Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old Jučer, 23:32   #3461
Može li mi netko objasniti koliko je velik Fan pit? Koliko tu stane ljudi? Da li Fan pit obuhvaća područje unutar onog kruga okolo križa kako je to prikazano na animaciji koncerta? Da li je Fan pit sve ispred prve neprobojne ograde ili samo dio unutar te zone? Govorim o onoj karti od 50 eura.
OnirMPT is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 23:58   #3462
Za sve one s Gmail adresom:

Korisnici koji su ulaznice kupili koristeći Gmail adresu, a nailaze na poteškoće prilikom registracije, mogu se prijaviti u aplikaciju tako da kao lozinku upišu broj narudžbe naveden na potvrdi o kupnji koju su primili na e-email adresu prilikom kupnje.
Primjer broja narudžbe: 187895-44-4523
SuperSportski is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 00:16   #3463
Quote:
OnirMPT kaže: Pogledaj post
Može li mi netko objasniti koliko je velik Fan pit? Koliko tu stane ljudi? Da li Fan pit obuhvaća područje unutar onog kruga okolo križa kako je to prikazano na animaciji koncerta? Da li je Fan pit sve ispred prve neprobojne ograde ili samo dio unutar te zone? Govorim o onoj karti od 50 eura.
https://ibb.co/6Lpb8jN

Mislim da ovo sve spada pod Fan pit. VIP je ograđen i ima zaseban ulaz.
plod.ine is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 01:13   #3464
Cudno da jos ima karata za Sinjski koncert. Bit ce rasprodan sigurno, ali cudno da nisu tribine barem rasprodane.
abedeca is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 02:57   #3465
Quote:
abedeca kaže: Pogledaj post
Cudno da jos ima karata za Sinjski koncert. Bit ce rasprodan sigurno, ali cudno da nisu tribine barem rasprodane.
Zašto su tako uvjeren kada ne znamo ni koliko ulaznica uopće ima.

Imas predled vip stolova I oni su zapeli.

Ali evo piše ti na Entrio lipo:
"Skica pozicija VIP stolova je informativnog karaktera i služi kao orijentacijski prikaz rasporeda stolova. Na samoj lokaciji su moguća odstupanja zbog tehničkih i organizacijskih razloga na dan događaja"

Znači platiš 600€ za 6 izaberes stol u prvom redu i na kraju će ti možda stol biti negdje drugo...
Old Danas, 04:12   #3466
Quote:
plod.ine kaže: Pogledaj post
https://ibb.co/6Lpb8jN

Mislim da ovo sve spada pod Fan pit. VIP je ograđen i ima zaseban ulaz.
I ja sam tako shvatio, mislim da si dobro označio fan pit.
goteborg is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 08:37   #3467
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Zašto su tako uvjeren kada ne znamo ni koliko ulaznica uopće ima.

Imas predled vip stolova I oni su zapeli.

Ali evo piše ti na Entrio lipo:
"Skica pozicija VIP stolova je informativnog karaktera i služi kao orijentacijski prikaz rasporeda stolova. Na samoj lokaciji su moguća odstupanja zbog tehničkih i organizacijskih razloga na dan događaja"

Znači platiš 600€ za 6 izaberes stol u prvom redu i na kraju će ti možda stol biti negdje drugo...
Uvjeren sam da ce se rasprodan koncert zato sto:
1. Jos je mjesec i pol dana do koncerta
2. Fokus je na Zg koncertu, kad zavrsi taj onda ce sigurno navala krenut na Sinj, ako se i ne rasproda u međuvremenu
3. Nema bas nikakve reklame za taj koncert, od pocerka prodaje ulaznica Thompson niti jednom nije spomenuo na drustvenim mrezama taj koncert
4. Interesa za taj koncert ima, jer cim su pustili ulaznice prvih sat-dva si morao cekat da dodes na red na Entriu. Puno ljudi niti ne zna za taj koncert, oni koji nisu veliki obozavatelji.
Isto tako datum i lokacija su super za obozavatelje MPTa ( srce sezone, blizu je za Hrvate iz BIH itd)
abedeca is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:50.