Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.11.2021., 18:45   #1
Bili kutak - štorija 39. - Pirmyn baltieji

Evo još jedna štorija.

štorija 38.

štorija 37.

štorija 36.

štorija 35.

štorija 34.

štorija 33.

štorija 32.

štorija 31.

štorija 30.

štorija 29.

Štorija 28.

Štorija 27.

Štorija 26.

Štorija 25.

Štorija 24.

Štorija 23.

Štorija 22.

Štorija 21.

Štorija 20.

Štorija 19.

Štorija 18.

Štorija 17.

Štorija 16.

Štorija 15.

Štorija 14.

Štorija 13.

Štorija 12.

Štorija 11.

Štorija 10.

štorija 9.

štorija 8.

štorija 7.

štorija 6.

štorija 5.

štorija 4.

štorija 3.

štorija 2.

štorija 1.

https://hajduk.hr/
Old 01.11.2021., 18:50   #2
Ima neko ideju za dodat u naslov.
Old 01.11.2021., 18:54   #3
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
ocemo automatizme!
vlaški is offline  
Old 01.11.2021., 18:55   #4
Quote:
nautautor kaže: Pogledaj post
Hajduk je tražio trenera pedagoga, trenera fundamentalca, trenera tipa Krznar, i našli su ga u Jensu ali je voda došla do grla i nestalo je muda.

Sad slijedi nekoliko utakmica, da je ostao Jens za eventualne neuspjehe bio bi kriv Jens, a ovako ako bude neuspjeha krivac je tko? Jel možda Jens? To bi volio pitat predsjednika i direktoričijusa
Daj Boga ti, prikini vise plakat za njim... otpisala ga i struka i uprava i navijaci, a ti ga i dalje gladis i tempas mu...

ispa je od Tobola...
nasamarali ga svi imalo ozbiljniji klubovi HNLa, cak i na Poljudu...
igra nam iz utakmice u utakmicu sve vise tone...
bodovni zaostatak sve je veci...
potpuno je ugusija Biuka
ni jedan igrac pod njim nije napredova, pogotovo ne ovi mladji, cak mi i Livaja sve losije izgleda zadnje utakmice, a prosa je cjelokupne pripreme sa ovom ekipom, plus je jos, ko ni jedan trener do sada, ima nekoliko pauza od 2 tjedna za dodatan rad i ustimavanje...

evo pitan te da nam pojasnis, sta smo to konkretno izgubili sa njegovim odlaskom?
Old 01.11.2021., 18:55   #5
Quote:
Machine fuck
zovi čovika is offline  
Old 01.11.2021., 18:56   #6
Jens je ima poštenu šansu i nije uspija.......jebi ga tako je i mora je poć.
Old 01.11.2021., 19:00   #7
Postena sansa u Hajduka traje otprilike koliko i jedna upaljena sibica. Nema trenera u ovom svemiru koji smo mi spremni platiti, a da ucini sve sto mi trazimo i ocekujemo od njega.
Hildegard is offline  
Old 01.11.2021., 19:05   #8
Quote:
Šimunđa, skuvali smo ti pašta šutu!
jery drake is offline  
Old 01.11.2021., 19:13   #9
Da odgovorim nautautoru na post o čabraji sa stare štorije

Sve su to ok treneri jer svi isto igraju, nazad tvrdo i čvrsto, a naprid brza otvaranja i jasne kretnje di tko ide, problem kod svih nastaje kad triba napast i utrenirat nesto novo, zato svi treneri kod nas padaju jer upadaju u tu neku zamku ofanzivnosti, priko noci odustaju od toga i onoga trena kad krenu kemijat postaju bivsi jer su se pogubili

Spomenut je i tomic, fin trener za hnl, zna tocno sta zeli igrat, dovedi ga u Hajduk i nece izdrzat polusezonu jer ce se pogubit u toj nekoj bolesnoj ambiciji napadanja, ofanzivnosti, hajducke igre ili kako to vec zelimo nazvat

