View Full Version : Restoran za svadbu
Ne znam da li je ovo tema za zivot u dvoje , ali ne znam gdje da pitam o ovome.
Pa ako netko zna nek me uputi.
A pitanjce je kao sto naslov kaze o dvoranama za vjencanje.
Dosta sam pogledao, ali me zanimaju iskustva ljudi. Dobra hrana, dobar ugodjaj i slicno.
spumante
13.04.2005., 20:41
Mr.No kaže:
Ne znam da li...ne znam gdje...
:misli: dal da ga 'uputim'... Ma ne :kava:
Dosta sam pogledao, ali me zanimaju iskustva ljudi. Dobra,dobar i slicno.
:lol:
Mr.No kaže:
Ne znam da li je ovo tema za zivot u dvoje , ali ne znam gdje da pitam o ovome.
A pitanjce je kao sto naslov kaze o dvoranama za vjencanje.
Dosta sam pogledao, ali me zanimaju iskustva ljudi. Dobra hrana, dobar ugodjaj i slicno.
Ja mislila sad ce bit tema u najmanju ruku da ti draga pobjegla sa svadbe:D
inace, najbolje je u lovackim domovima, na celu stola na tacni glava od pecenog pajceka, mladenci sjede sa osmijehom mona lise, a okolo stolova masa se talasa u zanosnoj glazbi zavicajnih ili inih narodnjaka....:D :D
spumante
13.04.2005., 20:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bistra voda
14.04.2005., 08:20
ako je zagreb u pitanju, preporučujem Brezinku u Jablanovcu (zaprešičkom) :top:
Mene zanimaju ideje za dekoraciju sale, cvijeće i ostalo, koliko ste novaca spremni potrošiti na aranžmane...imam pir za nekoliko mjeseci, naručila sam stvarno dosta tih aranžmana, a stvarno su skupi,...ali ne mogu im odoljeti, jednostavno želim da mi sala bude ispunjena cvijećem,...
nije se pristojno hvaliti
_senia kaže:
nije se pristojno hvaliti
Da, mama.
DarthFlake
14.04.2005., 23:51
vanesa kaže:
Mene zanimaju ideje za dekoraciju sale, cvijeće i ostalo, koliko ste novaca spremni potrošiti na aranžmane...imam pir za nekoliko mjeseci, naručila sam stvarno dosta tih aranžmana, a stvarno su skupi,...ali ne mogu im odoljeti, jednostavno želim da mi sala bude ispunjena cvijećem,...
Veletržnica cvjeća zagreb - Žitnjak
100 kuna 20 - 25 cvjetova (vece cvjece npr gerberi, ruze, ljiljani...)
50-ak kn neko sitnije cvjece isto buketi od po 20-50 komada ( npr narcise, tulipani)
+ neka cvjecarka na crno..ak sama ne znas ili mislis da ne znas..
mislim da se moze jeftinije proci..
ja sam tamo uvijek kupovala za sve prigode od sisveta do promocija, krstenja, rodjndana i sl. jeftinije je, a aranzmane i bukete i sama znam napraviti..
100 kuna 20 - 25 cvjetova,...hm, kakvo je to cvijeće??? Koliko ja znam cijena jedne ruže je u cvjećarnama 15 kuna, ja sam našla kod cvjećarke na crno za 11 kuna... buket sa 35 ruža sa cvjetovima za mladoženju, kuma i kumu 400 kuna...
Veliki aranžman za stol može biti od 200 kuna na više, ja sam uzela ono stvarno velik aranžman za 450, a maleni za ostale stolove po 40 kuna,...sve to skupa je skupo, ali u usporedbi sa cvjećarnama je super povoljno....
DarthFlake
16.04.2005., 12:08
ahm to je mjesto di cvjecarke kupuje cvjece..
one kao kupe po recimo za ruzu 4-5 kn ( ovisno o vrsti naravno i trentnoj dostupnosti na trzistu) i prodaju barem 3 puta skuplje..
al razmem ih..to s cvjecem je gadan posel..ti kupis 20 ruza a prodas 5..a ostalo se u 4 dana osusi..neka racunica mora postojati...
al treba znati znanje :cool: i zaobici posrednike ( tj. cvjecarke) vec je dovoljno da je taj cvjet presel barem 3 posrednika dok je dosel u Hrv. ( nemrem si ni zamisliti koliko dodje onda u nizozemskoj ak kupis direktno od rasadnika, a ne + prijevoz za Hrv. + carine i PEDEVE + postotak uvoznika )
kakvo cvjece? cvjece vulgaris..ono sto vidis po cvjecarnama..
ruze,gerberi, kale, ljiljani, sezonsko, narcise, jaglaci, visibabe..tulipani..zbilja svasta
inace oni nabavljaju neku standardnu ponudu..al recimo ako zelis bas neki odredjeni ton ljubicaste ruze..onda odes 2-3 tjedna unaprijed kod covca i dogovorite se o kolicini pa on uveze pa svi sretni..al mislim da bi to radili jedino za 10 i vise paketa
djulbe-secer
18.04.2005., 00:08
vjencavas see?
Nek ti je sretno:top:
a što meni vrijedi kupovati cvijeće po toj nabavnoj cijeni kad ga opet ne mogu sama aranžirat, možda bi i mogla nešto improvizirat al to sigurno ne bi bilo ni upola lijepo kao što će mi cvjećarka napravit
kentaur
04.05.2005., 14:23
navodno je super bunčić u dugom selu, tek ću ići pa javim
Bunčić je zakon! Ima više sala (ovisno o broju gostiju), izgleda više nego pristojno a klopaaaaa! Savršeno!
chiquita
05.05.2005., 16:09
Ajme kaže:
Bunčić je zakon! Ima više sala (ovisno o broju gostiju), izgleda više nego pristojno a klopaaaaa! Savršeno!
ja čula sve najgore o njemu.
ali svak ima svoje mišljenje...
Htjela bih imati svadbu u hotelu Porin u Zagrebu. Molim, ako netko ima kakvog iskustva (hrana, posluga, cuga) da mi odgovori. Hvala.
Astrice
08.02.2006., 08:04
Di je taj hotel u Zagrebu? Nikad čula.
Di je taj hotel u Zagrebu? Nikad čula.
Hotel se nalazi u Novom Zagrebu. To mi je blizu jer živim u V. Gorici.
Evo link (http://www.zug.hr/porin/index.asp), pa je najbolje nazvati i provjeriti.
Astrice
08.02.2006., 08:49
Hotel se nalazi u Novom Zagrebu. To mi je blizu jer živim u V. Gorici.
Eh zato ga i ne znam. A kaj vi u Gorici nemate nikakav hotel?
fiorella
09.02.2006., 20:19
Upomoć!!! Rezervirali smo termin za vjenčanje u restoranu Gallant (Hotel Aristos, Buzin) i naknadno čuli od ljudi koji su tamo bili na svadbi da nisu bili zadovoljni s hranom i da su ostali gladni. Molim vas, ako je tko bio tamo, da mi se javi sa svojim komentarom. Pomozite da spasimo stvar dok je još na vrijeme! :klopa:
babajuna
09.02.2006., 20:29
Svojevremeno sam redovito ručao u Gallantu ("Lunch break") i hrana je OK,
iako ne i količinski. Porcije su im na nivou viših razreda osnovne škole i obrnuto proporcionalne cijeni.
Jela tamo prije 2 dana. Ak je to bio lungić onda sam ja krizantema;)
fiorella
09.02.2006., 21:28
Znači, postoji mogućnost da je to istina... Ima li netko ideju kako da se osiguramo da bude dovoljno? ili netko tko je bio fizički tamo na svadbi, pa zna kako je točno bilo? Još uvijek se tješim da je na svadbi drugačije nego kad se jede "lunch break"...
babajuna
10.02.2006., 08:09
Gdje ima dima ima i vatre.
A zašto riskirate s time? Pretpostavljam da će svadba bit manja, intimnija, a po gradu ima toliko dobrih restorana, pogotovo u Podsljemenskoj zoni što samo može ostavit bolji dojam. Gallant je zadnje mjesto na koje bi odveo uži krug ljudi za svoju svadbu, prvo ambijent je koma, drugo objekt i pristup objektu u kojem se nalazi, treće ovih dana opet nešto smrdi tamo s okolnih seoskih imanja (vjeruj 100x sam ručao uz smrad stajskog gnoja koji se nezaustavljivo širi Buzinom i okolicom), četvrto cijena je u najboljem slučaju ista kao i u nekom Lux restaču, a kvaliteta je upravo na nivou "menze".
Trust me, izbjegni to :flop:
debelakrava
10.02.2006., 09:11
ima super super restoran na tomislavncu...ne znam kako se zove ali je predivan i hrana je mljac
Dragi moje forumasice i forumasi,
Imam mali problemcek i nadam se da cete mi uspjeti odgovoriti.
Dragi i ja smo poceli razmisljati o svadbi i tako malo po malo dosli smo na pitanje restorana. Buduci da bih ja htjela da budu okrugli stolovi, da li znate gdje u Zagrebu i blizoj osobi ima restoran koji ima okrugle stolove, a stane cca 250 ljudi??
Hvala Vam na pomoci..
okrugli stolovi-hotel holliday. kazu da stane 250 ljudi, al mi se iskreno cini premalo za toliko ljudi.....optimalno bi bilo 180-200, po mojoj procjeni!
stela25
26.05.2006., 08:44
Panorama
Sdrafac
26.05.2006., 08:47
www.jana.hr
probaj tu ...ili onaj vis a vis importanne galerije u vlaškoj kaj se ulazi kroz vežu , ne sjećam se više imena
antunovic u sesvetskom kravljevcu ima kombinaciju okruglih i normalnih stolova...sala je predivna,klopa super i usluga odlicna
jel netko od vas imao mozda svadbu u Lidu na Jarunu??
DiscoKoogla
09.06.2006., 10:52
kaj te zanima u vezi Lida? moj mali je svirao tamo par svadbi. Pokusala sam tamo organizirat svadbu ali...bili su rasprodani.
Jel dobro tamo?? Jel znas mozda jel imaju okrugle stolove??
DiscoKoogla
09.06.2006., 11:27
da imaju okrugle stolove, kkoliko znam ljudi su zadovoljni sa klopom...jedino ne znam baš da li stane 250 ljudi. Mislim da ne...ali nemreš niš izgubit ak ih nazoveš. I pokušaj to što prije jer znam da sam ja u 1 mjesecu htjela rezervirati za 10 mjesec i bili su rasprodani:(
a još sam imala i vezu....
Ma daj..uf..budem ih bas nazvala i pitala ih...to je i meni i njemu fakat najbliza solucija,..
Jel dobro tamo?? Jel znas mozda jel imaju okrugle stolove??
Tamo je dobro, sasvim OK.
Imaju okrugle stolove, ali 250 ljudi neće stati u onu veću salu (ako su za okruglim stolovima). Morat će biti i u "staklenom dijelu" restorana što gleda na jezero.
Koogla je bila brža za niijaansu.
Pa nema veze..neka budu..bitno je da su svi u istom prostoru..Najbolje bi mozda bilo kod Buncica, ali ne svidja mi se raspored stolova..kao na nekoj vatrogasnoj zabavi (bez uvrede svima koji su bili tamo)..a bila sam sad na Lodovoj stranici..i kazu da stane 300 ljudi..zivi bili pa vidjeli
DiscoKoogla
09.06.2006., 11:38
da stane stane...ali onda ti je dio gostiju u drugoj sali koja se spoji, i onda si u staklenom dijelu....
nije loše ali najbolje bi bilo otići i pogledati!
lolita11
09.06.2006., 13:11
a sta je sa onim hotelom u buzinu....restoran na staklenom mostu?ima i novi antunovic super moderan na ljubljanskoj aveniji kod ulaza u spansko..ili jednostavno unajmi sator!
da stane stane...ali onda ti je dio gostiju u drugoj sali koja se spoji, i onda si u staklenom dijelu....
nije loše ali najbolje bi bilo otići i pogledati!
I u toj drugoj sali ljudi ne sjede za okruglim stolovima, nego za ravnim - klasičnim.
A ovo što piše da stane 300 ljudi :confused: da stane, ali ne kad su okrugli stolovi u igri.
I ja ponavljam najbolje bi bilo otići i pogledati!
