Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.12.2009., 11:01   #2601
Hvala puno sve sam skontao - napokon.
Krećem u potragu za Canyonom u ovo blagdansko jutro.
Hvala svima na pomoći i sretni vam blagdani.
Old 26.12.2009., 01:10   #2602
Quote:
zrixy kaže: Pogledaj post
To da bi Metronet "Sci Fi Channel" mogao uvrstiti među svoje programe, ti je čista znanstvena fantastika.
Bilo bi lijepo ali čini mi se da ništa od toga. U 4 godine dodali su 4 nova kvalitetna programa i to je ovo zadnje proširenje u kojem smo dobili ESP America, Sport Club, Sport Club+ i Golf Club.
Kad bi ovo dodali....
Nemoj biti toliko oštra prema njima, ekipa je malo spavala, al čini se da je sad krenula (barem se nadam ), pa evo nadam se da će nas razveseliti s nekim novostima.
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.12.2009., 01:23   #2603
Quote:
izaija kaže: Pogledaj post
Hvala puno sve sam skontao - napokon.
Krećem u potragu za Canyonom u ovo blagdansko jutro.
Hvala svima na pomoći i sretni vam blagdani.
Nekak ne dijelim odusevljenje za Canyonom, mene je kostao vremena i zivaca. Mozda sam je naletio na los primjerak ali................
zeko100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.12.2009., 19:12   #2604
Quote:
ljacmi kaže: Pogledaj post
Nemoj biti toliko oštra prema njima, ekipa je malo spavala, al čini se da je sad krenula (barem se nadam ), pa evo nadam se da će nas razveseliti s nekim novostima.
Znaš ti onu staru..."U nadi je spas a nada je kurva!"!
p.s. Oprostite na riječniku!
Old 27.12.2009., 23:55   #2605
Evo da malo pohvalim smradove iz metroneta
Na njihovoj reklami za privatne korisnike piše da je SZK dostupna 24 sata na dan. (evo screenshota za dokaz)

http://i45.tinypic.com/11v6u8m.jpg

Ja nazivao od 23 sata (bez prestanka - jedan poziv) do 23:30.
Telefon im zvoni 30 minuta, a ja uporan ko mazga.
Napokon se javi djelatnica i samo pita jel sam poslovni ili privatni korisnik?
Kad kažem da sam privatni (bez obzira koje probleme sa internetom imam) ona odgovara da ne može pomoči (ili neće) nego da nazovem u uredovno vrijeme .
Koje uredovno vrijeme kad lijepo piše od 0-24 sata (pod rubrikom privatni korisnici).
Lopovi lažljivi, kao da sudjeluju u predizbornoj kampanji.
Onda nek napišu da za (pre)male korisnike rade od x-xx sati.
SVE MI SE MANJE SVIĐA OVA NEPROFESIONALNOST METRONETA. evo im :2up:.

Zadnje uređivanje scripta elegans fe : 28.12.2009. at 00:50. Reason: micanje img taga
Dadichi is offline  
Odgovori s citatom Received Warning
Old 03.01.2010., 00:07   #2606
Imam pitanje za nekog tko ima Tv Plus uslugu, da li mi može reći da li je koji drugi program u tom paketu dodan u odnosu na ovaj popis.

Br. kanala Ime kanala Sadržaj Jezik Prijevod
8 Pink TV Razno Srpski NE
19 Extreme Sports Sport Engleski NE
20 ESPN Europe Sport Engleski NE
21 Motors TV Sport Engleski NE
26 Cartoon Network/TCM Za djecu Engleski NE
27 bebe tv Za djecu Engleski NE
33 VH1 Classic Glazba Engleski NE
34 Discovery Channel Dokumentarni Engleski NE
35 Discovery World Dokumentarni Engleski NE
36 Discovery Science Dokumentarni Engleski NE
37 Travel Channel Zabava Engleski DA
94 Spice Platinum Za odrasle Engleski NE
95 Hustler TV Za odrasle Engleski NE
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2010., 10:47   #2607
Quote:
Imam pitanje za nekog tko ima Tv Plus uslugu, da li mi može reći da li je koji drugi program u tom paketu dodan u odnosu na ovaj popis.

