|
|
20.06.2025., 23:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2025.
|
Može li mi netko objasniti koliko je velik Fan pit? Koliko tu stane ljudi? Da li Fan pit obuhvaća područje unutar onog kruga okolo križa kako je to prikazano na animaciji koncerta? Da li je Fan pit sve ispred prve neprobojne ograde ili samo dio unutar te zone? Govorim o onoj karti od 50 eura.
|
|
|
20.06.2025., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Za sve one s Gmail adresom:
Korisnici koji su ulaznice kupili koristeći Gmail adresu, a nailaze na poteškoće prilikom registracije, mogu se prijaviti u aplikaciju tako da kao lozinku upišu broj narudžbe naveden na potvrdi o kupnji koju su primili na e-email adresu prilikom kupnje.
Primjer broja narudžbe: 187895-44-4523
|
|
|
21.06.2025., 00:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Quote:
OnirMPT kaže:
Može li mi netko objasniti koliko je velik Fan pit? Koliko tu stane ljudi? Da li Fan pit obuhvaća područje unutar onog kruga okolo križa kako je to prikazano na animaciji koncerta? Da li je Fan pit sve ispred prve neprobojne ograde ili samo dio unutar te zone? Govorim o onoj karti od 50 eura.
|
https://ibb.co/6Lpb8jN
Mislim da ovo sve spada pod Fan pit. VIP je ograđen i ima zaseban ulaz.
|
|
|
21.06.2025., 01:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Cudno da jos ima karata za Sinjski koncert. Bit ce rasprodan sigurno, ali cudno da nisu tribine barem rasprodane.
|
|
|
21.06.2025., 02:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
abedeca kaže:
Cudno da jos ima karata za Sinjski koncert. Bit ce rasprodan sigurno, ali cudno da nisu tribine barem rasprodane.
|
Zašto su tako uvjeren kada ne znamo ni koliko ulaznica uopće ima.
Imas predled vip stolova I oni su zapeli.
Ali evo piše ti na Entrio lipo:
"Skica pozicija VIP stolova je informativnog karaktera i služi kao orijentacijski prikaz rasporeda stolova. Na samoj lokaciji su moguća odstupanja zbog tehničkih i organizacijskih razloga na dan događaja"
Znači platiš 600€ za 6 izaberes stol u prvom redu i na kraju će ti možda stol biti negdje drugo...
|
21.06.2025., 04:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
plod.ine kaže:
|
I ja sam tako shvatio, mislim da si dobro označio fan pit.
|
|
|
21.06.2025., 08:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Quote:
MrsGahan kaže:
Zašto su tako uvjeren kada ne znamo ni koliko ulaznica uopće ima.
Imas predled vip stolova I oni su zapeli.
Ali evo piše ti na Entrio lipo:
"Skica pozicija VIP stolova je informativnog karaktera i služi kao orijentacijski prikaz rasporeda stolova. Na samoj lokaciji su moguća odstupanja zbog tehničkih i organizacijskih razloga na dan događaja"
Znači platiš 600€ za 6 izaberes stol u prvom redu i na kraju će ti možda stol biti negdje drugo...
|
Uvjeren sam da ce se rasprodan koncert zato sto:
1. Jos je mjesec i pol dana do koncerta
2. Fokus je na Zg koncertu, kad zavrsi taj onda ce sigurno navala krenut na Sinj, ako se i ne rasproda u međuvremenu
3. Nema bas nikakve reklame za taj koncert, od pocerka prodaje ulaznica Thompson niti jednom nije spomenuo na drustvenim mrezama taj koncert
4. Interesa za taj koncert ima, jer cim su pustili ulaznice prvih sat-dva si morao cekat da dodes na red na Entriu. Puno ljudi niti ne zna za taj koncert, oni koji nisu veliki obozavatelji.
Isto tako datum i lokacija su super za obozavatelje MPTa ( srce sezone, blizu je za Hrvate iz BIH itd)
|
|
|
21.06.2025., 09:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2022.
|
Quote:
SuperSportski kaže:
Za sve one s Gmail adresom:
Korisnici koji su ulaznice kupili koristeći Gmail adresu, a nailaze na poteškoće prilikom registracije, mogu se prijaviti u aplikaciju tako da kao lozinku upišu broj narudžbe naveden na potvrdi o kupnji koju su primili na e-email adresu prilikom kupnje.
Primjer broja narudžbe: 187895-44-4523
|
Ne radi ni sa upisanom narudžbom, nije neka sila ni frka ali se nadam da će biti riješen problem kroz koji dan.
|
|
|
21.06.2025., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
abedeca kaže:
Uvjeren sam da ce se rasprodan koncert zato sto:
1. Jos je mjesec i pol dana do koncerta
2. Fokus je na Zg koncertu, kad zavrsi taj onda ce sigurno navala krenut na Sinj, ako se i ne rasproda u međuvremenu
3. Nema bas nikakve reklame za taj koncert, od pocerka prodaje ulaznica Thompson niti jednom nije spomenuo na drustvenim mrezama taj koncert
4. Interesa za taj koncert ima, jer cim su pustili ulaznice prvih sat-dva si morao cekat da dodes na red na Entriu. Puno ljudi niti ne zna za taj koncert, oni koji nisu veliki obozavatelji.
Isto tako datum i lokacija su super za obozavatelje MPTa ( srce sezone, blizu je za Hrvate iz BIH itd)
|
Sve si napisao što sam i ja mislio napisati. Posebno su važne točke 2 i 3. Potpuni fokus je trenutno na koncertu u Zagrebu i nema nikakve objave ni reklame za Sinj.
