Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.05.2025., 15:25   #3141
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post
Za vas bi bas mogao bit prvi veliki problem tih 750k, jer Petko ima bolesan ugovor koji nije opravdao, a da ga jebes makar je do 2026.

S druge strane, moguce je da on ima di jer je tarzan to izjavljivao.... Vama proracun pada sigurno za 20+ milijuna i necete propast ako on ostane na ugovoru, ali ako on ostane i ne igra, to se reflektira na cijeli klub...

Mislim da ozbiljna sranja tek tu krecu, nece ni druge struje oko kluba mirovat, prva cijela navijacka sezona je rezultirala fijaskom - nesto sta ce veselit mnoge.
Ovo kaj pises nema veze s realnoscu. Nitko titulu bas nije previse ni ocekivao niti se nadao pa stoga nema ni pretjerane gorcine. Love jos ima i biti ce i dobro je kako postoji svijest o stezanju remena na vrijeme. Mislim da je dovodjenje Kovacevica, Mudrazije i svojevrsna poruka, statement, na kakve kadrove i koju lovu klub u buducnosti namjerava placati. Bruno ce ili uzet manje para ili ce odraditi ugovor (ljeto 2026) do kraja u stilu Drmica ili ga Tarzan ima gdje spremiti (dao Bog) pa se rastanemo u miru i kao ljudi.
Vjerujem kako bi se mogli ugodno iznenaditi novim Dinamom.
Old 26.05.2025., 15:38   #3142
Quote:
Vi zaboravljate di je GNK bio prije ovih senatora - do Bjelice je to bilo vise manje epsko sramocenje po Europi. Mislis da je meni kao tovaru drago vidit Ademija da ulazi, ili da imam ptsp koliko je nekakvih golova dao iz niceg, koliko ce imat vecu reputaciju kod suca, koliko ekipa kraj njega drugacije izgleda?

Nije to PES pa ces stavit najbolje igrace na svoje pozicije i rec im da igraju... Mozda vi sutra iskopate nekakvog novog Ademija, ali vama je transfer politika realno kriminalna za pare s kojima raspolazete. Ne mozes svaki put pogodit Orsica i Petkovica....
Dinamovo "proigravanje" i Europi i sve bolji rezultati -direktno je proporcionalno Mamićevom slabljenju utjecaja u klubu i njegovom prvo fizičkom , a onda i stvarnom micanju od ekipe..

Imao je Dinamo i znatno jačih ekipa prije ovih senatora -pa nije ništa napravio...baš zbog psiho duha Mamića koji lebdi iznad momčadi i kluba.
Samo što su ljudi kratke pameti i brzo zaboravljaju neke stvari. Mamićev Dinamo, s Modrićem, Mandžom i sl. -skinuo bi gaće pred Milanom već u svlačionici...
Sramoćenje i proigravanje u Europi -nema veze sa ovim senatorima, već sa sasvim drugim stvarima.

A senatora će uvijek biti..nema to veze...ali Petkova situacija je jako specifična. Vi u Livaji bar imate neki temelj da mu se neke stvari toleriraju jer je najbolji strijelac i igrač lige (iako bi se dalo o tome koliko je jedan Livaja net pozitivan, ili net negativan u globalu za ekipu..), ali Petko koji sjedi 80% vremena na klupi, a ima očito jaki utjecaj na stanje svlačionice -nije Dinamu potreban. Ristovski pogotovo.
Ademi ili KTC nisu problematični...oni će ako treba uredno sjediti na klupi i odrađivati što treba i kako treba...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 15:39   #3143
Mislim da je bilo dosta bonusa za sve zbog ulaska u LP prošle godine tako makar ove neće biti LP neće biti niti svih tih bonusa. A ako se neće mijenjati opet 4 trenera bit će i manje izdataka za njihove plaće.
Gubitak proračuna će biti ali će biti manji nego što se misli
Old 26.05.2025., 15:52   #3144
Ma kome se vi pravdate? Oni dolje brinu kako ćemo mi platiti Brunu ili hoćemo preživjeti ovu sezonu? Nemojte molim vas. Dajte ih sve puknite na ignore.
Old 26.05.2025., 16:04   #3145
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Već vidim Slovan, Plzen, Ludogorec, Legiju, Partizan i Steauu
A ja vidim Villu, Stuttgart, Bolognu, Oly, Betis, Romu