Br. kanala Ime kanala Sadržaj Jezik Prijevod
8 Pink TV Razno Srpski NE
19 Extreme Sports Sport Engleski NE
20 ESPN Europe Sport Engleski NE
21 Motors TV Sport Engleski NE
26 Cartoon Network/TCM Za djecu Engleski NE
27 bebe tv Za djecu Engleski NE
33 VH1 Classic Glazba Engleski NE
34 Discovery Channel Dokumentarni Engleski NE
35 Discovery World Dokumentarni Engleski NE
36 Discovery Science Dokumentarni Engleski NE
37 Travel Channel Zabava Engleski DA
94 Spice Platinum Za odrasle Engleski NE
95 Hustler TV Za odrasle Engleski NE
Ja mislim da je to to. Tako je navedeno i na njihovim stranicama. Na to bi pitanje najbolje mogao odgovoriti onaj tko nema paytv, vidio bi koji su mu programi "prazni".
Old 03.01.2010., 10:59   #2608
Quote:
zrixy kaže: Pogledaj post
Ja mislim da je to to. Tako je navedeno i na njihovim stranicama. Na to bi pitanje najbolje mogao odgovoriti onaj tko nema paytv, vidio bi koji su mu programi "prazni".
ma vidim da osnovni paket programa baš nije up to date, pa sam se nadao da je i ovaj malo pojačan u odnosu na taj popis.

nisam te shavtio kaj si mislila pod tim "onaj tko nema paytv, vidio bi koji su mu programi "prazni"" ??

palo mi je na pamet da bi ovdje mogli napraviti malo istraživanje koje od programa bi korisnici metroneta htjeli vidjeti
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2010., 11:41   #2609
Pa oni koji nemaju paytv nemogu vidjeti dotične programe i onda su im vjerovatno prazni (crna slika) pa ti mogu reći brojeve kanala a ti onda možeš kod sebe vidjeti koji su ti. Ali mislim da su to ti koje si gore napisao.
Što se istraživanja tiče, mene bi zadovoljilo nekoliko programa...HBO, Fox Crime i Sci Fi Channel...to je to. Nisam prezahtjevna. ))))
Old 04.01.2010., 15:48   #2610
Ja malo prosurfao ponudu konkurencije (bnet, max, iskon, amis, opti...) i moram na žalost zaključiti da je Metronet za razliku od ostalih je zadnji u ponudi filmskih kanala, jer evo vidim da skoro svi od konkurencije u osnovnom paketu imaju jedan ili više filmskih programa (Cinestar TV, TV 1000, AXN...).
MGM ipak nemrem smatrati filmskom ponudom
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2010., 23:52   #2611
Quote:
Ja malo prosurfao ponudu konkurencije (bnet, max, iskon, amis, opti...) i moram na žalost zaključiti da je Metronet za razliku od ostalih je zadnji u ponudi filmskih kanala, jer evo vidim da skoro svi od konkurencije u osnovnom paketu imaju jedan ili više filmskih programa (Cinestar TV, TV 1000, AXN...).
MGM ipak nemrem smatrati filmskom ponudom
To ja tvrdim već dugo. Da mi nije od tv programa važnija brzina neta (i up i down), već bih uzela b net. Ovako ostajem gdje jesam dok sam relativno zadovoljna. samo zbog nekoliko tv kanala nema smisla niti je isplativo!
I btw, MGM je teška glupost. Barem meni. Još do sada ga nisam gledala dulje od 3 sec. (koliko treba da prebacim na neki drugi program)!
Old 05.01.2010., 10:57   #2612
Je, slična situacija i kod mene. Iako je internetom moguće nabaviti sve nanjnovije serije, filmove i ostalo. Na kraju radnog dana, nakon što stavim dijete u krpe, neda mi se još tražiti po internetu, nego mi je jednostavnije primiti daljinski.
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2010., 15:35   #2613
Sretna vam Nova godina!!!

Puno sreće i zdravlja uz zadovoljstvo u korištenju usluga koje nam prodaju naši provajderi, na naše sveopće zadovoljstvo

Mene interesira, dali netko od vas ima osim tv prijemnika uključen i a/v reciver 5-1 ili 7-1 sa svim potrebnim zvučnicima za jedan dobri kućni kino? Dali imate mogućnost odabira audio mono, stereo ili dolby??? i dali vaš uređaj automatski uključuje u dolby sorraund mod?

