim. Nego, pitam se, ako vecina kofeina ode u napitak, koliko je onda efikasan talog od kave? Koja je svrha soli?

E evo sad iskustvo koje meni pomaze. Npr. jucer sam otvorila sezonu kupanja na plazi. Nakon sto sam padala u bedove usporedjujuci svoju sliku u zrcalu sa slikama zena sa reklama, sad se osjecam puno bolje, kad sam vidjela na plazi stvarne zene, vecina mladjih od mene, sa vise celulita. Ali one su bile bez photoshopa :D

Hehe, nego, plivanje stvarno pomaze, provjereno. Pogotovo plivanje u hladnoj vodi i gimnastika u plicaku, ili zustra gimnastika nogama u dubokoj vodi. Uz sto manje suncanja (tako sam procitala, navodno suncanje pospjesuje celulit).

top-secret-koka
07.06.2010., 20:35
nemam puno celulita, a i taj sam uspjesno rijesila u kratko vrijeme sa nano masazerom. predobra stvar :top:

http://www.nanogrupa.hr/

Shiney
07.06.2010., 23:31
nemam puno celulita, a i taj sam uspjesno rijesila u kratko vrijeme sa nano masazerom. predobra stvar :top:

a kak to usisava kozu ili? na kojem principu radi? i kolko dugo masiras? jer nanosis kremu neku il? zahvaljujem! :D

mala angie
08.06.2010., 07:26

i ja ga imam, alimi se neda masirati.:o sad kad si mi ovo rekla, mogla bi se potruditi.:)jeli se ti prvo namažeš s anticelulitnom kremom?:mig:

top-secret-koka
08.06.2010., 07:48
nikakve kreme ne stavljam, on ne usisava kozu nego je "trese" i to prilicno jako na malom podrucju, tako da treba pripaziti ako vam pucaju kapilare ili ste skloni podljevima.

imam ga ukopcanog u dnevnoj sobi pored trosjeda i kad god gledam tv upalim ga i malo zdrmam noge, tako da ne trosim puno vremena niti imam tocno vrijeme za masiranje, onda mi se ne bi dalo :)

radim samo sa nastavkom za dubinsko masiranje, ima jos jednu kuglicu na nastavku, na najjvecoj jacini i pomicem ga vrlo sporo, ne secem puno po nogama, recimo da skoro minutu masiram isti dio noge, pa onda pomaknem za 15cm pa opet pol minute, minutu....

i totalno sam iznenadjena rezultatom, celulit je pobijedjen :cerek: a nisam se tome nadala, niti sam ga kupila sa tom namjerom.

pinkday
08.06.2010., 08:47
jel ta nano stvar koju imate trainer ili baš masažer?

baš sam u potrazi za nekim masažerom koji će mi smanjiti celulit pod hitno pred ljeto i naiđem na ovo

koliko je vama trebalo da vidite prve rezultate?

i dal ste kupile masažer za keš ili na karticu?

top-secret-koka
08.06.2010., 12:22
to je masazer, kupila sam ga u avenue mallu, kosta 300kn, ne znam da li primaju kartice.
meni je to odlicna stvar, pogotovo sto nije bio kupljen za tu namjenu, u uputama sam procitala da skida celulit i probala. nakon prvih par puta mi se ucinilo da mi je celulit vise vidljiv, ali sam nastavila masirati i za 2 tjedna ga vise nije bilo :)
on ne uklanja odmah sve, nego ga razbije na skroz sitnu narancinu koru, pa tek onda nestane. vjerojatno da sam nakon masazera jos par minuta umasiravala neki losion bio bi bolji rezultat.

pinkday
08.06.2010., 13:09
koka, sad ću te malo udavit, al kaj ćeš...
ajde mi samo reci gdje točno u avenue mallu si kupila jer nisam iz zg pa da ne lutam previše po mallu i jesi to ove godine kupila il prije
pozz

Dijete sreće
08.06.2010., 14:29
to je masazer, kupila sam ga u avenue mallu, kosta 300kn, ne znam da li primaju kartice.
meni je to odlicna stvar, pogotovo sto nije bio kupljen za tu namjenu, u uputama sam procitala da skida celulit i probala. nakon prvih par puta mi se ucinilo da mi je celulit vise vidljiv, ali sam nastavila masirati i za 2 tjedna ga vise nije bilo :)
on ne uklanja odmah sve, nego ga razbije na skroz sitnu narancinu koru, pa tek onda nestane. vjerojatno da sam nakon masazera jos par minuta umasiravala neki losion bio bi bolji rezultat.

jel to prodaju u prizemlju, dolje na nekom štandu? mislim da sam jučer krajičkom oka ih spazila...i bilo je dosta zainteresiranih teta oko njega

top-secret-koka
08.06.2010., 23:47
jel to prodaju u prizemlju, dolje na nekom štandu? mislim da sam jučer krajičkom oka ih spazila...i bilo je dosta zainteresiranih teta oko njega

ma da, to je mali stand u prolazu, kad se izlazi pokretnim stepenicama iz garaze, kod deichmanna.

mozete ga i isprobat.
svoj sam kupila prije 4-5 tjedana.

eyedetox
08.06.2010., 23:51
Sad bih i ja to :rolleyes:
Jel to ovo NANO wellnes masažer?

Plug_in_baby
08.06.2010., 23:57
Zna li itko gdje mogu nabavit afroditine čarape/tajice?

top-secret-koka
09.06.2010., 00:20
Sad bih i ja to :rolleyes:
Jel to ovo NANO wellnes masažer?

evo tu se dobro vidi
http://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema/nano-wellness-masazer-oglas-1237263

cure ako vam pucaju kapilare ili lako dobivate podljeve onda taj masazer nije bas sretno rjesenje. masiram se preko trenirke i uspjela sam dobiti par podljeva, a nisam im sklona. vjerojatno ih ne bi dobila da ne masiram na najjace, ali nikad se ne masiram dugo, tako da mi se ne da zvrndat na pol snage pola sata dulje.

eyedetox
09.06.2010., 00:27
Kokice jel jako zvrnda to čudo? Tj. proizvodi zvukove?

top-secret-koka
09.06.2010., 00:39
ne, ako gledam dnevnik pojacam za jednu recku na skali :D masiram se i sve cujem

Cvrcak i Mrav
09.06.2010., 11:20
Zna li itko gdje mogu nabavit afroditine čarape/tajice?

kozmo, dm, i njima slične trgovine
nalaze se na policama skupa s anticelulitnim afrodita proizvodima

Martinka
09.06.2010., 11:37

Moja mama koristi ovaj i kaže da je super, a do sada je koristila avon, eveline, afroditu i još nekih anticelulitnih čudesa, kaže da je ovo neusporedivo bolje. Kupila ga je u cm drogeriji u bih, na akciji je bio oko 3 km, inače mu je cijena oko 5 km. Ne znam da li se može to negdje i u hr naći, ako ne, pokušaj nabaviti preko nekoga...

Mene zanima testiranje onih Vichy anticelulitnih kremica, vidjela sam na netu popis ljekarni koje u tome sudjeluju pa me sad zanima kako to ide, dobije se neki tester ili prava kremica....:confused:

ruby20
09.06.2010., 16:07
Mene zanima testiranje onih Vichy anticelulitnih kremica, vidjela sam na netu popis ljekarni koje u tome sudjeluju pa me sad zanima kako to ide, dobije se neki tester ili prava kremica....:confused:

u kojim to ljekarnama?