Pod točku 4 bi dodao da će ovo biti neslužbena proslava Oluje, a zna se koliko ljudima u Hrvatskoj znači taj dan. Tko god bude pjevao u Kninu, bit će smiješne brojke. Gdje god Marko pjeva za Oluju, okupi se veliki broj ljudi.
|
|
|
21.06.2025., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Ljudi, kako ulaznice već pristižu ljudima, kako se to može prebaciti nekome tko nije kupio karte?
jel ja moram otvoriti alikaciju ili ta osoba sebi može prebaciti ulaznice na svoj mail i od tamo ih poslati onima koji nemaju aplikaciju, pa na njihov mail?
jer kaže kad jednom poašlješ ulaznice, ne znam točno sve nemojte me držati za riječ, da nemožeš ponovo ući i slati. tako nešto, čitali su mi oni koji imaju aplikaciju pa sam polovično pohvatala.
|
21.06.2025., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LostGirl kaže:
Ljudi, kako ulaznice već pristižu ljudima, kako se to može prebaciti nekome tko nije kupio karte?
jel ja moram otvoriti alikaciju ili ta osoba sebi može prebaciti ulaznice na svoj mail i od tamo ih poslati onima koji nemaju aplikaciju, pa na njihov mail?
jer kaže kad jednom poašlješ ulaznice, ne znam točno sve nemojte me držati za riječ, da nemožeš ponovo ući i slati. tako nešto, čitali su mi oni koji imaju aplikaciju pa sam polovično pohvatala.
|
Pretpostavljam da si ti kupila ulaznice. Ti se prinavljuješ u aplikaciju s mail adresom preko koje si kupila ulaznice.
Osobe kojima namjeravaš prebaciti ulaznice isto se moraju prijaviti u app. Trenutna preporuka je da se ne prijavljuje s Gmail adresom jer nešto šteka. Kada se svi prijavite, ti šalješ ulaznice njima preko opcije transferiraj karte i oni će vidjeti ulaznice na svom mobitelu.
|
|
|
21.06.2025., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne nisma ja, prijateljica je. Znači, želiš reći da osoba koja je kupila karte sebi ne može na svoj mail te iste karte poslati i onda da ih se može isprintati kako bi ih imala fizički?
jer meni bi to bilo logično da si možeš iz aplikacije poslati na svoj mail i isprintati.
jer kažu da ih možeš imati i fizički. a to su ljudi kojima treba slati karte i nisu od nekakvih aplikacija i slično.
|
21.06.2025., 10:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LostGirl kaže:
Ne nisma ja, prijateljica je. Znači, želiš reći da osoba koja je kupila karte sebi ne može na svoj mail te iste karte poslati i onda da ih se može isprintati kako bi ih imala fizički?
jer meni bi to bilo logično da si možeš iz aplikacije poslati na svoj mail i isprintati.
jer kažu da ih možeš imati i fizički. a to su ljudi kojima treba slati karte i nisu od nekakvih aplikacija i slično.
|
Karte će joj doći na mail par dana prije koncerta. Ako ne planira koristiti aplikaciju, može ih fizički isprintati. Aplikacija ima dobru stranu jer je tamo sve vidljivo (ulazi, šankovi, WC i...).
|
|
|
21.06.2025., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
SuperSportski kaže:
Karte će joj doći na mail par dana prije koncerta. Ako ne planira koristiti aplikaciju, može ih fizički isprintati. Aplikacija ima dobru stranu jer je tamo sve vidljivo (ulazi, šankovi, WC i...).
|
Aha, super. jer moram slati karte ljudima koji su stariji pa im je to sve prekomplicirano. Znači, karte će se dobiti i na mail. To mi je važno da znam ljudima reći da mi pošalju mailove da im proslijedim karte. hvala ti
|
21.06.2025., 10:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LostGirl kaže:
Aha, super. jer moram slati karte ljudima koji su stariji pa im je to sve prekomplicirano. Znači, karte će se dobiti i na mail. Super. To mi je važno da znam ljudima reći da mi pošalju mailove da im proslijedim karte. hvala ti
|
S obzirom da se radi o starijim ljudima, bilo bi dobro da vidite gdje su ulazi jer je Hipodrom podijeljen na sjever i jug.
|
|
|
21.06.2025., 10:48
|
|
Registrirani korisnik
|
A ne znam, prvo da riješim te karte pa onda dalje.
|
21.06.2025., 11:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Pitanje,da li se jednoj osobi moze poslati preko aplikacije na email vise karata ili samo jednu kartu na jedan email nisam jos isprobavao te iz tog razloga pitam jer bih kolegi poslao 6-7 karata jer dolazi iz druge zupanije i gdje se tocno mogu isprintati fizičke karte u slucaju da netko ne koristi aplikaciju ,hvala
|
|
|
21.06.2025., 11:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Možeš slati koliko hoćeš istoj osobi ili različitim osobama, ali šalješ jednu po jednu.
Karte kupljene preko entria će samo vrijediti kroz aplikaciju, ne mogu se isprintati.
Fizičke karte kupljene u raznoraznim dućanima se mogu koristiti ili u fizičkom obliku kako su kupljene ili ih se može unijeti u aplikaciju i koristiti kao digitalne.
|
|
|
21.06.2025., 12:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
U redu hvala, pitanje jos jedno, kada kartu posaljem kolegi preko aplikacije na email on ju nemoze proslijediti dalje sa svoje aplikacije na recimo drugi email,
|
|
|
21.06.2025., 12:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Osobe kojima ćete slati ulaznice na mail isto trebaju imati aplikaciju. Barem tako mislim, možda @goteborg bolje zna.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:12.
|
|
|
|