Mi imamo dvi opcije, dovest trenera koji je stilom potpuno suprotan svima u ligi, znaci debeli posjed lopte, ofanziva, konstantno udaranje presinga i takvome dat vrimena da uigra stvari i slozi ekipu po guštu ili se prilagodit hnl-u i dovest trenera koji ce igrat kao i cijela liga, motivatora koji ekipu drzi budnom svih 36 kola, nazad cvrsto a naprijed tranzicijski ko i ostali
Old 01.11.2021., 19:19   #10
Quote:
beg kaže: Pogledaj post
evo pitan te da nam pojasnis, sta smo to konkretno izgubili sa njegovim odlaskom?
Pa evo prvo smo izgubili odgovornost za rezultat 21.11. u Rijeci (HD na Poljudu podrazumijevam da i sami igrači imaju odgovornost).

Drugo izgubili smo autoritet vizije/strategije/kontrole.

Treće izgubili smo stručnjaka koji je bio spreman 1000 puta rješavati isti problem a to je ključ razvoja mladih igrača.

Ali ako je uprava ovako stajala iza njega, slažem se s tobom nismo to ni imali.

Sad ti meni reci kako pripremiti ekipu za Rijeku i koji rezultat je zadovoljavajući, odnosno da li je eventualni poraz prihvatljiv jer novom treneru ipak treba vremena?
nautautor is offline  
Old 01.11.2021., 19:25   #11
Quote:
Master Yoda 2 kaže: Pogledaj post
Da odgovorim nautautoru na post o čabraji sa stare štorije

Sve su to ok treneri jer svi isto igraju, nazad tvrdo i čvrsto, a naprid brza otvaranja i jasne kretnje di tko ide, problem kod svih nastaje kad triba napast i utrenirat nesto novo, zato svi treneri kod nas padaju jer upadaju u tu neku zamku ofanzivnosti, priko noci odustaju od toga i onoga trena kad krenu kemijat postaju bivsi jer su se pogubili

Spomenut je i tomic, fin trener za hnl, zna tocno sta zeli igrat, dovedi ga u Hajduk i nece izdrzat polusezonu jer ce se pogubit u toj nekoj bolesnoj ambiciji napadanja, ofanzivnosti, hajducke igre ili kako to vec zelimo nazvat

Mi imamo dvi opcije, dovest trenera koji je stilom potpuno suprotan svima u ligi, znaci debeli posjed lopte, ofanziva, konstantno udaranje presinga i takvome dat vrimena da uigra stvari i slozi ekipu po guštu ili se prilagodit hnl-u i dovest trenera koji ce igrat kao i cijela liga, motivatora koji ekipu drzi budnom svih 36 kola, nazad cvrsto a naprijed tranzicijski ko i ostali
I šta ima tu loše? Da igramo ka npr Rijeka ili Osijek. Čvrsta ekipa koja pobjeđuje redovito i rijetko kad će se izblamirat. U kojoj svak zna šta mu je činit i kako će reagirat u određenim situacijama? To smo imali s Tramezzanijem i sa Sixom. Svakim na svoj način.

Te vaše fantazije da neko može stvorit ekipu od Hajduka koja će imat posjed, mest protivnike su samo fantazije s igrice. Hajduk je kolodvor od ekipe. Kako ćeš takvu momčad uigravat kad svaku sezonu minjaš 10 igrača. Ko da prem pratite, a ne hnl i Hajduk.
frane mafia is offline  
Old 01.11.2021., 19:28   #12
Quote:
Pa evo prvo smo izgubili odgovornost za rezultat 21.11. u Rijeci (HD na Poljudu podrazumijevam da i sami igrači imaju odgovornost).

Drugo izgubili smo autoritet vizije/strategije/kontrole.

Treće izgubili smo stručnjaka koji je bio spreman 1000 puta rješavati isti problem a to je ključ razvoja mladih igrača.

Ali ako je uprava ovako stajala iza njega, slažem se s tobom nismo to ni imali.