Khally
09.06.2010., 16:38
dal je netko možda isprobao ROC protiv celulita ? vidim u ljekarni dva proizvoda ...kao jedan je gratis a košta oko 250 kn , pa me zanima jel se isplati ?

Pinky Lala
09.06.2010., 17:50
danas sam pričala sa jednom farmaceutkinjom, rekla je da od svih ovih skupih kremica jedino što djeluje je Soamtoline..Probao tko? Veli da košta al da se isplati...Niko mi nije odgovorio za one tablete..Anybody???

Martinka
09.06.2010., 17:53
u kojim to ljekarnama?

ima na njihovoj stranici popis ljekarni, ja znam koja je u mom gradu al nije mi bilo usput otić i pitati...

lucky13
09.06.2010., 18:21
danas sam pričala sa jednom farmaceutkinjom, rekla je da od svih ovih skupih kremica jedino što djeluje je Soamtoline..Probao tko? Veli da košta al da se isplati...Niko mi nije odgovorio za one tablete..Anybody???

Ja sam ga koristila. Prije godinu dana je došao 403 kn. Kupila sam paket od 30 vrećica. Nakon nanošenja noge i guza gore i skroz se zacrvene. Nisam bila baš uporna u korištenju, ali mi je ipak sestra nakon 3 tjedna rekla da se vide razlike... :mig:

stacy
09.06.2010., 18:35
dal je netko možda isprobao ROC protiv celulita ? vidim u ljekarni dva proizvoda ...kao jedan je gratis a košta oko 250 kn , pa me zanima jel se isplati ?

ja sam to kupila u king rossu u apoteci za 195 kn. jedan kupiš, a drugi je gratis. za sada sam zadovoljna, fino nahrani kožu, čini mi se da će biti rezultata. frendica je koristila lani i bila je zadovoljna. u biti sam kupila na njezinu preporuku.:top:

niinaa
09.06.2010., 23:02
taj prokleti celulit
evo i ja sam u borbi, inace sam jako mrsava ali imam tu gadost
pocela sam trcati svaki dan, koristim kremu eveline sto grije i tusiram se hladnom vodom, i cini mi se kao da se malo smanjilo

Danijelaaa
10.06.2010., 23:33
Moja mama koristi ovaj i kaže da je super, a do sada je koristila avon, eveline, afroditu i još nekih anticelulitnih čudesa, kaže da je ovo neusporedivo bolje. Kupila ga je u cm drogeriji u bih, na akciji je bio oko 3 km, inače mu je cijena oko 5 km. Ne znam da li se može to negdje i u hr naći, ako ne, pokušaj nabaviti preko nekoga...

Sorry o kojem brsljan gelu govoris? Nikelov gel je oko 20 km ili 10 e. u Sarajevu. Od jeftinijih koje sam ja nasla su od Lifeline-a po 4,5 km, Fitogal oko 3,5 km i Fitogal forte oko 6 km. :)

vikky
11.06.2010., 12:15
:w da se i ja malo uključim :D prije par godina, od kontracepcijskih sam dobila preogroman celulit, to su bile ogromne rupe i izgledalo je preodvratno...ugl, nakon par mjeseci mazanja afrodita guarana, pa navlačenja afrodita hlacica i vježbanja po sat vremena 4 puta na tjedan, uspjela sam ga otklonit totalno, nisam imala ni c od celiulita. I da, pazila sam i na prehranu i pila puno vode. Sad mi se malo vratio jer nisam vježbala dugo vremena, pa sam opet na istoj 'terapiji'. Meni pomaže :top:

MIŠICA
11.06.2010., 15:28
Koristi li netko od vas Guam preparate?
Ja se razmišljam nakon Collistara seruma noćnog-nije loš ali mislim da ima i boljih..pa ako ima koja, nek mi da dodatni motiv :)

mirar
11.06.2010., 15:39
Za devojku koja pita za tablete protiv celulita.Ako mislis na one Esi gde je zenska guzna na slici ja sam dugo pila zajedno sa njihovim gelom,nista ne valja.
Za devojku koja pita za Collistar ja sa koristila Krio gel.,anticelulit sok i kremu za ucvrscivanje i Coolistar je najgora stvar koja postoji za celulit.Ne bacajte pare

ruby20
13.06.2010., 11:58
gdje si tu vidjela u kojoj ljekarni? znam da je tako bilo i prošle god. jedan kupiš drugi dobiješ ali ne bude u svim ljekarnama?

Rainbow Lady
13.06.2010., 12:09
Toplo i od srca preporučujem bijelu i zelenu Eveline kremu! Probala sam i Vichy, Collistar, Afroditu, Garnier...... Eveline je jedini čuda učinio. Naravno, uz regulaciju prehrane, tjelovježbu i puuuuuno vode, celulit mi se u zadnjih mjesec dana smanjio za 70 %! Nemojte bacati novce na skupe kremice jer je Eveline stvarno učinkovit i meni dosada najbolji od svega što sam probala. :s:s

http://img809.imageshack.us/img809/6630/060007.th.jpg (http://img809.imageshack.us/i/060007.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Sad ću si kupiti i onaj za grudi da vidim kako taj djeluje. :D

Shiney
13.06.2010., 16:02
Toplo i od srca preporučujem bijelu i zelenu Eveline kremu! Probala sam i Vichy, Collistar, Afroditu, Garnier...... Eveline je jedini čuda učinio. Naravno, uz regulaciju prehrane, tjelovježbu i puuuuuno vode, celulit mi se u zadnjih mjesec dana smanjio za 70 %! Nemojte bacati novce na skupe kremice jer je Eveline stvarno učinkovit i meni dosada najbolji od svega što sam probala. :s:s

http://img809.imageshack.us/img809/6630/060007.th.jpg (http://img809.imageshack.us/i/060007.jpg/)

prije bi rekla da ti se celulit maknuo zbog vježbanja,promijene prehrane i vode, nego što zbog kreme..

svenska
13.06.2010., 17:32
[QUOTE=Rainbow Lady;27192219]Toplo i od srca preporučujem bijelu i zelenu Eveline kremu! Probala sam i Vichy, Collistar, Afroditu, Garnier...... Eveline je jedini čuda učinio. Naravno, uz regulaciju prehrane, tjelovježbu i puuuuuno vode, celulit mi se u zadnjih mjesec dana smanjio za 70 %! Nemojte bacati novce na skupe kremice jer je Eveline stvarno učinkovit i meni dosada najbolji od svega što sam probala. :s:s

Na koju vrstu tjelovježbe misliš? jel trčiš?

Vespers
13.06.2010., 18:21
Prijavljujem da se meni celulit smanjio ali mi se zbog vježbanja povećala mišićna masa, tako da se celulit ipak još vidi, iako ga je znatno manje. Mažem novim Vichyjem. Mislim da je to od vježbanja, ne od kreme.

micek<3
14.06.2010., 18:54
meni je receno da je super mazati se ovim sastojcima: baleina q10 krema i pomijesati nekoliko kapi etericnih ulja cimeta ,ruzmarna i narance i to dobro umasirati. :rolleyes: tko zna dali to kaj valjda. :D probajte pa mi javite:D ali mislim da najvise ide dole vjezbanjem,prehranom i vodom.