Nego, meni se ovaj 4 pot čini jačim od 2 i 3 ovak na prvu

Quote:
Dobre fritule za kupit je stvarno tesko za nac, na Cankarevoj u St postoji dobro mjesto i to je to... Postoji cijela filozofija iza fritula, one ne bi trebale bit masne, tj bit minimalno masne, a ono sta se prodaje po pekarama i standovima je bas dno dna.... I onda na to izlit 20 kila cokolade pa je kao "dobro"..... Daj me nemoj....

Štede na rumu, vjerojatno
Old 26.05.2025., 16:14   #3146
Quote:
školsko kaže: Pogledaj post
Sad već ulazimo u temu recepti; no treba malo ruma ulit u smjesu da odbije masnoću.
Neki dan mi ih susjeda napravila, inače nisam od njih.

Al humor titula - fritula je pokazatelj neduhovitosti. Molim vas nemojte više.
Nije rum nego rakija
Old 26.05.2025., 16:16   #3147
Quote:
springsteen kaže: Pogledaj post
Ma kome se vi pravdate? Oni dolje brinu kako ćemo mi platiti Brunu ili hoćemo preživjeti ovu sezonu? Nemojte molim vas. Dajte ih sve puknite na ignore.
Rekao bi da samo vuku paralele jer je način vođenja Hajduka i Dinama kao i sportska politika jako sličan zadnje 2 sezone.
bambus88 is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 16:18   #3148
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
Nije rum nego rakija
Je. U pravu si.

Nisam bio ziher, a znam da se rum u dosta toga stavlja.
sad mi je i susjeda potvrdila.
školsko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 16:21   #3149
Dinamovci, kad se crta podvuče nakon pune prave sezone Dinama gdje ste imali klub pod punom kontrolom, te su na ključnim mjestima postavljeni vaši ljudi (da, ima još mamićevaca po skupštini, ali u svim važnim tijelima se ih lako preglasa), par pitanja o prvoj sezoni;
  • Kako ocjenjujete transparentnost kluba? Kako vam se svidjela vaša verzija "ćakule", koliko ste zadovoljni komunikacijom oko raznih smjena trenera, sportskih direktora, procesa izbora tih ključnih pozicija u klubu, kao i ostali tema koje tište plavi puk (financijska situacija)?
  • Koliko ste zadovoljni sportskom politikom - odbirima trenera, direktora, transferima, ali i sportskim rezultatima?
  • Koliko ste zadovoljni vašim prvim demokratskim predsjednikom, Zajecom, a može i Manenicom?
  • Koliko ste zadovoljni birokratskim stvarima, statutom, itd?
  • Koliko ste zadovoljni merchom, cijenama i ponudom?
  • Koliko ste zadovoljni igračima i prepoznaju li važnost demokratizacije?
  • Jel bi opet glasali za iste ljude na idućim izborima?
Old 26.05.2025., 16:31   #3150
Glasao bi ponovno.
U svim točkama ima još puno mjesta za napredak.
Kakav-takav demokratski proces je počeo i treba dosta vremena da se sve to uhoda.
Ono što je najveći plus je napravljena sistematizacija nakon što se zaključilo di šteka u procesu donošenja odluke.
školsko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 16:44   #3151
Quote:
denijama kaže: Pogledaj post
Dinamovo "proigravanje" i Europi i sve bolji rezultati -direktno je proporcionalno Mamićevom slabljenju utjecaja u klubu i njegovom prvo fizičkom , a onda i stvarnom micanju od ekipe..

Imao je Dinamo i znatno jačih ekipa prije ovih senatora -pa nije ništa napravio...baš zbog psiho duha Mamića koji lebdi iznad momčadi i kluba.
Samo što su ljudi kratke pameti i brzo zaboravljaju neke stvari. Mamićev Dinamo, s Modrićem, Mandžom i sl. -skinuo bi gaće pred Milanom već u svlačionici...
Sramoćenje i proigravanje u Europi -nema veze sa ovim senatorima, već sa sasvim drugim stvarima.