U Taverni Kraljevec u Sesvetskom Kraljevcu (oni su malo poslije Antunovića na suprotnoj strani ceste) imaju okrugle stolove ali za 220 ljudi najviše,i lijepo izgledaju...iako smo mi imali normalne stolove ali složene u diplomat-kocka princip slaganja (4 stola spojena u romb)...naravno sa presvučenim stolicama, i izgledalo je prelijepo...
Dragi i ja smo poceli razmisljati o svadbi i tako malo po malo dosli smo na pitanje restorana. Buduci da bih ja htjela da budu okrugli stolovi, da li znate gdje u Zagrebu i blizoj osobi ima restoran koji ima okrugle stolove, a stane cca 250 ljudi??
Hvala Vam na pomoci..
Ne mogu vjerovati!
Vec neko vrijeme citam zanimljive postove na Vjencanjima i sad neki dan dragi i ja poceli ozbiljno razgovarati gdje bi imali svadbu i ja mu kazem da hocu okrugle stolove ako je ikako moguce i kazem da to jos nisam vidjela na forumu ali da cu pitati. Super da vec postoji tema.
Mi planiramo izmedju 160 i 200 ljudi (okvirno, ovih dana cemo pocet pisat popis). Ali kad su prijatelji prije godinu dana imali svadbu (tamo gdje bi i mi htjeli) nije bilo okruglih stolova, ali su rekli da donesu ako zele. Oni su odustali ali ja bi okrugle ako ikako moze.
Zna li itko mogu li se negdje posuditi oni veliki okrugli stolovi (za cca 8-12 ljudi), koliko bi okvirno kostalo itd.
HVALA!! :s
tarantino
26.06.2006., 10:24
Hvala Vam na pomoci..
mislim da bi restoran Paviljon bio za tako nešto
tarantino
26.06.2006., 10:28
jel netko od vas imao mozda svadbu u Lidu na Jarunu??
ja sam bila na jednoj svadbi u lidu i znam da je i moj komentar, a i komentar mojih prijateljica bio da se nebi nikada tamo udavale. sterilno mjesto bez duše.
DiscoKoogla
26.06.2006., 10:31
i meni je lido malo sterilan i hladan... kaj ja znam...
Hvala Vam svima na savjetima..ali ja do daljnjega necu trebati restoran..:(
tarantino
26.06.2006., 10:41
Ne mogu vjerovati!
Vec neko vrijeme citam zanimljive postove na Vjencanjima i sad neki dan dragi i ja poceli ozbiljno razgovarati gdje bi imali svadbu i ja mu kazem da hocu okrugle stolove ako je ikako moguce i kazem da to jos nisam vidjela na forumu ali da cu pitati. Super da vec postoji tema.
Mi planiramo izmedju 160 i 200 ljudi (okvirno, ovih dana cemo pocet pisat popis). Ali kad su prijatelji prije godinu dana imali svadbu (tamo gdje bi i mi htjeli) nije bilo okruglih stolova, ali su rekli da donesu ako zele. Oni su odustali ali ja bi okrugle ako ikako moze.
Zna li itko mogu li se negdje posuditi oni veliki okrugli stolovi (za cca 8-12 ljudi), koliko bi okvirno kostalo itd.
HVALA!! :s
pitaš u firmama koje se bave cateringom. oni imaju šatore...
tarantino
26.06.2006., 10:42
i meni je lido malo sterilan i hladan... kaj ja znam...
i predugoljasta je dvorana. podij je skroz desno, ni ne vidiš plesni podij
tarantino
26.06.2006., 11:39
pa što je bilo?
marco's
26.06.2006., 11:48
Pa di će onda biti svadba?
Nema svadbe..a po svemu sudeci ni mladozenje..
DiscoKoogla
26.06.2006., 13:07
ah zao mi je:(
:confused:
:tuzni: .... a možda se još sve sredi ...
Najljepša dvorana u Hrvatskoj, a vjerojatno i šire: Esplanadina Smaragdna dvorana. Okrugla, s prelijepim svodom na kojem su svjetla kao male zvjezdice... mladenci plešu, samo te zvjezdice svjetle, kao u bajci... znam iz prve ruke:cerek:
Nemojte me sazaljevati..sto je tu je..bolje da se to sada dogodilo, nego nakon svadbe..prezivjet cu..malo se prepao svega..obaveza..zajednickog zivota..nema veze..jaka sam ja..
Ksistina
26.06.2006., 13:54
Ne sažalijevamo te, samo znamo kako bi se mi osjećale da nam se tako nešto dogodi. Želimo da što prije budeš bolje, a kao što si rekla bolje da si saznala sada nego u braku. Stoga glavu gore i naprijed, jer kako kaže stara poslovica što te ne uništi to te ojača.
pitaš u firmama koje se bave cateringom. oni imaju šatore...
Pitat cu u firmama za catering, ali šatore? Sori, ali ja sam pitala za okrugle stolove, koje bi stavila u vec postojecu dvoranu... Mozda si me dobro skuzila, ali krivo napisala, provjerit cu
Mischa uz tebe smo!!!! Nazalost, poceci razgovora o vjencanju cesto razbistre neke do tada skrivene stvari (i u mojoj vezi, pa vjerujem i u vecini drugih...)
mislim da bi restoran Paviljon bio za tako nešto
250 ljudi za okruglim stolovima :confused:
u Paviljonu - teško
tarantino
27.06.2006., 13:11
Pitat cu u firmama za catering, ali šatore? Sori, ali ja sam pitala za okrugle stolove, koje bi stavila u vec postojecu dvoranu... Mozda si me dobro skuzila, ali krivo napisala, provjerit cu
Mischa uz tebe smo!!!! Nazalost, poceci razgovora o vjencanju cesto razbistre neke do tada skrivene stvari (i u mojoj vezi, pa vjerujem i u vecini drugih...)
sorry, krivo sam valjda pročitala. ne znam za stolove...
tarantino
27.06.2006., 13:12
250 ljudi za okruglim stolovima :confused:
u Paviljonu - teško
bila sam tamo na svadbi za 150 ljudi a događalo se samo u jednom dijelu. pa mislim da bi možda zajedno s drugim dijelom bilo mjesta za 250. treba pitat.
bila sam tamo na svadbi za 150 ljudi a događalo se samo u jednom dijelu. pa mislim da bi možda zajedno s drugim dijelom bilo mjesta za 250. treba pitat.
Drugi dio je previše odvojen. Nije baš nekakva kombinacija. I sumnjam da stane 250.
Ali kao što veliš, treba pitat;)
snjeska
28.06.2006., 07:37
Nema svadbe..a po svemu sudeci ni mladozenje..
covjece em otvoris ovaj topic em ti se to desi,ne mogu vjerovat da se to desava ljudima,uzas
pa kaj mu je,u cemu je stos,kak ti je to rekao
cuj ak ti je bolno o tom pricat necu se ja ljutit ako ne odgovoris,al fakat ne mogu vjerovat :rolleyes: :rolleyes:
lolita11
13.07.2006., 13:44
u paviljon ne stane vise od 150 ljudi,a i to je puno, a niti nemaju okrugle vec pravokutne stolove.osobno mislim daa se dugacki stolovi daju puno ljepse urediti,al ako neko zeli okrugle svaka sator firma ih iznajmljuje....npr. sajam99 ili kudumija ili biro-ogis....no kostaju puno..pazi u cijenu nije ukljucen stolnjak i dobro se raspitaj o svemu.....
Hvala za stolove! Puno jednostavnije bi mi bilo s duguljastim, ali nemam bas ideja kako ih urediti da izgledaju lijepo (a meni se veci problem cini otezano druzenje ljudi, mozda se varam...). Svi prijedlozi su dobro dosli... (Po slikama sam vidjela da imas puno idjeja i vrlo istancan ukus :s )
lolita11
16.07.2006., 14:47
joules, trebat ce ti puno cvijeca doduse, al evo nekih prijedloga za sada (nemam vremena potraziti ti sve sto imam):
http://tinyurl.com/pww57
http://tinyurl.com/mts2k
http://tinyurl.com/ormcg
http://tinyurl.com/mochq
http://tinyurl.com/fvwg7
http://tinyurl.com/r4gya
Hvala puno na slikama, fantasticne su. Nije hitno, ali kad ces imati vremena, molim te stavi jos koju...
Uzivaj!
Kandela
17.07.2006., 18:19
drage moje sto se tice cvijeca za stolove i sa malo se moze napraviti puno a
da to izgleda lijepo...
lolita11
18.07.2006., 07:56
naravno da se moze, imam ja i jednu knjigu kako to dobro izgleda ,ali ovisi u kojem ambijentu. naravno da sam se ja udavala u art galeriji (kako sam inicijalno i htjela) da bih uzela jedan dramatican cvijet i super bi izgledalo....no razliciti ambijenti zahtijevaju razlicito cvijece, ne?
http://tinyurl.com/hs7ls
lolita11
18.07.2006., 08:00
daj nam ti kandela neki link pa da svi vide;)
lolita11
18.07.2006., 08:03
zapravo, ni ja nisam imala na kraju brdo cvijeca (dvije bijele hortenzije (voluminozno), malo granja i tri kale....
http://tinyurl.com/htnze
......iako naravno moze to izgledati jos jednostavnije i efektnije:
http://tinyurl.com/mav7v
a moze biti i kompletno bez cvijeca,a izgledat fenomenalno...
http://tinyurl.com/fjf9b
stela25
19.07.2006., 09:36
Joules, okrugle stolove ti imaju Holiday, Press Club :cerek: , Panorama, Sheraton i Esplanada. :) Nadam se da sam ti bar malo pomogla
Joules, okrugle stolove ti imaju Holiday, Press Club :cerek: , Panorama, Sheraton i Esplanada. :) Nadam se da sam ti bar malo pomogla
uh!
Znaci skupo i skuplje ili?
U sheratonu smo bili na svadbi (tamo sam i dobila ideju za okrugle stolove, ali nema hrane - moras catering, a mi bi onu klasicnu...) a brijem i da su paprene cijene...
Radije bi ustedjevinu potrosili na koji kvadrat vise stana, nego na razvikano ime... ne bi se furala na neku snobovsku pricu (bez uvrede ikome), ali platit cemo svadbu sami, novcem koji stedimo radeci vani, pa bi nesto prekrasno, ali vise rezultat truda nego puno para, ak me kuzis...
ja sam imala u holidayu. i ne bi rekla da je preskupo ni da je snobovski. a jako je lijepo bilo. jako ugodno osoblje, ma prekrasno! dobili smo apartman na tu noc, super tortu i vikend u puli od hotela!!
Di je uopce taj hotel? Jel se varam ili je to tamo na robnom terminalu, kod metroa? Ima salu za 200+ ljudi?
Mozes reci nekakav raspon cijena, cca?
Txs
stela25
19.07.2006., 10:57
Zvucna su imena ali nisu skupi, svi menu-i su ti od cca 35 Eur do 60eur, ali svaki od njih ima svoje varijacije sto se tice placanja iza ponoci, cijene pica itd. Al isplati ti se pogledati.
Mislim da negdje doma jos uvijek imam brojeve od svih restaca i cijene menu-a
Ako ti je bed zvati, mozes ih zatraziti ponudu mailom.
A Holiday ti je tam kod metroa
Di je uopce taj hotel? Jel se varam ili je to tamo na robnom terminalu, kod metroa? Ima salu za 200+ ljudi?
Mozes reci nekakav raspon cijena, cca?
Txs
da, holiday je tamo!
mi smo imali oko 170 ljudi i mislim da je to ok. vise kazu da stane (cak do 250), al mislim da je prenagurano onda. ali mi smo bili u manjoj sali-imaju i vecu, nju nisam vidjela.
cijene-osnovni menu oko 300 i nesto sitno kuna....al naravno bez pica...i bez kolaca, osim glavne torte!
Zvucna su imena ali nisu skupi, svi menu-i su ti od cca 35 Eur do 60eur, ali svaki od njih ima svoje varijacije sto se tice placanja iza ponoci, cijene pica itd. Al isplati ti se pogledati.
Mislim da negdje doma jos uvijek imam brojeve od svih restaca i cijene menu-a
Ako ti je bed zvati, mozes ih zatraziti ponudu mailom.