Lauren
14.06.2010., 19:07
Prijavljujem afroditu garciniu 3 u 1, cini mi se da djeluje.
Nemam puno celulita, ali ispod desnog guza imam jednu rupicu i po tome mjerim napredak. Vidljivo se smanjila, a kremicu koristim tek tjedan dana. Ne vjezbam ili vjezbam svake prestupne. Inace pijem puno vode, tak da nije od toga.
Opcenito sam jako zadovoljna afroditinim proizvodima protiv celulita:)
I da, meni eveline nije napravio apsolutno nista, osim glatke koze. A sve sam ih isprobala.

Bubica30
17.06.2010., 10:24
Prijavljujem afroditu garciniu 3 u 1, cini mi se da djeluje.
Nemam puno celulita, ali ispod desnog guza imam jednu rupicu i po tome mjerim napredak. Vidljivo se smanjila, a kremicu koristim tek tjedan dana. Ne vjezbam ili vjezbam svake prestupne. Inace pijem puno vode, tak da nije od toga.
Opcenito sam jako zadovoljna afroditinim proizvodima protiv celulita:)
I da, meni eveline nije napravio apsolutno nista, osim glatke koze. A sve sam ih isprobala.

ja sam koristila garciniu, kad sam se namazala pojavilo mi se crvenilo(krema lagano grije) ali tako prejako da sam skoro zavrsila na hitnoj

tako cure sa osjetljivom kozom pripazite!

Megi Pegi
17.06.2010., 10:35

I ja sam probala Eveline i stvarno je čudo, do sada sam bila vjerna afroditi ali Eveline mi je dao bolje rezultate- i to bez ikakve tjelovježbe, dakle djeluje

miffyz
17.06.2010., 14:19
Kakav je rozi evelin za trbuh?i jel mogu s njim mazati cijele noge ili da kupim neki drugi???Kakvi su rezultati??

pentaurus
17.06.2010., 22:11
Kakav je rozi evelin za trbuh?i jel mogu s njim mazati cijele noge ili da kupim neki drugi???Kakvi su rezultati??

Ja ga koristim oko 3 tjedna i mislim da djeluje. Ne vježbam uopće, jedino pijem oko 2l vode i jedan zeleni čaj na dan. Nije sve nestalo, ali koža je zaglađena i nekako čvršća, i čini mi se da se celulit smanjuje.
Ja mažem cijele noge kao i sa klasičnom kremom za celulit.

Bosanka_88
18.06.2010., 14:44
kako zadrzati svoju tezinu a smanjiti celulit? ja već nekoliko dana pijem svaki dan limun, pomjesam s vodom a nekad i sam,posto sam citala da pomaze protiv celulita ali (takodjer i za mrsavljenje) i izgubila sam 2, 3 kg..a ne zelim kilograme da izgubim samo celulit..zelim imati crsce tijelo, i sto manje celulita ali da kilaza ostane ako se da barem skoro jednaka kao prije...dali je to uopce moguce posto imam normalnu kilazu za svoju visinu..imali neko neki savjet =)

sagena
21.06.2010., 12:02
[I]kako zadrzati svoju tezinu a smanjiti celulit? ...

Isti slučaj kao i kod mene. Ja naime imam čak i manjak kila... ali očito višak celulita... i još uvijek ne znam rješenje, naravno... možda neki skupi kozmetički zahvat za koji nemam para...:ne zna:... a koji - kao - ciljano smanjuje baš celulit na kritičnim točkama...:ne zna:... za sad samo mažem bedra kremom i pomalo vježbam (pilates&joga)... rezultat baš i nije nešto, ali barem nije gore...:kava:

zonale
21.06.2010., 12:40
Čitam ja tako sve vaše lamentacije na vječnu temu celulit pa s obzirom na dugogodišnje iskustvo želim podijeliti moja iskustva. Što se tiče samih krema , njih zaista ima dobrih ali niti jedna krema ne postoji koja bi problem rješila sa mjesec ili dva upotrebe. Dakle ovako probala sam dosta Dior, clarans ,somatoline, Elancyl , i one jeftinije kao što je Afrodita (sve linije) i Nikel ulja...Vishy itd (spomenula samo one koje ste spominjali na forumu)
Meni se najbolje pokazao Elancyl (to je inače bio među prvima proizvođač krema za celulit i to još u kasnim 80-tima)- Imam zaista dosta vidljivog celulita i zapravo se najbolje pokazala upotreba tokom cijele godine. Kada to ne uspijem onda krenem negdje u travnju i to udarno. Kreme i važno važno VELIKE KOLIČINE VODE (3 litre) i naravno paziti na prehranu. I to je jedini način da se istog u velikoj mjeri do početka srpnja rješiti. Napominjem da kreme pomažu ali uz dodatne akcije . Somatoline vrećice su jako dobre ali sam ih prestala koristiti jer mi pucaju kapilare (to isto treba paziti). Guam blato povremeno. Odlično je i čisto bršljanove ulje (samo oprez tko ima problema sa kapilarama) Afrodita je meni potpuno neučinkovita . Vishy mi nikada nije dao rezultate. Dobar Nikel ulje protiv celulita ali g treba umasiravati. Clarans total body lift daje isto dobre rezultate- Najbolja je liposukcija , ode cijeli celulit ali se turbo brzo pojavi ako niste enormno disciplinirati (a to je rijetko tko). Onda je ispalo da je to previše novca za tako kratki efekt. ..................Daklel puno truda i muke sa kremicama uz puno puno vode vježbe i možda pokoji anticelulitni tretman u kozmetičkom salonu bar pola godine.

mirar
21.06.2010., 16:04
Netacno.Liposukcijom se ne uklanja celulit vec salo.Celulit nije salo.Imaju ga i mrsave devojke iz kojih se ne moze izvuci ni 0.2g masti a imaju tonu vidljivog celulita.Lek za celulit jos nije nadjen jer kozmeticka industrija pazi da se ne nadje.Zarada na kremama za celulit je tri put veca nego ne kremama protiv bora.Verujem da bi platili pronalazacu koji nadje lek za celulit da ga ne objavi:flop:

Merlina
21.06.2010., 20:03
kako zadrzati svoju tezinu a smanjiti celulit? ja već nekoliko dana pijem svaki dan limun, pomjesam s vodom a nekad i sam,posto sam citala da pomaze protiv celulita ali (takodjer i za mrsavljenje) i izgubila sam 2, 3 kg..a ne zelim kilograme da izgubim samo celulit..zelim imati crsce tijelo, i sto manje celulita ali da kilaza ostane ako se da barem skoro jednaka kao prije...dali je to uopce moguce posto imam normalnu kilazu za svoju visinu..imali neko neki savjet =)

Masažom, najbolje profesionalnom. No, ukoliko nemaš mogućnosti za to, onda bi dobro došao i neki od onih kućnih masažera.

zonale
21.06.2010., 21:13
Liposukcijom se otklanja suvišno salo a i celulit . Uz vježbu nakon zahvata super izgleda ali sam rekla da se brzo vrati. Ništa nisu trajno izmislili. Borim se s celulitom već 20 godina i sve navedeno sam probala. Za sada najbolje funkcionira velika količina vode , pažnja sa prehranom i kreme. I btw nemam problema sa viškom kilograma samo s celulitom na bedrima.

zala 52
21.06.2010., 21:36
Ovako, kao djelatnica u ljekarni i tone isprobanih preparata zaklinjem se u Roc anticellulite modelling, savršen je, djeluje na sve u jednom, celulit, učvršćivanje kože i oblikovanje. Najbolji recept za liniju mi je malo teretane, kardio, rolanje i navečer samo voće, djeluje već godinama! sretno!