A senatora će uvijek biti..nema to veze...ali Petkova situacija je jako specifična. Vi u Livaji bar imate neki temelj da mu se neke stvari toleriraju jer je najbolji strijelac i igrač lige (iako bi se dalo o tome koliko je jedan Livaja net pozitivan, ili net negativan u globalu za ekipu..), ali Petko koji sjedi 80% vremena na klupi, a ima očito jaki utjecaj na stanje svlačionice -nije Dinamu potreban. Ristovski pogotovo.
Ademi ili KTC nisu problematični...oni će ako treba uredno sjediti na klupi i odrađivati što treba i kako treba...
Da se razumijemo, ja bi Petka iz svog kluba torpedirao odavno. Ocu rec da ta senatorstva nisu pala s neba, a njihovim odlaskom (koji je neminovan, naravno, nema smisla imat takve igrace dugorocno u klubu jer im je kraj blizu, a kostaju financijski i utjecajem previse) se otvara rupa u svlacionici koju treba popunit...

Vi cete dovest par novih igraca za koje vjerojatno nitko od nas nitko ne poznaje, a vrlo lako se moze dogodit da stvari ne kliknu kako bi trebale. Tj. - mala je sansa da ces imat instantni ucinak na ekipu, a vama je realno ekipa kao ekipa dno. Ako mislis da nema sanse da to podje po zlu, sve pet, cujemo se dogodine. Ono sta mene osobno brine je sta znam da koliko god vi sjebete, nasi ce jos vise

Sta se mamica i senatora tice, nije ni tu crno bijela prica. S Bjelicom se prvi put dogodilo da u klubu koji tada funkcionira kao OPG umjesto da igra nekakav Coric/Halilovic/Baturina/XY igra jedan Kadzior (karikiram), prvi put je doslo do toga da se gleda rezultat danas, a ne sta ce igrac donijeti sutra. Tako je i Rijeka digla prvu titulu, nikakvi talenti, samo sirova "trenutna kvaliteta".

Quote:
zvonimir kaže: Pogledaj post
Ovo kaj pises nema veze s realnoscu. Nitko titulu bas nije previse ni ocekivao niti se nadao pa stoga nema ni pretjerane gorcine. Love jos ima i biti ce i dobro je kako postoji svijest o stezanju remena na vrijeme. Mislim da je dovodjenje Kovacevica, Mudrazije i svojevrsna poruka, statement, na kakve kadrove i koju lovu klub u buducnosti namjerava placati. Bruno ce ili uzet manje para ili ce odraditi ugovor (ljeto 2026) do kraja u stilu Drmica ili ga Tarzan ima gdje spremiti (dao Bog) pa se rastanemo u miru i kao ljudi.
Vjerujem kako bi se mogli ugodno iznenaditi novim Dinamom.
Cekaj malo Zvone, nitko nije titulu previse ocekivao na pocetku prosle sezone?
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 17:10   #3152
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Dinamovci, kad se crta podvuče nakon pune prave sezone Dinama gdje ste imali klub pod punom kontrolom, te su na ključnim mjestima postavljeni vaši ljudi (da, ima još mamićevaca po skupštini, ali u svim važnim tijelima se ih lako preglasa), par pitanja o prvoj sezoni;
  • Kako ocjenjujete transparentnost kluba?
  • Zadovoljavajuće.
    Quote:
    Kako vam se svidjela vaša verzija "ćakule", koliko ste zadovoljni komunikacijom oko raznih smjena trenera, sportskih direktora, procesa izbora tih ključnih pozicija u klubu, kao i ostali tema koje tište plavi puk (financijska situacija)?
    Zadovoljan.
    Quote:
  • Koliko ste zadovoljni sportskom politikom - odbirima trenera, direktora, transferima, ali i sportskim rezultatima?
  • Nezadovoljan.