A Holiday ti je tam kod metroa
Holiday je ako gledam ZG jos ok jer nije daleko. imaju parking? Mali bad je sto krecu iz ZG iz njegovog stana, pa u smb po mene i na vjencanje i onda na svadbu nazad u zg :flop: , ali nece biti drugog izbora...
Bila bi ti jako zahvalna ako mi mozes potraziti doma :s ... Zvat cemo valjda sa skypea, spojit cemo se dragi i ja u konferenciju pa cemo zvat.
imaju parking veeeeeeeeliki! tako da to nije problem!
stela25
19.07.2006., 14:09
Holiday je ako gledam ZG jos ok jer nije daleko. imaju parking? Mali bad je sto krecu iz ZG iz njegovog stana, pa u smb po mene i na vjencanje i onda na svadbu nazad u zg :flop: , ali nece biti drugog izbora...
Bila bi ti jako zahvalna ako mi mozes potraziti doma :s ... Zvat cemo valjda sa skypea, spojit cemo se dragi i ja u konferenciju pa cemo zvat.
Potrazim danas doma, pa ti sutra sve pm-am a i ostale linkove koje imam na mailu cu ti danas prosljediti
Joules, pogledaj si i Lido...oni su ti na Jarunu na jezeru, preuredili su restoran i imaju okrugle stolove
lolita11
19.07.2006., 14:22
pardon, al ja sam ovaj weekend bila u lidu i stolovi su pravokutni!?!
pardon, al ja sam ovaj weekend bila u lidu i stolovi su pravokutni!?!
imaju okrugle stolove..ovisi kako maldenci žele....
kako je bilo u Lidu?? pričaj:s
lolita11
19.07.2006., 14:56
meni se to cini los izbor jer je pozornica smjestena nesimetricno tj. na kraju dvorane, i s obzirom da je to izlog svi sljudi koji izlaze van navecer na jarun mogu buljiti unutra i ismijavat se (na zalost!)...jako puno ljudi je stalo i buljilo i ljudi u lidu su izgledali kao lutke na pozornici....vrlo neugodno...al najgore mi je bio taj band i tri tetke koje su pokusavale plesati ,a svi ih izvana gledaju..nikako nije bilo neke atmosfere....bas nekak otuzno....nadam se da se ti ne zelnis tamo any! ili da si barem egzibicionist, jer tam intimno slavlje neces bas moc organizirat.........valjda vas nisam prepala!
Meni ne smeta ako gledaju, nek gledaju! Ima li bi sta vidit :)
A ako smeta onda se valjda moze stavit neko platno pred izlog, dekorativno naravno.
lolita11
19.07.2006., 15:02
mislim da ima neki zastor eventualno.........
E pa onda..
Mislim da nece sigurno niko cijelu noc stajat ispred i buljit, a i svatovi ce valjda imat boljeg posla nego obazirat se na to ;)
meni se to cini los izbor jer je pozornica smjestena nesimetricno tj. na kraju dvorane, i s obzirom da je to izlog svi sljudi koji izlaze van navecer na jarun mogu buljiti unutra i ismijavat se (na zalost!)...jako puno ljudi je stalo i buljilo i ljudi u lidu su izgledali kao lutke na pozornici....vrlo neugodno...al najgore mi je bio taj band i tri tetke koje su pokusavale plesati ,a svi ih izvana gledaju..nikako nije bilo neke atmosfere....bas nekak otuzno....nadam se da se ti ne zelnis tamo any! ili da si barem egzibicionist, jer tam intimno slavlje neces bas moc organizirat.........valjda vas nisam prepala!
Ma nisi nas prepala....mi smo ti u Lidu, jer imamo tamo vezu...pa zašto ne iskoristiti....nećemo imati obadvije sale, pa nas neće moći gledati iz vana...a u vrijeme kad se mi ženimo i nema baš previše šetača po jezeru....:zubo:
Zašto svatko traži savršenstvo???
Naravno da je lijepo imati svadbu u nekom ekstra restoranu ili hotelu, samo mislim da svadba puno ne ovisi od toga. Zavisi kakav je `stimung`.
Bila sam na svadbama koje su pod satorom ili recimo neke velike dvorane i opet je bilo super.
Po meni je puno vaznija muzika koja ce napravit atmosferu i dic goste na noge.
Tada nije vazno kakav je prostor.
-moje misljenje :)
A sve zavisi i od mladenaca!!!Ako oni cilu noć side i ne plešu,meni onda nije to to!!!Bar ja tako mislim!!:top:
lolita11
19.07.2006., 19:20
ma i ja se slazem.ali bi lagala kad bih rekla da mi se prostor cinio savrsen.ja sam arhitekt i za mene prostor bilo koje vrste ima vece znacenje od onog koje ima za vas;) profi deformacija hehe
lolita, ma niš se ne sikiraj...svi imaju svoj ukus i mogućnosti....s obzirom da imaš fakat fenomenalnu profesiju, nije niti čudo da ti se neki prostori ne sviđaju....mi tamo imamo debelu "vezu" i mislimo si ako postoji i jedna stvar za koju se taj dan nećemo trebati brinuti, zašto ne iskoristiti...
ej, mi smo kupili novi stan pa ću ti poslati nacrte, možda imaš kakvu dobru ideju:rofl: šalim se....
Durica26
20.09.2006., 21:18
Molim vas da mi javite ako je tko imao iskustva sa restoranom Licitar u Sesvetskom Kraljevcu. :s
cure našla sam prekrasan agroturizam u središnjoj Istri.Baš je sve do najmanjeg detalja prekrasno uređeno.
Brine me malo cijena, 700 kn po osobi .Uključno je jelo i piće, kolači i torta, cvijetni aranžmani.Vino je boteljirano i sokići su u bočicama.
Mi se samo trebamo pojaviti.Šta mislite o cijeni? kad pomislim na stres i trčkaranja gore-dole.......
A kolko cete gostiju imati?
Marta2010
24.09.2006., 09:38
Meni je 700 kn/osobi jako puno! No ovisi s koje to strane gledaš! Ako misliš da ćeš biti zadovoljna da ti oni obavljaju sve ili ako ti nemaš vremena, onda još razmisli o tak nečem. ja sam htjela sve sama.. Ali računaj malo - to ti je gotovo 100 eura! A prosječni restorani su od 35-50 eura (karikiram).. Ti u tih 35 eura dobiješ i hranu i piće uključeno (govorim o većini slučajeva). Ne dobiješ samo cvijeće, tortu i kolače - no da li te oni mogu koštati 50 eura po osobi? Na bazi 150 ljudi ti je torta cca. 2000 - 2500 kn (ovisi što tražiš) cvijeće ne vjerujem da ti treba više od 5000 kn, kolači oko 6000. To ti je znači 13500 kn. Ispada ti 1800 eura, a ti bi dala 7500 eura više. Po mojim računicama gubiš ravno 5000 eura - bacaš u vjetar! No gle, ja ovo pišem potpuno na pamet, ne poznajući prostor - možda je on zaista savršen i ako se tebi sviđa - ne razmišljaj ni trenutka..a naravno da pitanje ovisi i o broju osoba - nije isto platiti 700 kn za 50 osoba ili 250. Eto malo sam se raspisala :) Najbolje da ti i dragi odlučite imate li mogućnosti za takvo što! I što oni nude točno u tih 700 kn i kako bi ti inače napravila da organiziraš cvijeće, tortu i sl..
Marta je ovo dobro napisala.. Tako bi i ja razmisljala. Ako imas mali broj gostiju jos bi se dalo 700 kn platit a ako vas je puno onda se isplati malo i zezat oko torte/kolaca i cvijeca.. manje ces platit a i ta zezancije se mora (po mome) dozivit ;) nista nije tako slatko :)
gdje je to tocno? imaju li web-stranicu?
http://www.ferienhaus-istrien.com/Ferienhaus_Istrienkroatisch/Ueberunskroatisch/ueberunskroatisch.html
to bi bilo to.kapacitet je max 55 ljudi!
Lokacija izgleda lijepo (pogotovo sa slike ;) ) al kakav je on vama meni ponudio za 700 kn? ovi pod gastronomijom punudjeni mi zvuce dobro (posebni) pogotovo ovaj za 300 kn.. pa me zanima sta on vama za jos 400 kn nudi osim kolaca/torte/pica i cvijeca? 400 kn po osobi mi se za to malo puno cini..
Mi smo imali vjenčanje u Lidu i meni je bilo super. Bili smo u manjoj dvorani koja gleda na jezero i meni se to bas svidjelo. Istina je da su ljudi šetali pokraj prozora i gledali unutra, ali ja ih nisam ni primjećivala i bilo mi je sve jedno tko me gleda jer sam bila izvrsno raspoložena. Većina ljudi se smješkala i stala malo uz prozor kako bi zaplesali jer je muzika bila super. U tu manju dvoranu obično nejdu okrugli stolovi jer ima zauzimaju previše mjesta, pa su naši bili složeni u kocke. Velika dvorana je imala okrugle stolove. Istu većer je u njoj bila još jedna svadba i nije se čula njihova muzika tako da je i to bilo ok.
DiscoKoogla
27.09.2006., 12:26
naše vjenčanje je u Holidayu, i mogu vam reći da mi se jako sviđa ta sala... jer je prostrana i ima mjesta za ples....a pošto ja volim plesati, onda mi je to bitno.
Sto se tice prostora za Panoramu znam da izgleda prekrasno...
Molim vas da mi javite ako je tko imao iskustva sa restoranom Licitar u Sesvetskom Kraljevcu. :s
Jako ljubazni, usluga super, stalni konobari tako da jako spretno sve obavljaju.
Vino koma, bijelo pogotovo. Janjetina je bila jako stara, prije ovcetina a i ostatak hrane je bio tak tak.Mada na vecini svadbi hrana bude tak tak...
Predjelo je bilo super, fini prsut i sir.
MalaLola
29.09.2006., 09:58
Ja sam samo htjela podijelit svoju sreću s vama i reči vam da sam jučer zvala Bunčića kojeg smo davno, davno rezervirali, ali tad nisu imali one lijepe bijele navlake na stolice i jučer pitam da li će ih možda do 7 mj imati da ne naručujem negdje vani i naravno da sam se jako, jako razveselila kad mi je tip rekao, pa da nema problema, imamo ih već neko vrijeme!! Super, super, ipak ću imati lijepu bijelu romantičnu salu...ah, nevjerojatno kako čovjeka (čitaj ženu:) ) tako male stvari razvesele.
E, a što se tiče restorana s okruglim stolovima, moja je draga prijateljica uzela Princess iz Jastrebarskog i kaže da je predivna sala. Ja sam htjela Bunčića zbog usluge i cijelog ambijenta unutra i vani, super su mi i moja obitelj večinu proslava organizira tamo, pa su postali i dio naše tradicije...
Što se tiče Princessa iz Jastrebarsko ja sam bila tamo na jednom vjenčanju i jedino što vam mogu reći curke moje N E O P I S I V O L I J E P O, definitivno najljepši prostor u kojem sam ikada bila, prekrasno, hrana fantastična, konobari super, okoliš prekrasan, sala...ma ko iz filmova, predvorje ...ne znam kak da vam opišem, toliko raskošno i bogato, ne mogu vam ja to riječima opisati,prekrasno!!!!
Dobro da si me podsjetila, kako sam vam to zaboravila reći!
frenchkiss
29.09.2006., 16:52
naše vjenčanje je u Holidayu, i mogu vam reći da mi se jako sviđa ta sala... jer je prostrana i ima mjesta za ples....a pošto ja volim plesati, onda mi je to bitno.
Sto se tice prostora za Panoramu znam da izgleda prekrasno...
u holidayu mi je sala preružna, al sam tam bila na super svadbi.
Što se tiče Princessa iz Jastrebarsko ja sam bila tamo na jednom vjenčanju i jedino što vam mogu reći curke moje N E O P I S I V O L I J E P O, definitivno najljepši prostor u kojem sam ikada bila, prekrasno, hrana fantastična, konobari super, okoliš prekrasan, sala...ma ko iz filmova, predvorje ...ne znam kak da vam opišem, toliko raskošno i bogato, ne mogu vam ja to riječima opisati,prekrasno!!!!