Allexis
22.06.2010., 15:44
može li mi netko preporučiti što uzeti od lieraca za celulit :)

Bosanka_88
22.06.2010., 16:05
Masažom, najbolje profesionalnom. No, ukoliko nemaš mogućnosti za to, onda bi dobro došao i neki od onih kućnih masažera.

citala sam da od tih masaza celulit poslije nekoliko postupaka jos vise se vidi?..da moras onda otici jos punoo puta da ti nestane..a bas i nemam mogucnosti za to..

inace sad probavam talog od kafe i masiram rukama..citala sam kao da pomaze, pa da vidim :D

zala 52
22.06.2010., 17:47
može li mi netko preporučiti što uzeti od lieraca za celulit :)

Morpho slim koncentrat, odličan je ne samo za celulit nego i za smanjenje obujma. Ako celulit nije jak onda Cellumetric za celulit i strije. Sada ima i novi Morpho slim posebno za struk

Vespers
22.06.2010., 19:44
Cellumetric je koma živa!

Bosanka_88
23.06.2010., 11:39
ma za strije nista ne moze pomoci da nestanu jedino da se ne pojavljuju vise ili da izblijede...a da skroz nestanu nemoguce! ima li neko neku dobru kremu koja mu je pomogla, da mi preporuci =) takodjer za celulit ...

Merlina
23.06.2010., 20:32
citala sam da od tih masaza celulit poslije nekoliko postupaka jos vise se vidi?..da moras onda otici jos punoo puta da ti nestane..a bas i nemam mogucnosti za to..

inace sad probavam talog od kafe i masiram rukama..citala sam kao da pomaze, pa da vidim :D

Da kad se krene sa masažama on počne odlaziti, ali naravno ne ravnomjerno :D (zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano:eek:), pa tako nakon par masaža noge mogu izgledati još gore (na rupice) nego kad je celulit bio kompaktan.
Naravno, potrebno je nastaviti sa masažama kako bi ga što više otišlo.

mirar
23.06.2010., 22:13
Liposukcijom se otklanja suvišno salo a i celulit . Uz vježbu nakon zahvata super izgleda ali sam rekla da se brzo vrati. Ništa nisu trajno izmislili. Borim se s celulitom već 20 godina i sve navedeno sam probala. Za sada najbolje funkcionira velika količina vode , pažnja sa prehranom i kreme. I btw nemam problema sa viškom kilograma samo s celulitom na bedrima.

Zonale ja zaista ne znam da li se kod punijih devojaka pored sala skida celulit ali za mrsave nakon tri konsultacije odgovorno ti kazem da je odgovor bio ne.Jer ja sam mrsava pravi manekenski tip a imam vidljivi celulit.Odgovor je bio da nemam ni 0.2g masti-sala da mi izvuku a celulit ne mogu da uklone liposukcijom.Celulit nije salo

0merta
24.06.2010., 01:01
Kupila danas Eveline Extreme 3D peeling gel za tuširanje protiv celulita :) ...trebao mi je neki peeling pa mi je teta u Bipi rekla da je taj dobar. Iako vjerojatno bolje djeluje ako ga se primjenjuje zajedno sa onim serumom i kremom. Vidjet ćemo...

Bosanka_88
24.06.2010., 13:08
Da kad se krene sa masažama on počne odlaziti, ali naravno ne ravnomjerno :D (zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano:eek:), pa tako nakon par masaža noge mogu izgledati još gore (na rupice) nego kad je celulit bio kompaktan.
Naravno, potrebno je nastaviti sa masažama kako bi ga što više otišlo.

a dali znate mozda koliko puta bi se trebalo otici na takve tretmane...znaci da nakon par masasa celulit izbije na povrsinu jos gore..i plus jos koliko tretmana da nestane...sve ukupno jedno 10x ili vise?...i dali znate za neku kremu al da je stvarno efikasna sto se tice celulita..i isto sad mozda ja nisam skontala to dobro..kazu da je dobro piti mnogo vode a isto tako kazu ako se mnogo vode zadrzava u tijelu da to stvara celulit, zato ne valja jest previse slane hrane jer zadrzava vodu a s druge strane govore nam da pijemo je mnogo...jel to povezano ili se misli na nesto drugo..

Zonale ja zaista ne znam da li se kod punijih devojaka pored sala skida celulit ali za mrsave nakon tri konsultacije odgovorno ti kazem da je odgovor bio ne.Jer ja sam mrsava pravi manekenski tip a imam vidljivi celulit.Odgovor je bio da nemam ni 0.2g masti-sala da mi izvuku a celulit ne mogu da uklone liposukcijom.Celulit nije salo

mene bas cudi..kako imamo celulit a mrsave smo..mozda od previse sjedenja, nezdravog hranjenja...nekretanja...vjerovatno

mirar
24.06.2010., 14:00
a dali znate mozda koliko puta bi se trebalo otici na takve tretmane...znaci da nakon par masasa celulit izbije na povrsinu jos gore..i plus jos koliko tretmana da nestane...sve ukupno jedno 10x ili vise?...i dali znate za neku kremu al da je stvarno efikasna sto se tice celulita..i isto sad mozda ja nisam skontala to dobro..kazu da je dobro piti mnogo vode a isto tako kazu ako se mnogo vode zadrzava u tijelu da to stvara celulit, zato ne valja jest previse slane hrane jer zadrzava vodu a s druge strane govore nam da pijemo je mnogo...jel to povezano ili se misli na nesto drugo..

mene bas cudi..kako imamo celulit a mrsave smo..mozda od previse sjedenja, nezdravog hranjenja...nekretanja...vjerovatno

Tacno od toga sto usled stresa zna estrogen privremeno da skoci ida napravi celulit.Brzo se on spusti moze i u roku od 15 dana a kao trajna uspomena ostane celulit.Posto nije hronican problem tesko ga je pratiti.Celulit je hormonskog porekla zato ga muskarci i nemaju a da se ne bi stvorio uprkos privremenim skokovima estrogena ne treba jesti masnu hrana i treba se kretati.
Liposukcija je za buce, uklanja salo posto celuit nije salo ne moze se na taj nacin ukloniti.
Evo sta kaze estetski hirurg-cak kaze da je bolje mast ne uklanjati vec dodavati u udubljenja jer se liposkukcijom jos vise pogorsava celulit
http://zdravakrava.hr/clanak/782/odgovori-estetske-kirurgije-na-celulit

sagena
24.06.2010., 14:05
Pokupila sam u ljekarni neki besplatni časopis (Zdrave vijesti) pa ima nešto i o celulitu...
Pa su me neke stvari iznenadile... npr. da fizička aktivnost može čak pogoršati stanje celulita... "Utvrđeno je da povećana mišićna masa potiskuje potkožno masno tkivo prema površini...":eek:
A onda opet s druge strane piše da je važna tjelesna aktivnost...
I da je dobro vježbati nakon što se nanese anticelulitna krema...