Izgleda da je ove sezone bilo više interesnih strana, zato je ovako i završilo, pa se iskreno nadam da će Boabn uzeti uzde u svoje ruke i počistiti malo klub od raznih klanova i interesnih skupina.
    Quote:
  • Koliko ste zadovoljni vašim prvim demokratskim predsjednikom, Zajecom, a može i Manenicom?
  • Zadovoljan, mada je Zajec mogao to malo jače stegnuti, no pitanje je koliko on ima snage u klubu.
    Quote:
  • Koliko ste zadovoljni birokratskim stvarima, statutom, itd?
  • Može se to još dodatno razraditi i dodati neke stvari.
    Quote:
  • Koliko ste zadovoljni merchom, cijenama i ponudom?
  • Raznolikost mercha je dobra, cijene baš i nisu, no ima tu mjesta za napredak. Nadam se da će i u rušenju samog Maksimira naći izvor za zaradu.
    Quote:
  • Koliko ste zadovoljni igračima i prepoznaju li važnost demokratizacije?
  • Ogromna bolikurčina se uvukla među igrače i to treba iskorijeniti i da se dečki uhvate posla jer na kraju krajeva, to im i jest POSAO. Dosta njih ni ne zna u kakvom klubu igraju.
    Quote:
  • Jel bi opet glasali za iste ljude na idućim izborima?
Bih.
Old 26.05.2025., 17:26   #3153
Quote:

Cekaj malo Zvone, nitko nije titulu previse ocekivao na pocetku prosle sezone?
Pocetkom sezone? Mislio sam da pricamo o zavrsnici. Da, pocetkom sezone je sve izgledalo kao jos jedna od onih 10+ bodova za Dinamo. Pa i u zadnjoj trecini je u jednom trenutku izgledalo da se bude reprizirala prosla. Skeptik u meni je govorio onu.. vrc ide na vodu dok se ne razbije. Sad se razbio i trebamo novi vrc.
Old 26.05.2025., 17:46   #3154
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
, par pitanja o prvoj sezoni;
prvi macici se u vodu bacaju

iako mi nikad nije bila jasna ta izreka
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 18:03   #3155
Quote:
zvonimir kaže: Pogledaj post
Pocetkom sezone? Mislio sam da pricamo o zavrsnici. Da, pocetkom sezone je sve izgledalo kao jos jedna od onih 10+ bodova za Dinamo. Pa i u zadnjoj trecini je u jednom trenutku izgledalo da se bude reprizirala prosla. Skeptik u meni je govorio onu.. vrc ide na vodu dok se ne razbije. Sad se razbio i trebamo novi vrc.
Pa pricam o sezoni, proracun za sezonu je bio 70 milijuna eura. Kad ne dignes titulu di ti konkurenti imaju 35 i 20 proracun je ajmo rec okej ako oni imaju iznadprosjecne sezone, kao sto sam pisao. Nije isto izgubit titulu od kluba koji digne 65 il 85 bodova. Ocekivano da ce jaci nekad izgubit titulu, ali ne na ovakav nacin.
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 18:17   #3156
Quote:
denijama kaže: Pogledaj post
a i jeste dosadni s tim fritulama (osobno sam daleko najbolje pojeo u Zagrebu zapravo, a da nisu bile domaće..).

Ali želim reći da o čemu to pričate jebemu ?

Pod broj jedan - Ima li išta jednostavnije za napraviti od običnih fritula? Nije da je neka znanost napraviti ih kako treba...osim ako ne znaš ni jaja bacit na tavu...

a ovo da li staviš samo malo cukra po njima, ili ništa, ili neki čokoladni preljev -ionako je stvar ukusa i ništa više.

a pod broj dva -nismo na kulinarskom kutku..
u zagrebu se ne jedu fritule nego miseki, to se tek zadnjih godina pocelo s ftitulama
chavez ding is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 20:17   #3157
Skender podnio ostavku
Zagreb55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 20:21   #3158
Ne smijemo nikako maknut činjenicu da smo imali ogroman peh sa ozljedama Sučića koji je u tom trenutku bio u top formi, sjetimo se njegove sjajne suradnje sa Baturinom ne samo u Dinamu nego i u repki, pa zatim Mišić i Petko.Kao da je to poljuljalo i Baturinu koji više nije bio isti, Kule ionako nije sad kalibar koji će trpat sam od sebe, Pjaca oscilirao, Stojković se trudio ali nije tu više bilo baruta, a nije bilo ni sreće, kolko smo ono puta pogodili stativu, a protivnici nam davali eurogolove.