Dobro da si me podsjetila, kako sam vam to zaboravila reći!
slažem se... meni se jako svidjelo al moj dragi je bio za drugu varijantu...
a ja još iz tog kraja...abuuuu
zokky78
02.10.2006., 13:07
komentari/ iskustav za restoran casablanca (chromosov toranj)?!?:)
Kikica26
03.10.2006., 20:35
Znaš li netko kako se kreću cijene posudbe tih navlaka za stolice? Tko ih iznajmljuje? Ima li ih u više boja? U mojoj provinciji zasad možemo sanjati o okruglim stolovima i luksuznim restoranima pa bi htjela barem navlakama i drugim dekoracijama poboljšati opći izgled sale.
Navlake su cca 20 kn/kom.
Ima i skupljih, no još nisam čula za jeftinije od toga.. osim od cvjećarke u Kutini koja ih računa 10 kn/kom uz uvjet da dekorira cijelu dvoranu.
Mislim da boju biraš bez problema, neke idu s trakama u raznim bojama..
A koja je to provincija?
Jako ljubazni, usluga super, stalni konobari tako da jako spretno sve obavljaju.
Vino koma, bijelo pogotovo. Janjetina je bila jako stara, prije ovcetina a i ostatak hrane je bio tak tak.Mada na vecini svadbi hrana bude tak tak...
Predjelo je bilo super, fini prsut i sir.
Uopce se ne slazem s tobom.Restoran Licitar je vrhunski restoran.Sve je super,ukljucujuci hranu,pice,ambijent,uslugu...apsolutno sve.Ja sam tamo imala svadbu prije mjesec dana i bilo je sve odlicno.Gosti su bili odusevljeni i s hranom i s vinom i sa konobarima,a o prostoru da i ne pricam.Inace smo redoviti gosti i do sada nismo imali nikakve zamjerke.Cula sam da je prije bilo nekih zamjerki,ali to je bilo prije nego je renovirao restoran...sada je sasvim drugacija politika tamo...
Uopce se ne slazem s tobom.Restoran Licitar je vrhunski restoran.Sve je super,ukljucujuci hranu,pice,ambijent,uslugu...apsolutno sve.Ja sam tamo imala svadbu prije mjesec dana i bilo je sve odlicno.Gosti su bili odusevljeni i s hranom i s vinom i sa konobarima,a o prostoru da i ne pricam.Inace smo redoviti gosti i do sada nismo imali nikakve zamjerke.Cula sam da je prije bilo nekih zamjerki,ali to je bilo prije nego je renovirao restoran...sada je sasvim drugacija politika tamo...
Sto vise misljenja to bolje za ljude koji se oslanjaju na ovaj forum.
Ja stojim iza onoga sto sam napisala. Za uslugu se slazem, jako ljubazni i jako spretni, ali to sam vec i navela, sto se ostalog tice....:flop:
Kikica26
04.10.2006., 07:57
A koja je to provincija?[/QUOTE]
Ma jedan mali gradić u Podravini. Šta da ti kažem, osim seoskih domova u okolici, u samom gradu imamo 2 restorana u koji stane maksimalno 80 ljudi, a jedino ovaj hotel koji smo mi rezervirali prima više ljudi. Sala nije tako ružna, ali je sva isprekidana nekakvim stupovima. Dakle, mogućnost izbora je nikakva. Imali smo nekad krasan hotel u centru grada sa lijepom, velikom salom
no tu se sad nalazi Konzum. Gazda ovog našeg hotela je tvrd orah i ne da ništa previše mijenjati u sali, a ja bi htjela razdvojiti dugačke stolove na više manjih i razbacati ih po sali. Ta je sala velika, a nas je 90, pa postoji mogućnost da se dio sale pregradi. Ako gospodin dozvoli. Danas idemo na dogovor pa ćemo vidjeti. Uzeli smo tu salu jer ima ogroman plesni podij, a kažem izbor je nula. :flop:
Držim fige da postignete nekakav dogovor sa šefom ;)
Breskva
04.10.2006., 13:24
Cure a reestoran Se-MI?
Cure a reestoran Se-MI?
Mrak klopa, ali za vjenčanja ne znam na žalost!!!:confused:
Breskva offtopic jako mi je drago zbog porukice na pm:cerek: , samo hrabro!!!!
zokky78
04.10.2006., 15:04
Cure a reestoran Se-MI?
bila sam kuma na vjencanju koje je bilo u SE-MI-u...super je bilo....sad ja ne znam koliko ljudi planiras, to je bila manja svadba do 60 ljudi i bili smo u onom dijelu sto je uredjen kao zimski vrt, stvarno je bilo jako lijepa atmosfera a sto se tice hrane i usluge stravno super
mogu malo potraziti za neke slikice :)
Marta2010
05.10.2006., 14:34
Naše vjenčanje je bilo tamo i imam samo pohvale za njih! I sada imaju okrugle stolove! S okruglim stolovima stalo je 145 ljudi! (bila su jedino 2 četvrtasta)
Breskva
06.10.2006., 07:20
oj sada ste me malo ohrabrile :-))))
any5, marta2010 - mislite na SE-MI ili ???
Zokky 78 - pa mislimo imati oko 100 injak gostiju, znači planirali smo mladeć smjestiti u vrt i u veliku dvoranu ostale goste, mislim da 100 injak ljudi tamo stane bez problema !
Znači veliš bila si zadovoljna ??? Slikice, superrrr ako imaš koju :-))))
Da Breskvice-mislim na SE-MI
Breskva
06.10.2006., 07:25
Joj super onda ima nade :-)))
Marta2010
06.10.2006., 08:58
Da, Breskva, na Se-Mi!
Durica26
06.10.2006., 09:52
Aryn hvala ti puno, već sam se prepala da sam se zeznula:kiss:
oko_zeleno
06.10.2006., 09:56
Jel netko može preporučiti neki manji restoran, sa super ambijentom i klopom, i sa ok cijenama, za svadbu do 40 tak ljudi!
Ne izgleda mi baš primamljivo da na svadbi dijelimo veću salu sa drugim svatovima!
zokky78
06.10.2006., 10:06
oj sada ste me malo ohrabrile :-))))
any5, marta2010 - mislite na SE-MI ili ???
Zokky 78 - pa mislimo imati oko 100 injak gostiju, znači planirali smo mladeć smjestiti u vrt i u veliku dvoranu ostale goste, mislim da 100 injak ljudi tamo stane bez problema !
Znači veliš bila si zadovoljna ??? Slikice, superrrr ako imaš koju :-))))
mislim da bez problema tamo stane 100injak ljudi, ja sam sad nedavno bila i na krstenju tamo pa sam vidjela da sad imaju i presvlake za stolice tako da ce ti biti jos i ljepse, a sto se tice uredjenja vidi sa vlasnicom i nekom cvjecarkom, da se to sve jako lijepo srediti, moja kuma je imala puno onih malih svijeca lucica i stvarno je bilo slakto...samo pazi kad se dogovaras za cijenu, trazi da ti precizno kaze sto je sve ukljuceno a sto ne....i koliko se dodatno placa...moju kumu je vjencanje ispalo financijski ok, ali sad su imali krstenje djeteta tamo i na kraju im je zaracunala duplo vise nego je bilo dogovoreno, nudili su ljudima neka pica za aperitive o kojim nitko nije uopce razgovarao pa malo pripazi...nije bed ako se dogovori ali mi je glupo da kazu jednu cijenu a na kraju ispadne nesto sasvim drugo...u svakom slucaju sretno:)
zokky78
06.10.2006., 10:16
Jel netko može preporučiti neki manji restoran, sa super ambijentom i klopom, i sa ok cijenama, za svadbu do 40 tak ljudi!
Ne izgleda mi baš primamljivo da na svadbi dijelimo veću salu sa drugim svatovima!
probaj u restoranu Srceko
www.srceko.hr
trebaju mi informacije o catering-u! iz Pule sam pa me zanima dal dostavljaju u puli budući da je u Istri par restorana koji vrše usluge catering-a. i cijene!!! naravno
Kikica26
08.10.2006., 22:25
Držim fige da postignete nekakav dogovor sa šefom ;)
Dogovor je postignut i bit će onako kako sam i zamislila! Na dogovoru bio gazdin sin koji je ipak malo spremniji na promjene. Sala nije loša i vjerujem da će uz dekoracije sasvim pristojno izgledati. Hvala na podršci!:kiss:
Aryn hvala ti puno, već sam se prepala da sam se zeznula:kiss:
Nista se ne brini.I mene su isto tako isprepadali svakakvim pricama Licitar ovo.Licitar ono, ali sve je bilo savrseno.Apsolutno nikakvih zamjerki nema ni s nase strane ni sa strane gostiju.Svi smo odusevljeni.Sve je bilo fenomenalno.Daj mi reci koju cete postavu imati? Mi smo imali okrugle stolove i izgledalo je prekrasno.
Nista se ne brini.I mene su isto tako isprepadali svakakvim pricama Licitar ovo.Licitar ono, ali sve je bilo savrseno.Apsolutno nikakvih zamjerki nema ni s nase strane ni sa strane gostiju.Svi smo odusevljeni.Sve je bilo fenomenalno.Daj mi reci koju cete postavu imati? Mi smo imali okrugle stolove i izgledalo je prekrasno.
Jedine dvije osobe koje su napisale nesto o Licitaru smo nas dvije i bas da imamo ovako oprecna
misljenja.....
Moj komentar je bio dobronamjeran,mislila sam da se tek raspitujete o restoranu. Da sam znala da je neko vec rezervirao tamo sacuvala bih misljenje za sebe. Sorry
Breskva
09.10.2006., 11:47
Curke sve bude kako si sami napravite !!!!!!:cerek:
I ja sam čula i pozitivna i negativna mišljenja za licitar, zato nemojte sve tako drastično uzimati k srcu. Sve će biti super vidjeti ćete !:top:
Ja samo da napomenem, kako idemo sutra u SE-MI na dogovor i ako je sve okej kaparimo,javim seeee :cerek:
MalaLola
09.10.2006., 11:50
Ja samo da napomenem, kako idemo sutra u SE-MI na dogovor i ako je sve okej kaparimo,javim seeee :cerek:
Sretno Breskva, aj kapari pa da se veselimo isti dan!!!
Breskva
09.10.2006., 13:59
malabudala misliti ćemo jedna na drugu
:D :jumping: :trio: :trio: :trio:
:cheer:
:Placebo:
javim se
drži nam fige da teta bude okej i da sve bude okej :top:
čuj Breskva di ti dođe taj SE-MI? I dal slučajno imaju web stranicu?
U Velikom Trgovišću.
Pogledaj web. (http://www.se-mi.hr/)
Inače, Google ti je frend :mig:
Jedine dvije osobe koje su napisale nesto o Licitaru smo nas dvije i bas da imamo ovako oprecna
misljenja.....
Moj komentar je bio dobronamjeran,mislila sam da se tek raspitujete o restoranu. Da sam znala da je neko vec rezervirao tamo sacuvala bih misljenje za sebe. Sorry
Ja sam dala komentar iz prve ruke jer sam tam imala svadbu i to prije tocno mjesec dana,a za tebe ne znam... Da su tako losi kao sto si ti napisala ne bi imali svaku subotu svadbu...Al cinjenica je da svi mi imamo pravo na misljenje pa nekad dolazi do razlika u misljenju i zato ti ne treba biti zao sto si napisala svoje...:) Mene samo zanima kad si bila na toj losoj svadbi u licitaru?
Durica26
09.10.2006., 19:32
Mi ćemo imati klasičnu postavu jer nam se činilo da će tako biti više mjesta. Iako mi je i okrukli postav prekrasan. Sve u svemu meni i dragom se restoran svidio na prvi pogled, a cini mi se da je vlasnik ok jer smo se sve s njim lijepo dogovorili. Daj mi please reci kako si bila zadovoljna sa tortom i da li si što dodatno ukrašavala salu osim onih njihovih dekoracija. Ja sam bila pod tolikim dojmom:eek: kada sam išla kapariti restoran da sam sve zaboravila, pa ako ti nije bed, može i na pm.:w
Ja sam dala komentar iz prve ruke jer sam tam imala svadbu i to prije tocno mjesec dana,a za tebe ne znam... Da su tako losi kao sto si ti napisala ne bi imali svaku subotu svadbu...Al cinjenica je da svi mi imamo pravo na misljenje pa nekad dolazi do razlika u misljenju i zato ti ne treba biti zao sto si napisala svoje...:) Mene samo zanima kad si bila na toj losoj svadbi u licitaru?