:kava:

Bosanka_88
24.06.2010., 14:08
Tacno od toga sto usled stresa zna estrogen privremeno da skoci ida napravi celulit.Brzo se on spusti moze i u roku od 15 dana a kao trajna uspomena ostane celulit.Posto nije hronican problem tesko ga je pratiti.Celulit je hormonskog porekla zato ga muskarci i nemaju a da se ne bi stvorio uprkos privremenim skokovima estrogena ne treba jesti masnu hrana i treba se kretati.
Liposukcija je za buce, uklanja salo posto celuit nije salo ne moze se na taj nacin ukloniti.
Evo sta kaze estetski hirurg-cak kaze da je bolje mast ne uklanjati vec dodavati u udubljenja jer se liposkukcijom jos vise pogorsava celulit
http://zdravakrava.hr/clanak/782/odgovori-estetske-kirurgije-na-celulit

eh ako je od stresa onda se i ne cudim sto ja ovako mlada ga imam..nije ni cudo...

Bosanka_88
24.06.2010., 15:32
evo da ja podjelim jos neka svoja znanja heheheh..pa vam mozda pomogne, nadam se da ce i meni. Kao talog od kafe je dobro drzati jednih 15 minuta..ja ne drzim toliko..al zato stavim i trljam nekoliko minuta i sperem. Takodjer sam citala da je dobro da hladnom vodom predjes preko nogu..odnosno gdje je celulit..kao poboljsava cirkulaciju?...i ponekad se ustipniti hehehe da da ustipniti!!! na djelove od celulita..i takodjer dobro je jesti ananas, piti limun itd..:)) a ja bih neku kremu voljela sto bi mi pomoglaa...

Merlina
24.06.2010., 16:55
Pokupila sam u ljekarni neki besplatni časopis (Zdrave vijesti) pa ima nešto i o celulitu...
Pa su me neke stvari iznenadile... npr. da fizička aktivnost može čak pogoršati stanje celulita... "Utvrđeno je da povećana mišićna masa potiskuje potkožno masno tkivo prema površini...":eek:
A onda opet s druge strane piše da je važna tjelesna aktivnost...
I da je dobro vježbati nakon što se nanese anticelulitna krema...

:kava:

Da to je istina da izađe na površinu, ali ipak su u prednosti one koje vježbaju jer kad se krene skidati celulit, ako nema mišićne mase ne može ga se niti jednim tretmanom skinuti. Ukoliko mišićna masa postoji onda ga se može lijepo stisnuti :D.
Masirarala sam više puta žene bez mišićne mase i tada ruke samo propadaju, a sa celulitom se ne može baš ništa.
Vježbajte, osim što ćete se osjećati bolje, sigurno ćete i izgledati bolje bez obzira na celulit.

Merlina
24.06.2010., 17:00
a dali znate mozda koliko puta bi se trebalo otici na takve tretmane...znaci da nakon par masasa celulit izbije na povrsinu jos gore..i plus jos koliko tretmana da nestane...sve ukupno jedno 10x ili vise?...i dali znate za neku kremu al da je stvarno efikasna sto se tice celulita..i isto sad mozda ja nisam skontala to dobro..kazu da je dobro piti mnogo vode a isto tako kazu ako se mnogo vode zadrzava u tijelu da to stvara celulit, zato ne valja jest previse slane hrane jer zadrzava vodu a s druge strane govore nam da pijemo je mnogo...jel to povezano ili se misli na nesto drugo..[/I]

10 masaža je minimum da se nešto pokrene, sa 20 se već može dosta toga napraviti. Naravno, opet puno ovisi o vrsti celulita ali i o tome da li osoba slijedi i druge upute vezane za vježbanje i prehranu. Vodu treba piti, ali isto tako treba pratiti da li se ta voda i pomokri, iznoji...
Osobe koje zadržavaju vodu će jako lijepo to i primijetiti, te u skladu sa tim uzimati onoliko vode koliko njima odgovara.

Imala sam prilike čuti od nekih žena da su pojačanim konzumiranjem obične vode skinule i po 10 kg, te da ih više nisu vratile,( ako lažu one lažem i ja.)

mene bas cudi..kako imamo celulit a mrsave smo..mozda od previse sjedenja, nezdravog hranjenja...nekretanja...vjerovatno[/QUOTE]

Od hormona:eek:. Pogledajte frajera recimo od 110 kg. koji sigurno nema ni grama celulita.

Što se tiče kreme jedina od koje sam ja vidjela efekt je ona koja je u sastavu imala kofein, no i tada su se noge umatale u foliju, grijale pola sata u termo deci, te nakon toga je slijedila žestoka aroma anticelulitna masaža od još pola sata.

Od ovih kremica kaj se samo mažu nema nikakvog efekta osim što one sve površinski i vrlo kratko zaglade kožu, barem je moje iskustvo takvo.

Eto, na čemu bi kozmetička industrija zarađivala kada mi ne bi imale problema sa celulitom :D.

Bosanka_88
24.06.2010., 17:31
Što se tiče kreme jedina od koje sam ja vidjela efekt je ona koja je u sastavu imala kofein, no i tada su se noge umatale u foliju, grijale pola sata u termo deci, te nakon toga je slijedila žestoka aroma anticelulitna masaža od još pola sata.

Od ovih kremica kaj se samo mažu nema nikakvog efekta osim što one sve površinski i vrlo kratko zaglade kožu, barem je moje iskustvo takvo.

Eto, na čemu bi kozmetička industrija zarađivala kada mi ne bi imale problema sa celulitom :D.

pa eto sta mislite dali bi mogao pomoci talog od kafe...? vjerovatno ste culi za to. ako pomazu kreme od kofeina zasto ne bi i ovo pomoglo? :)

zonale
24.06.2010., 18:36

Ma ako si tako mršava onda se taj celulit lakočom skida vježbom i kremama. Uoće ne znam kako ga i imaš ak si tak turbo mršava. Ili samo misliš da ga imaš jer vidim da puno žena radi paniku na dvije neravnine u naranče

Merlina
24.06.2010., 20:59
Imala sam klijentice, mlade cure, koje nisu imale deku viška, ali su imale itekakav celulit:eek:.
Samo prehranom i vježbom se takvog celulita ne može riješiti, ali je naravno to dvoje itekako dobro za zdravlje cijelog organizma:).