Krenuli loši rezultati, pa domino efekt sa tim mjenjanjem trenera, Marić se totalno pogubio, uprava sve to slijedila i to ti je tak, ode Rijeka na +7.

Na kraju još i dobro ispalo, šteta za onaj kiks protiv Osijek u kupu.

Al dobro, bolje možda ovako pa da se napravi ozbiljan reset u momčadi a i u upravi.

Zvone uz tebe smo, trebaju nam radikalni potezi.

Dinamo iznad svih!!!
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Dinamovac_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 20:22   #3159
Izgleda da nista nije sigurno oko Lisice, navodno je Ujpest vec dao ponudu za njega. I za Garciu Glas Istre pise da ne ide nikuda tako da, izgleda, sve sto se pise, spekulira i nista nije sigurno dok nije potpisano i slikano. Zar nije cudno da vise nitko ne spominje sigurnog Taylora, dogovorenog Valincica, zamrlo je i oko malog Jagusica.
Odlazi Risto (potvrdio Misic), odlazi Moharami ali oni su laki jer im isticu ugovori. Kako rijesiti ove s ugovorom, to je pitanje...
Old 26.05.2025., 20:35   #3160
Evo, izgleda da Petkovic ne moze nikome uvaliti Petka...
Zelimo li Petkovica i dalje u Dinamu?

https://www.nacional.hr/petkovicev-a...e-dosao-boban/

Quote:
Ivan Cvjetković je u Podcastu rekao da će Bruno Petković na ljeto sigurno napustiti Dinamo i sreću potražiti negdje drugdje. Kako saznajemo, to je bila i Petkovićeva želja, no sad, čini se, više ništa nije sigurno.

– Da je Boban došao mjesec dana ranije, vjerojatno bi Dinamo bi prvak. Primjerice, utakmica protiv Osijeka u Kupu se nije smjela igrati na onom terenu, a to nije do trenera i igrača, to je netko trebao spriječiti. Vjerujem da će njegov dolazak biti dobar i za Dinamo i za hrvatski nogomet. Službeno kreće 1.lipnja, iako već radi puno stvari. Bit će puno posla, Dinamo mora bez emocije prema ikome napraviti bolne rezove da preživi. Ovoj Upravi se dogodio pogrešan redoslijed, odmah su pobrali slavu, osvojili dvostruku krunu i ušli u Ligu prvaka. Došlo je puno novca i mislili su da će stalno biti tako. No, nogomet je prevrtljiv. Vjerujem da će se zakotrljati to s Bobanom u pravom smjeru. – kazao je Cvjetković i konkretno pričao o Petkoviću.
Bruno ima jednu katastrofalno tešku ozljedu, upalu pubične kosti. On je sad OK, to je dobra vijest. Otkad sam ranije govorio o njegovom odlasku na ljetu, dogodila se velika stvar, taj dolazak Bobana. On je odmah pokazao gard, osobnost i znanje. Počeo je vući konkretne poteze. Vidjet ćemo što će se događati, Bruno sad ima 30 godina, ima najbolje godine ispred sebe, samo mora biti zdrav. Neću reći niti ‘da’, niti ‘ne’ za odlazak ili ostanak. Razgovarat ćemo u klubu, u sljedećih desetak dana bi se trebalo razbistriti. Neću govoriti o šansama, Dinamu želim pomoći, ne samo poslovni nego i kao navijač, ali Zvoni će biti teško, jer mu nedostaje kvalitetnih ljudi na svim razinama. On radi od 0-24. – zaključio je Cvjetković za Sportklub.

Prema informacijama koje imamo Dinamo bi Petkovića pustio za pet milijuna eura, no pitanje je ima li klubova koji su spremni toliko platiti za igrača koji će u rujnu napuniti 31 godinu i koji je dio sezone propustio zbog ozljede.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:54.