Ne mislim ja da ne treba iznositi svoje misljenje, dapace ja sam jako otvorena i volim cuti od drugih ljudi otvoreno i iskreno sto misle. Ali isto tako mislim da je dan vjencanja jedan od najbitnijih dana u zivotu jedne osobe i ne zelim JA biti ta koja namece dodatne brige oko pripreme.I tako ih ima jaaaako puno, oko svih detalja i sitnica koje se moraju pripremiti.... Zbog toga mi je zao da sam bilo sto napisala.
Mi smo bili tamo prije 8 mjeseci i svadba nije bila losa, jako dobro smo se zabavili.
Durica26
10.10.2006., 09:12
Ne mislim ja da ne treba iznositi svoje misljenje, dapace ja sam jako otvorena i volim cuti od drugih ljudi otvoreno i iskreno sto misle. Ali isto tako mislim da je dan vjencanja jedan od najbitnijih dana u zivotu jedne osobe i ne zelim JA biti ta koja namece dodatne brige oko pripreme.I tako ih ima jaaaako puno, oko svih detalja i sitnica koje se moraju pripremiti.... Zbog toga mi je zao da sam bilo sto napisala.
Mi smo bili tamo prije 8 mjeseci i svadba nije bila losa, jako dobro smo se zabavili.
Draga moja,
ja tebi niti u jednom trenutku nisam zamjerila to sto si ti dala svoje mišljenje. Dapače drago mi je jer na taj način mi možete skrenuti pozornost na neke stvari koje bih ja možda uzela zdravo za gotovo, a ovako ih ipak možda mogu promijeniti prije tog, kako i sama kažeš, najvažnijeg dana.
informirana
10.10.2006., 10:35
Samo da kažem svoje mišljenje o SE-MI-u, tamo je sve savršeno, od klope, do usluge i ambijenta, mi ćesto tamo odlazimo na klopu i svaki put smo ponovo oduševljeni, svaku godišnjicu veze smo tamo.
Predivno mjesto:cerek:
Bresvka, jeste rezervirali???
MalaLola
10.10.2006., 11:02
Bresvka, jeste rezervirali???
Baš sam to htjela pitat????
Breskva javi se....
Breskva
10.10.2006., 11:07
curkeeeeeeee tek danas idemo :-))) tek poslije posla
već sam napeta hehehehe
Breskva
10.10.2006., 11:10
držite fige :D
Breskva
10.10.2006., 13:00
hvala :s joj što bih ja bez vas :cerek:
Marta2010
10.10.2006., 14:49
Sretnooooo i od mene :)
curkeeeeeeee tek danas idemo :-))) tek poslije posla
već sam napeta hehehehe
Breskva jaaaaavi seeeeeee da čujemo jeste zbavili šta ili ne....:ceka:
Breskva jaaaaavi seeeeeee da čujemo jeste zbavili šta ili ne....:ceka:
i ja se isto vec pitam di je?
:kava: breskva di si?
breskva je sigurno vec u potrazi za cvijecem za se-mi :D sad kad joj je krenilo :) nadam seee...
MalaLola
11.10.2006., 15:14
Baš je zločesta ta Breskva, mi tu čekamo, a ona uživa;) nadam se u tome što je rezervirala restoran:D
Breskva
12.10.2006., 08:29
Jutrooooooooooo curke :jumping: , :kiss:
SE-MI je upalio to je to što smo cijelo vrijeme tražili ! :top:
Dakle SE-MI potvrđen, 07.07.2007. Moj dragi i ja :cerek:
Na kraju smo tek jučer bili na razgovoru i doslovno smo ostali paf :eek: , (naravno opet ja kažem ne treba pretjerivati:rolleyes: ) ali stvarno za sada je sve okej ;)
biti će fešte,
Sada nastavljamo dalje :cerek:
:zivili: :trio:
Marta2010
12.10.2006., 08:32
Znači zadovoljna si sa svime? Jel ti sve Senka pokazala?
Super, čestitam!
:rock: jeeeeee, breskva :jumping:
Breskva
12.10.2006., 08:38
Jesmo za sada ne mogu ništa reči :rolleyes: . Je sve nam je pokazala što se smatra ok za pokazati sada. Kasnije dolaze detalji, naravno sada je to sve neki okvir svega. Nismo još ništa birali i dgovorali striktno, bitno je da je datum rezerviran za nas, a onda se to koji 10ak dana prije sve dorađuje!:top:
Ma mi smo u tom restoranu ko doma, ja sam cijelu svoju familiju navukla na SE-MI kad god imamo kakvu obljetnicu, gdje ćemo? U SE-MI ;) i nema osobe koju sam tamo uputila da joj nije bilo okej:p . Naravno ne želim nikoga i ništa PREviše hvaliti da se ne pokvarti kako se kaže, ali eto budemo vidjeli. :o
Ja samo mogu reči što se tiče omjera cijene i menija čisto solidan !:mig:
BUdemo vidjeli to je sve prvi dojam, puni smo emocija i tako sve ti je super manje ili više:lux:
Hvala
Marta2010
12.10.2006., 08:40
Ma odlično! Ma, da, to ti je tako, rekla sam ti da svi traže tjedan dana prije da dođeš i sve dogovoriš, jer oni u tjednima prije imaju nečije drugo vjenčanje! Ma super, baš mi je drago!
Breskva
12.10.2006., 08:42
hvala vam curke super ste podrška:kiss:
Ja obozavam SE-MI..i vec sam im rekla da ce me morati trpiti kad cu se udavati,...
Breskva
12.10.2006., 09:30
heheheheh Mischa super si
i mene će morati trpit
jučer smo ju obasipali pitanjima i željama heheheh
MalaLola
12.10.2006., 09:54
Hej Breskva baš mi je drago što ćemo isti dan slavit naše ljubavi.... jeeeeee:jumping: :Placebo: :klopa: :zivili: :Pivo: :rock: :trio:
Nego gdje se nalazi taj SE-MI, toliko ste pisali o njemu i nahvalili ga a ja nemam pojma di je to uopće????
Se-mi ti je u velikom trgovišću, tocno preko puta rodne kuce pokojnog nam predsjednika..Odlicno su ga sredili i stvarno je prva liga...I Senku i Miljenka znam vec godinama, tako da je sve samo logican nastavak..naravno, ako ikada dodje do tog dana u mom zivotu..
Ali Breskvice, mislim da nisi fulala nimalo i da ce ti biti prekrasno..cmok
Bok svima,
djevojka i ja smo u fazi traženja prostora za vjenčanje, dakle na samom početku organizacije. Bio bih zahvalan kada bi netko sa nama podijelio iskustva vezana uz vjenčanja održana u Phoenixu (klopa, posluga, prostor i sl.).
Unaprijed hvala! :)
MalaLola
12.10.2006., 10:19
Malo izvan ZG ali bitno je da je lijepo. No, ovisi i otkuda idu svatovi, a što se mene tiče ja bi svoje na taj ljetni dan najradje na more odvela, da se kupamo, sunčamo, plešemo na plaži... to bi bio pun pogodak... ALI tko će 300 i više ljudi tako negdje odvest, pa pogubili bi se putem, a da ne govorim da bi neki i s ceste sletili nakon:zivili: :Pivo:
Da se mene pita..ja bih jednoga dana napravila veceru za starije clanove obitelji..a za mladje i za frendove neki tulum u bircu kojeg bi zakupila
MalaLola
12.10.2006., 10:24
To je moje susjedstvo, bila tamo na jednoj krizmi i na jednom vjenčanju. Prostor je lijep onako hotelski pravi, hrana je koliko se ja sjećam nakon puno :zivili: skroz ok, sjećam se da je frendica imala crni rižoto za predjelo koji je bio mmmmm jaaakooo fini :klopa:. Mislim da niste pogriješili uglavnom...
Baš lijepo da nam se i jedan mladoženja pridružio... Dobro došao i slobodno pitaj šta god te zanima, mi ti ovdje sve znamo :-)
Dobro došao i slobodno pitaj šta god te zanima, mi ti ovdje sve znamo :-)
Ovo potpisujem :zubo:
Wedding
12.10.2006., 10:31
ja nisam bila nikad ali sam cula da je mrak....cak ti nude i otvaranje sampanjca sa macem:eek: ..... Bila je rodjakinja na svadbi price cca mjesec dana i kaze da joj se jako svidjelo. Znam da primaju max 180 ljudi i da su u stanju udovoljit totalno ( malo sam ih izgnjavila telefonski):D
MalaLola
12.10.2006., 10:32
Da se mene pita..ja bih jednoga dana napravila veceru za starije clanove obitelji..a za mladje i za frendove neki tulum u bircu kojeg bi zakupila
Izvrsna ideja, moja frendica je to napravila i mislim da je to jedna od najboljih svadbi na kojima sam bila. Nitko se nije opterečivao s time ko će šta reči, jel gledaju babe ili ne, super, super, super:top: :top: Ona se u nedjelju prije podne udala imala ručak (na kojem su ostali skoro do doručka:D ) na kojem je bila samo i isključivo rodbina njena i njegova, niti jednog jedinog prijatelja tamo nisu pozvali. A onda je u subotu iza toga slijedio tuluuuuuuum samo za frendove. Imali smo švedski stol na kojem je bilo puuunoooo punoooo finih delicija (mislim da je tako i jeftinije nego oni standardni meniji na stolu), svirao i pjevao je duo, tipovi neki sve su znali, strano, domaće, narodno, rock, ma sve baš sve i svi smo se iznimno luuuuudooooo zabavili. Ova druga zabava je bila u restoranu hotela, a prva u nekom restoranu u njihovom rodnom mjestu, jako dobar izbor, možda na kraju malo skuplji i zahtjevniji, ali nakon jednog tuluma opet nije kraj, slijedi onaj još bolji. Ja te svakako podržavam u toj ideji:top: :) :)
Super Breskva-čestitam...sigurno vam neće biti žao:top: :rock: :trio: :headbang:
Ovo potpisujem :zubo:
i ja potpisujem!!!
Ja sam tamo bila vjenčana kuma i stvarno je bilo odlično...hrana super, konobari, soba za mladence, vinski podrum...sve je stvarno za 5...nećete fulat:top:
Stormica
12.10.2006., 10:51
Moja kuma je tamo imala svadbu bilo je fenomenalno. Njena svadba nije bila velika pa su konobari i točili piće u čaše. Popiješ pola, odeš malo odplesati i kad se vratiš ona je puna, pa niti neznaš koliko si točno popio. U ponoć su na terasi imali i vatromet.
zokky78
12.10.2006., 11:04
biti ces sigurno zadovoljna
ako nije tajna koja je cijena u pitanju?
nikako da ti stavim one slikice sto sam obecala...moram danas skinuti doma na kompu pa ti stavim na pm :)
Mala budala..e pa to..znam i jedan lokal, koji bi mi bas onak dobro sjeo za svadbu..a i blizu doma mi je..samo sto znam da ce se moja obitelj tome protiviti..no, kaj me briga..moja ce svadba biti..
Pa kvragu sve, prije cca mjesec dana smo tražili informacije na drugom topicu i nitko niš nije znao za Phoenix, a sad ovo... mrak! :cerek:
Mene zanima sve u vezi Phoenixa.. dosad sam idealizirala Zovko, ali kumče sam odvela tamo i oduševila se kao i ja te odlučila tamo raditi svadbu pa ne bih baš onda htjela da imamo tulum na istom mjestu, osim ako nema druge opcije :mig:. Ako je Phoenix imalo sličan Zovku, onda ću definitivno tamo..
E sad, vidim na stranici da imaju neku ponudu a la wellnes za mladence tjedan dana ranije - što znate o tome? Kolika je dvorana (računam si stotinjak ljudi, hoće li mi pregrađivati dvoranu za taj broj)? Kakve su torte, s kim imaju dogovor? Kakva je cijena menija, imaju ih više? Koliko osoba za stolom? Imaju li navlake za stolice u cijeni dvorane? Postoji li mogućnost švedskog stola?