Za kućnu masažu pomognite si ventuzama koje imaju efekt vakuma pa se njima radi vakumska masaža. Treba malo spretnosti, no da se savladati a i jeftino je :).

http://i50.tinypic.com/oii0cl.jpg

"Vakuum masaza se aktivno primenjuje u kozmetici i za lecenje celulita na zadnjici, na zadnjoj povrsini butina, kao i za odstranjenje „pomorandzine kore“. Procedura se sprovodi putem pokretanja ventuza po povrsini koze. Razredjivanje koje se stvara pri vakuum masazi pojacava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljsava cirkulaciju. Ovaj efekat omogucava obnavljanje i ucvrscivanje koze, stimulise limfodrenazu. Pritom, duzi uticaj ventuza omogucava izravnjivanje potkoznih masnih celija. Slican efekat je nekoliko puta jaci, nego kod obicne, rucne masaze. Ventuze rastezu kozu, sto omogucava koristan efekat pri fibriznoj vrsti celulita."

tekst je kopiran sa web stranice, na žalost nema ih u Hrvatskoj već u Srbiji.

liliput99
25.06.2010., 20:32
jel ko probao ovaj niven 10dnevni serum protiv celulita?
:)

Gošća
26.06.2010., 21:52
Imala sam klijentice, mlade cure, koje nisu imale deku viška, ali su imale itekakav celulit:eek:.
Samo prehranom i vježbom se takvog celulita ne može riješiti, ali je naravno to dvoje itekako dobro za zdravlje cijelog organizma:).

Za kućnu masažu pomognite si ventuzama koje imaju efekt vakuma pa se njima radi vakumska masaža. Treba malo spretnosti, no da se savladati a i jeftino je :).

http://i50.tinypic.com/oii0cl.jpg

"Vakuum masaza se aktivno primenjuje u kozmetici i za lecenje celulita na zadnjici, na zadnjoj povrsini butina, kao i za odstranjenje „pomorandzine kore“. Procedura se sprovodi putem pokretanja ventuza po povrsini koze. Razredjivanje koje se stvara pri vakuum masazi pojacava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljsava cirkulaciju. Ovaj efekat omogucava obnavljanje i ucvrscivanje koze, stimulise limfodrenazu. Pritom, duzi uticaj ventuza omogucava izravnjivanje potkoznih masnih celija. Slican efekat je nekoliko puta jaci, nego kod obicne, rucne masaze. Ventuze rastezu kozu, sto omogucava koristan efekat pri fibriznoj vrsti celulita."

tekst je kopiran sa web stranice, na žalost nema ih u Hrvatskoj već u Srbiji.

Baš sam si neki dan kupila celluless http://www.pandawill.com/celluless-anticellulite-vacuum-therapy-body-massager_p34513.html jer mi je već dosta anticelulitnih krema s gotovo nikskvim efektima. Sad ćemo vidjeti jel djeluje.

ruby20
27.06.2010., 17:56
Ovako, kao djelatnica u ljekarni i tone isprobanih preparata zaklinjem se u Roc anticellulite modelling, savršen je, djeluje na sve u jednom, celulit, učvršćivanje kože i oblikovanje. Najbolji recept za liniju mi je malo teretane, kardio, rolanje i navečer samo voće, djeluje već godinama! sretno!
ja ga koristim stvarno mi je bio najbolji do sada od svih krema...jel se njega može koristiti tokom cijele godine? znam da na ambalaži piše nešto za intenzivni tromjesečni tretman, tako nekako nisam sigurna...

Sandi
28.06.2010., 02:40
da li je netko od vas bio na jednom od ovih tretmana za uklanjanje celulita (http://www.poliderma.hr/usluge/celulit/tretmani_za_uklanjanje_celulita)? ovo nije reklama, stvarno me zanima. ili možda znate nekog tko je bio. imam celulit od 12-te godine na valjda cijelom tijelu. gdje god da se uštipnem on je tu. unutrašnju stranu bedara i guzu ne moram ni štipati već se izdaleka vidi :(. ali ne zanima mene izgled nešto pretjerano koliko zdravlje općenito. sumnjam da bi mi pomogle kakve kremice i masažice, nije da ih omalovažavam, ali mislim da meni treba nešto više hardcore:D.

*bobica*
28.06.2010., 02:50
Afroditina Garcinia 3u1 je prema mojem misljenju, najbolja krema za celulit

bas sam ju na nogama isprobala, kroz tj dana (5dana) opseg mi se smanjio za 2-3 cm
uz to da sam vozila sobni bajk po sat vremena svaku vecer - pa tusiranje - pa mazanje kremom

vjerujem da nitko nece pozaliti ako ju kupi.. to je ova:
http://slike.planet-lepote.com/xinha/slike/KMM_2007/afrodita_garcinia.jpg

:top:

Lauren
28.06.2010., 11:19
I meni se smanjio opseg guze sa 92 na 90, prvo sam mislila da zabrijavam.
Jedem ko i obicno, ne krecem se ko i obicno:o
I nisam zadovoljna jer sam si i ovak premrsava.

anamary_
28.06.2010., 13:23

bas sam ju na nogama isprobala, kroz tj dana (5dana) opseg mi se smanjio za 2-3 cm
uz to da sam vozila sobni bajk po sat vremena svaku vecer - pa tusiranje - pa mazanje kremom

Imam je, počmem se mazat 2-3 dana kad krenem na dijetu pa stanem kad se vratim svom poroku, slatkišima :D jer onda nebi imalo smisla da je mažem.
Znači, stvarno je dobra, odsad ću bit discipliranija :D

veronika_87
28.06.2010., 13:28
jel ko probao ovaj niven 10dnevni serum protiv celulita?
:)

I mene to zanima.Iskustva? :D

Cvrcak i Mrav
28.06.2010., 13:36
potrošila sam sve živo, sad trenutno imam neki Garnier intensive care shock treatment gel protiv celulita - baš me zanima hoće li ičemu koristiti

Bosanka_88
28.06.2010., 14:35

a dali je dobra za celulit..dali ti se celulit ista smanjio?

ja ga koristim stvarno mi je bio najbolji do sada od svih krema...jel se njega može koristiti tokom cijele godine? znam da na ambalaži piše nešto za intenzivni tromjesečni tretman, tako nekako nisam sigurna...

mozes li malo opisati...kad si primjetila rezultate odnosno da ti se celulit smanjio =)

ruby20
28.06.2010., 20:39
mozes li malo opisati...kad si primjetila rezultate odnosno da ti se celulit smanjio =)

pa vidi se dosta brzo jer ju ja koristim ujutro i navečer, neznam kroz 10 dana, 2 tj.tako nekako, koža mi je zategnuta i nemam više rupica od celulita..doduše koristila sam cijelu godinu razne dr.kreme ali od ove sam vidjela najbolje rezultate...

Allexis
29.06.2010., 13:25
Morpho slim koncentrat, odličan je ne samo za celulit nego i za smanjenje obujma. Ako celulit nije jak onda Cellumetric za celulit i strije. Sada ima i novi Morpho slim posebno za struk

mislila sam da je taj koncentrat, al nisam bila sigurna jel to to....koliko to čudo dođe i koliko dugo ga treba upotrebljavati.....imam nešto malo celulita po nogama, al se ne vidi tako jako....

Cellumetric je koma živa!

znači njega nikako ne kupiti....

MIŠICA
29.06.2010., 14:29
Ja pohvaljujem Guam blato rapido iako su ga već ovdje hvalili.
Pecka ali koža nakon njega je zbilja preporođena. Koristim i Fango dren kremu, hladnu s mentolom koja tako paše nakon grijanja blata. I da, hladi dosta dugo.
Nakon trećeg stavljanja vidim promjene na bolje, a vjerujem nakon tri tjedna da će biti super rezultati. Imam vidljivi celulit golim okom,jel.

veronika_87
29.06.2010., 14:42
Što bi bilo dobro za trbuh,da se malo učvrsti?To mi je oduvijek problematično mjesto...a lijena sam za trbušnjake :zubo:

0merta
29.06.2010., 22:36
Pošto sam vidla koliko je hvalite, kupila i ja danas tu Garciniu od Afrodite....kod tuširanja koristim peeling gel od Eveline. Nadam se da će to zajedno imat nekog učinka. :) Ja sam ustvari dosta mršava, samo 46 kila na 162, ali to ne znači da nemam celulita...neznam zapravo ko ga danas nema.