Kako to imaju riješeno kod B-net ili T-coma???

Pozdravćek svima!
mek is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2010., 21:37   #2614
Šta da radim, imam problema sa ruterom speedtouch i lan i wlan malo radi malo neradi i svaki put restart po nekoliko puta dnevno. Već su mi mjenjali ruter i poslije sam ih zvao neznam koliko puta. Domet wlana je jako mali. Ako se odlučim za kupovinu drugog rutera šta da uzmem. Dali postoji neko jeftino rješanje za wlan jer mi lan iako prekida radi puno bolje nego wlan.
VinkoCF is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2010., 16:05   #2615
Quote:
VinkoCF kaže: Pogledaj post
Šta da radim, imam problema sa ruterom speedtouch i lan i wlan malo radi malo neradi i svaki put restart po nekoliko puta dnevno. Već su mi mjenjali ruter i poslije sam ih zvao neznam koliko puta. Domet wlana je jako mali. Ako se odlučim za kupovinu drugog rutera šta da uzmem. Dali postoji neko jeftino rješanje za wlan jer mi lan iako prekida radi puno bolje nego wlan.
mislim da ti ovo nije najbolje mjesto za ovo pitanje,al možda ti netko ima kakvu preporuku, nažalost ja nemam baš pretjeranih iskustva u tome
al možda usput komentar, vidio sam prije par mjeseci u jednom dućanu u Austriji da imaju aparaturu koja ti pomaže za prijenos signala preko normalne (strujne) utičnice. imaš ulazni utikač kojim ubacuješ signal u utičnicu i izlazni koji može biti wlan princip ili lan princip. ne sjećam koji je domet tog signala u žici i kako to funkcionira u stanovima u zgradi,ali mi se činilo kao zanimljivo za kuću.
cijenovno neznam da li je jeftinije od normalnog rutera.
ljacmi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2010., 22:02   #2616
Quote:
mek kaže: Pogledaj post
Mene interesira, dali netko od vas ima osim tv prijemnika uključen i a/v reciver 5-1 ili 7-1 sa svim potrebnim zvučnicima za jedan dobri kućni kino? Dali imate mogućnost odabira audio mono, stereo ili dolby??? i dali vaš uređaj automatski uključuje u dolby sorraund mod?
Imam spojen yamahin receiver na amino putem koaxialnog kabla. Na žalost, ne mijenjaju se postavke receivera s promjenom nekih programa. On ostaje u modu koji je prije toga odabran, stereo, dolby ....

Quote:
mek kaže: Pogledaj post
al možda usput komentar, vidio sam prije par mjeseci u jednom dućanu u Austriji da imaju aparaturu koja ti pomaže za prijenos signala preko normalne (strujne) utičnice. imaš ulazni utikač kojim ubacuješ signal u utičnicu i izlazni koji može biti wlan princip ili lan princip. ne sjećam koji je domet tog signala u žici i kako to funkcionira u stanovima u zgradi,ali mi se činilo kao zanimljivo za kuću.
Malo preskupa opcija, ali vrlo praktična i iskoristiva

Zadnje uređivanje lbucar : 11.01.2010. at 22:09. Reason: link na uređaj
lbucar is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2010., 01:15   #2617
Još ta 3u1 stvar ne šljaka Dok ne krenu sa optičkim kablovima ništa od toga ! Jer internet konstantno puca zbog DTV-a... I pogotovo ako su brzine veće od 10Mbs !
Lion02 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2010., 10:01   #2618
Ja i govorim o optici. Ništa kod mene ne puca, radi sve bez problema. A to što se ne prebaci na suround ili dolby vjrojatno nije do operatera. Možda programi prilikom emitiranja ne šalju takav signal.
Old 16.01.2010., 17:06   #2619
kontam da cu produzit ugovor,jer nisam dosad imao nikakvih problema...pa me zanima kolko im treba da podignu brzinu nakon potpisivanja ugovora..
grdobina031 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2010., 18:28   #2620
Quote:
grdobina031 kaže: Pogledaj post
kontam da cu produzit ugovor,jer nisam dosad imao nikakvih problema...pa me zanima kolko im treba da podignu brzinu nakon potpisivanja ugovora..

Ne kužim kaj će te isključit ako ne produžiš ugovor...
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:24.