Koliko pitanja... :kokice:
I web su preuredili, jipijej! :zubo:
E sad, vidim na stranici da imaju neku ponudu a la wellnes za mladence tjedan dana ranije - što znate o tome? Kolika je dvorana (računam si stotinjak ljudi, hoće li mi pregrađivati dvoranu za taj broj)? Kakve su torte, s kim imaju dogovor? Kakva je cijena menija, imaju ih više? Koliko osoba za stolom? Imaju li navlake za stolice u cijeni dvorane? Postoji li mogućnost švedskog stola?
ja sam vec hvalila Phoenix na ovom forumu. samo nitko onda izgleda nije trazio. ovako naj frendica mi se tamo udaje uskoro pa ti znam odgovoriti samo na neka pitanja, ostalo mogu provjeriti kod nje. 10 osoba za stolom, imaju navlake za stolice ali ih iznajmljujes po 2eura kom, imaju vise menija ali to je najbolje da odes tamo da ti objasne, cijena je oko 49 eura po osobi. mladenci tjedan dana ranije (ili kad im pase) imaju wellnes tretman (sauna, masaza, solarij...) a u cijenu je ukljucen i apartman za prvu bracnu noc i popust u njihovom salonu namjestaja.
eto, nadam se da sam malo pomogla
Jesi! :kiss:
Ako još što saznaš, molim te javi.. malo mi je prerano da krenem kod njih u raspitivanje, polako skupljam informacije :mig:
Cure bok.Jel bi mi mogao netko poslati brojček od restorana Princessa u Jastrebarskom. I šta mislite o vjenčanju u Hotelu Tomislavov dom na Sljemenu?Imaju okrugle stolove i presvlake,jedino što je sala dosta mala i ne može stati više od 100 ljudi.Imaju i super terasu.
mislim da imaš link na stranicu na topicu sve za vjenčanja pa si pogledaj tamo brojček... mislim na princess
Wedding
12.10.2006., 14:16
Jesi! :kiss:
Ako još što saznaš, molim te javi.. malo mi je prerano da krenem kod njih u raspitivanje, polako skupljam informacije :mig:
Joj nis ti nije prerano, vjeruj mi....to sam i ja mislila ali kad sam pocela zvat naokolo vidla sam da kasnim i to puno....datumi su dobrano vec rezervirani:zubo:
:D ja još ni datum nemam, jedino sam za godinu prilično sigurna da će biti 2008.
Nisam još službeno zaprošena :cerek:
Breskva
12.10.2006., 14:52
Hvala curke na podršci!
Cijena menija se kreće od 35 do 37 eur ali stvarno je sve uključeno od predjela i glavnog jela do gulaša !
UGlavnom svadba će biti u crkvi u Zagrebu, Sv. Obitelj najvjerojatnije ako su slobodni ! Pa ćemo ići prema V. Trgovišću. Ma ne znam ne mislim da je to baš tako ja dislocirano, od dragoga je gotovo cijela obitelj iz Zagorja tako da ne bi trebao biti problem. A velim sve na što smo zapikli u gradu je zauzeto ili definitivno prepreskupo, a Sesvete opet nekako su dalje, pa Jastrebarsko, Samobor isto, Brezovica isto i opet provjeravati kvalitetu restorana nam se nije niti isplatilo niti dalo pa smo uzeli staro poznato mjesto !
Eto :-)
Ma Breskva, ja mislim da je to prava odluka s obzirom da ste ionako tamo svako malo i uvijek zadovoljni bili!! Nis se ti ne brini ;)
:jumping: super breskva, sat ce bit festa rock: :zubo:
bitno je da ti imas feeling da je to to, bit ce sve super,
ipak si cesto tamo bila i znas kako je sve.
i ja sam prije nekoliko trazila info od phoenix ovde, ali nisam dobila info.
meni isto internet stranica zvuci super, samo sam misla da nije dvorana dovoljno velika sa 180ljudi, pa sam nekako odustala. nesto je bilo u smislu menu i od 220kn. menu ponude mi na netu cinu super, bas meni kakav ja trazim. sat sam totalno zagrisla za phoenix. mozda cu uzkoro otic u zg, pa je phoenix u trenutku na 1mjestu.
Pika225
12.10.2006., 20:01
Molila bih za savjet ... Znam da se ovo pitanje provlačilo kroz postove, ali nisam našla odgovor :( :( :(
Naime, tražimo restoran za oko 100 ljudi u Zagrebu, po mogućnosti zapadni dio grada. Voljeli bi da ima okrugle stolove (ali nije uvjet), da nema stupove posred dvorane od kojih ne vidiš ljude niti oni vide tebe, da ima neku normalnu cijenu, klimu, parking. Za 6, 7 ili 9. mjesec sljedeće godine.
Puno hvala na pomoći :s :kiss: Trebaju nam vaša iskustva jer tek krećemo u ovaj poduhvat! :cerek:
Hm.. vidim na slici da u Phoenixu ima nekakav orgomni tepih. Kako je plesat po tome? Uvijek nekako preferiram dvoranu bez tepiha, strah me zapinjanja štikli.
Jel ovo uopće normalno pitanje? :zubo:
Dobro nam došla!
Antunović pregrađuje dvorane po potrebi. Mislim da ti zadovoljava sve dalje navedene kriterije..
Možda i Holiday?
1. Pa kvragu sve, prije cca mjesec dana smo tražili informacije na drugom topicu i nitko niš nije znao za Phoenix, a sad ovo... mrak! :cerek:
2. Kolika je dvorana (računam si stotinjak ljudi, hoće li mi pregrađivati dvoranu za taj broj)? Kakve su torte, s kim imaju dogovor? Kakva je cijena menija, imaju ih više?
1. Tko kaže da nije nitko ništa znao ? (http://www.forum.hr/showthread.php?t=144370&page=3) :p Ja napisao sve pohvale ;)
2. Na kraju sale postoji klizna stijena koja može "skratiti" ili "produžiti" salu. Za svadbu od stotinjak ljudi ništa ne pregrađuju već zatvore vrata od spomenute stijene i sve izgleda 5.
ja sam prije nekoliko trazila info od phoenix ovde, ali nisam dobila info.
meni isto internet stranica zvuci super, samo sam misla da nije dvorana dovoljno velika sa 180ljudi, pa sam nekako odustala. nesto je bilo u smislu menu i od 220kn.
Vjerojatno si vidjela "skraćenu" salu kako sam gore opisao pa imaš taj dojam. Da li stane 180 ljudi ??? Svirao sam jednom i bilo je oko 150 gostiju i ako me sjećanje ne vara da se "zgurati" još.
Ali to ovisi uglavnom kako se slože stolovi. Da bi bili sigurni da neće biti gužva treba pitati kad im je svadba s tim brojem ljudi i doći pogledati kad je sve složeno. Jedino tako ćete biti sigurni da je to ono što želite.
Hm.. vidim na slici da u Phoenixu ima nekakav orgomni tepih. Kako je plesat po tome? Uvijek nekako preferiram dvoranu bez tepiha, strah me zapinjanja štikli.
Jel ovo uopće normalno pitanje?
Pitanje je sasvim OK.:top:
Tepih maknu s plesnog podija. Čini mi se da ga uopće nema u sali kad je svadba. Ili su samo staze ???? Ali ne brini, na plesnom podiju je bez tepiha.
Marta2010
13.10.2006., 08:07
:jumping: super breskva, sat ce bit festa rock: :zubo:
bitno je da ti imas feeling da je to to, bit ce sve super,
ipak si cesto tamo bila i znas kako je sve.
Ma hoće, bit će odlično! Nama je bilo sve besprijekorno na vjenčanju prije mjesec dana - no to sam već Breskvi naduuugoo i naširoko napisala, zar ne, Breskva :)
Breskva
13.10.2006., 08:25
marta joj hvala ti još jednom :kiss: divna si
puno znači kada ti netko iz prve ruke može reči kako je bilo :cerek:
Marta2010
13.10.2006., 08:27
marta joj hvala ti još jednom :kiss: divna si
puno znači kada ti netko iz prve ruke može reči kako je bilo :cerek:
:kiss: nema problema :)
Nema tepiha u sali kad je svadba....
Ms. Love
13.10.2006., 09:30
Meni je dan D sljedecu subotu u SEMI-u! :lux:
Bilo me malo frka kak cu se sa Senkom dogovorit, al me Marta umirila :kiss:
Bila sam jucer na tom finalnom dogovoru i zadovoljna sam, bas misle na sve!
Pika225
13.10.2006., 10:28
Hvala ti na dobrodošlici :kiss: Lakše mi je kada nekoga tko je malo iskusniji u svemu ovom mogu pitati za savjet.
Pitali smo Antunović, ali je zauzet za te datume. Za Holliday su mi rekli da ne primaju tako malo ljudi. Gledali smo jos Kamene svate, ali imaju hrpu stupova tako da mladenci praktički sjede u jednom dijelu, a gosti u drugom. Na Jarunu - Lido je prevelik, Leut premali kao i Tribina, iako nas je vlasnik tamo uvjeravao da stane 100 ljudi. I tako mi se ovaj dio traženja restorana čini najtežim :tuzni: Nadam se da će kasnije biti lakše :) A do tada ne znam - već me muče besane noći :zvrko:
A malo dalje, npr. u Samobor? Tamo ima krasnih restorana..
Probaj hotel As na Zelengaju, njihova dvorana je lijepa, okoliš prekrasan, a možda bi ti dali za 100 ljudi.
Bila sam u Leutu na svadbi i mislim da nas je bilo manje od 100, a bila je gužva.
I moja svadba će biti manja tako da će mi tvoja potraga koristiti :mig: Bez brige, naći ćeš dvoranu..
Breskva
13.10.2006., 11:21
Madaj super MS.LOve
ODakle vam ide svadba? Koliko ljudi ? Koji ste meni uzeli ?
Što se za dekoraciju uzimali od Senke?
Koliko će vam to naplatiti?
ja bih rekla Lido jer sve što je nabrojano kao uvijet oni imaju... i mislim da za 100 ljudi nisu preveliki jer toliko ćemo ljudi imati i mi...za sada imamo samo pozitivna iskustva s njima tako da im dajem toplu preporuku... a lokacija za slikanje-jarun i to u godišnje doba kad je vrijeme :top: je prekrasna.... u lidu nemoraš uzeti i onaj dio do jezera koji se koristi kad su veće svadbe...
RESTORAN:
Ako nemate više od 120 ljudi svakako Hotel Tomislavov dom na Sljemenu.
MalaLola
13.10.2006., 13:07
možda Movie Pub ili Big Mamma(tamo je tak lijepo meni bar), probaj nazvat
Ms. Love
13.10.2006., 13:08
Madaj super MS.LOve
ODakle vam ide svadba? Koliko ljudi ? Koji ste meni uzeli ?
Što se za dekoraciju uzimali od Senke?
Koliko će vam to naplatiti?
Vjencat cemo se u Zagorju pa nece povorka daleko... Ali, vecina ljudi dolazi iz Zagreba. Bit će nas cca. osamdeset. Ne znam napamet koji menu, mislim da je br.3? Uglavnom, jedini ima toplo predjelo poslije juhe.
Senka ce staviti svijecnjake, presvlake na stolce (2€) i nabavit će cvijeće za salu.
cure da li možda netko zna kontakt od dj. Benca i/ili dj igora Košćeca?molim vas pošaljite mi na pm.pomagajte,please.sve sam prevrnula ,ali uzalud.
Pika225
13.10.2006., 13:24
Hvala na savjetima cure! Stvarno ste super :kiss:
Sad ću se primiti telefona i raspitati se na tim mjestima. Za Lido nisam sigurna jer mi se prijatelj nedavno tamo ženio i rekao je da oni ne uzimaju svadbe ispod 150 ljudi. Možda imam krivu informaciju.
Krećem u raspitivanje - držite fige :cerek:
cure da li možda netko zna kontakt od dj. Benca i/ili dj igora Košćeca?molim vas pošaljite mi na pm.pomagajte,please.sve sam prevrnula ,ali uzalud.
Pošalji PM Jeleni23, vidim da se ona javljala na topicu o DJ-ima za svadbe..
pika 225 Hotel tomislavov dom mi se čini jako lijep.A sa okruglim stolovima prima najviše 100 ljudi,osim ako vam je plesni podij na terasi,onda može i više.Ja tamo imam svadbu 1.9.2007.