Vespers
29.06.2010., 22:39
Kad skroz potrošim Vichy uzet ću Afroditu, čisto da održim, iako ni ovaj Celulli Destock nije bog zna šta; sve više sam sigurna da sam cel. smanjila vježbom a ne kremom. :o

pinkday
30.06.2010., 08:57
dajte cure, kako se točno zove to čudo od roca koje vam je smanjilo celulit u 10-tak dana?

Good evil
30.06.2010., 09:08
a dali je dobra za celulit..dali ti se celulit ista smanjio?

Ovu Garciniu i ja koristim, lani sam je 'otkrila'. Krema mi je super, nakon par dana intezivnog masiranja primjecuje se razlika u napetosti kože, al ne mogu reć da je krema smanjila celulit jer na pristisak je vidljiv. Prije da je samo dobro zategnula kožu pa je postao manje vidljiv, i čim prestanem po tjedan i po-dva mazat - on se jače vidi.

Koristim Ulola sapun za piling na bazi kofeina, ovu Garcinia kremu (uskoro cu i pitayu, valjda necu požalit :D ) i Alverde anticelulitno ulje.

KinderBueno
30.06.2010., 09:10
ja sam odlucila kupiti eveline..mislim da nemam neki tvrdokorni celulit...pojavio mi se u zadnjih godinu dana, jer se vec zadnje 2 god ne bavim ni sa cim...pa mislim da bi mi masaza s evelineom bila dosta...
e sad...
krema (bijelo, sa zelenim cepom) ili serum1 (zeleni) ili serum2 (crveni)??? :ne zna::ne zna: hvala :mig:

šećerna vata
30.06.2010., 12:36
pa mislim da nije neka prevelika razlika, ja bi ti preporučila sad pošto je čljeto i vruće je da ne kupuješ taj crveni, tolko zna grijati da ga sad kad je zatoplilo ne mogu više koristiti, sva se uznojim od te vrućine:rofl: pa bolje uzmi sad zeleni ili bijeli..možda čak bolje bijeli ali tvoj je izbor:mig: a onda na zimu ako hoćeš crveni, on da baš paše da grije malo:) al velim to je moj savjet, sretno!:)

*bobica*
30.06.2010., 14:16
[QUOTE=Bosanka_88;27490309]a dali je dobra za celulit..dali ti se celulit ista smanjio?

da smanjio se, bas se vidi i koza je nekako glatka

KinderBueno
30.06.2010., 16:10
hvala..uzet cu onda bijeli ili zeleni...
a zeleni je kao jaci buduci da je serum ili?

Cactusbuba
30.06.2010., 16:46
eto mene ponovno na ovaj pdf...:w
rodila lani pa se nisam trackala s nikakvim kremama tijekom trudnoće i dojenja a sad je već toliko kasno za bilo što jer je ljeto stiglo, a stanje je katastrofalno, kao nikad do sad! :eek:

ipak, vratila sam se Eveline-u jer mi je do sada davao najbolje rezultate pa sam isprobala i ovu (meni) novu crvenu verziju i OK je... klasika, zatezanje i glađenje kože a rupice su još tu...
danas sam uzela isprobanu zelenu koja me je znala obradvati pa se nadam da će i ovoga puta :top:

NinaLady
30.06.2010., 18:12
Jel netko koristio Alverdin Cellulite Korpesol? Koristim ga 4 dana i mogu reći da sam relativno zadovoljna kako zagladi kožu... masiram si s tim uljem i drvenom četkom noge prije spavanja,a onda ponovo malo namažem ulja, zamotam si noge u prozirnu foliju, navučem one kao "anticelulitne hlačice" i tak spavam :D:lol:
Ujutro su mi noge tak glatke :cerek: vidjet ću za koji tjedan kak napredujem :)

veronika_87
30.06.2010., 21:54
Jel probao tko od afrodite 4 her body slim?Ima li kakvog efekta? :D

šećerna vata
30.06.2010., 22:36
hvala..uzet cu onda bijeli ili zeleni...
a zeleni je kao jaci buduci da je serum ili?

pa i bijeli je serum, koliko znam..tako da meni je to skroz slično.. ne znam, ti odluči..samo ti kažem crveni bolje nemoj, jer ćeš izgorit:rofl:

Allexis
01.07.2010., 01:24
Jel probao tko od afrodite 4 her body slim?Ima li kakvog efekta? :D

imam ga ja i nisam baš primjetila neku razliku....inače imam dosta ravan trbuh, al htjela bi malo zategnutije ispod pupka....imam je oko mjesec i pol dana, ali nikakvih rezultata....osim što mi je koža jako glatka, mekana....+ super miriši krema....

imam i afroditu za strije, al ista stvar....

afrodita pitaya --> tak tak

afrodita garcinia --> jedino se od nje vide neki rezultati....koža je zategnutija, celulit se skoro ni ne vidi.....al mislim da je tu i doprinijelo redovito vježbanje 4-5 x tjedno.....

uskoro će mi se potrošiti, pa razmišljam uzeti od lieraca onaj koncentrat da nestane skroz...

eyedetox
01.07.2010., 09:57
Nakon 2 tjedna korištenja ovog čuda po 20 min dnevno moram priznat da stvarno djeluje :eek:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=27100442&postcount=5895

Ne znam ni ja na koju foru ali drugi dan imam muskulfiber kao da sam planinarila a noge su mi značajno tanje :s

Nakon masaže namažem Vichy celludestock nenadani rezultati su fakat tu :top:

Good evil
01.07.2010., 10:25
Koji točno masažer, nano trainer ili nano wellness?

eyedetox
01.07.2010., 10:38
Koji točno masažer, nano trainer ili nano wellness?

nano wellness :mig:

0merta
01.07.2010., 12:08
A gdje tog ima za kupit ? :eek:

Bosanka_88
01.07.2010., 14:22
Kofein uništava celulit

Tajna uspješnosti kafe krije se u kofeinu. Kofein je ksantanski alkaloid koji ima stimulativno i diuretičko djelovanje. Upravo zbog toga kofein poboljšava protok krvi, što je iznimno važno za poboljšanje cirkulacije, a samim time i nestajanje celulita. Naime, celulit i nastaje zbog slabe protočnosti krvi te nakupljanja masti. Kofein, dakle, poboljšava protok krvi te na taj način dovodi krv u problematična područja i razbija masne nakupine, odnosno celulit. Na neki način, kofein pokreće stvari na mjestima gdje se upravo zbog nepokretnosti i stvorio tvrdokorni celulit.