Sad ti meni reci kako pripremiti ekipu za Rijeku i koji rezultat je zadovoljavajući, odnosno da li je eventualni poraz prihvatljiv jer novom treneru ipak treba vremena?
To smo izgubili kad smo Šveda doveli. Dovoljno je vidit igre i učinak Vuškovića, Čoline, Biuka, Ljubičića prošlu polusezonu i ovu.
frane mafia is offline  
Old 01.11.2021., 19:28   #13
@Master Yoda 2

Kad kažeš motivatora, prva asocijacija je Ćiro

Ali upravo ovo što ti kažeš - mi možemo ovo ili ono - ali naše vodstvo još ne zna kakvog trenera želi niti zna stati iza njega, a to je puno veći problem od nekoliko izgubljenih utakmica.
nautautor is offline  
Old 01.11.2021., 19:29   #14
Quote:
iduća sezona je naša!!!
UvikKontra is offline  
Old 01.11.2021., 19:31   #15
Moj prijedlog je avanti ragazzi
frane mafia is offline  
Old 01.11.2021., 19:33   #16
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
I šta ima tu loše? Da igramo ka npr Rijeka ili Osijek. Čvrsta ekipa koja pobjeđuje redovito i rijetko kad će se izblamirat. U kojoj svak zna šta mu je činit i kako će reagirat u određenim situacijama? To smo imali s Tramezzanijem i sa Sixom. Svakim na svoj način.

Te vaše fantazije da neko može stvorit ekipu od Hajduka koja će imat posjed, mest protivnike su samo fantazije. Hajduk je kolodvor od ekipe. Kako ćeš takvu momčad uigravat kad svaku sezonu minjaš 10 igrača. Ko da prem pratite, a ne hnl i Hajduk.
Nema nista lose, ali onda zaboravimo naslov prvaka

Hajduk sa tramezanijem na klupi nikad ne bi prismrdio dinamu na uzorku 36 kola, da bi dobio ovakvi dinamo koji je individualno i timski par razina iznad svih moras ponudit nesto sta oni nemaju, a to je nadmocni stil igre kojim ces nadoknadit deficit u individualnoj kvaliteti

Isti je bog sa bjelicom, bjelica moze dovodit sta god hoce u osijek i nikad nece uzet naslov prvaka sa ovom svojom igrom i poimanjem baluna, a razlog je jednostavan, jer nema nista bolje od dinama koji igra vrlo slicno

Moj je stav vec godinama da ako si slabiji klub i ganjas boljega da moras tog boljega negdi nadmasit, a to je u nasem slucaju stil igre, u ostalim se segmentima ne mozemo s njima mjerit jer su puno veci, jaci i financijski potkovaniji

Tako da slobodno dovedimo novog “tramezanija” ali onda prestanimo lagat navijace da se borimo i ganjamo nesto vece
Old 01.11.2021., 19:33   #17
Za prvi upis na novoj štoriji izrazit ću nadu / želju da se neki od budućih Hajdukovih trenera napokon približi postavljenoj letvici od 2,14 bodova po utakmici u HNL-u

Old 01.11.2021., 19:35   #18
Nista, jens je bivsi, tako je kako je... Idemo dalje, ocekujen nekoga ko ce igrat napadacki. Volija bi siksa ili dambrauskasa...
Old 01.11.2021., 19:37   #19
Quote:
@Master Yoda 2

Kad kažeš motivatora, prva asocijacija je Ćiro

Ali upravo ovo što ti kažeš - mi možemo ovo ili ono - ali naše vodstvo još ne zna kakvog trenera želi niti zna stati iza njega, a to je puno veći problem od nekoliko izgubljenih utakmica.
Kad kazem motivatora mislim na nekoga tko ce stvorit pravu klapu i drzat ih motiviranima svih 36 kola, a ne da na trecini prventva igramo sramotnih 45 minuta kao u nedilju

Ja osobno mislim da znam sta oni zele, odnosno sta su htjeli sa svedom, ali je ocito doslo do toga da su svi brzo postali svjesni da to nece ic, ono sta je sved igra prvih 4-5 kola je meni bilo top, gubili smo od osijeka, igrali x sa lokomotivom ali vidia sam od ekipa ideju kakvu nikad nisam vidia u Hajduku i onda iza tobola ka da je netko ugasia svu ideju i pripremu za sezonu, presing je nesta, okomitost je nestala, igra se masu usporila i tako dalje
Old 01.11.2021., 19:38   #20
Storija 39 - Beskrajan dan.
lost in london is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:16.