O vjenčanjima u Hotelu Tomislavov dom ima sve na webu.Cijena ovisi o menu-u,a ne znam za nikoga tko je tamo imao svadbu.Jedino znam da mi se sviđa mjesto,da imajudosta slobodnih termina,ali puno upita i da su jsko ljubazni.Momentalno nemaju okrugle stolove,ali dobivaju za dva mjeseca.
Pika225
13.10.2006., 13:56
Dobro, hvala ti na informacijama! Najbolje otići pogledati. I Hotel As mi se čini jako lijep, u prirodi. Ne znam kako je vama cure, ali ja sam jako nervozna zbog odabira te sale. Nekako mi se čini da je nikad neću naći. Znam da je to smiješno, ali ne mogu si pomoći :cerek:
Nije smiješno, pa to je na prvom mjestu u organizaciji vjenčanja većini nas. Kad nađeš dvoranu, bend i fotografa riješila si 90% svega :mig:
Odi pogledaj hotel As uživo, vidjet ćeš da je jako lijepo..
Upravo sam zvala hotel As,jako su skupi.Okoliš i restoran su jako lijepi,jedina zamjerka..nemaju presvlake na stolicama,a meni je to važno.Iskreno niti jedan restoran mi nije 100% po mojoj mjeri.Ja bi htjela da je u prirodi,da ima okrugle stolove i presvlake na stolicama, da ima lijepu terasu,pristojnu cijenu i da stane 110 ljudi.
E vidiš, to bih i ja pa javi kojeg si našla :D:D
Ruku na srce, teško ćeš naći idealan restoran. Pogledaj na stranicama Samobora (http://www.samobor.hr), možda dobiješ kakvu ideju..
Meni je dan D sljedecu subotu u SEMI-u! :lux:
Bilo me malo frka kak cu se sa Senkom dogovorit, al me Marta umirila :kiss:
Bila sam jucer na tom finalnom dogovoru i zadovoljna sam, bas misle na sve!
Oho pa to znači da će uskoro biti novih slikica...sa stvarnim mladenkama a ne ove manekenke,jiiipiiii!!!!:s :s
Hvala na savjetima cure! Stvarno ste super :kiss:
Sad ću se primiti telefona i raspitati se na tim mjestima. Za Lido nisam sigurna jer mi se prijatelj nedavno tamo ženio i rekao je da oni ne uzimaju svadbe ispod 150 ljudi. Možda imam krivu informaciju.
Krećem u raspitivanje - držite fige :cerek:
moja svadba je za 3 tjedna i imat ćemo oko 100 ljudi, možda par više ili par manje...mislim da te je frend krivo informirao....nazovi pitaj pa ćeš vidjeti...
Samobor sam i ja htjela,jedino što sam našla da je ok su Samoborski slapovi.Čula sam da je lijepo...okoliš i sve to...ali da u restoranu imaju nekakvi stupovi zbog kojih se ljudi ne mogu kako treba vidjeti.Kao da smetaju i kvare ugođaj.Ne znam jel nisam otišla pogledati....ali ako netko zna nešto o tome neka javi.Inače ja sam našla nešto najbliže svojim kompliciranim zahtjevima...Hotel Tomislavov dom na Sljemenu i crkvica na Sljemenu.
Pika225
13.10.2006., 15:09
Mayo474 hvala na podršci :)
Ivanar, cini se da imamo jako slicne zelje. Ja sam bila u Samoborskim slapovima, i stupovi koji se tamo nalaze meni jako smetaju, jer bi mladenci sjedili iza stupova sa kumovima i najblizom rodbinom, a gosti u drugom dijelu. I dosta je skupo. Pogledaj Lavicu i Samoborsku klet, oboje u centru Samobora. U Lavici sam bila na jednoj svadbi, bilo je jako lijepo. Tada nisu imali okrugle stolove, ali sada imaju. I cijene su OK.
Breskva
13.10.2006., 15:16
SUper MS LOVe jedva čekam da nam javiš kako je prošlo i slikice molimmmmmmmmmmm te
p.s. imaš pm
Breskva
13.10.2006., 15:21
Ja samo hoću reči da smo to dragi i ja tražili, prirodu (da se možemo otići slikati a da gosti ne stoje negdje ne znam gdje), uredan okoliš, presvlake, okrugle stolove, urednost restorana, interijer, eksterijer sve su nam to bile boljke, ali svim zahtjevima je u Zagrebu teško udovoljiti i k tome još misliti na cijenu, treba ići dalje od centra svakako !
Ah, hvala ti, hvala! :D
Nama na čemu, bilo mi je zadovoljstvo :kiss:
ee ja na tvom mjestu ne bi isla u phoenix.jedni moji prijatelji su se tamo zenili prije cca. mjesec dana i bilo je grozno.prostor je jako lijep,ali je hrana bila uzasna-bila je nejestiva i bilo je premalo(francuska salata je imala okus ko da je netko srezao stare sandale u nju:)).čak su i we-cei uzasno prljavi i nekim cudnim prolazima se ide do wc-a.i jos su im dobro debelo naplatili.
jedino kaj je bilo fensi šmensi je koktel ispred hotela,ali ima ih tocno na broj i skupi su (neznam koliko tocno).
mislim da je zovko puno bolji izbor jer sam i tamo bila i bilo je vrhunsko-od prostora do hrane.
P.S. ovo su moja iskustva i iskustvo tih mladenaca,a vidim da tu dosta ljudi hvali.iskreno ti ne preporucam phoenix.
Pika225
14.10.2006., 23:07
Slažem se, Breskva, zaista nije lako!
Jel ima netko informacije o svadbi u Hotelu Laguna? Tražila sam po forumu, ali apsolutno ništa nisam našla! Primaju 100 ljudi pa naviše, ali ništa drugo ne znam :confused: Bilo kakva informacija bi dobro došla! :w
Ja sam bila ovo ljeto na svadbi u Hotelu Laguna. Nije bilo lose.. Imaju okrugle stolove i stolice sa presvlakama, cijena je bila oko 40 eura. Jelo je bilo ok, usluga isto tako. Sta mi se nije svidjalo je to, da je bilo dosta stupova u sali, tako da jedna strana gostiju drugu nije mogla ni vidit. Al zato su nas vidjeli ostali gosti jer je kraj ulaza u salu bio bar gdje su gosti hotela mogli sjedit i pit..
Vidim da se spominje Samobor. Uz već spomenute restorane nadodao bih i restoran Mirna, te Zeleni papar. Oba su izuzetno lijepog interijera.
Mirna prima 100 ljudi ako se slažu "klasični" stolovi. Imaju i okrugle, ali tada stane 70 - tak ljudi. Imaju presvlake.
Zeleni papar je nešto manjeg kapaciteta i mislim da nemaju okrugle stolove. Ali u sklopu restorana je prekrasna otvorena terasa. Više kao mali parkić, sa travom, fontanom, klupicama....
Za svaku preporuku i jedan i drugi. Zeleni papar je odmah preko puta Šmidhena, a Mirna u blizini, na gornjoj cesti.
Mirna (http://www.samobor.hr/rest_bar/mirna.asp?meni2=12&meni3=0)
Zeleni papar (http://www.samobor.hr/rest_bar/papar.asp?meni2=12&meni3=94)
I sjetih se, restoran Kalin. To je kod malog prelaza u Sloveniju. Pola restorana je u HR, a pola u SLO:zubo: Imaju i presvlake :D Nemaju okrugle stolove:mad:
Ambijent je OK, klopa izvrsna (samo švedski stol poslužuju, ali najbolji na svijetu - ima i graha :zubo: ) Tradicija, kvaliteta ..... ali cijene u skladu s tim.
Prima 80 -tak ljudi.
Možda nekom pomogne u odabiru ;)
Bila sam u Lavici na svadbi ove subote.Nije loše,ali mi se ne sviđa osvjetljenje.Imaju prejaka svjetla i to kvari ugođaj...sala je po mom ukusu prevelika za 100 ljudi i djeluje dosta hladno zbog pločica (ili kamena) na podu...presvlake nemaju,ali ih možeš iznajmiti za 20kn... inače je uredno,povoljno, i klopa je ok.
E da i za ovo slikanje je Tomislavov dom super jel smo se mi onda odlučili slikati na Medvedgradu.To i crkvica na Sljemenu su mi još i najbolji i najoriginalniji dijelovi svadbe.
zokky78
16.10.2006., 13:34
lbucar, vidjela sam da si vec nesto pisao za restoran casablanca...molim te samo jos par informacije::)
1. usluga i hrana stvarno je onakva kako ju oni hvale, sve ukljuceno, stalna posluga i tako to?:)
2. situacija sa klimatizacijom, ima li dovoljno zraka unutra s obzirom na onaj spusteni strop?
3. plesni podij...nekako mi se cini premracno i pre malo mjesta za plesati, sala je kad sam mu ja gledala bila postavljena za 120 ljudi sa okruglim stolovima
inace, planiramo 120 ljudi maximalno...nismo jos kaparili ali smo se zapisali i ceka nas do kraja 11 mjeseca za odluku
puno hvala unaprijed
a sto se tice samobora...interesira me taj Zeleni papar...da li bi tamo stalo 120 ljudi?
bok ekipa može li mala pomoć oko restorana, naime interesira me dali je netko bio u Lavici u Samoboru na svadbi da je bilo 170-180ljudi i jeli bila velika gužva ili je bilo ok:)
bok ekipa može li mala pomoć oko restorana, naime interesira me dali je netko bio u Lavici u Samoboru na svadbi da je bilo 170-180ljudi i jeli bila velika gužva ili je bilo ok:)
Kaj u Lavicu uopče stane toliko ljudi?!
Informirana je tamo imala svadbu i ona bi ti mogla detaljnije pomoci, ali mislim da je sad na medenom mjesecu :cerek:
E da i za ovo slikanje je Tomislavov dom super jel smo se mi onda odlučili slikati na Medvedgradu.To i crkvica na Sljemenu su mi još i najbolji i najoriginalniji dijelovi svadbe.
Ako se slikate neposredno prije svadbe na Medvedgradu, računajte s tim da do Tomislavca morate ići okolo. Prvo dolje do Lagvića pa onda preko Šestina nazad na Sljeme cca 25-30min.
lbucar, vidjela sam da si vec nesto pisao za restoran casablanca...molim te samo jos par informacije::)
1. usluga i hrana stvarno je onakva kako ju oni hvale, sve ukljuceno, stalna posluga i tako to?:)
2. situacija sa klimatizacijom, ima li dovoljno zraka unutra s obzirom na onaj spusteni strop?
3. plesni podij...nekako mi se cini premracno i pre malo mjesta za plesati, sala je kad sam mu ja gledala bila postavljena za 120 ljudi sa okruglim stolovima
inace, planiramo 120 ljudi maximalno...nismo jos kaparili ali smo se zapisali i ceka nas do kraja 11 mjeseca za odluku
puno hvala unaprijed
a sto se tice samobora...interesira me taj Zeleni papar...da li bi tamo stalo 120 ljudi?
U Zeleni papar ne stane 120 ljudi. Šteta za tako lijep restoran. A da je veći onda bi vjerojatno izgubio draž.
1: Ne znam koliko se hvale, ali mogu reći da je OK
2. Nema problema s količinom zraka, klima je OK.
3. Za ples nije nikad premračno, ako glazba ima light. Onaj prostor je savršen za ples. Mnogo bolje nego u večini restorana gdje je plesni podij osvjetljen i po mom ukusu plesači se osjećaju kao u izlogu. Ali ovisi i o gostima i sastavu plesača, naravno. Neto voli biti viđen :zubo:
tomislav c
16.10.2006., 22:06
Molila bih za savjet ... Znam da se ovo pitanje provlačilo kroz postove, ali nisam našla odgovor :( :( :(
Naime, tražimo restoran za oko 100 ljudi u Zagrebu, po mogućnosti zapadni dio grada. Voljeli bi da ima okrugle stolove (ali nije uvjet), da nema stupove posred dvorane od kojih ne vidiš ljude niti oni vide tebe, da ima neku normalnu cijenu, klimu, parking. Za 6, 7 ili 9. mjesec sljedeće godine.