Kućni pripravak za lijepu kožu

Kako, dakle, iskoristiti kafu u borbi protiv celulita? Uobičajeno ispijanje kafe neće vam puno pomoći, iako i to ima svojih prednosti. Kafa, naime, djeluje kao diuretik i u tom smislu ima pozitivan učinak, ali s konzumiranjem kafe ipak ne treba pretjerivati. Ono što trebate iskoristi jesu usitnjena zrnca kafe, a recept za njihovu kućnu primjenu vrlo je jednostavan.

Mljevenu kafu samo pomiješajte s običnim losionom ili mlijekom za tijelo. Trebate, naravno, koristiti pravu kafu, a ne slične pripravke koji u sebi ne sadržavaju najvažniji sastojak – kofein. Mješavinu stavite na ruku te potom utrljajte u problematično područje. Ostavite da djeluje oko dvije minute te nakon toga tretirana područja isperite vodom. Naravno, čuda se ne događaju preko noći pa će vam i za ovakav tretman biti potrebno vrijeme da biste vidjeli rezultate. Budite uporni i borite se protiv celulita svaki dan, a nakon mjesec dana vidjet ćete i prve rezultate – ljepšu i nježniju kožu s manje celulita.

Izvor: http://www.weekend.ba/novost/23373/kafom-protiv-celulita

Hai
02.07.2010., 15:20
Moje iskustvo je da su sve kreme protiv celulita beskorisne, tj. jednako su dobre kao i bilo koje nenamjensko mlijeko za tijelo. Kožu zaglade i hidratiziraju, ali to je sve. Proizvođači takvih krema računaju na to da ako smo već izdvojile 100-200-300 kn za kremicu da nam je stalo, pa ćemo je kombinirati uz neku dijetu i vježbanje. Obično i bude tako, pa kad se celulit smanji, pripišemo to skupoj kremi, a ne vlastitom znoju i odricanju. Zato cure/žene budite pametne: u šetnju, na biciklu, orbitrek i sl., pa novac umjesto u glupu kremu investirati u nove rebe ili minicu. Osjećaj je sto puta bolji.

KinderBueno
02.07.2010., 17:35
pa i bijeli je serum, koliko znam..tako da meni je to skroz slično.. ne znam, ti odluči..samo ti kažem crveni bolje nemoj, jer ćeš izgorit:rofl:

a ne..ja sam kriva jer sam se zabunila..bijela s zelenim cepom je serum, a cijela zelena tuba je krema..:mig:
ugl. kupila danas ovu bijelu tubu..ne hladi tak jako, ali bas je super osjecaj..sad cemo vidjeti ima li i ucinka...:)
e da..vezano za masiranje...je li jako bitno da se krema umasirava kruznim pokretima..ja je utrljavam ukomito tj. uz duzinu noge jer mi je tak lakse i imam jaci pritisak nego kruzno....:ne zna:

Cactusbuba
02.07.2010., 21:32
Moje iskustvo je da su sve kreme protiv celulita beskorisne, tj. jednako su dobre kao i bilo koje nenamjensko mlijeko za tijelo. Kožu zaglade i hidratiziraju, ali to je sve. Proizvođači takvih krema računaju na to da ako smo već izdvojile 100-200-300 kn za kremicu da nam je stalo, pa ćemo je kombinirati uz neku dijetu i vježbanje. Obično i bude tako, pa kad se celulit smanji, pripišemo to skupoj kremi, a ne vlastitom znoju i odricanju. Zato cure/žene budite pametne: u šetnju, na biciklu, orbitrek i sl., pa novac umjesto u glupu kremu investirati u nove rebe ili minicu. Osjećaj je sto puta bolji.

sve to stoji, ali nekako imam više elana kad se masiram AC kremom nego običnim mlijekom za tijelo. kad krenem u boj onda koristim sva oružja: pazim na prehranu još više, više se krećem, pijem puno vode, nanosim AC kreme2x dnevno i masiram se!

a ne..ja sam kriva jer sam se zabunila..bijela s zelenim cepom je serum, a cijela zelena tuba je krema..:mig:
ugl. kupila danas ovu bijelu tubu..ne hladi tak jako, ali bas je super osjecaj..sad cemo vidjeti ima li i ucinka...:)
e da..vezano za masiranje...je li jako bitno da se krema umasirava kruznim pokretima..ja je utrljavam ukomito tj. uz duzinu noge jer mi je tak lakse i imam jaci pritisak nego kruzno....:ne zna:

bitno je da umasiravaš kružnim pokretima, ali ako ti je lakše okomitim onda obavezno vuci prema gore! ja to radim sa člancima prstiju. treba paziti i na jačinu pritiska. ne smiješ biti pre gruba jer tako samo pogoršavaš stanje, kidaš tkivo itd.
dakle budi umjerena, ali uporna:top:

koga je volja, može si u kupku dodati brdo krupne morske soli (da bude slano kao more) i ukapati par kapi eteričnog ulja ružmarina i limuna, ili ona iz kombinacije stimulirajuće (borovica, metvica, ružmarin, limun, eukaliptus) koje se jednostavno kupi u DM-u za 15ak kn. neće pomoći ako samo to radite, ali uz sve ostalo dobro dođe. :kava:

KinderBueno
02.07.2010., 21:53
puno hvala...ja sam gurala prema dolje i to ko zadnji manijak :eek::horor::visi:

Blond MoonLight
06.07.2010., 12:20
Nakon 2 tjedna korištenja ovog čuda po 20 min dnevno moram priznat da stvarno djeluje :eek:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=27100442&postcount=5895

Ne znam ni ja na koju foru ali drugi dan imam muskulfiber kao da sam planinarila a noge su mi značajno tanje :s

Nakon masaže namažem Vichy celludestock nenadani rezultati su fakat tu :top:

i ja imam taj masažer...al nisam još vidjela neke rezlutat...koji si nastavak koristila?? ja onaj bodljikavi...

eyedetox
06.07.2010., 13:19
i ja imam taj masažer...al nisam još vidjela neke rezlutat...koji si nastavak koristila?? ja onaj bodljikavi...

Neee bodljikavi, on ti je za masažu stopala :rofl:
onaj za dubinsku masažu koji ima još jednu kuglicu na vrhu :)

Blond MoonLight
06.07.2010., 13:45
ajoj...a ja onda cijelo vrijeme krivog koristila...ajde sad ću promijeniti...
nadam se da će mi pomoći,barem malo...inače koristim i afroditinu garciniu...i cekkropiu...i encianove tabletice cellulite x i cellufree 3 activ...

crnka90
06.07.2010., 17:13

Bobica koliko košta ta afroditina krema za celulit?..I di je ima za kupit?..U dm-u,ljekarnama?

Blond MoonLight
06.07.2010., 17:18
Bobica koliko košta ta afroditina krema za celulit?..I di je ima za kupit?..U dm-u,ljekarnama?

cijena ti je oko 80 kn,ima u DMu,Kozmu...

crnka90
06.07.2010., 17:27
Hvala :mig:

Cvrcak i Mrav
07.07.2010., 10:36
Garnierov gel (gorespomenuti od moje strane) je bezveze - ako kožu i zategne, to je samo zato što se stvori lagani "film" na koži pa tako izgleda, ali neko djelovanje nema. jedino još što je ljeto pa ugodno hladi

Bubica30
07.07.2010., 13:04
Ja sam uzela Nivein good bye cellulite..malo mi je ispeglao na nogama celulit, a koristim ga 5 dana tek...vec djeluje