Puno hvala na pomoći :s :kiss: Trebaju nam vaša iskustva jer tek krećemo u ovaj poduhvat! :cerek:
http://www.restaurant-paviljon.com/
za sto ljudi taman, mi smo imali 75, al bi 100 isto bilo ok, jos 2-3 stola i band na drugom mjestu (ima jedan mali uvuceni prolaz) . imaju okrugle i normalne stolove. stupove ima, al neke tanke, ne zaklanjaju pogled..
sve je u krug tako da svi imaju istu udaljenost od podija i svi sve vide. parking nema, to je problem, al se u importane centru moze parkirati po par kuna na sat, a bude i u ulicama pored parkinga. za klimu ne znam jer smo se u subotu 14.10. zenili pa je bilo hladnije od ljeta gdje bude jako gadno ako nema dobre klimatizacije. preporuka za pocetak 6. ili kraj 9. mjeseca. sve izmedju je pretoplo za svatove. cijena im je 50€,al jos trebas donjet janjetinu/svinjetinu iza ponoci i pice (oni daju mineralnu, aperitiv i jednu kavu). moja preporuka
za svedski stol, jos 5€ al bi vjerujem bilo bolje nego ovako kad svako dobije sve isto. mi smo htjeli poslugu na stol zbog slavonaca koji nisu baz za s.stol
restoran je jako lijep i velika je razlika od onih hala koje su prazne i hladne dok nema 250 ljudi unutra. za preko 100 ljudi preporuka novinarski dom. jedino ga akustika muci, svaki se band zali jer je jeka velka zbog kupolaste izvedbe. za preko 150-200 preporuka buncic u vrbovcu. je daleko al
prekrasno, kad je manje ljudi opet nije hladno jer je strop nekako taman nizak i ima tisucu malih lampica sa stropa tako da nema onaj osjecaj kao da si u hali.
mi snimatelji obozavamo sale gdje se ima mjesta za ples i oko podija jer nema nista gore kad je sala za 200 ljudi a podij za 50 pa se onda borimo sa stolicama, stupovima i ljudima kako bi snimili iz vise kutova..
..... za preko 100 ljudi preporuka novinarski dom. jedino ga akustika muci, svaki se band zali jer je jeka velka zbog kupolaste izvedbe. ....
Lako za akustiku, to se "kompenzira" dobrim razglasom. Ali kad donesu glavno jelo podgrijano iz mikrovalne, kad konobara moraš tražiti svijećom poslije ponoći, kad ne ispoštuju vino koje su u prvom dogovoru ponudili .......:flop:
Nadam se da moje loše iskustvo nije stalna praksa tog restorana na "visokom glasu".
tomislav c
16.10.2006., 23:41
Lako za akustiku, to se "kompenzira" dobrim razglasom. Ali kad donesu glavno jelo podgrijano iz mikrovalne, kad konobara moraš tražiti svijećom poslije ponoći, kad ne ispoštuju vino koje su u prvom dogovoru ponudili .......:flop:
Nadam se da moje loše iskustvo nije stalna praksa tog restorana na "visokom glasu".
moguce, ne sjecam se hrane uopce jer sam u vrijeme gl. jela ganjao zahvalnice u fotoradnji.. al sto se tice hrane uopce po centru je tako tako, jedino sheraton/panorama imaju mrak svedske stolove (ista kuhinja),
tamo nema sto nema i sto nije dobro..
misiz S
17.10.2006., 08:43
Pika ja ti mogu 100% preporuciti As na Zelengaju. Mi smo tamo imali svadbu sad u lipnju. Ma fenoemnalno. Od 105 pozvanih na kraju ih je doslo 75 (i tako si racunaj ( inemoj misliti meni nece - hoce!!)
Ako imas bilo kakvih pitanja za As slobodno mozes, i na PM da ne punimo stranice.
Inace su vrlo profesionalni, hrana je jako jako ukusna, ima dosta mjesta za ples. Stvarno preporuka :top:
moguce, ne sjecam se hrane uopce jer sam u vrijeme gl. jela ganjao zahvalnice u fotoradnji.. al sto se tice hrane uopce po centru je tako tako, jedino sheraton/panorama imaju mrak svedske stolove (ista kuhinja),
tamo nema sto nema i sto nije dobro..
Za sheraton i panoramu i ja potpisujem. Švedski stol je zakon. :top:
Wedding
18.10.2006., 10:06
ee ja na tvom mjestu ne bi isla u phoenix.jedni moji prijatelji su se tamo zenili prije cca. mjesec dana i bilo je grozno.prostor je jako lijep,ali je hrana bila uzasna-bila je nejestiva i bilo je premalo(francuska salata je imala okus ko da je netko srezao stare sandale u nju:)).čak su i we-cei uzasno prljavi i nekim cudnim prolazima se ide do wc-a.i jos su im dobro debelo naplatili.
jedino kaj je bilo fensi šmensi je koktel ispred hotela,ali ima ih tocno na broj i skupi su (neznam koliko tocno).
mislim da je zovko puno bolji izbor jer sam i tamo bila i bilo je vrhunsko-od prostora do hrane.
P.S. ovo su moja iskustva i iskustvo tih mladenaca,a vidim da tu dosta ljudi hvali.iskreno ti ne preporucam phoenix.
Zockoo je prva liga:top: , ali je zauzet do 11 mjeseca 2007:rolleyes:
Pika225
18.10.2006., 10:28
Dragi forumasi, puno vam hvala na savjetima :s
Mi i dalje marljivo zovemo i razgledavamo restorane. Nadam se da ce se uskoro situacija iskristalizirati :cerek: U svakom slucaju nije lako naci restoran - neki su zauzeti, neki preveliki, neki premali, neki nam se ne svidaju i tako to moze ici u nedogled :rolleyes: Uvijek sam mislila da ce biti lako naci restoran, ali kada krenes u to vidis da to bas i nije tako. Preporucam svima da na vrijeme krenu!!!
Pika, izgleda da u Laguni nije klapalo?
Pika225
18.10.2006., 10:53
Ma ne, nego jos istrazujemo opcije, ja volim biti sigurna da sam sve pregledala prije nego se odlucim :cerek: Iako je to gnjavaza :eek:
ahaaa, a to ti je pametno :) samo nemoj predugo cekat da i oni koju su slobodni i OK ne budu zauzeti :)
Pika225
18.10.2006., 11:02
Hvala ti Magg :) Znam sve to, nadam se da cemo uskoro odluciti :mig:
Ako jos netko nesto zna o hotelu Laguna bila bih zahvalna da to podijeli sa mnom :) sa svima nama :cerek:
Mi smo rezervirali Lavicu i planiramo bas tako nekako... 170-180 ljudi. Oni tvrde da stanu samo dolje, a ja sam cak mislila neke stolove staviti na balkon. Prekrasna vijest je da navodno skoro dobivaju okrugle stolove :cerek: to me jedino mucilo kod Lavice, a sada je i to rijeseno...
dendarii
19.10.2006., 10:17
ako ti nije bed promijeniti opciju na istočni dio grada mogu ti preporučiti restoran svizac u sesvetama, kod getroa. prijatelj se ženio tamo nedavno i bilo je genijalno.
taman je za manje ljudi-mislim da nas je bilo oko 130 i bilo je ugodno popunjeno, tak da bi za manje bilo mrak.
doduše ima stupove i dijelovi sale se ne vide, ali to malo daje na intimi i meni nije uopće smetalo, inaće mi smeta.
to je u biti između pub-a i pivnice, ali fino-ima staru ciglu iznutra i velike drvene stolove-nije uopće kičasto-antunović je po tom pitanju koma-kičeraj neviđeni!!
klopa najbolja-nemoram ti ni reč, ak smo tamo jeli najbolju janjetinu i odojka u životu! i juha je domaća, ne iz vrečice.
konobari prva liga-nikom ne moraš ništa reći, a i ne vidiš ih.
eto, ak ne paše tebi možda nekom drugom pomogne.
iva1608
19.10.2006., 10:32
Kaj u Lavicu uopče stane toliko ljudi?!
Informirana je tamo imala svadbu i ona bi ti mogla detaljnije pomoci, ali mislim da je sad na medenom mjesecu :cerek:
je,cure moje, informirana je na honeymoonu.... doći će ona nama za kojih tjedan dana pa će vam sigurno odgovoriti.. :top:
ima li netko kakvih iskustava sa Trajbarom u Zapresicu? neka pohvala ili pokuda dobro ce doci!! :)
misiz S
20.10.2006., 08:53
Je, bili mi u Trajbaru prosle godine u rujnu kad smo poceli planirati vjencanje. Tada su imali popunjene sve subote do ovog rujna /izkljucujuci jednu krajem srpnja. Kostaju ko sv. Petra kajgana!!! 54-55 Erua po osobi plus po 15 eura po stolcu za vjencanje vani, pitanje je kakvo ce ti biti vrijeme za vjencanje, tko ce se smrznuti i kako ce zene u stiklama hodati po travi, prostor meni osobno i nije bio nesto fascinantan, i treba staviti podosta dekoracija da bi izgledao lijepo za svadbu. I to sve jos pregrmis da gdja. Maja Trajbar nije toliko bahata i kad smo mi dosli kod nje na razgovor (sto je bilo neposredno prije jedne svadbe (sto mi nije bas najljepse da meni netko dolazi vidjeti svdbu - u Asu to nije dolazilo u obzir)) i tada smo kao popili pice i jos smo mi njoj platili pice. Dakle...
E da i moze vas vjencati samo njihov neki svecenik s kojima je ona sklopila neki dil jer inace se po pravilima katolicke crkve vani ne mozes vjencati, nego samo u prethodno posvecenom prostoru=crkvi.
Mislim prekrasna je atmosfera i sve ali to su stvari koje nam se nisu svidjele (i da sto mi je moja kuma pricala o impresijama kad su oni bili tamo na svadbi da nakoh lijepog vjencanja vani-doduse njima je bilo vlazno i hladno- prolazis do restorana uz unutrasnju dvoranu za trening konja sto i nema bas najugodnije mirise).
Toliko iz mog kuta.
:D
Breskva
20.10.2006., 09:31
Joj kad se ja sjetim da smo tražili restoran evo ako mogu pomoći sa par prijedloga
Hotel Porin
Hotel Holiday
Restoran Gastro Globus
Restoran Cadena
Matun
Hotel Phoenix
Hotel I
Hotel Galerija
Hotel Aristos
Eto možda nešto upali
kitty b
20.10.2006., 13:22
znam da većina traži u zagrebu i okolo njega al evo, ako se netko nađe, tko bi htio par metara od mora se ženit, Hotel Marina u Selcu (kraj Crikvenice za one koji ne znaju). imaju i dio plaže odmah par metara ispred pa eto...
Je, bili mi u Trajbaru prosle godine u rujnu kad smo poceli planirati vjencanje. Tada su imali popunjene sve subote do ovog rujna /izkljucujuci jednu krajem srpnja. Kostaju ko sv. Petra kajgana!!! 54-55 Erua po osobi plus po 15 eura po stolcu za vjencanje vani, pitanje je kakvo ce ti biti vrijeme za vjencanje, tko ce se smrznuti i kako ce zene u stiklama hodati po travi, prostor meni osobno i nije bio nesto fascinantan, i treba staviti podosta dekoracija da bi izgledao lijepo za svadbu. I to sve jos pregrmis da gdja. Maja Trajbar nije toliko bahata i kad smo mi dosli kod nje na razgovor (sto je bilo neposredno prije jedne svadbe (sto mi nije bas najljepse da meni netko dolazi vidjeti svdbu - u Asu to nije dolazilo u obzir)) i tada smo kao popili pice i jos smo mi njoj platili pice. Dakle...
E da i moze vas vjencati samo njihov neki svecenik s kojima je ona sklopila neki dil jer inace se po pravilima katolicke crkve vani ne mozes vjencati, nego samo u prethodno posvecenom prostoru=crkvi.
Mislim prekrasna je atmosfera i sve ali to su stvari koje nam se nisu svidjele (i da sto mi je moja kuma pricala o impresijama kad su oni bili tamo na svadbi da nakoh lijepog vjencanja vani-doduse njima je bilo vlazno i hladno- prolazis do restorana uz unutrasnju dvoranu za trening konja sto i nema bas najugodnije mirise).
Toliko iz mog kuta.
:D
evo danmire ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.